Απολλων ΣΜΎΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Απολλων ΣΜΎΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
OTESPORTS HIGHLIGHTS:
[youtube]Pc2SnL8M-yk[/youtube]
[youtube]Pc2SnL8M-yk[/youtube]
Εξαιρετικά αποτελέσματα σερί η ομάδα, μας έφερε στο +5 από την αεκ. Θεωρώ οτι είχαμε τύχη χθες που δεν μας τιμωρησε η μπάλα, όταν χασαμε τα γκολ και, ακολουθησε ο πανικός σε καθε τους κορνερ ή επίθεση γενικά. Μεγάλη απόκρουση από Πασχα, που για μένα ήταν ο MVP. Φυσικά, η τύχη ήταν ανάποδα με το γαυρο, που αξίζαμε τη νίκη.
Απορώ πώς έχει γραφτεί εδώ μέσα να πληρωθεί η ρητρα του Σιντκλεϊ. Για την ομάδα παλαιμάχων ο μαγουλας; Τελικά ποσα πήραμε από την πώληση Γιαννούλη και πόσα χάσαμε (αμεσα με συμβόλαια παλτων και έμμεσα με απώλεια στοχων); Κατά τη γνώμη μου, ο ΠΑΟΚ με Γιαννούλη και Τζολη αντι του αστείου Μιτριτσα, το χτυπαγε στα ίσια το πρωτάθλημα.
Απορώ πώς έχει γραφτεί εδώ μέσα να πληρωθεί η ρητρα του Σιντκλεϊ. Για την ομάδα παλαιμάχων ο μαγουλας; Τελικά ποσα πήραμε από την πώληση Γιαννούλη και πόσα χάσαμε (αμεσα με συμβόλαια παλτων και έμμεσα με απώλεια στοχων); Κατά τη γνώμη μου, ο ΠΑΟΚ με Γιαννούλη και Τζολη αντι του αστείου Μιτριτσα, το χτυπαγε στα ίσια το πρωτάθλημα.
- kataramenos5
Δε διαφωνω οτι τον βρισκει. Το θεμα ειναι(για μενα) οτι βουταει ο Τειλορ ελαχιστα ΠΡΙΝ τον φτασει ο τερματας κι απλωνει το ποδι αριστερα(η μπαλα παει δεξια) για να χει επαφη. Ετσι το βλεπω.sourmenetes έγραψε:https://youtu.be/Pc2SnL8M-yk
4,43 - 4,45 τι πιο καθαρο ρε κατ;;
Γλιστράει ο τέρματας και τον βρίσκει ανατρέπει.
Γλιστερο τερέν και του παίρνει το ποδι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θεμα δεν ειναι το τι βλεπει ο καθενας μας, μπορει να διαφερει η οραση, η εμπειρια μας χιλιαδυο.Αλλος εστιαζει στην επαφη αλλος αλλου. Συμβαινει.
Το μεγαλο ζητημα ειναι το "εχετε θεμα αν το βλεπετε αλλιως απ οτι εμεις" που γραφτηκε απο καποιους.
και κάτι άσχετο:
όταν δεν πάω γήπεδο, βλέπω τους αγώνες στου πατέρα μου που έχει νόβα κ κοσμοτε.
Εχθές ήμουν άρρωστος κ δεν πηγα μπας μην κ τον κολλησω.
Κάθισα σπίτι κ σκέφτηκα "ας το δω απο κάνα link απο paokmania".
Πέφτω στο πρώτο, και βλέπω τον αγώνα χωρίς μεταδοση, με τον ζωντανό ήχο απο πάγκους, παίχτες, προπονητές κ τους ελάχιστους φιλάθλους.
Ρε φίλε, τι μαργαριτάρια χάνουμε οταν υπάρχει μετάδοση...
Πέθανα στα γέλια απο τα λογια που περνούσαν στον αέρα.
όταν δεν πάω γήπεδο, βλέπω τους αγώνες στου πατέρα μου που έχει νόβα κ κοσμοτε.
Εχθές ήμουν άρρωστος κ δεν πηγα μπας μην κ τον κολλησω.
Κάθισα σπίτι κ σκέφτηκα "ας το δω απο κάνα link απο paokmania".
Πέφτω στο πρώτο, και βλέπω τον αγώνα χωρίς μεταδοση, με τον ζωντανό ήχο απο πάγκους, παίχτες, προπονητές κ τους ελάχιστους φιλάθλους.
Ρε φίλε, τι μαργαριτάρια χάνουμε οταν υπάρχει μετάδοση...
Πέθανα στα γέλια απο τα λογια που περνούσαν στον αέρα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είναι άλλη αίσθηση όντως [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ίδια έγραψα κι εγώ. Κάτι τέτοια πέναλτι έπαιρνε ο γάβρος και ο Μανταλος και τους κραζαμε. Άλλο πράγμα είναι η γνώμη του καθένα όμως και άλλο η ψυχανάλυση του ποδαριού όταν δεν συμφωνεί κάποιος μαζί μας. Μακάρι να μην το πληρώσουμε στον στόχο που μας απομένει. Και δεν εννοώ το αν είναι ή δεν είναι αλλά την ευκολία της φάσης απέναντι στον ουραγό που έχανε. Πέραν από το γράμμα του νόμου που δικαιολογεί το να δοθεί πέναλτι εγώ πάντα βάζω μέσα και το κατά πόσο θα έπαιρνε κάποιος από μας τέτοιο φάουλ στα διπλά που παίζαμε.Την έννοια του νόμου με άλλα λόγια. Όπως συνεβει στο πέναλτι του γάβρου στο ίδιο γήπεδο και του Μαντσίνι προχθές.kataramenos5 έγραψε:Δε διαφωνω οτι τον βρισκει. Το θεμα ειναι(για μενα) οτι βουταει ο Τειλορ ελαχιστα ΠΡΙΝ τον φτασει ο τερματας κι απλωνει το ποδι αριστερα(η μπαλα παει δεξια) για να χει επαφη. Ετσι το βλεπω.sourmenetes έγραψε:https://youtu.be/Pc2SnL8M-yk
Το θεμα δεν ειναι το τι βλεπει ο καθενας μας, μπορει να διαφερει η οραση, η εμπειρια μας χιλιαδυο.Αλλος εστιαζει στην επαφη αλλος αλλου. Συμβαινει.
Το μεγαλο ζητημα ειναι το "εχετε θεμα αν το βλεπετε αλλιως απ οτι εμεις" που γραφτηκε απο καποιους.
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ ρε παιδιά ποιος βουτάει;;
Ειλικρινά που το βλέπετε αυτό;
Όσο και αντικειμενικα να το δεις του παίρνει καθαρότητα το πόδι.
Καμία βουτιά.
Ο. Τευλορ βλέπει ότι έρχεται πάνω του ο τέρματας και θέλοντας και μη φοβάται και κόβει ταχύτητα.
Πραγματικα αν δεν βλέπετε την καθαρή επαφη και ανατροπή δεν ξέρω τι περιμένετε να δείτε.
Το αν το πληρωσεις σε άλλο ματς δεν ξέρεις πότε. Ούτε και Κάποια φάση μπορεί να είναι απόλυτα ίδια με αυτην
Υ. Γ. Το να συγκρίνουμε το καθαρό πεναλτυ που δίνεται προχθές με πεναλτυ του γαβρου με ξεπερνάει. Ειλικρινά μου
Προκαλεί έντονη δυσφορία.
Καμία βουτιά.
Ο. Τευλορ βλέπει ότι έρχεται πάνω του ο τέρματας και θέλοντας και μη φοβάται και κόβει ταχύτητα.
Πραγματικα αν δεν βλέπετε την καθαρή επαφη και ανατροπή δεν ξέρω τι περιμένετε να δείτε.
Το αν το πληρωσεις σε άλλο ματς δεν ξέρεις πότε. Ούτε και Κάποια φάση μπορεί να είναι απόλυτα ίδια με αυτην
Υ. Γ. Το να συγκρίνουμε το καθαρό πεναλτυ που δίνεται προχθές με πεναλτυ του γαβρου με ξεπερνάει. Ειλικρινά μου
καθαρο πεναλτι ειναι μην βλεπετε φαντασματα.....hawklord έγραψε:Τα ίδια έγραψα κι εγώ. Κάτι τέτοια πέναλτι έπαιρνε ο γάβρος και ο Μανταλος και τους κραζαμε. Άλλο πράγμα είναι η γνώμη του καθένα όμως και άλλο η ψυχανάλυση του ποδαριού όταν δεν συμφωνεί κάποιος μαζί μας. Μακάρι να μην το πληρώσουμε στον στόχο που μας απομένει. Και δεν εννοώ το αν είναι ή δεν είναι αλλά την ευκολία της φάσης απέναντι στον ουραγό που έχανε. Πέραν από το γράμμα του νόμου που δικαιολογεί το να δοθεί πέναλτι εγώ πάντα βάζω μέσα και το κατά πόσο θα έπαιρνε κάποιος από μας τέτοιο φάουλ στα διπλά που παίζαμε.Την έννοια του νόμου με άλλα λόγια. Όπως συνεβει στο πέναλτι του γάβρου στο ίδιο γήπεδο και του Μαντσίνι προχθές.kataramenos5 έγραψε:Δε διαφωνω οτι τον βρισκει. Το θεμα ειναι(για μενα) οτι βουταει ο Τειλορ ελαχιστα ΠΡΙΝ τον φτασει ο τερματας κι απλωνει το ποδι αριστερα(η μπαλα παει δεξια) για να χει επαφη. Ετσι το βλεπω.sourmenetes έγραψε:https://youtu.be/Pc2SnL8M-yk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν μπορώ να σας καταλάβω μερικούς ώρες ώρες. Τρώτε το παραμύθι των Αθηναίων για να το παίξετε αντικειμενικοί. ΔΕΝ υπάρχει πέναλτι που να πήρε ο ΠΑΟΚ φέτος και να μην ήταν. Τους πονάει που το VAR δίνει αυτά που τόσα χρόνια δεν μας δίνανε και εσείς ρίχνετε νερό στον μύλο τους..
ε όχι των Αθηναίων
εγώ με το που είδα την φάση στο ριπλέι είπα ότι ήταν υπερβολικό
πιο πολύ μούφα ήταν παρά κανονικό
εγώ δεν θα το έδινα και δεν θέλω να το δώσουν και εναντίον μου
ο Τέιλορ απλώνει το πόδι αριστερά επίτηδες για να τον ακουμπήσει και μάλιστα αρχίζει και πέφτει πριν καν τον ακουμπήσει
όλα τα άλλα που θυμάμαι φέτος υπέρ μας ήταν
αυτό όμως δεν θα το έδινα εγώ
εγώ με το που είδα την φάση στο ριπλέι είπα ότι ήταν υπερβολικό
πιο πολύ μούφα ήταν παρά κανονικό
εγώ δεν θα το έδινα και δεν θέλω να το δώσουν και εναντίον μου
ο Τέιλορ απλώνει το πόδι αριστερά επίτηδες για να τον ακουμπήσει και μάλιστα αρχίζει και πέφτει πριν καν τον ακουμπήσει
όλα τα άλλα που θυμάμαι φέτος υπέρ μας ήταν
αυτό όμως δεν θα το έδινα εγώ
-
- Mr Ξερόλας 2019
sourmenetes έγραψε:Σορρυ ρε παιδιά ποιος βουτάει;;
Καμία βουτιά.
Ετσι το ακριβως το ειδα κι εγω.
Οπως και να εχει,του παιρνει το ποδι.
Και στο φιναλε το σκορ ηταν 0-1,τι θα αλλαζε.
5 λεπτα ηθελε με τις καθυστερησεις,για να ληξει.Παλι θα κερδιζαμε.
- kataramenos5
Σουρμε διαφωνουμε. Εγω απ την πισω καμερα βλεπω
πεσιμο πριν τον ακουμπησει. Ξαναλεω με μια (μικρη) επιφυλαξη για το αριστερο ποδι του τερματα που δεν φαινεται.
Για να κερδισουμε τι?
Κι εσυ που το καταλαβες?
πεσιμο πριν τον ακουμπησει. Ξαναλεω με μια (μικρη) επιφυλαξη για το αριστερο ποδι του τερματα που δεν φαινεται.
Δηλαδη το παιζουμε αντικειμενικοι, δεν ειμαστε.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν μπορώ να σας καταλάβω μερικούς ώρες ώρες. Τρώτε το παραμύθι των Αθηναίων για να το παίξετε αντικειμενικοί. ΔΕΝ υπάρχει πέναλτι που να πήρε ο ΠΑΟΚ φέτος και να μην ήταν. Τους πονάει που το VAR δίνει αυτά που τόσα χρόνια δεν μας δίνανε και εσείς ρίχνετε νερό στον μύλο τους..
Για να κερδισουμε τι?
Κι εσυ που το καταλαβες?
- sourmenetes
- Moderator
Λάθος κάμερα βλέπεις κατ!
Τι να λέμε.
Σας είπα και τη χρονική στιγμή. Βάλτο και δε το!
Και μιλάς για πέσιμο κιόλας.
Ποιο πέσιμο ρε κατ; το. Ότι κόβει ταχύτητα λόγω οτι αντιλαμβάνεται ότι θα του τη χώσει ο άλλος το γράφουμε πέσιμο;
Φτάσαμε να συγκρίνουμε ένα αν μη τι άλλο καθαρό πεναλτυ με καθαρή επαφη, με πεναλτυ του γαβρου
Εεε Σορρυ αλλά ντρέπομαι να τα ακουω!
Τι να λέμε.
Σας είπα και τη χρονική στιγμή. Βάλτο και δε το!
Και μιλάς για πέσιμο κιόλας.
Ποιο πέσιμο ρε κατ; το. Ότι κόβει ταχύτητα λόγω οτι αντιλαμβάνεται ότι θα του τη χώσει ο άλλος το γράφουμε πέσιμο;
Φτάσαμε να συγκρίνουμε ένα αν μη τι άλλο καθαρό πεναλτυ με καθαρή επαφη, με πεναλτυ του γαβρου
Εεε Σορρυ αλλά ντρέπομαι να τα ακουω!
Στα πέναλτι πάντα θα υπάρχουν χίλιες διαφορετικές οπτικές και γνώμες, γίνεται παγκοσμίως.
Για παράδειγμα κάποιοι έγραψαν εδώ για το καθαρό πέναλτι (που η αλήθεια είναι ότι μόνο με το var θα μπορούσε να δοθεί, όπως και έγινε) που κέρδισε η Άντερλεχτ στις καθυστερήσεις απέναντι στην ομάδα του Κωσταντελια,ότι ήταν μισό μέτρο εκτός περιοχής.
Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τον κανονισμό και βάση αυτού να εκφερουμε άποψη.
Το τι γινόταν όταν παίζαμε μπάλα στα χωριά μας πριν 30 χρόνια απαγορεύεται να είναι ο οδηγός μας.
Όσο για το πέναλτι του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, είναι πεντακάθαρο, παίρνει σβάρνα τον δικό μας.
Μπορεί να το χαρακτηρίσει ο καθένας όπως θέλει, χαζό, τυχερό,κουτό,πέναλτι όμως 100% σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό.
Για παράδειγμα κάποιοι έγραψαν εδώ για το καθαρό πέναλτι (που η αλήθεια είναι ότι μόνο με το var θα μπορούσε να δοθεί, όπως και έγινε) που κέρδισε η Άντερλεχτ στις καθυστερήσεις απέναντι στην ομάδα του Κωσταντελια,ότι ήταν μισό μέτρο εκτός περιοχής.
Το σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τον κανονισμό και βάση αυτού να εκφερουμε άποψη.
Το τι γινόταν όταν παίζαμε μπάλα στα χωριά μας πριν 30 χρόνια απαγορεύεται να είναι ο οδηγός μας.
Όσο για το πέναλτι του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, είναι πεντακάθαρο, παίρνει σβάρνα τον δικό μας.
Μπορεί να το χαρακτηρίσει ο καθένας όπως θέλει, χαζό, τυχερό,κουτό,πέναλτι όμως 100% σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό.
Το πέναλτι είναι πέναλτι με το γράμμα του νόμου. Παλιότερα, πριν το VAR υπήρχε η λογική να μη δινονται τέτοια πέναλτι, δηλαδή πάντα η αμφιβολία ήταν υπέρ του αμυντικού. Αυτό άρεσε στον κόσμο και γενικά δεν είναι ωραίο να βλέπεις ένα μεγάλο ποσοστό γκολ να είναι από πέναλτι. Όμως, με το VAR, έχουν πλέον καθαρή εικόνα, και αντικειμενικά μπορούν να εφαρμόσουν το γράμμα του κανονισμού, ο οποίος δεν αρέσει. Ομοίως ακυρώνονται γκολ για οφσάιτ, ενώ παλιά υπήρχε το επιχείρημα της αμφιβολίας υπέρ του επιθετικού. Έτσι, ακυρώθηκαν κάποια πανέμορφα γκολ από κάθετες κινήσεις.
Αν λοιπόν θέλουν να ομορφύνουν ξανά το άθλημα και να φέρουν ισορροπία, θα πρέπει να αλλάξουν τους κανονισμούς, προσαρμοσμένους στην τεχνολογία. Τέλος, τα χέρια είναι υπερβολικά. Βλέπουμε πλέον ομάδες να κάνουν επίτηδες δυνατές σέντρες σουτ, και να διαμαρτύρωνται για χέρι άμεσα, γιατί η σέντρα ήταν όπου λάχει, φτάνει να γίνει κάνα χέρι από καραμπόλα. Το φαινόμενο αυτό θα χειροτερέψει και καλό είναι να προνοήσει η Ουέφα πριν είναι αργά και τα ρίξουν όλα στο VAR το οποίο επιτέλους έφερε μια σχετική ισονομία στο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε όλους πλέον να κερδίζουν πέναλτι και να ακυρώνοννται τα οφσάιτ γκολ ομάδων σαν του γαύρου.
Το πέναλτι του Τέϊλορ για μένα είναι ξεκάθαρο, όχι γιατί ηταν υπέρ μας. Άσχετο το αν θα ήθελα να μη δίνονται τέτοια πέναλτι, είναι πέναλτι.
Αν λοιπόν θέλουν να ομορφύνουν ξανά το άθλημα και να φέρουν ισορροπία, θα πρέπει να αλλάξουν τους κανονισμούς, προσαρμοσμένους στην τεχνολογία. Τέλος, τα χέρια είναι υπερβολικά. Βλέπουμε πλέον ομάδες να κάνουν επίτηδες δυνατές σέντρες σουτ, και να διαμαρτύρωνται για χέρι άμεσα, γιατί η σέντρα ήταν όπου λάχει, φτάνει να γίνει κάνα χέρι από καραμπόλα. Το φαινόμενο αυτό θα χειροτερέψει και καλό είναι να προνοήσει η Ουέφα πριν είναι αργά και τα ρίξουν όλα στο VAR το οποίο επιτέλους έφερε μια σχετική ισονομία στο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε όλους πλέον να κερδίζουν πέναλτι και να ακυρώνοννται τα οφσάιτ γκολ ομάδων σαν του γαύρου.
Το πέναλτι του Τέϊλορ για μένα είναι ξεκάθαρο, όχι γιατί ηταν υπέρ μας. Άσχετο το αν θα ήθελα να μη δίνονται τέτοια πέναλτι, είναι πέναλτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 05 Φεβ 2022, 04:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.