Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από dragon »

DimitrisS έγραψε:https://www.transfermarkt.com/matheus-p ... ler/225984

δυσκολο;
Αυτός μας πεφτει πολυ καλός κ με καλυτερα νουμερα μάλλον απ ότι θέλουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

έτσι κανα 10ράκι με μηδέν γκόλ αλλά σκύλο στην άμυνα , να μην περνάει τίποτα :D
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

SDNA
Επαναπροσέγγιση διαδρομής για τον ΠΑΟΚ που κινείται για «δεκάρι» και έχει τσεκάρει υποψηφίους που μπορούν να «κουμπώσουν» στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου και να ενισχύσουν τη φετινή σεζόν του Δικεφάλου.
Στην παρούσα φάση, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες καθώς ο ΠΑΟΚ κρατά κλειστά χαρτιά αναφορικά με τις κινήσεις που καταγράφονται στη θέση «δέκα». Είναι σαφές πως ο Ζοσέ Μπότο έχει στοχεύσει σε περιπτώσεις που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και να ταιριάξουν στα «θέλω» του προπονητή.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για τον «εκλεκτό», ωστόσο, η διαδικασία είναι στην εξέλιξη της και επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Εκείνο που απορρέει στην παρούσα φάση είναι πως επιθυμούν να προσθέσουν μία ποιοτική πινελιά σε μία νευραλγική θέση και κινούνται στην αγορά της Λατινικής θέσης και σε ένα πρόσωπο... οικείο και για τους δύο.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να μπουν σε συζητήσεις που αφορούν το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης που θα πρέπει να έχει και το «πράσινο» φως της διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση, καταγράφονται οι πρώτες... ζυμώσεις και άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις!
E τον φωτογραφιζουν ή μου φαινεται τον Matheus Pereira. Απο Πορτογαλια ξεκινησε ο παικτης απο Σπορτινγκ και ειναι στην ομαδα που ηταν ο Ραζβαν την Αλ Χιλαλ.

Βεβαια 1Μ συμβολαιο αυτος, δεν εχει σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:Εγώ προτείνω να κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα πετύχει τον παίκτη πιο γρήγορα. Κόβω ήδη το χέρι μου πως δεν θα τον βρει ούτε ένας.
Είναι 25 χρονών, λατινοαμερικάνος, παίζει επιτελικός μέσος. Ο καθένας προτείνω να έχει δικαίωμα να ποστάρει μόνο έναν παίκτη από το transfermarkt. Όχι 10 λινκ ανά σχόλιο.
https://www.transfermarkt.us/nicolas-gi ... ler/364946

Η επιλογη μου

Δευτερο εχω τον Ματεους Περειρα που αναφερει φιλος επανω αλλα πηρε περσι μεταγραφη εκει, ειναι σκαλια πανω ο Περειρα απο τον Χιμενεθ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 08 Ιούλ 2022, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ καηκα στο ότι ο Ραζβαν ήξερε 25χρονο...
Μήπως τον ήξερε ο γιος του Ραζβαν;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

DimitrisS έγραψε:https://www.transfermarkt.com/matheus-p ... ler/225984

δυσκολο;
Πολυ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παντως οταν συγκλινουν ρεπορταζ και δημοσιευματα διαφορετικων δημοσιογραφων και σαιτ, δειχνει οτι καποιο πουλακι ελαλησε.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Το είχα γράψει και μετά το φιλικό με την Άλκμααρ..... πολύ συννεφιασμένος μου φαίνεται ο ραζβαν...... Δεν τον βλέπω να έχει κέφι, είναι πολύ προβληματισμένος. Πέρυσι έβγαινε και υπερασπιζόταν ακόμα και τον .... εσιτι και φέτος δεν του έχει πάρει κανείς κουβέντα
Καλές οι θεωρίες για ανανέωση τσχυδυνσμη κτλ, αλλά ο προπονητής πρέπει να κατεβάσει ετοιμοπόλεμη ομάδα σε έξι ευρωπαϊκά ματς.
Φυσικά ο Ρουμάνος είναι μεγάλη γάτα, πέρυσι βγήκε και υπερασπίστηκε την ομάδα και ετρωγε όλη την γιουχα όταν τα πράγματα στραβωναν..., Φέτος εάν γίνει καμία χοντρή στραβή στα ευρωπαϊκά ο ραζβαν θα είναι εκτός κάδρου....
Το γεγονός αυτό ίσως τον απελευθερώνει από την διαρκή πίεση, τον αφήνει πιο ελεύθερο να δοκιμάσει πράγματα και ίσως δούμε όψεις του Λουτσεσκου που δεν τις περιμένουμε.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κλαιω με ποστ ρειν για josh, nunies για.. υψομετρα και johndag γι αραβικα. Να σται καλα ρε.

Πιο καλος ο χαβαλες παρα οι ανουσιες κοντρες Ας το παρουμε λιγο χαλαρα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

1) Τον γνωρίζουν και οι δυο. Με παρελθόν δηλαδή σε πρωτάθλημα που ξέρουν, άρα Πορτογαλία, Ουκρανία (κανείς δεν το σκέφτηκε μέχρι τώρα) ή κλασικές Αραβίες.

2) 25 χρονών, μπορεί να είναι και 26.

Υ.Γ. Ξαναλέω, δεν παίζει να τον βρει κανένας.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Το κρατάνε για την Φόρτσα το όνομα...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Ραζβαν την Πορτογαλία από που την ξέρει;
Την Ουκρανία μόνο ο μπαμπάς Λουτσεσκου την ξέρει και αν κρίνω από τις εισηγήσεις για Σιντκλευ και Τευλορ να μας λείπει....δεν θα πάρουμε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Μπότσαρης πάντως γενικά δεν εκτίθεται. Δεν ανήκει σε αυτή την συνομοταξία. Λογικά του το σφύριξαν.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Πάλι κανένας χωρίς φωτογραφία στο transfermarkt θα είναι και θα ψαχνόμαστε! :pano:
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Ενα Ταλισκα τον εψηνα να πω την αληθεια, μιας και κανουμε προβλεψεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”