ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 19:30 20/2 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: ΟΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 19:30 20/2 NovaSports

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Δεν θα ανακοινώσουν μάλλον
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το θέμα είναι αν θα τον ξεκινήσει και τον αλλάξει μετά το 65΄, ή αν θα μπει αλλαγή.
Δεν θα ανακοινωθεί αποστολή, αλλά δεν απουσιάζει κανείς πλην του Νέλσονα.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν θα ανακοινώσουν μάλλον
Καλύτερα. Και να καθιερωθει για όλους τους αγώνες.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

βλέπω μια πιο χαλαρή προσέγγιση απο ότι προσέγγιζαν ορισμένοι τον αγώνα του πρώτου γύρου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ε ναι τι να ασχοληθούμε, μετά τα 5 στην έδρα μας ,πάμε για 7αρα στο Χαριλάου.
Πώς να αντιμετωπίσεις ένα τέτοιο μεγαθήριο, σηκώσαμε τα χέρια ψηλά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εγώ θα τους άφηνα να τρέξουν και να μας πιέσουν στο πρώτο ημίχρονο και θα χτυπούσα μετά το 60᾽. Ο οάρης είναι ομάδα χωρίς πολλά τρεξίματα που ξεφουσκώνει στο τέλος. Η ήττα από τον Βόλο στα τελευταία λεπτά (2 γκόλ) πρέπει να είναι οδηγός.

Το μάτς είναι δύσκολο και ειδικών συνθηκών. Αν κερδίσουμε μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον να μπεί ο οάρης στην εξάδα. Αυτό γιατί θα χρειαστεί 8 πόντους σε 3 μάτς (και το ένα είναι με γάβρο), για να πιάσει πχ τον ΟΦΗ ο οποίος θα φτάσει τους 37 πόντους. Το να τους αφήσεις εκτός Ευρώπης και να τους κόψεις ένα σημαντικό έσοδο για του χρόνου, θα είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα για το παράρτημα. Αν ΔΕΝ τους κερδίσουμε, φοβάμαι θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε να σμπρώχνουν τα αφεντικά τους και στα πλειοφ. Η νίκη είναι μονόδρομος, τους στέλνεις Χαλκιδική από τώρα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δε μας δίνω πολλές πιθανότητες σε αυτό το ματς. Η ισοπαλία είναι μεγάλη επιτυχία, όταν για τα σκουλίκια αυτό είναι το παιχνίδι της ύπαρξής τους, τελικός CL. Εμείς καλό είναι να δούμε ως τελικό το Ευρωπαϊκό και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αντικειμενικά το πρωτάθλημα έχει πετάξει μιας που φέραμε ισοπαλία με γαύρο, ενώ έχουμε και 2 ντέρμπι με σκώλιξ και αεχ. Οπότε με το τέλος της κανονικής περιόδου, η διαφορά θα είναι σίγουρα στο +11, που δεν ανατρέπεται. Δεν λέω να παρατάμε τα παιχνίδια, αλλά οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά, θα πρέπει να είναι ξεκούραστοι για τα παιχνίδια του κυπέλλου και της Ευρώπης, των 2 μεγάλων φετινών στόχων.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ξεσκιστε τους σκώληκες

Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εγώ αν ήμουν ο Οργανισμός ΠΑΟΚ, να έδινα ιδιαίτερη έμφαση στον σημερινό αγώνα κυρίως λόγω των πρόσφατων γεγονότων και την συντονισμένης από τα κέντρα των Αθηνών επίθεσης που δέχεται ο ΠΑΟΚ.
Θα έδινα στους παίχτες να καταλάβουν πως ο αγώνας αυτός όχι απλά πρέπει να κερδηθεί, αλλά η νίκη να είναι αποστομωτική για όσους προβλέπουν και στοχεύουν στην διάσπαση της συνοχής της πόλης.
Το ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ τα κέντρα της Αθήνας το χρησιμοποιούν ως ''αποδεικτικό προτροπής βίας'', θέλοντας να υποβαθμίσουν το γεγονός πως πέραν του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει δεύτερη μεγάλη και ανεξάρτητη από την Αθήνα ομάδα στην πόλη.
Αυτός ο αγώνας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξουμε όλοι μας σε όλους τους, πως σε αυτή την πόλη, μία ομάδα υπάρχει που να μπορεί να σταθεί αγέρωχη απέναντί τους.

Θα με ρωτήσεις;
Θα θυσίαζες ρε μάγκα την Ευρώπη και το Κύπελο για έναν αγώνα πρωταθλήματος, πρωταθλήματος που όλοι προσπαθούν να μας πείσουν πως έχει χαθεί;

Όχι. Δεν θα θυσίαζα ούτε την Ευρώπη ούτε το Κύπελο.
Αλλά αυτό το δίλημμα, δεν αφορά εμένα.
Αφορά την ΠΑΕ που δεν φρόντισε το προηγούμενο διάστημα να ενισχύσει την ομάδα ώστε να μην χρειαστεί να επιλέγει σε ποια παιχνίδια θα παίζουν οι καλοί παίχτες και σε ποια όχι.
Αυτό το δίλημμα, αφορά την ΠΑΕ.
Όχι εμένα.
Εγώ δεν θυσιάζω κανένα παιχνίδι. Ούτε την Ευρώπη, ούτε το Κύπελο, αλλά ούτε και κάποιον άλλον αγώνα.

Εγώ σήμερα θα υποστηρίξω την νίκη.
Αν δεν κερδίσω, θα το θεωρήσω αποτυχία της ομάδος.
Όχι απέναντι στον ρούλη - και με την Λαμία να έπαιζα, το ίδιο θα έλεγα.
Απέναντι στο κατεστημένο των Αθηνών θα το θεωρήσω αποτυχία.

Το μαχαίρι στα δόντια θέλω να δω. Όποιος και να παίξει, πρέπει να ματώσει την φανέλα.
Δεν θα δεχθώ δικαιολογίες τύπου ''το μυαλό μας στην Πέμπτη''.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Σε ένα γλέντι με βάλανε να παλέψω ας πούμε με ένα φίλο που με είχε για πρωινό. Αυτός το ειδε ως χαβαλέ εγώ τα έδωσα όλα για να μην γίνω ρεζίλι και κέρδισα. Αυτός μετά χαμογελούσε και γω φούσκωνα από περηφάνια. Δύσκολο το διπλό μακάρι 0-5 θα πω εγώ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ότι αναλύσαμε αναλύσαμε τις προηγούμενες μέρες..
Σήμερα η φάση είναι....@@@στε τον αρη τον ξε@@@λιαρη
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Το ματς της ζωής τους σήμερα, θα σκυλιάσουν σε ένα γεμάτο ασφυκτικά γήπεδο, με νέο προπονητή και εννοείται θα προσπαθήσουν να νικήσουν με ΚΑΘΕ τρόπο για ν' αφιερώσουν και τη νίκη στο παλικάρι που χάθηκε! Φυσικάι θα έχουν και την εύνοια των κορακιών, του συστήματος, ακόμα και των περισσοτέρων που θα το βλέπουν από απόσταση μιας και τα βοθροκάναλα εσκεμμένα έχουν φέρει την κοινή γνώμη εναντίων μας, εναντίων των ""δολοφόνων"", εναντίων του προέδρου ""με την πιστόλα"" και κτλ κτλ κτλ.
Πραγματικά σήμερα δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορέσουμε να .. πηδήξουμε όλα αυτά τα εμπόδια και να βγούμε όρθιοι από την κόλαση βόθρου που έχουν ετοιμάσει τα σκουλήκια! Μια νίκη μας βέβαια θα τους ΓΑΜΗΣΕΙ το ηθικό την ίδια στιγμή που θα στείλει το δικό μας στα ύψη. ΘΕΛΩ ΝΙΚΗ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, πραγματικά σχεδόν τρέμω, θέλω να παίξουν σα να μην υπάρχει αύριο, θέλω να τους δω να ματώσουν πραγματικά, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, τίποτα άλλο... :pano:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

+++++

Σημειώνω και κάτι ακόμη.
Η απόφαση της κυβέρνησης του Εσκομπάρ να νοιξει απ' το Σάββατο τα γήπεδα είναι ανάλογη της ανακοίνωσης της απόφασης ΕΕΑ στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Βολος.
Η ευθύνη για ότι ακολουθήσει θα είναι αποκλειστικά δική της.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

σε καθε γκολ που θα βαζουμε,να σηκωνει ο σκορερ τη φανελα και να φοραει απο κατω φανελακι. με τη φωτο του ΑΛΚΗ.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Τις Ευρώπες θα τις σκεφτώ από αύριο. Απόψε μόνο νίκη για να ξεπλύνουν τη ντροπή του πρώτου γύρου και τις μισές ντροπες των προηγούμενων χρόνων. Έχουνε πει πολλά και μείνανε αναπάντητα. Για όσους από εσάς πιστεύετε πως υπάρχει ελπίδα για πρωτάθλημα αυτή είναι η τελευταία ευκαιρια. Αν ξεφύγει ο γάβρος με 12 ή 11 βαθμούς δεν γυρίζει πίσω (και δεν βάζω μέσα το+6 που θα έχει στα πλέι οφ). Πρέπει να τους κόψουμε τα πλέι οφ πάση θυσία. Έχουμε καλύτερη ομάδα και είναι καιρός να το αποδείξουμε. Τέρμα οι μαλακίες, ας βγάλουμε επιτέλους τα @@ στο μπουρδέλο τους.
Νίκη και μόνο νίκη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”