Παντελής Θωμαρέης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Παντελής Θωμαρέης

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ε εντάξει ρε συ, τότε να μην μιλάμε και για ποδόσφαιρο αφού δεν παίξαμε ποτέ μπάλα.
Κουβέντα κάνουμε, δεν προσλαμβάνουμε ούτε απολύουμε κανέναν εδώ μέσα.
Tony79

Δημοσίευση από Tony79 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Ε εντάξει ρε συ, τότε να μην μιλάμε και για ποδόσφαιρο αφού δεν παίξαμε ποτέ μπάλα.
Κουβέντα κάνουμε, δεν προσλαμβάνουμε ούτε απολύουμε κανέναν εδώ μέσα.
Εγώ έχω παίξει μπαλλα και ξέρω
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν τρεχει κανεναν σχεδιασμο
Στο ιδιο μερος που αντλειτε το βιογραφικο του.αναφερεται σε youth players.και να ετρεχε δηλαδη αν ο λουτσεσκου και η διοικηση τον θελουν για εκει κανενα προβλημα.τι με νοιαζει εμενα; Δηλαδη αν εσυ δεν κανεις κατι καλα ( δεν το ξερουμε βεβαια δεν ξερουμε τι κανει) φταις εσυ; Ή αυτος που σε πληρωνει; Του φορτωσαμε μεταγραφη του μπαμπα λουτσεσκου γιατι εκει..δε μας παιρνει
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ρε δεν ειναι το βιογραφικό του αυτό καθ' αυτό το πρόβλημα. Αν μου έφερνε πχ. Μεντιέτα και Κλαούντιο Λόπεζ θα έκραζε κανείς.

Όταν όμως σου φέρνει Τευλοράδες και Ντεϊόλες εγώ προσωπικά που δεν τους πιστεύω θα κράξω.

Μακάρι ο άνθρωπος να γίνει στελεχάρα, αλλά το βιογραφικό του με τις μέχρι στιγμές κινήσεις του δε μου γεμίζουν το μάτι.

Να μη βγω να το πω; Γι' αυτό δεν είναι το φόρουμ;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Επειδή είμαι φόλα ΠΑΟΚ και η οποία φόλα καταναλώνει σημαντικό μέρος του ύπνου και του ξύπνιου μου, πραγματικά μου περνάει από το μυαλό να κάνω μια αίτηση στην ΠΑΕ για εργασία. Αν ικανοποιηθεί, σας το λέω δεν θα το αντέξω το κράξιμο εδώ μέσα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ρε δεν ειναι το βιογραφικό του αυτό καθ' αυτό το πρόβλημα. Αν μου έφερνε πχ. Μεντιέτα και Κλαούντιο Λόπεζ θα έκραζε κανείς.

Όταν όμως σου φέρνει Τευλοράδες και Ντεϊόλες εγώ προσωπικά που δεν τους πιστεύω θα κράξω.

Μακάρι ο άνθρωπος να γίνει στελεχάρα, αλλά το βιογραφικό του με τις μέχρι στιγμές κινήσεις του δε μου γεμίζουν το μάτι.

Να μη βγω να το πω; Γι' αυτό δεν είναι το φόρουμ;
Ίσως είναι μόνο υπεύθυνος για την διεκπεραίωση των συμφωνιών, γιατί του χρεώνεις τις επιλογές;
Καλώς άνοιξε το τοπικ αφού είναι Ass. Sports Director.
Τέλος, χαίρομαι για την επιστροφή σου ΚP4!

Edit: αλλά φυτίλι τελικά...

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Δευ 21 Ιουν 2021, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Taseos έγραψε:Παιδια κρινετε υπαλληλους.τα στελεχη ειναι στη διοικηση.πρωτου λοιπον κρινετε καππιον υπαλληλο απο το τι δηλωνει στα σοσιαλ μιντια κ το βιογραφικο του.βαλτε τα δικα σας.πηρατε τη θεση σας απο υο τρομερο βιογραφικο σας; Υπαρχουν παιδια που ξεκινησαν στο ΠΑΟΚμανια κ εγιναν δημοσιογραφοι σε ομιλους της πολης.να τους ξεσκισουμε γιατι η εμπειρια ηταν φορουμ ΠΑΟΚμανια; Σοβαρα τωρα; Δεν εχει η παε δικαιωμα να φτιαξει προσωπικο γιατι νευριαζει ο κωστας ο περαια κ ο τασεος; Τι πρεπει να κανει να αγοραζει ετοιμους απο τον ολυμπιακο; Και γιατι θα πρεπει να συμφωνησω σε ολα με την 4; Ειναι τιποτα στελεχη της αγορας; Ξερουν απο ανθρωπινο δυναμικο και διαχειριση αυτου; Καταπτυστο οτι ανοιχθηκε τοπικ για υπαλληλο.τραγικο.ανοιξτε κ ενα για την γραμματεια.
Εσύ πήρες την θέση όσων εκραζες στην ΚΑΕ;;;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Tony79 έγραψε:Τάσεος,δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα που τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενας που πουλούσε συμβόλαια καρτοκινητης;
και ακόμα χειρότερα την τελική έγκριση δίνει ένας που πουλούσε λουκάνικα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στη δουλεια μας και κρινουμε και κρινομαστε για τις επιλογες μας. Οπως σε ολες τις δουλειες.Εδω καποιοι θελουν ν ακουγεται μονο χειροκροτημα οτι στραβο κι αν γινεται.

Eorptol V2 reloading...

Υγ Να πουμε και του στραβου το δικιο αν δεν υπηρχε το τοπικ ελλειψει μεταγραφων θα χαμε αυτοκτονησει απο πληξη. Να ναι καλα ο ανθρωπος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 19 Ιουν 2021, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι κι αν είναι έτσι δεν καταλαβαίνω το λόγο που κάποιος κάθεται κάπου που δε το γουστάρει.

Επίσης γιατί κράζουν κάποιοι έναν τύπο που ούτε καν ξέρουν τι λόγο βαράει μέσα στην παε και

ΔΕΝ ΚΡΆΖΟΥΝ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΈΒΑΛΕ ΕΚΕΊ!
Γιατί μόνος του δεν μπήκε!

Επειδή βρήκαμε μια αφορμή για να κραξουμε και να επανέλθουμε δε σημαίνει ότι θα συνεχιστεί κιόλας αυτό.

Αρχίσαμε να εξιστορουμε ιστορίες καιρό πίσω και να τσακωνομαστε.
Δε θα το επιτρέψει κάνεις αυτό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

@kat ευχαριστώ για τον τίτλο τιμής

το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει τόσο με αυτό που αναφέρει ο sourmentes όσο με τους χαρακτηρισμούς που θολώνουν την κρίση μας από τη στιγμή που δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Με χαρά λοιπόν (αλλά χωρίς ζήλο) θα δεχτώ να υπηρετήσω στη φρουρά. Χρωστάω και στον κυρ Παντελή (τον χειρότερο πωλητή στην ιστορία της κοσμοτέ) που με τάισε δωρεάν λουκάνικα μια Τσικνοπέμπτη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μα γραφω εορπτολ και οι συν αυτω.Δε μπορεις να γραψεις κριτικη για τις επιλογες κι αρχιζουν οι ειρωνειες.

Θα ανφερθω μια τελευταια φορα περι παρεακιων και μοντ.
Κανετε σα μωρα κυριολεκτικα. Περασαν χρονια, μλκιες ειπωθηκαν κι απ τις 2 πλευρες. Κι ακομα θυμαστε τι μου πες, τι σου πα πανω στα νευρα του καθενος. Και το κρατάτε?Ετσι κανετε και στη κανονικη σας ζωη με το γειτονα ή το φιλο σας? Ποιος κερδισε απ αυτη τη μλκια? Το φορουμ, το τσατ? Ποιος χανει οταν τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ειναι χωρισμενα σε στρατοπεδα?
Εδω δε μπηκαμε γιατι γουσταραμε το Σουρμε η τον Γκοραν. Αλλος ηταν ο λογος κι αυτος πρεπει να μας ενωνει. Αντε μλκες. Ξεκολληστε.

Υγ Ρε αβολευτοι(ποσοι ειστε ρε) γραφω αργα και προλαβες και ποσταρες δε πηγαινε για σενα. Αλιμονο
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

BigBaby έγραψε:
Taseos έγραψε:Παιδια κρινετε υπαλληλους.τα στελεχη ειναι στη διοικηση.πρωτου λοιπον κρινετε καππιον υπαλληλο απο το τι δηλωνει στα σοσιαλ μιντια κ το βιογραφικο του.βαλτε τα δικα σας.πηρατε τη θεση σας απο υο τρομερο βιογραφικο σας; Υπαρχουν παιδια που ξεκινησαν στο ΠΑΟΚμανια κ εγιναν δημοσιογραφοι σε ομιλους της πολης.να τους ξεσκισουμε γιατι η εμπειρια ηταν φορουμ ΠΑΟΚμανια; Σοβαρα τωρα; Δεν εχει η παε δικαιωμα να φτιαξει προσωπικο γιατι νευριαζει ο κωστας ο περαια κ ο τασεος; Τι πρεπει να κανει να αγοραζει ετοιμους απο τον ολυμπιακο; Και γιατι θα πρεπει να συμφωνησω σε ολα με την 4; Ειναι τιποτα στελεχη της αγορας; Ξερουν απο ανθρωπινο δυναμικο και διαχειριση αυτου; Καταπτυστο οτι ανοιχθηκε τοπικ για υπαλληλο.τραγικο.ανοιξτε κ ενα για την γραμματεια.
Εσύ πήρες την θέση όσων εκραζες στην ΚΑΕ;;;
Διοικηση εκραζα στα οικονομικα.αν βρεις να κραζω καποιον υπαλληλο στα γραφεια,ποσταρε το
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Σουριναμέζος έγραψε:Άλλο ένα όνομα που δίνεται προς ανθρωποφαγία στον βωμό του "Μην τυχόν και δεκτεί κριτική ο Ιβάν Σαββίδης"
Το σαμάρι και ο 'γάιδαρος'.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Θα του δωσουν και τα ευσημα αν παρει η ομαδα τιτλους για τον σχεδιασμο.lol.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”