ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Οσο εισαι επιπεδο ΠΑΟΚ και τρως καθε χρονο φαπες απο χωρια στην ευρωπη, κανεις Γιαννουλης δε θα μεινει. Οταν βλεπει οτι ομαδες απο ανωτερα πρωταθληματα τον θελουν και βλεπει μεταγραφες τυπου τσιμικα στην κορυφαια ομαδα του κοσμου, σορυ κιολας αλλα ουτε εγω κι εσυ δε θα καθομασταν στον ΠΑΟΚ.
Το παν δεν ειναι τα λεφτα, στα 25 κοιτας να απογειωσεις την καριερα σου και στον ΠΑΟΚ δε θα το κανει
Το παν δεν ειναι τα λεφτα, στα 25 κοιτας να απογειωσεις την καριερα σου και στον ΠΑΟΚ δε θα το κανει
- episimos73
Ποιο 1 μύριο ο Ολιβέιρα ρε παιδιά. Βασικούρα στην Πόρτο είναι, θα πάρει τα διπλά. Αν και δεν νομίζω ότι θέλουμε να δώσουμε συμβόλαιο εκατομμυρίου σε κανέναν.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα βρω και θα βάλω κάποια στιγμή το μισθολόγιο της serie a,για να καταλάβετε οτι τα συμβόλαια που έδωσε ο Ιβάν τα τελευταία τρία χρόνια, είναι μυθικά για τα ελληνικά δεδομένα.
- episimos73
Συμφωνώ Μπάνε. Γεροί να είμαστε να τα ξαναζήσουμε αλλά τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια θα έχουμε λιτότητα.
Δεν ειναι σιγουρο αυτο, εαν γινει μεγαλη πωληση Γιαννουλη ειμαι σιγουρος πως θα δοθει εστω ενα συμβολαιο 1.5 μυριου σε παιχταρα.
Δυστυχως ομως παλι αποκλειστηκαμε και χασαμε σημαντικα εσοδα απο μια συνεχεια στην ευρωπη. Ας νικησουμε την γραναδα, μια νικη που θα φερει 570Κ στα ταμεια!
Δυστυχως ομως παλι αποκλειστηκαμε και χασαμε σημαντικα εσοδα απο μια συνεχεια στην ευρωπη. Ας νικησουμε την γραναδα, μια νικη που θα φερει 570Κ στα ταμεια!
https://www.contra.gr/podosfairo/o-rona ... 18699.html
Τα ποσά συμπεριλαμβάνουν και τους φόρους,μιλαμε για πρωτάθλημα με απίστευτα μεγάλα έσοδα.
Τα ποσά συμπεριλαμβάνουν και τους φόρους,μιλαμε για πρωτάθλημα με απίστευτα μεγάλα έσοδα.
Βεβαια Μπανε για να πεισεις αυτους τους παιχτες να αφησουν την serie a και να ρθουν στο πρωταθλημα του μαρινακη του αυγενακη και του τιγρη, πρεπει να τους δωσεις τα διπλάσια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
episimos73 έγραψε:Συμφωνώ Μπάνε. Γεροί να είμαστε να τα ξαναζήσουμε αλλά τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια θα έχουμε λιτότητα.
Το γνωρίζω φίλε μου,το ήξερα από την ώρα της ανακοίνωσης του υποβιβασμού της ομάδας από τους στημένους.
Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας.
Πιστεύω ότι τον Γενάρη θα γίνουν περισσότερα από όσα περιμένουμε.
η ομάδα πρέπει να μάθει να πουλάει πριν χάνουν οι παίχτες την αξία τους (βλέπε ζαμπά και πέλκα και άκπομ και και..)
τώρα αν κάτσει στο γιαννούλη κανένας χιαστός θα κλαίμε
όπως και για σφιντέρσκι, αν ήρθε πρόταση θα έπρεπε να δοθεί. έτσι έγινε με κουλούρη και βγάλαμε χρήμα
μεγάλο ζήτημα... έχει πολλές συνισταμένες
όπως και για σφιντέρσκι, αν ήρθε πρόταση θα έπρεπε να δοθεί. έτσι έγινε με κουλούρη και βγάλαμε χρήμα
Gospi έγραψε:Βεβαια Μπανε για να πεισεις αυτους τους παιχτες να αφησουν την serie a και να ρθουν στο πρωταθλημα του μαρινακη του αυγενακη και του τιγρη, πρεπει να τους δωσεις τα διπλάσια...
Μα εκεί είναι η διαφορά,όμως με τα ποσά που ξοδεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια,αν είχαμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην αγορά,θα μπορούσαμε να είχαμε δει πράγματα και θάματα.
Τέλος πάντων,ότι έγινε έγινε.
Από εδώ και πέρα τι γίνεται.
Και επειδή είχα και έχω μεγάλες προσδοκίες από τον Γκαρσία, όπως όλοι μας.
Και επειδή μέχρι τώρα με έχει ψιλό απογοητεύσει,τουλάχιστον να υποδείξει χωρίς εκπτώσεις όλες τις ανορθογραφίες του ροστερ και να μην βάλει νερό στο κρασί του στις ανάγκες της ομάδας.
Μια μεταγραφή μπορεί να πετύχει,μπορει και οχι,αυτό συμβαίνει παντού.
Το σημαντικό ειναι να γίνεται στα πλαίσια των αναγκών της ομάδας άλλα και σε αυτό που θέλει να παίξει ο προπονητής.
Αν γίνουν αυτά,τότε οι πιθανότητες ο μέτριος να φαίνεται παιχταρας είναι πολλές και το αντίθετο,φυσικά.
Αυτό που δεν επιτρέπετε και δεν αξίζει και στον Ιβάν,είναι ο ΠΑΟΚ με αυτό το πορτοφόλι να μην έχει πλήρως δομημένο ροστερ.
Κατ αρχας θεωρω βιαστικο το να ψιλο απογοητευτουμε απο τον Γκαρσια, οσο κι αν μας πονεσε η ηττα και οσο κι αν αοδεχομαστε νομιζω σχεδον ολοι οτι εφταιξε και συνετελεσε και ο Γκαρσια στην ηττα...
Θεωρεις οτι τα παροντα στελεχη ειναι ικανοτερα απο τα παλαιότερα?
Βλεπεις δηλαδη καλυτερη διαχειριση του μπατζετ και πιο στοχευμενες επιλογες?
Εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στον Ρεμπε για εναν λογο. Δεν εχει ξαναδουλεψει σε ομαδα με τοσο χαμηλο μπατζετ και με τοσο στενα περιθωρια λάθους.
Στις ομαδες π δουλεψε το να "πεταξεις" 3μιση μυρια για εναν φορ π εκανε καλα νουμερα σε πρωταθλημα χαμηλης δυναμικης, δεν ειναι δα κ εγκλημα. Αν σου βγει μαγκια σου, αν δεν βγει δεν τρεχει καστανο.
Σε μας καλειται να εξαφανισει το περιθώριο λαθους οταν μιλαμε για κοστος αγορας ειτε αυτο ειναι 300χιλιαδες ειτε 3 μυρια...
Δεν μας παιρνει κατι αλλο...
Μακαρι να βρει κι αυτος την φορμα του στην μεταγραφικη του Γεναρη, αλλα στου καλοκαιριου εμενα προσωπικα με απογοητευει μεχρι στιγμης...
Θεωρεις οτι τα παροντα στελεχη ειναι ικανοτερα απο τα παλαιότερα?
Βλεπεις δηλαδη καλυτερη διαχειριση του μπατζετ και πιο στοχευμενες επιλογες?
Εγω δεν εχω εμπιστοσυνη στον Ρεμπε για εναν λογο. Δεν εχει ξαναδουλεψει σε ομαδα με τοσο χαμηλο μπατζετ και με τοσο στενα περιθωρια λάθους.
Στις ομαδες π δουλεψε το να "πεταξεις" 3μιση μυρια για εναν φορ π εκανε καλα νουμερα σε πρωταθλημα χαμηλης δυναμικης, δεν ειναι δα κ εγκλημα. Αν σου βγει μαγκια σου, αν δεν βγει δεν τρεχει καστανο.
Σε μας καλειται να εξαφανισει το περιθώριο λαθους οταν μιλαμε για κοστος αγορας ειτε αυτο ειναι 300χιλιαδες ειτε 3 μυρια...
Δεν μας παιρνει κατι αλλο...
Μακαρι να βρει κι αυτος την φορμα του στην μεταγραφικη του Γεναρη, αλλα στου καλοκαιριου εμενα προσωπικα με απογοητευει μεχρι στιγμης...
2 νικες στο γιουροπα ειναι πανω απο ενα μυριο... αυτο για να καταλαβουμε το μεγεθος της ζημιας
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε παίχτες έμπειρους και με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα.
Γεμίσαμε πιτσιρικαρια και οι έμπειροι του ροστερ δε μπορούν άλλο.
Θέλουμε τρεις τέσσερις παίχτες 28-33,με ποιότητα όμως,ονόματα που έχασαν κάπου το δρόμο τους,(Γκαρσία, Κοντρέρας,Κονσεϊσάο) άλλα έχουν υψηλές παραστάσεις.
Να κοιτάξουν και στην αγορά των ελεύθερων,δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Μη γράφουμε τα ίδια για τις καταστάσεις που ζούμε κτλ κτλ.
Αν μια περίπτωση αξίζει,ας τον πάρουν και ας τον ετοιμάσουν για την επόμενη σεζόν,στη χειρότερη.
Δηλαδή αν μπορούσαμε να φέρουμε τον Ιμπισεβιτς (είχε γραφτεί) γιατί πήραμε το ρίσκο Τσολακ;
Εντάξει ο Βοσνιος δεν είναι για πολλά πολλά γιατί είναι αρκετά μεγάλος,υπάρχουν και άλλοι όμως.
Ο Αμπουμπακαρ της Πόρτο πήγε στην χρεοκοπημένη Μπεσικτας και γαμάει και δέρνει στα τελευταία παιχνίδια.
Οκ δανεικός δε λέω,γιατί όμως να μην τον χτυπαγαμε εμείς για ενα χρόνο,αν δεν ήμασταν σίγουροι για τον Τσολακ;
Πολλά μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς,το ξέρω.
Πλέον όμως δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες λάθος επιλογές.
Γεμίσαμε πιτσιρικαρια και οι έμπειροι του ροστερ δε μπορούν άλλο.
Θέλουμε τρεις τέσσερις παίχτες 28-33,με ποιότητα όμως,ονόματα που έχασαν κάπου το δρόμο τους,(Γκαρσία, Κοντρέρας,Κονσεϊσάο) άλλα έχουν υψηλές παραστάσεις.
Να κοιτάξουν και στην αγορά των ελεύθερων,δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Μη γράφουμε τα ίδια για τις καταστάσεις που ζούμε κτλ κτλ.
Αν μια περίπτωση αξίζει,ας τον πάρουν και ας τον ετοιμάσουν για την επόμενη σεζόν,στη χειρότερη.
Δηλαδή αν μπορούσαμε να φέρουμε τον Ιμπισεβιτς (είχε γραφτεί) γιατί πήραμε το ρίσκο Τσολακ;
Εντάξει ο Βοσνιος δεν είναι για πολλά πολλά γιατί είναι αρκετά μεγάλος,υπάρχουν και άλλοι όμως.
Ο Αμπουμπακαρ της Πόρτο πήγε στην χρεοκοπημένη Μπεσικτας και γαμάει και δέρνει στα τελευταία παιχνίδια.
Οκ δανεικός δε λέω,γιατί όμως να μην τον χτυπαγαμε εμείς για ενα χρόνο,αν δεν ήμασταν σίγουροι για τον Τσολακ;
Πολλά μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς,το ξέρω.
Πλέον όμως δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες λάθος επιλογές.
Ας έχουμε στο νου μας ότι από το καλοκαίρι η αλλαγή στο κανονισμό των δανεικών θα αλλάξει πολλά στον ποδοσφαιρικο χάρτη..
Ahmed Musa την μισή του ζωή Ρωσία την έφαγε...άντε φερτον
Ahmed Musa την μισή του ζωή Ρωσία την έφαγε...άντε φερτον
- sourmenetes
- Moderator
Ρε Dani να μαθεις να πουλάς αλλά δε γίνεται μέσα περιόδου να διώχνεις ένα τόσο κομβικό παίκτη. Εκτός αν έχεις έτοιμο παίκτη από πίσω.danirifle έγραψε:η ομάδα πρέπει να μάθει να πουλάει πριν χάνουν οι παίχτες την αξία τους (βλέπε ζαμπά και πέλκα και άκπομ και και..)
Δε γινεται να λειτουργείς με το αν. Κανείς μια ανανέωση 2 χρόνων ανεβάζεις ρήτρα και το καλοκαίρι το συζητάς για να το δώσεις
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk