Pablo Gabriel García Pérez II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Ο Γκαρσία είναι παρτάκιας..
Τι άλλο θ ακούσουμε;;;
Να σηκωθει να φύγει να έρθουν αυτοί που είναι επαγγελματίες και μας γαμησαν τόσα χρονια.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι άλλο θ ακούσουμε;;;
Να σηκωθει να φύγει να έρθουν αυτοί που είναι επαγγελματίες και μας γαμησαν τόσα χρονια.
- paok re niamou
καποιοι προσπαθουν στα σοσιαλ να πεισουν οτι οι δηλωσεις του Παμπλο "δεν ειναι αυτο που νομιζεις"
Αυτο που ειπε και οπως το ειπε, δεν αφηνουν πολλα περιθωρια παρερμηνειας, ακομα και αν επικαλεστει καποιος τα οχι καλα ελληνικα του.
Τετοια σκηνικα πολλα εχουν γινει (ακομα περιμενουμε τον Κλαους να μιλησει) αλλα κανεις δεν τολμησε να τα πει και να δωσει ονοματα.
Μακαρι να το κανει ο Παμπλο και να μαθουμε ποιοι επιτελους δεν ειναι ΠΑΟΚ μεσα στη ομαδα, οπως ειπε και πριν λιγο καιρο.
Αστειο να προσπαθειτε να το παρουσιασετε αλλιως
Αυτο που ειπε και οπως το ειπε, δεν αφηνουν πολλα περιθωρια παρερμηνειας, ακομα και αν επικαλεστει καποιος τα οχι καλα ελληνικα του.
Τετοια σκηνικα πολλα εχουν γινει (ακομα περιμενουμε τον Κλαους να μιλησει) αλλα κανεις δεν τολμησε να τα πει και να δωσει ονοματα.
Μακαρι να το κανει ο Παμπλο και να μαθουμε ποιοι επιτελους δεν ειναι ΠΑΟΚ μεσα στη ομαδα, οπως ειπε και πριν λιγο καιρο.
Αστειο να προσπαθειτε να το παρουσιασετε αλλιως
- sourmenetes
- Moderator
Δε χρειάζεται να ειπωθει κάτι δημόσια!
Να ειπωθει εκεί που πρέπει!
Τα εν οίκω μη εν δήμω!
Πάμε παρακάτω!
Πάμε. Να τους μαμησουμε!!
Να ειπωθει εκεί που πρέπει!
Τα εν οίκω μη εν δήμω!
Πάμε παρακάτω!
Πάμε. Να τους μαμησουμε!!
Καλα εκει που πρεπει εχουν ειπωθεί απο πολλους, αλλα το αποτελεσμα ηταν ιδιο...
Αποχωρησαν χωρις να μαθουμε ποιος φταιει και οι "αλλοι" ειναι ακομη εδω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποχωρησαν χωρις να μαθουμε ποιος φταιει και οι "αλλοι" ειναι ακομη εδω...
- paok re niamou
Σωστα, αλλα καποτε, και πολυ συντομα θα ελεγα εγω, θα πρεπει να γινει κατι για αυτη την γαγγραινα που τρωει τα σωθικα μας.
Εγω εβριζα και υποτιμουσα τον Αντρε γιατι καποιοι μεσα απο την ομαδα τροφοδοτουσαν με ψεμματα τον κοσμο.
Εγω καταλαβα το λαθος μου και δεν ξανασχολιασα, ΑΥΤΟΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ?
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΧΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ?
ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΠΑΜΠΛΟ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΜΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ "ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ"
Εγω εβριζα και υποτιμουσα τον Αντρε γιατι καποιοι μεσα απο την ομαδα τροφοδοτουσαν με ψεμματα τον κοσμο.
Εγω καταλαβα το λαθος μου και δεν ξανασχολιασα, ΑΥΤΟΙ ?
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ?
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΧΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ?
ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΠΑΜΠΛΟ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΜΠΛΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ "ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ"
Να δουμε, θα μάθουμε ποτε;
Ειχαμε αποχωρηση Ιβιτς με αιχμές και διάφορα σχόλια από παικτες/προπονητές.
Αυτο το πραγμα δεν συμβαίνει σε καμια άλλη ομάδα. Πρεπει καποια στιγμη να λυθεί.
Ειχαμε αποχωρηση Ιβιτς με αιχμές και διάφορα σχόλια από παικτες/προπονητές.
Αυτο το πραγμα δεν συμβαίνει σε καμια άλλη ομάδα. Πρεπει καποια στιγμη να λυθεί.
Η βγαινεις καθαρα ξαστερα και παντελονατα ή μην λες τιποτα...αυτα ειναι μαλακιες
Αυτά τα θα με κούρασαν γενικότερα..όποιος έχει κάτι να πει ας το πει και ας μη μιλάει με γρίφους.. φτάνει παιδιά, με τον αστέρα τρίπολης παίζαμε σε αδιάφορο ματς, αυτή η συζήτηση ανοίγει σε λάθος χρόνο. Ας ετοιμάσει την ομάδα για το σημαντικότερο ματς της χρονιάς και μετα αν εχει κατι να πει ας πει, αυτη τη βδομάδα ας σταματήσει η εσωστρέφεια από οποιονδήποτε μέσα στην ομάδα. κάντε τα μπουρδέλο μετά το τελικό, βαρέθηκα τα μισόλογα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τα τελευταία δύο παιχνίδια ήταν μήνυμα ενόψει τελικού και ο Πάμπλο το πήρε. Είδε καμικάζι έτοιμους για όλα. Εσείς καθίστε να ακούτε τον κάθε πετρωτό να λέει πως έστελνε μήνυμα σε μέλη της διοίκησης...
Παντως ειμαστε απο τις ελαχιστες ομαδες που αποχωρουν στελεχη και ποδοσφαιριστες με μομφες και υπαινιγμους και δεν αλλαζει τπτ και δεν φαινεται να ιδρωνει και αυτι...
Ονόματα gospi, ονοματα γίνεται?καλές οι μομφές και οι μπηχτές, ονοματα θελουμε...και σε σωστό χρόνο
- paok re niamou
Εγω που δεν ακουω - διαβαζω βοθροπολις καταλαβα οπως τα καταλαβα απο το στομα του Γκαρσια.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τα τελευταία δύο παιχνίδια ήταν μήνυμα ενόψει τελικού και ο Πάμπλο το πήρε. Είδε καμικάζι έτοιμους για όλα. Εσείς καθίστε να ακούτε τον κάθε πετρωτό να λέει πως έστελνε μήνυμα σε μέλη της διοίκησης...
Που τους ειδες τους καμικαζι του τελικου στα τελευταια 2 ματς ?
Ποιο μηνυμα απο 2 ματς πονοματο ?
-
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.
Σημ. Οποιος έχει να πει κάτι το λέει καθαρά, δεν μουρμουριζει.
Σημ. Οποιος έχει να πει κάτι το λέει καθαρά, δεν μουρμουριζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 16 Μάιος 2021, 23:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
εγώ θεωρώ πως στόχος ήταν ο αποπροσανατολισμός εν όψη τελικού.
Και αυτό δηλώνει ηττοπαθή προσέγγιση.
Και αυτό δηλώνει ηττοπαθή προσέγγιση.
- paok re niamou
το ξαναβλεπω τωρα στο οπεν.
Την ωρα που φανερα εκνευρισμενος εκανε την δηλωση και την στιγμη που ελεγε θα φυγουν απο εδω, εδειχνε με το δαχτυλο προς τις κερκιδες και τα επισημα.
Εκει καθοταν σιγουρα εκεινη την στιγμη οι διαιτητες

Την ωρα που φανερα εκνευρισμενος εκανε την δηλωση και την στιγμη που ελεγε θα φυγουν απο εδω, εδειχνε με το δαχτυλο προς τις κερκιδες και τα επισημα.
Εκει καθοταν σιγουρα εκεινη την στιγμη οι διαιτητες