ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλακης
3
4%
Σάστρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ίνγκασον
15
18%
Βαρέλα
1
1%
Βιερίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κούρτιτς
13
15%
Τσιγγάρας
9
11%
Ζίφκοβιτς
13
15%
Ελ Καντουρι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζαμπά
3
4%
Άκπομ
22
26%
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσόλακ
1
1%
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τευλορ
5
6%
Σβαμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 85

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μ' αυτό το ρόστερ και να παίζουμε σε 3 θεσμούς δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Την φάση με το χέρι στο 85 του β@ζ@λου δεν την έδειξαν, στις φάσεις του αγώνα, οι ανεκδιήγητου, εκει στο ΟΠΕΝ.
Τι να πεις χρειάζεται ανανέωση του χρόνου κι αυτό Ιβάν, να το ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν ήταν χαμένη ευκαιρία για να την δείξουν. Θα την δείξουν στις αμφισβητούμενες φάσεις.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τζάμπα ήττα πραγματικά. Ματς στιγμών που όλες ήταν με το βαζελο. Το πέναλτι στο 9 που το έδωσε και (σωστά για μένα) το πήρε πίσω, η μη έξοδος του Πασχαλάκη στο γκολ του βαζελου, η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Καντουρί και το πολύ ωραίο δεύτερο γκολ του βαζελου μόλις γίνονται οι αλλαγές μας.

Η ομάδα μια χαρά το πάλεψε το ματς και θα μπορούσε εύκολα να φύγει και με τη νίκη. Τέλος πάντων πάμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και ο Κάκος θεώρησε το χέρι σε φυσική θέση και από κοντινή απόσταση
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

theo-drama έγραψε:Την φάση με το χέρι στο 85 του β@ζ@λου δεν την έδειξαν, στις φάσεις του αγώνα, οι ανεκδιήγητου, εκει στο ΟΠΕΝ.
Τη δειξανε

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Προσπαθήσαμε να φύγουμε με την λιγότερη καταπόνηση και μετά να κερδίσουμε αυτή είναι η γνώμη μου την οποία την δικαιολογώ γιατι η ομάδα έχει μικρό ρόστερ για την Ευρώπη ,όλων το μυαλό εκεί ήταν ,η πορεία θα δείξει εάν ήταν σωστή η διαχείριση .
Δεν νομίζω ότι αυτό το ρόστερ μπορεί να πετάξει την Μαρσέιγ εξω αλλά πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα την Πέμπτη και ποτέ δεν ξέρεις. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Το τι σφαγές έχουμε φάει και από αυτή την ομάδα, δεν λέγεται.
Δυνάστης του ποδοσφαίρου κάποτε ακόμη και την ομάδα του σημερινού δυναστη ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ, τότε την δεκαετία του 80 επί Νταιφα την είχε αδικήσει με διάφορους τρόπους.
Μα τι λέω τώρα, έφτασα να γράψω ότι αδικηθηκε ΠΟΙΟΣ, ο σημερινός εδώ και 25 χρόνια συνεχόμενα χρόνια Ντ@β@τζης του Αιλληνικου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Νιώθω πολύ χάλια.

Θέλω στο παιχνίδι της Τούμπας, που θα παιξουμε με τον βαζ@λο,να τον ξεκ@λιασουμε,με πολλά γκολ, ανεξαρτήτως αν έχουμε ενδιάμεσα, είτε παιχνίδι Κυπέλλου, είτε Ευρωπαϊκό παιχνίδι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

sourmenetes έγραψε:
theo-drama έγραψε:Την φάση με το χέρι στο 85 του β@ζ@λου δεν την έδειξαν, στις φάσεις του αγώνα, οι ανεκδιήγητου, εκει στο ΟΠΕΝ.
Τη δειξανε

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε Σουρμε για τις φάσεις του αγώνα μιλάω, όχι για τις επίμαχες.
Εκεί φυσικά και την έδειξαν, δεν μπορούσε να την αποφύγει ο Κάκος.
Άβαταρ μέλους
De La Tour Blanche

Δημοσίευση από De La Tour Blanche »

Και αφού αναλύθηκε το 'να και τ' άλλο, ας πούμε και το επέκεινα.
Ο ΠΑΟΚ εμφωλεύει το υπερβατικό που δεν μπόρεσαν να ξεριζώσουν.
Μέσα σε όλη αυτήν τη χαοτική ασχήμια και διάλυση, την όζουσα αποσάθρωση, βλέπουμε ότι από την ομάδα μας αναδύεται διαχρονικά κάτι πρωτογενές.
Εμείς που έχουμε νόημα να συνεχίζουμε μπροστά θα το κάνουμε.
Κοιτάμε μόνο εμπρός.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

sourmenetes έγραψε:Η μαλάκια είναι ότι. Ο γαβρος γκελαρει και εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στο - 8.

Κρίμα...

Γι αυτό πιστεύω οτι αν υπήρχε κάποιος λόγος πίσω από την κακή διαιτησία, αυτός δεν ήταν για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός αλλά για χάσουμε εμείς. Σιγά μην έχει ο βάζελος μπάρμπα στην Κορώνη. Κάποιος άλλος είχε αρχίσει να τα κάνει πάνω του τελευταία.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gpap έγραψε:να υποθέσω πως ''αδιάφορος αγώνας'' σημαίνει πως δεν μας νοιάζει αν ο γαύρος πάρει το πρωτάθλημα με 40βαθμούς διαφορά;

Κανονικά, θα έπρεπε να πιστεύουμε πως οι 10 βαθμοί καλύπτονται, και πως αυτοί πρέπει έως το τέλος να νιώθουν την ανάσα μας.
Αλλά ακόμη και αν υποθέσω πως κάποιοι θεωρούν πως το πρωτάθλημα με μια διαφορά 10βαθμών, με δύο αγωνες ΠΑΟΚ-γαύρος, δύο αγώνες γαύρος-βάζελος και δύο αγώνες κούλα-γαύρος, δεν διεκδικείται,

εξακολουθώ να μην κατανοώ αν η αδιαφορία σημαίνει ''ας φύγει και 80 βαθμούς μπροστά μου, αδιάφορο μου είναι''....

Εγώ σήμερα ήθελα την νίκη με κάθε κόστος, απώλειας παιχτών από κάρτα, ή από κούραση.
Θεωρώ τον σημερινό αγώνα έναν εκ των οποίων έπρεπε να πάρω για να συνεχίσω και στους επόμενους να τους αντιμετωπίζω ως διεκδικητής του τίτλου, και όχι ως αγγαρεία.

Πλέον, αν κερδίσει ο γαύρος, αγγαρεία...
Αλλά την Πέμπτη πάμε να μαμήσουμε τις γαλλίδες....
Τόσες δικαιολογίες για την σημερινή εμφάνιση, μην πάνε χαμένες....
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Στην Ελλάδα του πρωθυπουργου Μαρινάκη δεν καλυπτονται όχι δέκα βαθμοί αλλά ουτε 2...Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτους μας..
Δυο ματς θυμάμαι τον εαυτό μου να περιμενω με τόσο μεγάλη ανυπομονησία... Με τοση μεγάλη καυλα.. Να θεωρώ πως είναι το ματς της ιστορία μας... Το ένα με τον γαυρο στην Τουμπα τη χρονιά του νταμπλ.. Το άλλο είναι αυτό της Πέμπτης.. Νομίζω και όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχουν σημαδεψει αυτό το ματς... Όλα γυρίζουν γυρω από αυτό... Ανασυνταξη λοιπόν και βουρ να γράψουμε ιστορία...

Αλέξανδρε τι κάνεις στο γκολ αγόρι μου....
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ένας είναι ο κοινός παρονομαστής ... Λουτσέσκου... Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω ότι όχι τρία ούτε δυο καρπούζια δεν χωράνε σε μια μασχάλη... ειδικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού, που ομως για να είμαστε δίκαιοι έχει δυο αρχιτέκτονες, πρώτα τον Λουτσέσκου και δεύτερον τον Ιβάν που εκτίμησε ότι μπορεί να είναι και προπονητής και ΤΔ μαζί.. Αυτά... Μείνανε δυο στόχοι πλέον ας επικεντρωθούμε σε αυτούς αν φυσικά μπορούμε!!!
Ελπίζω να τα καταφέρουμε και να άξιζε ο κόπος την θυσία ΠΑΟΚ πάνω από όλα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν θελουμε να δουμε το δασος παντως ειναι πραγματικα απιστευτο οτι για τον ΠΑΟΚ που 3 μηνες πριν παραπατουσε ΟΛΟΙ πλεον (αντιπαλοι , δημοσιογραφοι, αντιπαλοι οπαδοι) παραδεχονται οτι ειναι η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος με ξεκαθαρο πλανο και σχεδιο μεσα στο γηπεδο.
Η δουλεια που εχει γινει σε αυτο το διαστημα ειναι στα ορια του θαυματος.
Και ναι λειπουν ποιοτικα χαρακτηριστικα. Αν αυτα ομως προστεθουν το καλοκαιρι ανυπομονω για τον ΠΑΟΚ που θα παρουσιασει ο Ραζβαν την νεα χρονια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”