ΠΑΟΚ-Λαμία 12/12-17:15, Novasportshd
Re: ΠΑΟΚ-Λαμία 12/12-17:15, Novasportshd
Εάν δεν φάμε γκολ, μπορεί και να κερδίσουμε. Ολα είναι πιθανά.
Προς το Χ βλέπω τον αγώνα σήμερα με δεύτερο αποτέλεσμα τον άσσο. Διπλό με τίποτα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ότι πιο νεανικό.Ουσιαστικά μόνο ο Κούρτιτς είναι 30+ (και ο Πασχαλάκης αλλά το τέρμα δεν μετράει).
Κομπλεξικέ ρατσιστή ρουμανε δεν βάζεις τον μαυρο κ τον αυστριακό στο κέντρο για να βάλεις τον Έλληνα πιτσιρικά από την ακαδημια. Κομπλεξικέ.
Αμα δω κ αυτό θα τα έχω δει όλα στα πλαισια του είμαι κολλημένος.
Λάθη πολλα κ ευθύνες έχει ο Λουτσέσκου αλλά το να κρίνεις παντα μετά το αποτέλεσμα έχοντας παντα κάποιον στον τοίχο δεν είναι ότι ορθότερο.
Πιστεύω λοιπόν ότι οι προπονητες ξέρουν ποτε κ γιατί καλυτερα απο εμάς.
Πάντα κάποιοι θα λένε ότι ήταν μικρος δεν ήταν έτοιμος κ τον έκαψε κ κάποιοι άλλοι ότι έχει κόμπλεξ με τους νέους.
Εμένα αυτό που μου έχει δείξει ο Λουτσέσκου ειναι οτι δίνει ευκαιρίες κ ότι όταν βλέπει ότι κάποιοι τις παίρνουν τότε τους καθιερώνει ( το είδαμε στην πρωτη θητεία του)
Υ. Γ. Γουστάρω Ίβιτς, αγαπώ mentality Pablo, κ σέβομαι Λουτσέσκου. Τους στήριξα κ τους τρεις απέναντι στις απόψεις μας. Η άποψη ενός ειδικου σε ένα θέμα έχει μεγαλυτερο βάρος από κάποιον παρατηρητη για μένα. Δεν μπορεί να έχω ίδιας βαρυτητας άποψη σε ένα ιατρικό θέμα όσο ένας γιατρός. Κ φυσικά μπορουν να κάνουν λάθη .
Αμα δω κ αυτό θα τα έχω δει όλα στα πλαισια του είμαι κολλημένος.
Λάθη πολλα κ ευθύνες έχει ο Λουτσέσκου αλλά το να κρίνεις παντα μετά το αποτέλεσμα έχοντας παντα κάποιον στον τοίχο δεν είναι ότι ορθότερο.
Πιστεύω λοιπόν ότι οι προπονητες ξέρουν ποτε κ γιατί καλυτερα απο εμάς.
Πάντα κάποιοι θα λένε ότι ήταν μικρος δεν ήταν έτοιμος κ τον έκαψε κ κάποιοι άλλοι ότι έχει κόμπλεξ με τους νέους.
Εμένα αυτό που μου έχει δείξει ο Λουτσέσκου ειναι οτι δίνει ευκαιρίες κ ότι όταν βλέπει ότι κάποιοι τις παίρνουν τότε τους καθιερώνει ( το είδαμε στην πρωτη θητεία του)
Υ. Γ. Γουστάρω Ίβιτς, αγαπώ mentality Pablo, κ σέβομαι Λουτσέσκου. Τους στήριξα κ τους τρεις απέναντι στις απόψεις μας. Η άποψη ενός ειδικου σε ένα θέμα έχει μεγαλυτερο βάρος από κάποιον παρατηρητη για μένα. Δεν μπορεί να έχω ίδιας βαρυτητας άποψη σε ένα ιατρικό θέμα όσο ένας γιατρός. Κ φυσικά μπορουν να κάνουν λάθη .
«Δωσε μια ευκαιρια στον Εσιτι…»
Παμε δυνατα πουλεν Τσιγκαρα και Λυρατζη!
Παμε δυνατα πουλεν Τσιγκαρα και Λυρατζη!
- WeWillRockYou
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Μουργκ, Αουγκούστο, A. Ζίβκοβιτς, Άκπομ.
Στον πάγκο: Z. Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Τσαούσης, Εσίτι, Κωνσταντέλιας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.
Λαμία (Γρηγορίου): Λαμία: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης, Νιούνες, Ρόμανιτς, Αραμπούλι.
Στον πάγκο: Σαράνοβ, Μαζουλουξής, Γκολέμιτς, Μανουσάκης, Ντελ Πίνο, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Τσούκαλος, Βύντρα.
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Μουργκ, Αουγκούστο, A. Ζίβκοβιτς, Άκπομ.
Στον πάγκο: Z. Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Τσαούσης, Εσίτι, Κωνσταντέλιας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.
Λαμία (Γρηγορίου): Λαμία: Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης, Νιούνες, Ρόμανιτς, Αραμπούλι.
Στον πάγκο: Σαράνοβ, Μαζουλουξής, Γκολέμιτς, Μανουσάκης, Ντελ Πίνο, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Τσούκαλος, Βύντρα.
- ramolimendo
Φρέσκια εντεκάδα, πάει ο Βαρέλα, μέσα τα πιτσιρίκια, όπως πρέπει κατά την άποψη μου.
Πάμε για τη νίκη
Πάμε για τη νίκη
-
- Dark Knight
Πολύ σωστή ενδεκάδα. Και αν ήταν διαθέσιμος ο Κούτσιας, καλά θα ήταν να τον ξεκίναγε και αυτόν αντί του δανεικού Άκπομ. Τι έχουμε δηλαδή να χάσουμε βάζοντας τους νέους έλληνες παίκτες σε σχέση με τους ξεζουμισμένους, ντεφορμέ ή/και δανεικούς ξένους; Μήπως θα πάμε χειρότερα από ότι πήγαμε τελευταία; Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μόνο να κερδίσουμε έχουμε δίνοντας παιχνίδια, όπως το σημερινο, σε αυτά τα παιδιά. Αν μη τι άλλο, έχουμε μία προσμονή να δούμε πως θα παίξουν και πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας. Forza ΠAOKάρα!!!!
- rade paprica
θα δούμε λοιπόν και τα πιτσιρίκια
ελπίζω να μη τα σταυρώσουμε με ένα αγώνα
άντε με τη νίκη

ελπίζω να μη τα σταυρώσουμε με ένα αγώνα
άντε με τη νίκη

Με τον Κουτσια υπομονή τρεις μήνες να υπογράψει πρώτα συμβόλαιο!!!Dark Knight έγραψε:Πολύ σωστή ενδεκάδα. Και αν ήταν διαθέσιμος ο Κούτσιας, καλά θα ήταν να τον ξεκίναγε και αυτόν αντί του δανεικού Άκπομ. Τι έχουμε δηλαδή να χάσουμε βάζοντας τους νέους έλληνες παίκτες σε σχέση με τους ξεζουμισμένους, ντεφορμέ ή/και δανεικούς ξένους; Μήπως θα πάμε χειρότερα από ότι πήγαμε τελευταία; Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μόνο να κερδίσουμε έχουμε δίνοντας παιχνίδια, όπως το σημερινο, σε αυτά τα παιδιά. Αν μη τι άλλο, έχουμε μία προσμονή να δούμε πως θα παίξουν και πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας. Forza ΠAOKάρα!!!!