ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
-
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Αν παίξει ο ΠΑΟΚ σοβαρά και με εγωϊσμό για τη νίκη, θα νικήσει.
Αυτό περιμένουμε για αύριο.
Λογικά ο ρουμάνος το εχει μεταφέρει στους παίκτες.
Αυτό περιμένουμε για αύριο.
Λογικά ο ρουμάνος το εχει μεταφέρει στους παίκτες.
Ναι, είναι αλήθεια. Αρχικά εξέφρασα και εγώ απορία γιατί ήταν εκτός με την Σλόβαν αλλά είχα ξεχάσει ότι είχε μολυνθεί από covid. Να είναι καλά το παλικάρι και να επιστρέψει υγιής και πολύ δυνατός.sourmenetes έγραψε:Η γκρίνια όμως υπήρχε στα προηγούμενα ματς για τα παιδιά που αδικούνται...Γερασίμου έγραψε:Ο Κωνσταντέλιας δεν είναι στην αποστολή για τον αγώνα με το σκουλήκι, αλλά ούτε και σε αυτή του ΠΑΟΚ Β΄. Προφανώς έχει ακόμα θέμα με την μόλυνση από τον κορωνοϊό και να ελπίζουμε να επανέλθει πλήρως υγιής σύντομα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Λυπηθειτε μας και ριξτε τους ενα τριμπαλο.Νταουλια θα μας τα κανουν αν στραβωσει.nunies4 έγραψε:Πάντως εξαιρετική ιδέα αύριο να ακουστούν συνθήματα ΜΟΝΟ εναντίον του γαύρου.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Είμαι ο vdragic και είμαι καθαρός εδω και 3 χρόνια. (Σόρρυ αλλά δεν συγκρατήθηκα, ας με μπανάρουν οι mods για ειρωνία σε "συμφορουμίτη" και """"συνοπαδό""""").gpap έγραψε: Έχω διαρκείας κ θα πάω.
- GREATANASTASIOS
Aπό ποιούς χάσαμε μία νίκη θά κανουνε στο όλο πρωτάθλημα με εμάς όπως πέρσι τριά γκόλ βάλανε σέ όλα τα μάτς καί τρία βάλανε σε εμάς ουδέν σχόλιο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 6-2 τελικό.
Οι αντίπαλοι είναι αυτοί που είναι. Οι δικοί μας οι κακοπληρωμένοι είναι που πρέπει να τιμάνε το παντεσπάνι που τους δίνεται. Όταν αυτός που με νίκησε χάνει με 6 γκολ στον επόμενο αγώνα τη δική μου καμπούρα πρέπει να ψεξω
-
Και τι σχέση έχει αυτό με τον σημερινό αγώνα ??GREATANASTASIOS έγραψε:Aπό ποιούς χάσαμε μία νίκη θά κανουνε στο όλο πρωτάθλημα με εμάς όπως πέρσι τριά γκόλ βάλανε σέ όλα τα μάτς καί τρία βάλανε σε εμάς ουδέν σχόλιο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 6-2 τελικό.
Καμία. Απλά γράφεται για να απαξιώσει την ομάδα πριν τον αγώνα με το ανύπαρκτο παράρτημα.
Για το σημερινό αγώνα λοιπόν έχεις κάτι να γράψεις για να δούμε τη στήριξή σου και τη θετική ενέργεια ?
Οπαδικα αν το δούμε, ένα ακόμη ταληρο στο παράρτημα των δωσίλογων θα είναι ιδανικό και θα ενδυναμώσει το εορταστικό κλίμα στις καταπονημενες ψυχές μας.
Λουτσεσκικα νομίζω πως αρκει νίκη με ένα και να καίει. Το ταληρο και βάλε θα είναι χρήσιμο με τους Γιβραλταριους.
Προσωπικά θέλω ταληρα και σήμερα και μεθαύριο και δεν με νοιάζει καθόλου αν θα παχυνω. Μου αρκεί που θα χ#νω.
Γαμ#$τε τον φουστη τον Ολυμπιακό
Λουτσεσκικα νομίζω πως αρκει νίκη με ένα και να καίει. Το ταληρο και βάλε θα είναι χρήσιμο με τους Γιβραλταριους.
Προσωπικά θέλω ταληρα και σήμερα και μεθαύριο και δεν με νοιάζει καθόλου αν θα παχυνω. Μου αρκεί που θα χ#νω.
Γαμ#$τε τον φουστη τον Ολυμπιακό
-
ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!
Eλπιζω να μη δω για 302720320370 φορά το σενάριο ο ενας παιζει τον τελικο της ζωης του και εμεις χαλαρα ελα μωρε ενα παιχνιδι ειναι. Βασικα δεν ειναι οτι ειναι διαφορετικο απο ενα οποιοδηποτε παιχνιδι απλα δεν μου αρεσει ο ενας να θελει να μου κανει ζημια και γω να το παιζω υπερανω.Αν μπορει 10-0 να γινει σημερα ας γινει. θα μου πεις με 11 ξενους δυσκολα σωστο και αυτο.
-
- Επικοινωνία:
Παιχνίδι δίχως αύριο! Κανονίστε μετά την ομάδα που έφαγε 6 από το Κωλοκοτρονίτσι να μας γλεντήσουν και οι Hawaii 0-5......Do or Die το ματς και το μόνο που θα πρέπει να νοιάζει τους παίκτες μας θα είναι η έκταση της νίκης. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα συμβεί σε τέτοιο ενδεχόμενο.....Οι δικαιολογίες τελείωσαν!Σκίστε τους 

- stavrospgr
Πρέπει να μπούμε με πόρωση και αυτοσυγκέντρωση. Όσο και στραβά να μας πάει, είμαστε καλύτεροι και πρέπει να κερδίσουμε. Αν ο Βαρέλα -και όποιος Βαρέλα δεν έχω κάτι με το παληκάρι- κουράστηκε ή δεν αισθάνεται ότι μπορεί να δώσει το 100% ας μην τον βάλει σ'αυτό το ματς. Σε αυτό το ματς θέλει ψυχολογία "Λεοντιάδη" "πάμε να τους φάμε ζωντανούς" όχι φλωριές. Να χαρούμε άλλη μία νίκη της ομάδας μας σήμερα - και να βουλώσουμε και τους πρωταθλητές Β...
- potamda
- Bet Guru 2023
Σκωτσέζος διαιτητής προμηνύει ότι θα αφήσει το ξύλο... Αυτό σίγουρα δε μας συμφέρει, πρέπει να μπούμε ψυλλιασμενοι.
Ήδη έχω εικόνα τον Μπισε να κοιτάει τον διαιτητή απορημένος και τον Ελ Καντουρί να πιάνει το πόδι του σφαδάζοντας...
Εσίτι, Κούρτιτς πρέπει να κρατήσουν ισορροπίες!
Ήδη έχω εικόνα τον Μπισε να κοιτάει τον διαιτητή απορημένος και τον Ελ Καντουρί να πιάνει το πόδι του σφαδάζοντας...
Εσίτι, Κούρτιτς πρέπει να κρατήσουν ισορροπίες!