ΠΑΟΚ - Lincoln 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
1
1%
Taylor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mihaj
1
1%
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sidcley
6
4%
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
1
1%
El Kaddouri
2
1%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
115
83%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lyratzis
7
5%
Biseswar
1
1%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tsingaras
4
3%

Σύνολο ψήφων: 138

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: ΠΑΟΚ - Lincoln 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol1 »

Pellaios έγραψε:Λοιπόν, είναι φανερό ότι η ομάδα περνάει κρίση, και μάλιστα χοντρή, φαίνεται ασύνδετη, ανευρη και όλα όσα έχουν επισημανθεί. Αλλά....
Αυτοί οι παίκτες που τους λένε γέρους, αργούς και εγώ δεν ξέρω τι... έχουν παίξει 23 ματς όταν Άρης και ΑΕΚ έχουν παίξει 15 και οι υπόλοιπες, πλην γαύρου 13.... έχουν φέρει έσοδα από Ευρώπη κοντά στα 7-8 μύρια εξασφαλίζοντας το μέλλον της ομάδας..... ουσιαστικά είχαν, και δυστυχώς συνεχίζουν να έχουν, ένα κενό διάστημα δύο εβδομάδων όπου κυριολεκτικά σβησαν τα φώτα...
Μην τα βλέπουμε όλα μαύρα... άλλωστε πότε ήταν η τελευταία φορά που παίξαμε Ευρώπη Φεβρουάριο;;;;
ευκολος η οχι ομιλος 1 ηττα καναμε και σε αυτο το ματς η ισοπαλια ηταν το δικαιοτερο αποτελεσμα .....καλη βαθμολογικη συγκομιδη και συνεχιζουμε .....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

JohnEconomist έγραψε:ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΞΑΝΆ:

Το Δ.Σ. να αποφασίσει ότι είναι υποχρεωτικό σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ, στην αρχική σύνθεση,να περιλαμβάνονται τρείς τουλάχιστον Έλληνες ποδοσφαιριστές.
εκ των οποιων οι δυο τουλαχιστον ποντιοι και ενας απο αυτους σουρμενιτης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μαθαίνω ότι καθώς έφευγαν από το γήπεδο οι εμειςδεφύγαμεποτέ (εκτός από όταν φεύγουνε), φώναζαν έχεις λαό παλίκαρο λεβέντη και μαλάκα πρόεδρο.

ΠΑΡ'ΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΞΙΖΕΙ. ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.
καλα αυτοι που δεν φυγανε ποτε εχουν καταντησει ανεκδοτο
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Μονο υπερηφανεια για την πρωτη προκριση απο ομιλους μετα απο εκεινη επι Βλανταν Ιβιτς πριν απο 5 χρονια.-

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

ΥΓ. Πω πω λαοοοοος και τι ομαδαααα,
πω πω πω πω πω πω μια γοργονααρραααα....
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Άστο nunies δεν το σώζεις.. Πιο playstation και κουραφέξαλα. Με τους ερασιτέχνες από κάποια ομάδα του Γιβραλτάρ έπαιζες. Επαγγελματίες που αμείβονται εκατομμύρια οι δικοί μας. Και ξέρανε στις 22:00 ότι θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν. Ε λοιπόν φίλε μου στο σενάριο αυτό βάζεις απέναντι την πιθανή νίκη της Σλόβαν. Οπότε θέλεις μάξιμουμ νίκη με τρία γκολ διαφορά για να βγεις να πεις ότι ΕΓΩ έκανα τη δουλειά. Αν είναι να σταθείς στην πρόκριση να σου πω ότι και με ισοπαλία περνούσαμε σήμερα εφόσον η Κοπεγχάγη έκανε τη δουλειά για μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

paok re niamou έγραψε:εχω διαβασει στο ινστα απο λογαριασμους "οπαδων" μας, σχολια για τον Ιβαν, που αν τα χαρακτηρισω εμετικα θα ειναι σαν γλυκολογα μπροστα σε αυτα που γραφονται εκει
Σιχαματα....
αηδια αχαριστια αλτσχαιμερ .....κριτικη ναι οσο σκληρη και να ειναι αλλα μεχρι εκει .....
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Να παίζουν Έλληνες να καταλαβαίνουν τα γαλλικά της 4 πριν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι

Σε άλλα νέα, θέλουμε γύρω στις 24 μεταγραφές επιπέδου. Κρατάω ζιλε και ντελια γιατί τον έχω καψούρα , οι υπόλοιποι σπίτια σας κύριοι
Άβαταρ μέλους
eorptol1

makispaspartou έγραψε:Άστο nunies δεν το σώζεις.. Πιο playstation και κουραφέξαλα. Με τους ερασιτέχνες από κάποια ομάδα του Γιβραλτάρ έπαιζες. Επαγγελματίες που αμείβονται εκατομμύρια οι δικοί μας. Και ξέρανε στις 22:00 ότι θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν. Ε λοιπόν φίλε μου στο σενάριο αυτό βάζεις απέναντι την πιθανή νίκη της Σλόβαν. Οπότε θέλεις μάξιμουμ νίκη με τρία γκολ διαφορά για να βγεις να πεις ότι ΕΓΩ έκανα τη δουλειά. Αν είναι να σταθείς στην πρόκριση να σου πω ότι και με ισοπαλία περνούσαμε σήμερα εφόσον η Κοπεγχάγη έκανε τη δουλειά για μας.
στα αν στηριζονται οι θεωριες ....αν και αν ....περασαμε με καλους βαθμους μια ηττα και συνεχιζουμε η ομαδα περναει κριση ακομη αλλα πρεπει να ειμαστε διπλα της και τον ιανουαριο να βελτιωθουμε με μεταγραφες ......εγω χαιρομαι γιατι συνεχιζουμε ευρωοη πραγμα πολυ πολυ σημαντικο για τον συλλογο.....
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

ινστα _since1926_
ριξτε μια ματια
Άβαταρ μέλους
eorptol1

loukas karadimos έγραψε:Να παίζουν Έλληνες να καταλαβαίνουν τα γαλλικά της 4 πριν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι

Σε άλλα νέα, θέλουμε γύρω στις 24 μεταγραφές επιπέδου. Κρατάω ζιλε και ντελια γιατί τον έχω καψούρα , οι υπόλοιποι σπίτια σας κύριοι
να δωσουμε και μεταγραφη σε αυτους που δεν φυγανε ποτε (με τον νου τους )....ευτυχως στην τεσσερα η πλειοψηφεια δεν ειναι σαν αυτους .....
george188

Δημοσίευση από george188 »

Η ομάδα προφανώς ειναι σε κάκιστο φεγγάρι με παίκτες σκασμένους και μηδενική ψυχολογία. Αυτή η νίκη και η πρόκριση ειναι σημαντική ώστε να αρχίσει πάλι να παίρνει τα πάνω της στο ψυχολογικο κομμάτι η ομάδα. Τα υπολοιπα αγωνιστικά πάνω κάτω τα είπατε. Ζίβκοβιτς εξαιρετικός και σίντκλει, οι υπολοιποι μετριοι..
Υ.Γ. Αηδία σήμερα στη γιουχα απο το 3ο λεπτό, αηδία και στο τέλος με το γνωστό σύνθημα.. πραγματικά πως ακριβώς βοηθάει αυτο το πράμα την ομάδα? Ντάξει έγινε και το σόου με τα βεγγαλικά, οπότε προχωράμε λογικα ε?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

makispaspartou έγραψε:Άστο nunies δεν το σώζεις.. Πιο playstation και κουραφέξαλα. Με τους ερασιτέχνες από κάποια ομάδα του Γιβραλτάρ έπαιζες. Επαγγελματίες που αμείβονται εκατομμύρια οι δικοί μας. Και ξέρανε στις 22:00 ότι θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν. Ε λοιπόν φίλε μου στο σενάριο αυτό βάζεις απέναντι την πιθανή νίκη της Σλόβαν. Οπότε θέλεις μάξιμουμ νίκη με τρία γκολ διαφορά για να βγεις να πεις ότι ΕΓΩ έκανα τη δουλειά. Αν είναι να σταθείς στην πρόκριση να σου πω ότι και με ισοπαλία περνούσαμε σήμερα εφόσον η Κοπεγχάγη έκανε τη δουλειά για μας.
Μα τι να σώσω ρε αδερφέ...Προσπαθώ να σου πω πόσο αιολο είναι το επιχείρημα σου γιατί στηρίζεται πάνω σε ένα υποθετικό σενάριο πρόκρισης.
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγματικό απαιτούμενο πριν το ματς ήταν η πρόκριση. Και αυτή ήρθε.
Τα 3-0 και 10-0 τα λέγαμε μεταξύ μας ΥΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ σεναρια
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν είδα το ματς.

Η πρόκριση μετράει.
Προφανώς δεν παιξαμε καλά, προφανώς δεν τραβάει η ομάδα, προφανώς είχαμε έχουμε και θα έχουμε τεράστιο άγχος.

Θεωρώ ότι αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην ομάδα.

Όσο για κάποιους ανισορροπους που ίσως σκεφτοντουσαν μπούκλες και μαλακιες

Αν ο ΠΑΟΚ είναι λίγος αγωνιστικά φέτος.

Αυτοί είναι όχι απλά λίγοι είναι ελάχιστοι!

Είναι ντροπη!

Είναι ξεφτίλα να θες να τινάξεις τα πάντα στον αέρα!

Πάμε παρακάτω και να διορθώσουμε ότι μπορούμε μέχρι τις μεταγραφές.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

george188 έγραψε:Η ομάδα προφανώς ειναι σε κάκιστο φεγγάρι με παίκτες σκασμένους και μηδενική ψυχολογία. Αυτή η νίκη και η πρόκριση ειναι σημαντική ώστε να αρχίσει πάλι να παίρνει τα πάνω της στο ψυχολογικο κομμάτι η ομάδα. Τα υπολοιπα αγωνιστικά πάνω κάτω τα είπατε. Ζίβκοβιτς εξαιρετικός και σίντκλει, οι υπολοιποι μετριοι..
Υ.Γ. Αηδία σήμερα στη γιουχα απο το 3ο λεπτό, αηδία και στο τέλος με το γνωστό σύνθημα.. πραγματικά πως ακριβώς βοηθάει αυτο το πράμα την ομάδα? Ντάξει έγινε και το σόου με τα βεγγαλικά, οπότε προχωράμε λογικα ε?
Βοηθάει τους στημένους!

Βοηθάει τους εχθρούς του ΠΑΟΚ!

Ντροπή!!

Ξεφτιλα!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

To οτι παιζουμε και θα παιζουμε πολλα ματς ειναι δεδομενο,
ειναι απαραιτητο για τους στοχους μας και το επιπεδο που θελουμε
και το ξερουμε ολοι. Δηλαδη ο γαυρος που παζει τσαμπιονς λιγκ
και ομιλους τοσα χρονια τι να κανει? Αυτα ειναι δικαιολογιες.

Η ομαδα πρεπει να παιζει και να πρωταγωνιστει σε τρεις θεσμους.
Τωρα περασαμε την Λινκολν και την Σλοβαν και εμαστε
11 βαθμους πισω απο τον γαυρο που επαιζε με Αιντραχτ, Φενερ
και Αντβερπ! Ελεος δηλαδη!

Νεοι παιχτες, γρηγοροι, δυνατοι και οσο το δυνατον ποιοτικοι!
Λυσεις στον παγκο και rotation. Καποτε δεν ξεραμε ποιος
θα πρωτομπει αποστολη. Τωρα δεν κανουμε ενδεκαδα.
Και δεν τρεχουμε! Οσοι τρεχουν βγαινουν και αυτοι νοκ αουτ στο τελος!
Οσο για δυναμη.......Να χαμε και ποιοτητα(Βλεπε Μουργκ, Ακπομ, Σφιντερσκ, Ροντριγκο, Τειλορ,κλπ)

ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑΣ ΚΟΡΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ
ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ!
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ?????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”