ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 6/2 19:30 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 6/2 19:30 NovaSports
Στο lines up στο app της ΠΑΕ έχει τον Σοάρες βασικό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Δεν πιστεύω πως θα κάνει τρεις ήττες και μια ισοπαλία περισσότερες από εμάς ο γάβρος. Μέχρι την περασμένη Κυριακή είχα ελπιδες. Μακάρι να με διαψεύσει η ομάδα. Όσο και αν έχουμε κύπελλα για πούλημα κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι. Κύπελλο και Άγιος ο θεός.gpap έγραψε:μάλλον θα έχασα κάποιο επεισόδιο....hawklord έγραψε:Ο σημαντικός αγώνας είναι την Τετάρτη. Απόψε στη χειρότερη ένα Χ. Στη χειρότερη όμως.
Κύπελλα έχω τόσα, που σου πουλάω κιόλας αν θέλεις.
Πρωταθλήματα έχω λιγότερα.
Έκανε ψιλοσυμπαθητικο παιχνίδι στο 10 ο Μουργκ....ας τον ξαναβάλουμε στον ασβέστη
- kataramenos5
-
MauroSixama
- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχει περίπτωση να κυνηγήσουμε πρωτάθλημα, όταν ο Πασχαλάκης σε κάποιους αγώνες δέχεται τόσο εύκολα γκολ, όταν ακραία μπακ παίζουν οι Taylor και Vieirinha ή Sidcley και όταν τα εξτρεμ μας είναι οι Murg, Jaba και Mitrita.
Edit: Ξέχασα τον Colak.
ΥΓ: Ο γαύρος δεν δέχεται εύκολα γκολ, επομένως το πρωτάθλημα είναι λήξαν.
Edit: Ξέχασα τον Colak.
ΥΓ: Ο γαύρος δεν δέχεται εύκολα γκολ, επομένως το πρωτάθλημα είναι λήξαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 06 Φεβ 2022, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα πω την βλακεία μου τώρα και γώ
. Ο Ντούγκλας ούτε στο 6 ούτε στο 8 ούτε στο δέκα τρώγεται για λόγους που έχουμε αναφέρει… Μήπως να τον έβαζε δεξιά, λέω γώ… Θέση που δεν θέλει τόσο αλληλοκάλυψη. Ο Μουργκ ήταν πιο καλός πίσω απ’τον φορ.
. Ο Ντούγκλας ούτε στο 6 ούτε στο 8 ούτε στο δέκα τρώγεται για λόγους που έχουμε αναφέρει… Μήπως να τον έβαζε δεξιά, λέω γώ… Θέση που δεν θέλει τόσο αλληλοκάλυψη. Ο Μουργκ ήταν πιο καλός πίσω απ’τον φορ.
Κ ποιον να βάλεις στον ασβέστη;;;; αν θες να φρέσκο Μπίσεσβαρ για την Τετάρτη που προέρχεται από τραυματισμό. Μιτριτσα που ερχεται κ αυτός από τραυματισμό μαζί με μουργκ στο δέκα κ τσολακ μπροστά;;; αυτό κ αν είναι ρίσκο. Ο Αντελινο είδαμε ότι μπροστά ήταν οκ αλλά δεν μπορουσε να γυρίσει πισω με τπτ οπότε δεν νομίζω πως είχε πολλες επιλογέςnunies4 έγραψε:Έκανε ψιλοσυμπαθητικο παιχνίδι στο 10 ο Μουργκ....ας τον ξαναβάλουμε στον ασβέστη
-
BlackFriday
Λάθος τυπογραφικό θα ήταν γιατί είχε το νο 8 με το όνομα του Σοάρες
Βρε καλά κάνει...dragon έγραψε:Κ ποιον να βάλεις στον ασβέστη;;;; αν θες να φρέσκο Μπίσεσβαρ για την Τετάρτη που προέρχεται από τραυματισμό. Μιτριτσα που ερχεται κ αυτός από τραυματισμό μαζί με μουργκ στο δέκα κ τσολακ μπροστά;;; αυτό κ αν είναι ρίσκο. Ο Αντελινο είδαμε ότι μπροστά ήταν οκ αλλά δεν μπορουσε να γυρίσει πισω με τπτ οπότε δεν νομίζω πως είχε πολλες επιλογέςnunies4 έγραψε:Έκανε ψιλοσυμπαθητικο παιχνίδι στο 10 ο Μουργκ....ας τον ξαναβάλουμε στον ασβέστη
Άσε με να το γκρινιαξω...για γούρι το κάνω
- ΑποστόληςΑ
Και οι δύο σημερινοί αγώνες στην SL τελείωσαν με το ίδιο αποτέλεσμα: 3-0