32. Nika Ninua
Re: 32. Nika Ninua
τεχνικός της Ντιναμό Τιφλίδας Κάχα Τσχετιάνι
«Εάν αυτή η μεταγραφή είναι δικαιολογημένη, θα το δείξει ο χρόνος. Ο Νινούα είναι καλός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Εάν παρουσιαστεί όπως μπορεί, θεωρώ πως θα εξελιχθεί σε ηγέτη του ΠΑΟΚ με δεδομένη την αγωνιστική του κατάσταση. Από το ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζετε πολύ καλά σε ποιες ομάδες πηγαίνουν οι εξαιρετικοί παίκτες.
Πολλά γράφτηκαν για την μεταγραφή του στην Μπεσίκτας αλλά για κάποιο λόγο ‘ναυάγησε’. Είναι καλό που ο ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα και νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση»
https://www.facebook.com/groups/PAOKInsider/
«Εάν αυτή η μεταγραφή είναι δικαιολογημένη, θα το δείξει ο χρόνος. Ο Νινούα είναι καλός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Εάν παρουσιαστεί όπως μπορεί, θεωρώ πως θα εξελιχθεί σε ηγέτη του ΠΑΟΚ με δεδομένη την αγωνιστική του κατάσταση. Από το ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζετε πολύ καλά σε ποιες ομάδες πηγαίνουν οι εξαιρετικοί παίκτες.
Πολλά γράφτηκαν για την μεταγραφή του στην Μπεσίκτας αλλά για κάποιο λόγο ‘ναυάγησε’. Είναι καλό που ο ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα και νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση»
https://www.facebook.com/groups/PAOKInsider/
Ο παίκτης αυτός πιστεύω ήρθε ως αντικαταστάτης του Μαουρίτσιο. Δεν είναι 6, αλλά 8, με γρήγορο παιχνίδι επιθετικά και εξαιρετικά φάουλ και πάσες, έχοντας το κάθετο παιχνίδι. Έχει καλό ύψος (το transfer τον έχει 1,86), και είναι μόλις 21, που σημαίνει ότι μπορεί να δυναμώσει στην πορεία, αλλά και να εξελιχτεί. Πιστεύω ότι ήδη από τον πολύ πεσμένο Μαουρίτσιο, είναι μια αναβάθμιση. Η ομάδα έχει ανάγκη από παίκτες που δουλεύουν πολύ, όπως ο Τσιμιροτ, και νόμίζω ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει παρόμοια νοοτροπία.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ίδια κόψια με τον Γεωργιάδη εκ Σερρών που είχαμε. Ελπίζω να μην έχει και ίδια πορεία!danirifle έγραψε:Παρεμπιπτόντως στο βίντεο της προπονησης μου φάνηκε υπερβολικά λεπτός
Ελπίζω να μην είναι εξίσου αδυναμος
- Sick Bastard
Αν ο ΠΑΟΚ έδωσε 850k + τον μισθό του, εν μέσω FFP, για να αγοράσει τον νέο Τσίμιροτ τότε κλάφτα Χαράλαμπε και χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι
- constadine
Για νέο Τσίμιροτ ,που γράφετε είναι σαν χαρακτηριστικά ή σαν παρόμοιο project ;
Σαν χαρακτηριστικά,από όσα έχω δει , βρίσκω ελάχιστες ομοιότητες .
Σαν χαρακτηριστικά,από όσα έχω δει , βρίσκω ελάχιστες ομοιότητες .
Μακαρι να πιασει. Απο τα οσα ειδα και διαβαζω εχει καθετη πασα, στημενα και ειναι σχετικα γρηγορος αρα χειροτερος απο τον Μαουρισιο ΔΕΝ γινεται να ειναι.
Αλλου ομως ποναει η ομαδα και βλεπω να μαζευεται πολλη νεολαια (αρα προσμονη για κατι καλο και οχι σιγουρια). Θρησκος δεν ειμαι αλλα προβλεπω να αρχισω πολλες προσευχες φετος.
Καλοσορισες.
Αλλου ομως ποναει η ομαδα και βλεπω να μαζευεται πολλη νεολαια (αρα προσμονη για κατι καλο και οχι σιγουρια). Θρησκος δεν ειμαι αλλα προβλεπω να αρχισω πολλες προσευχες φετος.
Καλοσορισες.
- constadine
Για τον Νινούα ,σαν αντικαταστάτη του Ελ Καντουρί ,θα έλεγα ότι έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά (ίδιο ύψος, καλή πάσα) ,από όσο έχω δει (από αγώνες της Ντιναμό Τιφλίδας και τα εδώ βιντεάκια της ΠΑΕ) δεν βλέπω να είναι έτοιμος σωματικά και θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Πέμ 27 Αύγ 2020, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Δεν τον έχω δει τον παίκτη, αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει μάλλον δεν έχουν πολλά κοινά στον τρόπο παιχνιδιού τους. Εμείς χρειαζόματε χαφ που να βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και δεν γνωρίζω αν ο νεαρός μπορεί να βοηθήσει τον τομέα αυτόν.
Εγω οσο τον παρακολουθησα δεν είδα καθολου κράτημα μπαλας και αυτο με προβληματισε. Την ξεφορτωνεται μονιμα με την μια.
Απεναντι λοιπον σε αντιπαλο που θα μας πρεσαρει και θα χρειαζεται να κρατησουμε μπαλα, δεν ξέρω αν θα μπορει να ανταποκριθει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απεναντι λοιπον σε αντιπαλο που θα μας πρεσαρει και θα χρειαζεται να κρατησουμε μπαλα, δεν ξέρω αν θα μπορει να ανταποκριθει.
-
Luigi Vampa
Δεν κρατάει μπάλα παίζει άμεσα, όπως δηλαδή αρέσει στον Άμπελ. Αν μια ομάδα μας πιέσει ψηλά θα αφήσει χώρους πίσω να εκμεταλλευτουν οι γρήγοροι Τζολης, Πέλκας, Ακπομ κ εκεί παίκτες που έχουν καλή μακρινή μεταβίβαση όπως ο Σβαμπ κ απ ότι φαίνεται ο Νινουα αλλά κ ο Μιχαηλιδης κ ο Ιγκασον (τουλάχιστον με τη Μπεσικτας ήταν αρκετά εύστοχος σε μακρινές μεταβιβασεις) είναι σημαντικοί. Σε περίπτωση που μια ομάδα κάτσει πίσω κ μας περιμένει είναι που πρέπει να έχουμε αλλού τύπου λυσεις
- GiorgosAtha
Απέναντι σε αντίπαλο που σε πρεσάρει ΔΕΝ κρατάς/κουβαλάς ΠΟΤΕ μπάλα...Gospi έγραψε:...Απεναντι λοιπον σε αντιπαλο που θα μας πρεσαρει και θα χρειαζεται να κρατησουμε μπαλα, δεν ξέρω αν θα μπορει να ανταποκριθεί...
Γρήγορες πάσες -ή και μακρινές στον χώρο- με την μια και διαρκή κίνηση...
Είναι και αυτός ένας λόγος που δεν χωράνε παίχτες οπώς ο Matos ή ο Bise σε αυτό που θέλει να παίξει ο Abel.
Έχουν την τάση κάποιες φορες να κουβαλάνε την μπάλα παραπάνω από όσο πρέπει...
Μακαρι να ισχυει. Παντως προχθες με την Μπεσικτας στο δευτερο ημιχρονο ολοι λεμε οτι η ομαδα επρεπε να χει καποιον να μπορεί να μπει μεσα και να κρατησει λιγο μπαλα και να παγωσει τον ρυθμο. Δεν ξερω λοιπον αν ειναι τετοιος παιχτης. Ο Παυκαρας για παραδειγμα ειχε εξαιρετικο κράτημα μπαλας και καλυπτε υπεροχα με το κορμι...
Στο πάγωμα του ρυθμού ήταν αξεπέραστος ο Παυλάρας. Όταν έπαιρνε την μπάλα νόμιζα ότι κόλλησε η εικόνα! Το μετέωρο βήμα του Παυλάρα....
- pisakaipoupoula
Ο Πάμπλο ήταν απ 'τα καλύτερα χαφ που είχαμε ποτέ, το ματς του Πάμπλο στην Πόλη στα 34 του είναι για σεμινάριο...τι συγκρίνετε τώρα...
Το παιδί αυτό θα το δούμε, σίγουρα δεν είναι τυχαίος πάντως.
Το παιδί αυτό θα το δούμε, σίγουρα δεν είναι τυχαίος πάντως.
Ότι πιο εύστοχο έχω διαβάσει μέχρι σήμερα για την ομάδα συνολικά (αγωνιστικά)Luigi Vampa έγραψε:Δεν κρατάει μπάλα παίζει άμεσα, όπως δηλαδή αρέσει στον Άμπελ. Αν μια ομάδα μας πιέσει ψηλά θα αφήσει χώρους πίσω να εκμεταλλευτουν οι γρήγοροι Τζολης, Πέλκας, Ακπομ κ εκεί παίκτες που έχουν καλή μακρινή μεταβίβαση όπως ο Σβαμπ κ απ ότι φαίνεται ο Νινουα αλλά κ ο Μιχαηλιδης κ ο Ιγκασον (τουλάχιστον με τη Μπεσικτας ήταν αρκετά εύστοχος σε μακρινές μεταβιβασεις) είναι σημαντικοί. Σε περίπτωση που μια ομάδα κάτσει πίσω κ μας περιμένει είναι που πρέπει να έχουμε αλλού τύπου λυσεις