ΕΟ-ΠΑΟΚ 21:45 12/7 Novasports
Re: ΕΟ-ΠΑΟΚ 21:45 12/7 Novasports
Κ αυτός κ ο Βερνμπλουμ κ ο Κρεσπο
Για τις προπονήσεις κατέβηκαν στην ουσία
Για τις προπονήσεις κατέβηκαν στην ουσία
Ποιός ξέρει τι θα δουν αύριο πάλι τα ματάκια μας από τον Μπάμπη -ανερχόμενο προπονητή- Τεννέ της Πορτογαλίας??
ΦΕΥΓΕΪΡΑ OUT
ΦΕΥΓΕΪΡΑ OUT
- falconakis
Μαμηστε τον πουστογαβρο για τον Κωστή και τον Ευθύμη που βλέπουν απο εκεί ψηλά!!!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Σήμερα για πολλούς και διάφορους λόγους επιβάλλεται να τους ξεφτιλισετε κ μέσα στο χορτάρι για να αποδείξετε ότι είστε καλύτεροι και να βουλωσετε τα στόματα.
Απέναντι σε αυτούς που είναι ότι πιο βρώμικο και σιχαμένο σωματείο υπάρχει στο ευρύτερο πλαίσιο του αθλητισμού η λέξη είναι μια
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Απέναντι σε αυτούς που είναι ότι πιο βρώμικο και σιχαμένο σωματείο υπάρχει στο ευρύτερο πλαίσιο του αθλητισμού η λέξη είναι μια
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Από την Παρασκευή που βγήκε η είδηση είμαι σχεδόν τόσο χαρούμενος όσο μετά το ματς με την λειβαδια....και λέω σχεδόν γιατί το κας δεν μας έκανε την χάρη να το τελειώσει . Μόλις βγει η απόφαση και καθαρίσουμε τελείως θα είμαι περισσότερο χαρούμενος και το εννοώ ... το ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τίτλους πραγματικά το αισθάνομαι και δεν το αλλάζω ούτε με 10 Νταμπλ στην σειρά... ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα και ποτέ δεν θα γίνουμε σαν αυτούς... όχι και ότι αμα θέλαμε θα μπορούσαμε αλλά το λέω για την οικονομία της συζήτησης.
Αγωνιστικά αμα φέτος δείχνατε το ίδιο πάθος όπως πχ στο ματς με τον γκει που πνηγυριζατε τα τάκλιν και τα αραουτ ας βγαίναμε πάλι 2οι δεν θα σας έλεγα τπτ. Ειδικά εσάς που μου χαρίσατε τα προηγούμενα χρόνια ανεπανάληπτες στιγμές....μπορώ να δεχτώ ο αντίπαλος να είναι καλύτερος και να με κερδίσει.δεν μπορώ να δεχτώ να μην παίζετε και να μην προσπαθείτε. Γιατί έτσι δεν με σέβεστε. Όχι εμένα προσωπικά αλλά όλους αυτούς που τους χαλάτε μέρες από την ζωή τους γιατί η αγάπη τους για την ομάδα είναι πέρα από τα όρια της λογικής.
Στα μάτια μ έχετε χρυσή ευκαιρία μετά τα κωμικά που έγιναν και φέτος να εξιλεωθείτε για ότι κακό έχετε κάνει αυτή την χρόνια. Παίξτε σαν ΠΑΟΚ (σαν ΠΑΟΚ όμως) στα 2 ματς που έρχονται και πραγματικά δεν με νοιάζει ποσό θα λήξουν...ούτως η άλλως σας το έχουμε πει Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.....
Αγωνιστικά αμα φέτος δείχνατε το ίδιο πάθος όπως πχ στο ματς με τον γκει που πνηγυριζατε τα τάκλιν και τα αραουτ ας βγαίναμε πάλι 2οι δεν θα σας έλεγα τπτ. Ειδικά εσάς που μου χαρίσατε τα προηγούμενα χρόνια ανεπανάληπτες στιγμές....μπορώ να δεχτώ ο αντίπαλος να είναι καλύτερος και να με κερδίσει.δεν μπορώ να δεχτώ να μην παίζετε και να μην προσπαθείτε. Γιατί έτσι δεν με σέβεστε. Όχι εμένα προσωπικά αλλά όλους αυτούς που τους χαλάτε μέρες από την ζωή τους γιατί η αγάπη τους για την ομάδα είναι πέρα από τα όρια της λογικής.
Στα μάτια μ έχετε χρυσή ευκαιρία μετά τα κωμικά που έγιναν και φέτος να εξιλεωθείτε για ότι κακό έχετε κάνει αυτή την χρόνια. Παίξτε σαν ΠΑΟΚ (σαν ΠΑΟΚ όμως) στα 2 ματς που έρχονται και πραγματικά δεν με νοιάζει ποσό θα λήξουν...ούτως η άλλως σας το έχουμε πει Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.....
Γ@μήστε, τομπούστη, τονωλοιμπειαγκό....
Για τον Γιόζιπ, ρε....
...και επειδή, απόψε, θα έχουμε, απέναντι μας,
την, πιστοποιημένη, πλέον και από το TAS-CAS,
"ομάδα" της ΕΟ, των νεόδουλων νεοδικτατόρων....
Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή....

Υ.Γ. Γ@μώ την "δημοκρατία" σας, βρωμοαίλυναις, αιώνιοι αιποιστπύμωναις-γιουσουφάκια του εγκλήματος....

Για τον Γιόζιπ, ρε....

...και επειδή, απόψε, θα έχουμε, απέναντι μας,
την, πιστοποιημένη, πλέον και από το TAS-CAS,
"ομάδα" της ΕΟ, των νεόδουλων νεοδικτατόρων....
Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή....

Υ.Γ. Γ@μώ την "δημοκρατία" σας, βρωμοαίλυναις, αιώνιοι αιποιστπύμωναις-γιουσουφάκια του εγκλήματος....

- john4serres
Αν και ξεκίνησε η εβδομάδα πριν τον αγώνα με απαισιοδοξία απο πλευράς μου, οφείλω να ομολογήσω πως σήμερα αισθάνομαι πολύ αισιόδοξος.
Για πολλούς λόγους.
Κανένας εκ των οποίων δεν έχει να κάνει με την αποφαση του cas. Δεν πίστεψα ποτέ πως είμαστε ένοχοι για κάτι οπότε δεν περίμενα με αναμονή κάποια δικαίωση.
Ο λόγος που αισθάνομαι αισιόδοξος είναι πως με όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα θεωρώ πως όλοι μα όλοι καταλαβαίνουν πως σήμερα είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να δείξουν ένα καλό πρόσωπο.
Για πολλούς λόγους.
Κανένας εκ των οποίων δεν έχει να κάνει με την αποφαση του cas. Δεν πίστεψα ποτέ πως είμαστε ένοχοι για κάτι οπότε δεν περίμενα με αναμονή κάποια δικαίωση.
Ο λόγος που αισθάνομαι αισιόδοξος είναι πως με όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα θεωρώ πως όλοι μα όλοι καταλαβαίνουν πως σήμερα είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να δείξουν ένα καλό πρόσωπο.
- paok re niamou
Μακάρι αυτοί που θα αγωνιστούν να έχουν μνήμη, εγωισμό και ευθιξία.
Να σκυλιασουν και να τα δώσουν όλα.
Να αλλαξουν έστω και λίγο την κακή εικόνα όλης της χρονιάς σαν συνεπευθυνοι.
Να σκυλιασουν και να τα δώσουν όλα.
Να αλλαξουν έστω και λίγο την κακή εικόνα όλης της χρονιάς σαν συνεπευθυνοι.
-
Δείξτε λίγο νεύρο επιτέλους!! Παίξτε σαν ΠΑΟΚ. Δείξτε λίγο οργή που για μια ακόμα φορά μας έστησαν παγίδα. Κόψτε τους το αήττητο. Παίξτε σαν ΠΑΟΚ...μόνο στους παίχτες αναφέρομαι... προπονητής για μένα δεν υπάρχει.
Νιώθω πως η ομάδα είναι σαν έναν άνθρωπο σε κώμα και περιμένουμε μια κίνηση για να δούμε ότι υπάρχει ζωή.
Νιώθω πως η ομάδα είναι σαν έναν άνθρωπο σε κώμα και περιμένουμε μια κίνηση για να δούμε ότι υπάρχει ζωή.
-
+1926DamoN έγραψε:Από την Παρασκευή που βγήκε η είδηση είμαι σχεδόν τόσο χαρούμενος όσο μετά το ματς με την λειβαδια....και λέω σχεδόν γιατί το κας δεν μας έκανε την χάρη να το τελειώσει . Μόλις βγει η απόφαση και καθαρίσουμε τελείως θα είμαι περισσότερο χαρούμενος και το εννοώ ... το ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τίτλους πραγματικά το αισθάνομαι και δεν το αλλάζω ούτε με 10 Νταμπλ στην σειρά... ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα και ποτέ δεν θα γίνουμε σαν αυτούς... όχι και ότι αμα θέλαμε θα μπορούσαμε αλλά το λέω για την οικονομία της συζήτησης.
- kataramenos5
DamoN έγραψε:....μπορώ να δεχτώ ο αντίπαλος να είναι καλύτερος και να με κερδίσει.δεν μπορώ να δεχτώ να μην παίζετε και να μην προσπαθείτε. Γιατί έτσι δεν με σέβεστε. Όχι εμένα προσωπικά αλλά όλους αυτούς που τους χαλάτε μέρες από την ζωή τους γιατί η αγάπη τους για την ομάδα είναι πέρα από τα όρια της λογικής.