30. Nicolás Quagliata
Re: Nicolás Quagliata
Τον παρακολούθησα λίγο πιο προσεχτικά.
Τον φαντάζομαι στην θέση και τον ρόλο που ζητούσε ο Λουτσε από τον μπισε.
Πράγματι το δικο του πρωτάθλημα του δίνει περισσότερο ελεύθερο χώρο άρα και χρόνο να προετοιμάσει την επόμενη του κίνηση. Στο δικό μας οι χώροι είναι πιο κλειστοί. Δείχνει ωστόσο άριστη τεχνική και μεγάλη ικανότητα στις πάσες του. Σύντομα πιστεύω θα προσαρμοστεί και θα παίζει πιο γρήγορα.
Είναι ταχυτατος στο κοντρολ και επιδέξιος στην αποφυγή των πρώτων μαρκαρισματων σε μικρό χώρο.
Συνεπώς σε αυτό το κομμάτι εικάζω υπερτερεί κατά πολύ.
Πολλές πάσες, πολλές ασίστ. Με σέντρες και χαμηλές επίσης μπαλιές. Σημαντικό αυτό το προσόν.
Έχω την πεποίθηση ότι θα είναι το δεκάρι που θα βασιστούμε και μέρα με την μέρα θα απελευθερώνεται, θα μαθαίνει καλύτερα το παιχνίδι της ομάδας και των συμπαικτών του.
Πατάει πολύ πιο συχνά περιοχή.
Στα σουτ δεν έχει επιτυχία αλλά σουτάρει ικανοποιητικά σε σχέση με τον μπισε.
Μου αρέσει μακάρι να τα καταφέρει.
Νομίζω ότι θα λύσουμε το μεγάλο θέμα της πιο απλής και γρήγορης ανάπτυξης στο παιχνίδι μας.
Τον φαντάζομαι στην θέση και τον ρόλο που ζητούσε ο Λουτσε από τον μπισε.
Πράγματι το δικο του πρωτάθλημα του δίνει περισσότερο ελεύθερο χώρο άρα και χρόνο να προετοιμάσει την επόμενη του κίνηση. Στο δικό μας οι χώροι είναι πιο κλειστοί. Δείχνει ωστόσο άριστη τεχνική και μεγάλη ικανότητα στις πάσες του. Σύντομα πιστεύω θα προσαρμοστεί και θα παίζει πιο γρήγορα.
Είναι ταχυτατος στο κοντρολ και επιδέξιος στην αποφυγή των πρώτων μαρκαρισματων σε μικρό χώρο.
Συνεπώς σε αυτό το κομμάτι εικάζω υπερτερεί κατά πολύ.
Πολλές πάσες, πολλές ασίστ. Με σέντρες και χαμηλές επίσης μπαλιές. Σημαντικό αυτό το προσόν.
Έχω την πεποίθηση ότι θα είναι το δεκάρι που θα βασιστούμε και μέρα με την μέρα θα απελευθερώνεται, θα μαθαίνει καλύτερα το παιχνίδι της ομάδας και των συμπαικτών του.
Πατάει πολύ πιο συχνά περιοχή.
Στα σουτ δεν έχει επιτυχία αλλά σουτάρει ικανοποιητικά σε σχέση με τον μπισε.
Μου αρέσει μακάρι να τα καταφέρει.
Νομίζω ότι θα λύσουμε το μεγάλο θέμα της πιο απλής και γρήγορης ανάπτυξης στο παιχνίδι μας.
Nicolás Quagliata
Αν βάλει πάνω από 8 γκολ θα βάλουμε τον Γιώργο Ξανθιώτη να κανει διασκευή το Τσικουλάτα σε Κουαλιάτα και θα το παίζουμε live στην Τουμπα.
- abc_o_ karpouzas
-
Ακομα να του δωσουν αριθμο φανελας … μηπω περιμενουμε να αδειασει το 10;;; Καλως ηρθες στη πολη του ΠΑΟΚ τσακαλακο… σιδερενιος
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Δεν πρέπει να ξέρει γρι Αγγλικά. Πώς θα αντιλαμβάνεται τα φοβερά Αγγλικά (cockney) του Lucesku;
-
- kataramenos5
m@laka,souvlaki,balance,Pame PAOKARA δεν είναι τόσο δυσκολοΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν πρέπει να ξέρει γρι Αγγλικά. Πώς θα αντιλαμβάνεται τα φοβερά Αγγλικά (cockney) του Lucesku;
Στο μέτρημα λίγο θα δυσκολευτεί 1,2,4.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 12 Ιουν 2022, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ