Αυτός μας πεφτει πολυ καλός κ με καλυτερα νουμερα μάλλον απ ότι θέλουμε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- Shivaspace
έτσι κανα 10ράκι με μηδέν γκόλ αλλά σκύλο στην άμυνα , να μην περνάει τίποτα 
SDNA
Βεβαια 1Μ συμβολαιο αυτος, δεν εχει σιγουρα.
E τον φωτογραφιζουν ή μου φαινεται τον Matheus Pereira. Απο Πορτογαλια ξεκινησε ο παικτης απο Σπορτινγκ και ειναι στην ομαδα που ηταν ο Ραζβαν την Αλ Χιλαλ.Επαναπροσέγγιση διαδρομής για τον ΠΑΟΚ που κινείται για «δεκάρι» και έχει τσεκάρει υποψηφίους που μπορούν να «κουμπώσουν» στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου και να ενισχύσουν τη φετινή σεζόν του Δικεφάλου.
Στην παρούσα φάση, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες καθώς ο ΠΑΟΚ κρατά κλειστά χαρτιά αναφορικά με τις κινήσεις που καταγράφονται στη θέση «δέκα». Είναι σαφές πως ο Ζοσέ Μπότο έχει στοχεύσει σε περιπτώσεις που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και να ταιριάξουν στα «θέλω» του προπονητή.
Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για τον «εκλεκτό», ωστόσο, η διαδικασία είναι στην εξέλιξη της και επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Εκείνο που απορρέει στην παρούσα φάση είναι πως επιθυμούν να προσθέσουν μία ποιοτική πινελιά σε μία νευραλγική θέση και κινούνται στην αγορά της Λατινικής θέσης και σε ένα πρόσωπο... οικείο και για τους δύο.
Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να μπουν σε συζητήσεις που αφορούν το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης που θα πρέπει να έχει και το «πράσινο» φως της διοίκησης.
Σε κάθε περίπτωση, καταγράφονται οι πρώτες... ζυμώσεις και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις!
Βεβαια 1Μ συμβολαιο αυτος, δεν εχει σιγουρα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
https://www.transfermarkt.us/nicolas-gi ... ler/364946Blackgr4 έγραψε:Εγώ προτείνω να κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα πετύχει τον παίκτη πιο γρήγορα. Κόβω ήδη το χέρι μου πως δεν θα τον βρει ούτε ένας.
Είναι 25 χρονών, λατινοαμερικάνος, παίζει επιτελικός μέσος. Ο καθένας προτείνω να έχει δικαίωμα να ποστάρει μόνο έναν παίκτη από το transfermarkt. Όχι 10 λινκ ανά σχόλιο.
Η επιλογη μου
Δευτερο εχω τον Ματεους Περειρα που αναφερει φιλος επανω αλλα πηρε περσι μεταγραφη εκει, ειναι σκαλια πανω ο Περειρα απο τον Χιμενεθ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 08 Ιούλ 2022, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ καηκα στο ότι ο Ραζβαν ήξερε 25χρονο...
Μήπως τον ήξερε ο γιος του Ραζβαν;
Μήπως τον ήξερε ο γιος του Ραζβαν;
Παντως οταν συγκλινουν ρεπορταζ και δημοσιευματα διαφορετικων δημοσιογραφων και σαιτ, δειχνει οτι καποιο πουλακι ελαλησε.
Το είχα γράψει και μετά το φιλικό με την Άλκμααρ..... πολύ συννεφιασμένος μου φαίνεται ο ραζβαν...... Δεν τον βλέπω να έχει κέφι, είναι πολύ προβληματισμένος. Πέρυσι έβγαινε και υπερασπιζόταν ακόμα και τον .... εσιτι και φέτος δεν του έχει πάρει κανείς κουβέντα
Καλές οι θεωρίες για ανανέωση τσχυδυνσμη κτλ, αλλά ο προπονητής πρέπει να κατεβάσει ετοιμοπόλεμη ομάδα σε έξι ευρωπαϊκά ματς.
Φυσικά ο Ρουμάνος είναι μεγάλη γάτα, πέρυσι βγήκε και υπερασπίστηκε την ομάδα και ετρωγε όλη την γιουχα όταν τα πράγματα στραβωναν..., Φέτος εάν γίνει καμία χοντρή στραβή στα ευρωπαϊκά ο ραζβαν θα είναι εκτός κάδρου....
Το γεγονός αυτό ίσως τον απελευθερώνει από την διαρκή πίεση, τον αφήνει πιο ελεύθερο να δοκιμάσει πράγματα και ίσως δούμε όψεις του Λουτσεσκου που δεν τις περιμένουμε.....
Καλές οι θεωρίες για ανανέωση τσχυδυνσμη κτλ, αλλά ο προπονητής πρέπει να κατεβάσει ετοιμοπόλεμη ομάδα σε έξι ευρωπαϊκά ματς.
Φυσικά ο Ρουμάνος είναι μεγάλη γάτα, πέρυσι βγήκε και υπερασπίστηκε την ομάδα και ετρωγε όλη την γιουχα όταν τα πράγματα στραβωναν..., Φέτος εάν γίνει καμία χοντρή στραβή στα ευρωπαϊκά ο ραζβαν θα είναι εκτός κάδρου....
Το γεγονός αυτό ίσως τον απελευθερώνει από την διαρκή πίεση, τον αφήνει πιο ελεύθερο να δοκιμάσει πράγματα και ίσως δούμε όψεις του Λουτσεσκου που δεν τις περιμένουμε.....
- kataramenos5
Κλαιω με ποστ ρειν για josh, nunies για.. υψομετρα και johndag γι αραβικα. Να σται καλα ρε.
Πιο καλος ο χαβαλες παρα οι ανουσιες κοντρες Ας το παρουμε λιγο χαλαρα.
Πιο καλος ο χαβαλες παρα οι ανουσιες κοντρες Ας το παρουμε λιγο χαλαρα.
1) Τον γνωρίζουν και οι δυο. Με παρελθόν δηλαδή σε πρωτάθλημα που ξέρουν, άρα Πορτογαλία, Ουκρανία (κανείς δεν το σκέφτηκε μέχρι τώρα) ή κλασικές Αραβίες.
2) 25 χρονών, μπορεί να είναι και 26.
Υ.Γ. Ξαναλέω, δεν παίζει να τον βρει κανένας.
2) 25 χρονών, μπορεί να είναι και 26.
Υ.Γ. Ξαναλέω, δεν παίζει να τον βρει κανένας.
-
ron-swanson
Ο Ραζβαν την Πορτογαλία από που την ξέρει;
Την Ουκρανία μόνο ο μπαμπάς Λουτσεσκου την ξέρει και αν κρίνω από τις εισηγήσεις για Σιντκλευ και Τευλορ να μας λείπει....δεν θα πάρουμε
Την Ουκρανία μόνο ο μπαμπάς Λουτσεσκου την ξέρει και αν κρίνω από τις εισηγήσεις για Σιντκλευ και Τευλορ να μας λείπει....δεν θα πάρουμε
Ο Μπότσαρης πάντως γενικά δεν εκτίθεται. Δεν ανήκει σε αυτή την συνομοταξία. Λογικά του το σφύριξαν.
- Dark Knight
Πάλι κανένας χωρίς φωτογραφία στο transfermarkt θα είναι και θα ψαχνόμαστε! 
Ενα Ταλισκα τον εψηνα να πω την αληθεια, μιας και κανουμε προβλεψεις