ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλακης
2
1%
Ροντρίγκο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κρεσπο
2
1%
Βιερινια
1
1%
Κουρτιτς
3
2%
Σβαμπ
146
74%
Ελ Καντουρι
19
10%
Ζιφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
8
4%
Σβιντερφσκι
1
1%
Εσιτι
1
1%
Τευλορ
4
2%
Μουργκ
1
1%
Κουτσιας
4
2%
Καγκαβα
4
2%

Σύνολο ψήφων: 196

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟΚ-Ριεκα 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

stravostomis έγραψε:Δεν ήθελες να δώσεις 4 εκατομμύρια για τον καλύτερο φορ που είχες ποτέ, παίξε τώρα με 10 παίκτες κάθε παιχνίδι και ψάξε άλλον
Πολύ κουτό αυτό που λες και προβοκατορικο και προσβάλλει και τον παίκτη που φέρανε στο φορ!

Το. Ότι έχει τραυματισμο και εσύ πετάς σπόντα, λες και είναι κάτι που μπορείς να προβλέψεις είναι κακία για μην λω τπτ πιο χοντρό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

montekristo έγραψε:

ΥΓ. MVP Σφιντερφσκι.-
Και οι οπαδοί της Ριέκα αυτόν ψήφισαν
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

astral έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:
astral έγραψε:Πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από το σημερινό παιχνίδι? Αυτό δεν καταλαβαίνω
Δεν εμπιστευετε τον μικρο που οπου και οποτε εχει παιξει ειναι σε πολυ καλυτερο φεγγαρι απο τον Σβι. Αν σημερα ηταν ο ζωγραφος, ο Ιβιτς ή ο Παμπλο με τον Μικρο θα ξεκινουσαν χωρις δευτερη σκεψη.
Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό.
Τεσπα.
Ναι βρε εχεις δικαιο, 16 ταλεντα εβγαλε ο Λου, ακομη και στο τερμα εβαλε τον Καλυτερο Υπερανθρωπο ενω μπροστα του τελειως αξιοκρατικα επαιξε ο τρομερος βαρελα στη θεση του Μιχαι. Αφου φυσικα φαγαμε τον Μιχαηλιδη για να καλυψουμε την εμμονη να παιξει αριστερο μπακ ο αρχηγος.
Καλος χρυσος ο Λου αλλα το οτι δεν βαζει μεσα τους νεαρους τους καιει ενω την ιδια ωρα κανει πολυ αργη την ομαδα.
Ναι σε 4 5 εμπειρους αλλα οχι με το στανιο για να παιξουν και ο Σλοβενος και ο Αυστριακος μαζι να χανουμε και αυτον τον πιτσιρικα...Οχι για να παιξει ο Μπισεσβαρ να παει ο Καντουρι αριστερα και να παει το μονο αριστερο εξτρεμ που εχουμε αριστερο μπακ γιατι ξεχασαμε τι μπορει να κανει ο Βιερινια μπροστα...
Άβαταρ μέλους
stravostomis

sourmenetes έγραψε:
stravostomis έγραψε:Δεν ήθελες να δώσεις 4 εκατομμύρια για τον καλύτερο φορ που είχες ποτέ, παίξε τώρα με 10 παίκτες κάθε παιχνίδι και ψάξε άλλον
Πολύ κουτό αυτό που λες και προβοκατορικο και προσβάλλει και τον παίκτη που φέρανε στο φορ!

Το. Ότι έχει τραυματισμο και εσύ πετάς σπόντα, λες και είναι κάτι που μπορείς να προβλέψεις είναι κακία για μην λω τπτ πιο χοντρό.

Ποιος έχει τραυματισμό;
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Η ομάδα έχει δύο καλά εικοσάλεπτά στις αρχές κάθε ημιχρόνου. Μετά δεν έχει δυνάμεις και αντοχές να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο. Μετα απλα στηρίζεται
στις συγκινητικές προσπάθειες των παιχτών. Οι Κροάτες είναι πολύ μέτρια ομάδα το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να παίξουν ταμπουρι και να χτυπήσουν στην κόντρα. Ακόμα κι αυτό όμως τιμωρείται.

Για την πρόκριση κανένα αποτέλεσμα δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Δυστυχώς εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για το μέλλον . Δεν βλέπω δηλαδή αυτό το ροστερ να καταφέρει οτιδήποτε περισσότερο από μια τίμια πορεία στο πρωτάθλημα. Δεν βλέπω πως θα παίξουμε σοβαρό ποδόσφαιρο αν δεν γίνουν 4-5 μεταγραφές βασικών.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Caballo Viejo έγραψε:Δεν έχω δει πιο άδικο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Τους κάναμε γιο - γιο και πήγαμε 1 - 1 αντί για 6 - 1.
αδερφέ συγνώμη αλλά δεν είναι έτσι ...

δεν έχουμε σχεδόν καμία ευκαιρία καθαρή μέσα στο κουτί ... είμαστε τραγικά αργοί και παίζαμε με μία μέτρια ομάδα ...
δεν είχαμε καθόλου ποιοτική υπεροχή ... και καθόλου ποιοτική πλαγιοκόπηση ...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Όχι δεν είναι άδικο το αποτέλεσμα. Δεν μας φταίει κανείς αν δεν μπορούν να την βάλουν μεσα. Ας φέρουν τον Πριγιο να το λύσουμε αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον. Γιατί έχουμε κιαλλα αγωνιστικά θέματα. Αυτά τα ματς πάντως τα παίρνεις με Πριγιο.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

renegade έγραψε:Με στεναχωρεί ο αντριγια...πολύ κακος. Ακόμα και η πρώτη του επαφή με την μπάλα είναι πολύ κακή.
Αν αυτόν τον παίκτη τον βλέπαμε φέτος για πρώτη φορά θα λέγαμε χειρότερα από αυτά που λέμε για τον Τέιλορ
Με αυτούς τους συμπαίκτες και ο Messi ίδια απόδοση θα είχε! Πέρσυ τέτοια εποχή έπαιζε με συμπαίκτες τον Γιαννούλη,τον Matos,τον Τζόλη, τον Πέλκα, τον Akpom.....τι σχέση είχαν εκείνοι οι παίκτες με αυτούς που έχουμε τώρα;Εκείνη η ομάδα ήθελε 2-3 ποιοτικούς παίκτες για να εκτοξευτεί. Η σημερινή θέλει 8 παίκτες ενδεκάδας....... Σε πιάνει θλίψη και μόνο που μπαίνεις στην διαδικασία σύγκρισης
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Θα τους πάρουμε παραμαζωμα κι αυτούς και όλους.
Θα επανέλθω μετά το ματς- πρόκριση στην Κροατία για να φάω μπαν με αυτά που θα γράψω .
Μόνο ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Άδικο είναι το πέναλτι που δεν μας δίνει. Όλα τα σούτ που κάναμε στο κέντρο της εστίας δεν είναι καθόλου άδικο.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

καθισα και ειδα σχολαστικα το ματς....καθε επιθεση μας περνουσε απο μπισε..ο μονος που ανεβαζε την ομαδα..

ο κουτσιας επρεπε να μπει πιο νωρις..

ο βαρελα με το που επιανε μπαλα χασμουριομουν

ο σβαμπ πολλα χιλιομετρα

ο κουρτις χασογκολης,ανευρα σουτ..δεν με αρεσει

ο καρολος φιλοτιμος αλλα μονος...και εχασε κανα δυο κλασικα

ο ζισκοβιτς τιποτα

ο καντουρι κλασικος ομαρ..100 κιλα μπαλα αλλα καπου το χανει..ισως δεν τον βολευει και η θεση

βειρινια κερδισε μπαλες και κεφαλιες..αλλα μπροστα τιποτα

κερδισαμε 15 δεν ξερω ποσα κορνερ και δεν καναμε ευκαιρια..

η ομαδα προσπαθησε στο 2..ηταν ατυχη,και πολυ κακες τελικες προσπαθειες απο ΟΛΟΥΣ

θα περασουμε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

stravostomis έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Ποιος έχει τραυματισμό;
Η θεία μου..

Ποιος έχει τραυματισμο ρε stravostomi??

Ο ολιβειρα δεν έχει;;

Το βασικό φορ σου!!

Ποιος άλλος??

renegade

Δημοσίευση από renegade »

boogeyman77 έγραψε:
renegade έγραψε:Με στεναχωρεί ο αντριγια...πολύ κακος. Ακόμα και η πρώτη του επαφή με την μπάλα είναι πολύ κακή.
Αν αυτόν τον παίκτη τον βλέπαμε φέτος για πρώτη φορά θα λέγαμε χειρότερα από αυτά που λέμε για τον Τέιλορ
Με αυτούς τους συμπαίκτες και ο Messi ίδια απόδοση θα είχε! Πέρσυ τέτοια εποχή έπαιζε με συμπαίκτες τον Γιαννούλη,τον Matos,τον Τζόλη, τον Πέλκα, τον Akpom.....τι σχέση είχαν εκείνοι οι παίκτες με αυτούς που έχουμε τώρα;Εκείνη η ομάδα ήθελε 2-3 ποιοτικούς παίκτες για να εκτοξευτεί. Η σημερινή θέλει 8 παίκτες ενδεκάδας....... Σε πιάνει θλίψη και μόνο που μπαίνεις στην διαδικασία σύγκρισης
Έχεις δίκιο,πως δεν το σκέφτηκα?
Προφανώς και βλέπει τους συμπαίκτες του και λέει " όχι δεν θα κάνω εγώ κοντρόλ μεγάλου παικτου και να αισθάνονται αυτοί άσχημα. Θα κάνω κοντρόλ made in Salpi."
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

tad έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Δεν έχω δει πιο άδικο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Τους κάναμε γιο - γιο και πήγαμε 1 - 1 αντί για 6 - 1.
αδερφέ συγνώμη αλλά δεν είναι έτσι ...

δεν έχουμε σχεδόν καμία ευκαιρία καθαρή μέσα στο κουτί ... είμαστε τραγικά αργοί και παίζαμε με μία μέτρια ομάδα ...
δεν είχαμε καθόλου ποιοτική υπεροχή ... και καθόλου ποιοτική πλαγιοκόπηση ...
Σορρυ ταδ αλλά έχεις 3 καθαρά σουτ μέσα στο κουτί μη σου πω και λίγα.

Και πλαγιοκοπησεις είχες και πιεσες και ποιοτική υπέροχη είχες.
Δεν έχεις όμως τον παίκτη που θα παστελωσει.
.ουτε ο μπισε παστελωνει ούτε ο καντουρι ούτε ο ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥ.

Τραγικά αργοί ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο.

Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sourmenetes έγραψε:
gika έγραψε:Πάντως αν τον Καγκαβα τον έλεγαν Πελκα, δεν θα μπορούσε να κυκλοφορίσει στην πόλη.
Γιατί έχει παίξει πέρα από ένα 60λεπτο με μποεμινας;; και ούτε θα παίξει.
Μία ζάρια ήταν ο καγκαβα μπας και μπορέσει και επανέλθει.

Τη ρίξαμε και μάλλον δε μας καθησε.

Αμαν και αυτός ο καημός με τον πελκα.

Δε χρειάζεται όλες οι περιπτώσεις να συγκρίνονται με κάποια άλλη.

Ε πες ότι τον έλεγαν Κλαους ή Σαλπιγγίδη ή Λημνιό ή γενικά ότι είχε ελληνικό επίθετο.
Παλαίμαχο στα 31 του δεν έχω ξανά δει κανένα. Μεγάλη απάτη. Βέβαια τον είχαν διώξει από Τουρκία και από Β Ισπανίας αλλά εμείς νομίζαμε ότι είμαστε οι έξυπνοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”