Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
markos4 έγραψε:Το δίδυμο Σφιντεφσκι - Ακπομ πρέπει να είναι το χειρότερο επιθετικο δίδυμο σε όλες τις διοργανώσεις της uefa.
Ακόμα και από της Λίνκολν..
Ο καράφλας θα τους είχε βάλει και τους 11 μες στο τέρμα.
Σημερα παντως αυτο το διδυμο θα τους γαμουσε..
Συμφωνω για τον καραφλα πορνοσταρ αλλα δυστυχως δεν ειναι πια εδω..
markos4 έγραψε:Το δίδυμο Σφιντεφσκι - Ακπομ πρέπει να είναι το χειρότερο επιθετικο δίδυμο σε όλες τις διοργανώσεις της uefa.
Ακόμα και αυτό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της "τσιγκουνιάς" που μας έπιασε το καλοκαίρι.
Βρήκες φορ που ήρθε και μέσα σε ένα εξάμηνο έδεσε με την ομάδα.
Μοντερνο φορ, συμμετοχικο, παστελωτης, σε καλή ηλικία.
Ε 22Μ πήρες από πωλήσεις δώσε ρε φιλε 2-3 από αυτά να τελειώσεις με φορ για την επόμενη 3ετια.
Και οι μαλακιες του καλοκαιριού δεν τελειώνουν εδώ, ολόκληρο βιβλίο θα μπορούσε να γραφτει. Δυστυχώς.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
papwolf έγραψε:Νικά η ομάδα 7-8 σελίδες κι αυτές με το ζόρι. Χάνει η ομάδα 45 σελίδες με βρισιές, κατάρες, προσβολές εκατέρωθεν. Μιζέρια κι απαξίωση. Μέσα στα καλά που έκανε ο Ιβάν έκανε κι ένα μεγάλο κακό, ψήλωσε την ομάδα, την ψήλωσε πάρα πολύ, τόσο που ο "περήφανος" λαός της δεν την φτάνει πια. Ντροπή μας μωρέ, όλων μας...
Αυτά και τίποτα άλλο, καλή σας νύχτα, σφαχτείτε ελεύθερα...
Καλά τα λες ρε φίλε, αλλά όταν νικάει η ομάδα δεν χρειάζεται να μπω εδώ και να εκθειάσω την ομάδα και τους παίκτες, τα λέω στη γυναίκα μου, τα λέω στις κόρες μου, τα φωνάζω στο μικρό γιό μου.
Οταν χάνουμε (και μάλιστα έτσι) τότε χρειάζομαι ψυχοθεραπεία... να μπω εδώ να πω τον πόνο μου, να φωνάξω όσο πιο δυνατά γίνεται μήπως και νιώσω λίγο καλύτερα.
Να προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί νιώθω έτσι, να ψάξω να βρω ελπίδα να πιαστώ πάνω της... να μπορέσω εν τέλει να πάω για ύπνο, γιατί τώρα -πίστεψέ με- δεν μπορώ!
Και νομίζω ότι δυστυχώς δεν μιλάω μόνον για τον εαυτό μου.
Μιλησες και για μενα αδερφε..ετσι ακριβως αισθανομαι
Ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά κ τον προπονητή για την προσπάθεια ,δεν φταίει κανένας που παίζαμε με αρ.μπακ τον Αντρέ κ δεξί τον κρεσπο χωρίς αλλαγή για τον μπισεβαρ κ με έναν φορ που είναι σαν φάντασμα όταν μπαίνει ,τον ακπομ.πολυ κακός ο μιχαι κ ανέτοιμος ο καντουρι .mvp ζιφκο Πολωνός κ από κοντά ο Μπις που ήταν άτυχος κ δεν του βγήκε το ματς
Ακόμα και αυτό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της "τσιγκουνιάς" που μας έπιασε το καλοκαίρι.
Βρήκες φορ που ήρθε και μέσα σε ένα εξάμηνο έδεσε με την ομάδα.
Μοντερνο φορ, συμμετοχικο, παστελωτης, σε καλή ηλικία.
Ε 22Μ πήρες από πωλήσεις δώσε ρε φιλε 2-3 από αυτά να τελειώσεις με φορ για την επόμενη 3ετια.
Και οι μαλακιες του καλοκαιριού δεν τελειώνουν εδώ, ολόκληρο βιβλίο θα μπορούσε να γραφτει. Δυστυχώς.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πουρνό-πουρνό θα σου γράψουν τον ισολογισμό του Ιβάν οι λογισταί του φόρουμ
Τίποτε δεν είναι αποτέλεσμα μεταφυσικής.
Για όλα υπάρχει μια λογική εξήγηση.
Αυτή η στάνη τέτοιο γάλα βγάζει.
Ολα είναι αποτελέσματα του αστείου μεταγραφικού σχεδιασμού.
Μπορεί να φέρεις κάποιες νίκες όταν είσαι σε καλό φεγγάρι, αλλά δεν θα έχεις συνέχεια και συνέπεια με ένα τόσο γηρασμένο ρόστερ.
Τα λέγαμε και τα λέμε για νέους παίκτες με ταχύτητα και τρεξίματα αλλά τζάμπα τα λέμε.
Η ομάδα θέλει μεταγραφές.
Το φωνάζει απο χιλιόμετρα μακριά.
Αν είναι όμως να φέρουν πάλι ξεζουμισμένους 30φεύγα ας μην φέρουν κανένα καλύτερα, και ας δώσουν συμμετοχές σε 3-4 μικρούς. Η χρόνια άλλωστε φαίνεται χαμένη. Δεν πείθει αυτός ο ΠΑΟΚ ότι είναι για μεγάλα πράγματα. Ας σοβαρευτούν και ας κάνουν επιτέλους έναν λογικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Εχουν μπροστά τους όλον τον χρόνο.
Για μια ακόμη φορά το ίδιο βιολί: δοκάρι κι έξω; Να τους αλλάξουμε όλους. Δοκάρι και μέσα; όλοι παικταράδες.
Η ομάδα από το 60 και μετά έπαιξε μπαλάρα.
Αλλά κατάφεραν και κάνανε Μπουφόν τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Ειδικά στη διπλή ευκαιρία με Άκπομ και μετά με Καντουρί ίσα που προλαβαίνει και σηκώνεται ο φούστης και η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι του. Αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.
Ο Ζίφκο ήταν παντού. Ο Κούρτιτς εάν εξαιρέσουμε το λάθος που δεν μας στοίχισε όχι μόνο έδινε ηρεμία στην άμυνα αλλά οργάνωνε και καταπληκτικά.
Συγχωρέστε τη γκρίνια μου αλλά θέλω να γράψω κάποια πράγματα εδώ μέσα για να τα βγάλω από μέσα μου. Δεν έχω κάπου αλλού να τα συζητήσω.
Καταλαβαίνω ότι ο Λουτσέσκου έχει δεμένα τα χέρια με τέτοιες (και τόσες) απουσίες. Όμως είναι κάποια πράγματα που με πέφτουν βαριά...
3/4 ακριανοί ηταν 34 χρονών
Οι 3 του άξονα ήταν 31-32
Ο Μπισεσβαρ που είναι από τα καλύτερα 10αρια στην ιστορία του ΠΑΟΚ (σαφή αναφορά στον προπονητή της καρδιάς μου ) αναγκάζεται πάλι να παίζει στα άκρα
Προτιμάται ο 34ρης Κρέσπο που έχει να παίξει 2-3 μήνες αντί του Τέιλορ. Ακόμα και του Λύρατζη πιο πολύ λογική θα είχε με πρόφαση ότι χτίζουμε το μέλλον.
Ο Μουργκ ελπίζω να είναι ανέτοιμος λόγω τραυματισμού γιατί το να μπαίνει στο 85' δεν δικαιολογείται
Άμα αποτύχουμε και φέτος στην Ευρώπη θα πρέπει από το καλοκαίρι να αποδεχτούμε τη νέα πραγματικότητα.
Να σοβαρευτούν και στη διοίκηση και το καλοκαίρι που λήγουν συμβόλαια να κοιτάξουν να φτιάξουν κορμό.
Άπο έναν ζίβκοβιτς άμα είχαμε στο κέντρο και στην άμυνα τώρα θα πετούσαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nostalgos την Παρ 05 Νοέμ 2021, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ καλή εμφάνιση πολύ κακό αποτέλεσμα.
Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Διαβάζω κάτι σχόλια του τύπου ότι η ομάδα ήταν καλή απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα... Και αναρωτιέμαι πού στον κόρακα την είδαν την καλύτερη ομάδα σε αυτά τα δύο παιχνίδια μεταξύ μας?
Βέβαια κάτι πρέπει να γίνει κάποια στιγμή με τα θέματα που έχουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου.
Δεν είναι φυσιολογική ούτε η τόσο μεγάλη αστοχία σε εύκολες φάσεις αλλά ούτε και τα δώρα που κάνουμε στην άμυνα.
Πραγματικά είναι για λύπηση κάποιοι οι οποίοι μπαίνουν για να βγάλουν το κόμπλεξ τους ακόμα και μετά από παιχνίδια σαν το σημερινό όπου εμφάνιση ήτανε πολύ καλή
εγώ για τον αγώνα θα γράψω αύριο (σήμερα???) διότι είμαι τσιτωμένος.
Θα αναφέρω όμως κάτι χαρακτηριστικό που επιδεικνύει πόσο λάθος στροφή έχει πάρει ο οργανισμός.
Ο αγώνας τελειώνει. Οι παίχτες του ΠΑΟΚ αποχωρούν, οι παίχτες της Κοπεγχάγης πάνε προς την κερκίδα των οπαδών τους για πανηγυρισμούς.
Κάτι μάγκες από την 4, μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνονται προς την εξέδρα των φιλοξενούμενων.
Περνάνε ανενόχλητοι την 5, περνάνε την 6, περνάνε την 7, αδιαφορώντας πως ο κόσμος στις κερκίδες τους φωνάζει να γυρίσουν πίσω.
Καθ΄όλη την διαδρομή, η σεκιούριτι του γηπέδου αδιαφορεί πλήρως στις παραινέσεις του κόσμου να τους εμποδίσει και να τους γυρίσει πίσω.
Πάνε μπροστά στην 8 και αρχίζουν κάτι ψευτομαγκιές με χειρονομίες του στυλ ''έλα ρε μάγκα αν τολμάς''.
Αυτοί είναι μέσα στο γήπεδο, οι άλλοι είναι μέσα στην 8, ενδιάμεσα υπάρχουν μπάτσοι, ματ, αλλά οι ψευτόμαγκες συνεχίζουν τις ψευτομαγκιές. ''Έλα ρε αν τολμάς να πλακωθούμε''.
Ο κόσμος στην 7 αρχίζει τις γιούχες και ως δια μαγείας, βλέπουμε από την 4 να έρχονται κάποιοι με διακριτική της ΠΑΕ (φορούσαν καρτελάκια) να πλησιάζουν με καμιά 5-6 τσακαλάκια.
Καθώς περνάει η συνοδία μπροστά από 5,6,7, ο κόσμος τους φωνάζει να πάνε να τους μαζέψουν.
Όταν πλησιάζουν, οι άνθρωποι της ομάδος πάνε στους πρώτους μάγκες και τους ζητάνε ευγενικά να φύγουν.
Τα τσακαλάκια από το δεύτερο γκρουπ, τους παίρνει με το καλό. ''Ελάτε ρε παιδιά να φύγουμε''.
Αν και η μαγκιά ξεχυλίζει από τους πρώτους ψευτόμαγκες, τελικά πείθονται να αποχωρήσουν.
ΤΚατά την επιστροφή τους, αρχίζουν να βρίζουν τον κόσμο που ζητούσε να τους σταματήσουν οι σεκιούριτι, ένας δεν εξ αυτών σχεδόν ανεβαίνει στα κάγκελα βρίζοντας όλους που είναι στις κερκίδες.
Οι ''οπαδοί του ΠΑΟΚ'' αποχωρούν προς την 4, και μένουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ - αυτοί με τα καρτελάκια.
Κάτι άσβερκοι.
Ο κόσμος τους κράζει επειδή τους αφήσαν να διασχίσουν όλο το γήπεδο και να πάνε μπροστά στους φιλοξενούμενος για ψευτομαγκιές, και τότε, ένας εκ των άσβερκων, προφανώς προσβεβλημένος (τον έπνιγε το δίκαιο), βγάζει την κάρτα από το λαιμό και ορμάει στην πόρτα για να περάσει στην κερκίδα και να διεκδικήσει το ''δίκαιό του''.
Οι υπόλοιποι της ΠΑΕ τον ηρεμούν και του λένε ''έλα, ηρέμησε, ου γαρ οιδασι τι ποιουσι''.
Αρχίζουν παρ' αυτά, πίσω από τα κάγκελα να διαπληκτίζονται με τον κόσμο στις κερκίδες, κόσμο που φεύγοντας από την 7 υπήρξε μάρτυρας όλου του σκηνικού.
Φώναζε ο κόσμος ''ρε σεις, γιατί τους αφήσατε να έρθουν έως εδώ;''. Και απαντούσαν οι άσβερκοι ''εμείς τους σταματήσαμε'', εννοώντας πως οκ, διασχίσαν όλο το γήπεδο, έφτασαν στην 8, αλλά τους προλάβαμε πριν κάνουν καμιά μακακία.
Φώναζε ο κόσμος ''και όταν τους φτάσατε, γιατί δεν τους αρχίσατε τις κλωτσιές''.
Και απαντούσαν οι άσβερκοι ''έλα εσύ ρε να τα βάλεις μαζί τους''.
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο τομέων.
Ένας τομέας να είναι άρρωστος, αρρωσταίνει βήμα-βήμα όλο το υπόλοιπο σύνολο.
Οκ, οι ψευτόμαγκες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Ένας σοβαρός οργανισμός όμως, τους άσβερκους που δίνει δουλειά, τους ζητάει να την εκτελούν κιόλας.
Τράβα στην Αγγλία, στην Γαλλία ή στην Ισπανία, να περάσεις μέσα από το γήπεδο, ακόμη και όταν το παιχνίδι έχει τελειώσει, για να πουλήσεις ψευτομαγκιά στους φιλοξενούμενους.
Σηκωτό θα σε πάρουν οι άνθρωποι της ομάδος. Δεν πρόκειται να ξαναμπείς στο γήπεδο, ούτε με πλαστική προσώπου.
Εδώ όμως, προφανώς οι άσβερκοι είναι για να χαϊδεύουν και να κάνουν μασάζ στους ψευτο-νταήδες.
Αρρώστια.
Αν κάποιος σοβαρός από την ΠΑΕ είδε το σκηνικό, οφείλει αύριο κιόλας να ενεργήσει καταλλήλως.
Οι τύποι που πληρώνονται για να φυλάσσουν την ομάδα, αλλά εν αντιθέσει κάνουν τα στραβά μάτια στους ψευτονταήδες και πάνε να παίξουν ξύλο με τους φιλάθλους που φωνάζουν κατά των ψευτονταήδων, πρέπει αύριο κιόλας να πάρουν την απόλυσή τους.