Razvan Lucescu
- Amsterdamer_87
Re: Razvan Lucescu
Ειδικα απο σενα το λιγοτερο που θελω ειναι το πρωταθλημα,
οχι απαραιτητα αητητο,αλλα τοΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2021-22
Καλως ορισες και καλη τυχη...
Περιοδο χαριτος μαλλον δεν θα εχεις,γιατι για να ερθεις πισω θυσιασαμε εναν αδερφο μας..
Αντε να δουμε τι πουλια θα πιασεις..
οχι απαραιτητα αητητο,αλλα τοΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2021-22
Καλως ορισες και καλη τυχη...
Περιοδο χαριτος μαλλον δεν θα εχεις,γιατι για να ερθεις πισω θυσιασαμε εναν αδερφο μας..
Αντε να δουμε τι πουλια θα πιασεις..
- PAOK_Antarctica
Ελπίζω να μην περιμένετε αήττητο πρωτάθλημα πάλι.
Αυτά μια φορά γίνονται.
Αλλιώς δεν θα είχαν και αξία.
Αυτά μια φορά γίνονται.
- Sick Bastard
Πρωτάθλημα κι ας είναι με 50-54 πόντους.PAOK_Antarctica έγραψε:Ελπίζω να μην περιμένετε αήττητο πρωτάθλημα πάλι.
Αυτά μια φορά γίνονται.
Το θέμα είναι ότι γι αυτό ήρθε, αν ακούσω τα μα και μου και χτίσιμο μεταβατική χρονιά απλά κοροιδευομαστε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Ή μάλλον να το θέσω αλλιώς γιατί ψοφιοι είμαστε όλοι για παρεξηγήσεις τέτοιες ώρες:
Πορεία πρωταθλητισμού.
Τώρα επειδή στην Ελλάδα είμαστε αν ο γαύρος πάρει πάλι 90 βαθμούς εγώ προσωπικά δεν απαιτώ πρωτάθλημα. Να είμαστε δίκαιοι.
Ας αποδείξει ότι μπορεί να κάνει καλύτερη ομάδα από όλους στο πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα (ε -20 από το γαύρο είσαι) για μένα περισσεύουν.
Και Ευρώπη επιτέλους μια μακριά πορεία έστω και στο Ιντερτότο.
Πορεία πρωταθλητισμού.
Τώρα επειδή στην Ελλάδα είμαστε αν ο γαύρος πάρει πάλι 90 βαθμούς εγώ προσωπικά δεν απαιτώ πρωτάθλημα. Να είμαστε δίκαιοι.
Ας αποδείξει ότι μπορεί να κάνει καλύτερη ομάδα από όλους στο πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα (ε -20 από το γαύρο είσαι) για μένα περισσεύουν.
Και Ευρώπη επιτέλους μια μακριά πορεία έστω και στο Ιντερτότο.
Ξεκαθαρα οτιδηποτε λιγοτερο απο ουσιαστικη διεκδικηση του πρωταθληματος και οχι στα λογια, θα ειναι αποτυχια. Επισης οτιδηποτε λιγοτερ απο προκριση απο τον ομιλο του κονφερενς. Και δεν πιστευω να πει κατι διαφορετικο και ο ιδιος.
Καλωσηρθες πισω. Δυστυχως δεν υπαρχει περιοδος χαριτος. Εκτος κιαν μου δειξεις οραμα. Πορεια στην Ευρωπη πρωτιστως και τιτλο εντος. Η εστω να του βγει η ψυχη οποιου κιαν μας τον κερδισει.
Πανω απο ολα ομως θελω να φερθεις σαν αντρας οπως μας το εχεις δειξει ως τωρα και να βοηθησεις να φυγουν απο τον οργανισμο μας οσοι σε εκαναν να φυγεις. Γιατι πραγματικα η φυγη σου και ολα οσα ακολουθησαν μας διελυσε δυο χρονια και ποδοσφαιρικα και ψυχολογικα τουλαχιστον εμενα.
Εκτος βεβαια κιαν εφυγες γιατι εμαθες οτι δεν παμε για τιποτα για μια διετια οποτε προστατεψες τον εαυτο σου. Εγω ομως αν ειναι ετσι νοιωθω οτι με κοροιδευαμ δυο χρονια
Τεσπα ας μην μιζεριαζουμε και μαγαριζουμε την μεγαλη ειδηση της επιστροφης σου στην ομαδα.
Παμε Λουτσε Στρατηγε
Πανω απο ολα ομως θελω να φερθεις σαν αντρας οπως μας το εχεις δειξει ως τωρα και να βοηθησεις να φυγουν απο τον οργανισμο μας οσοι σε εκαναν να φυγεις. Γιατι πραγματικα η φυγη σου και ολα οσα ακολουθησαν μας διελυσε δυο χρονια και ποδοσφαιρικα και ψυχολογικα τουλαχιστον εμενα.
Εκτος βεβαια κιαν εφυγες γιατι εμαθες οτι δεν παμε για τιποτα για μια διετια οποτε προστατεψες τον εαυτο σου. Εγω ομως αν ειναι ετσι νοιωθω οτι με κοροιδευαμ δυο χρονια
Τεσπα ας μην μιζεριαζουμε και μαγαριζουμε την μεγαλη ειδηση της επιστροφης σου στην ομαδα.
Παμε Λουτσε Στρατηγε
Λογικά η συμφωνία με τον Λουτσεσκου θα έγινε πριν από κάνα δίμηνο, τότε που ήμασταν τέταρτοι. Για να επέστρεψε ο Ρουμάνος είναι σίγουρο ότι θα έχει πάρει εγγυήσεις από τον Ιβάν για μεγάλη ενίσχυση στο ρόστερ. Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον η μεταγραφικη περιοδος. Μέχρι και ο πρώτος παπάς που θα ακούσουμε θα δείξει προς τα που θα κινηθούμε. Εύχομαι όλοι μας να ξαναζήσουμε τα συναισθήματα που είχαμε την χρονιά του αήττητου νταμπλ!
Ο Ιβάν γουστάρει να βάζει δύσκολα στον εαυτό του. Έφερε τον αήττητο πρωταθλητή για να βάλει τον πήχη τόσο ψηλά όσο άλλοι δεν έχουν φανταστεί ούτε στα όνειρα τους. Καλή επιτυχία σε όλους όσοι μας κάνουν να ονειρευομαστε. Δεν μπορώ να φανταστώ αυτή την πρόσληψη χωρίς την ανάλογη υποστήριξη. Μόνο νίκες εύχομαι.
Ακριβώς ίδια σκέψη .Nikos 74 έγραψε:Λογικά η συμφωνία με τον Λουτσεσκου θα έγινε πριν από κάνα δίμηνο, τότε που ήμασταν τέταρτοι. Για να επέστρεψε ο Ρουμάνος είναι σίγουρο ότι θα έχει πάρει εγγυήσεις από τον Ιβάν για μεγάλη ενίσχυση στο ρόστερ. Θα έχει τρομερό ενδιαφέρον η μεταγραφικη περιοδος. Μέχρι και ο πρώτος παπάς που θα ακούσουμε θα δείξει προς τα που θα κινηθούμε. Εύχομαι όλοι μας να ξαναζήσουμε τα συναισθήματα που είχαμε την χρονιά του αήττητου νταμπλ!
Κι όχι απλα μεταγραφική περίοδος … χτίσιμο από την αρχή σχεδόν