ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ingason
10
9%
Mihaj
3
3%
Γιαννούλης
3
3%
Misic
33
29%
Mauricio
1
1%
Πέλκας
54
47%
El Kaddouri
4
4%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
5
4%
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Esiti
1
1%

Σύνολο ψήφων: 114

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από navigator11 »

Όταν λες ύποπτα;

Ρε μ@λ@κες, δε γίνεται να μην είσαι βαλτός, όταν στο var δε ... βλέπεις αυτό. Απλά δε γίνεται.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 05 Μαρ 2020, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Πόσο ΠΑΟΚ βραδιά! Νιώθω τυχερός που το έζησα από κοντά!
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Εχω τόσα πολλά να πω, που δεν ξέρω τι να πρωτογράψω...

Η ομάδα ΚΑΙ σήμερα δεν ήταν καλή!
Πολύ άσχημη εμφάνιση, με αρκετούς παίκτες κάτω του μηδενός.
Πασχαλάκης: Από τις χειρότερες εμφανίσεις του. Δεν ενέπνεε καμία εμπιστοσύνη. Στα γκολ μάλλον φταίει λίγο και στα 2.
Ιγκασον: Στο α' μέρος δεν ήταν καλός. Στο β' βελτιώθηκε λίγο, αλλά στο τέλος έφαγε αρκετές μπαλιές στην πλάτη του, που για λεπτομέρειες δεν έγιναν φάσεις.
Γιαννούλης: Αν πω ότι ανακουφίστηκα όταν πήρε την κόκκινη γιατί μέχρι τότε ήταν πηγή κινδύνων θα με μπανάρετε, οπότε δεν το λέω.
Μαουρίσιο: Απελπιστικά κακός. Δεν θυμάμαι να έκανε κάτι καλό. Μόνον λάθη (όταν δεν κρυβόταν).
Μπίσεσβαρ: Τι να πω γι' αυτόν.... Ευτυχώς άντεξα και δεν έσπασα την τηλεόραση.

Οι μόνοι διασωθέντες
Μάτος, Πέλκας, Καντουρί: Προσπάθησαν, έτρεξαν, είχαν καλές και κακές ενέργειες, αλλά τουλάχιστον ήταν καλύτεροι από τους παραπάνω.
Μιχάι: Δεν χωράει κριτική για το παιδί αυτό. Σε τέτοιο παιχνίδι, χωρίς καμία εμφάνιση μέχρι τώρα, αφού δεν ήταν από τους χειρότερους, για εμένα ήταν θετικό.
Ακπομ: Προσπάθησε, έτρεξε, πήδησε, έσπρωξε, ότι μπορούσε το έκανε και σίγουρα πολύ πιο χρήσιμος από τον Πολωνό.
Μίσιτς: Σίγουρα δεν ήταν ο γνωστός καλός Μίσιτς (τελευταία φαίνεται λίγο πεσμένος), αλλά ακόμα και έτσι ήταν ο καλύτερος! Τέτοιο πάθος, τέτοια αποφασιστικότητα, τέτοιο τρέξιμο επί 90' παντού, σίγουρα MVP για εμένα.

Το ζήτημα όμως είναι ότι η ομάδα και πάλι δεν ήταν καλή.

ΥΓ: 2 μουνόπανα απέδειξαν πόσο σκατόψυχοι είναι... το γαλλικό πουστοσαμιαμίδι και ο γαυρομπαρίνι.
Παρακαλάω να υπάρχει Θεός!!!
Αντε να πάρει και η cosmote σιγά-σιγά το δρόμο της πουστονόβα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σκόρπιες σκέψεις :

Διαιτησία άθλια

ΠΑΟΚ από μέτριος έως απαράδεκτος

Μετά από τέτοια ανατροπή και η άποψη που έχω για τον προπονητή μας είναι ακόμα χειρότερη.

Αμυντικά είμαστε τσίρκο

Επιθετικά αδουλευτοι και ασυνδετοι

Μόνο λόγω πάθους γυρίσαμε το ματς

Ο γαύρος τπτ το φοβερό

Ο βαλμπουενα είναι αδύνατον να συνεχίσει να τρέχει ετσι

Θέατρα ανελέητα

Στα στημένα είμαστε απαραδεκτοι, μπροστά και πίσω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

navigator11 έγραψε:Όταν λες ύποπτα;

Ρε μ@λ@κες, δε γίνεται να μην είσαι βαλτός, όταν στο var δε ... βλέπεις αυτό. Απλά δε γίνεται.
Εικόνα
Ζητάς κάτι για αυτό;;;

Σε παρακαλώ...

Σε παρακαλώ..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πάντως το φετινό το γαύρο θέλει να τον παίζεις έτσι δυνατά, πίεση , πάθος να μην ηρεμείς καθόλου το παιχνίδι να τον παρασυρεις να πάει γκραν κινιολ πανω κάτω την μπαλά αλλιώς στο πάσα πασα από πίσω ορθολογικά σε διαβάζει έχει σφίξει την άμυνα... Τέλος σέντρες ψηλά είναι χαμένες μπαλιες θέλει κάτω την μπάλα συρτά στο ψηλό παιχνίδι έχει αμυντικούς παίχτες που το ελέγχουν για πλάκα... ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τί ζήσαμε απόψε..
ΠΑΟΚ ρε

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μόνο το πάθος κ το αποτέλεσμα κρατάμε κ συνεχίζουμε....
Το πάθος και η ψυχή είναι η συνταγή της νίκης...
Μπράβο για σήμερα.... Δεν εχω όρεξη να κράξω τον προπονητή παλι. Ας ελπίσουμε να είναι μια αρχή για κάτι καλό.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Φοβερά συναισθήματα και σήμερα στο γήπεδο, ΠΑΟΚ από παλιά. Και δεν το λέω για καλό. Ομάδα με τέτοιο υλικό να μην ξέρει τι παίζει και να πελαγοδρομεί. Δυστυχώς, μέσα στο γήπεδο ο πουστόγαυρος δείχνει πιο ομάδα από μας. Όχι ότι κι αυτοί είναι τίποτα εξαιρετικό αλλά κάνουν τα βασικά. Να με συγχωρείτε παιδιά αλλά δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό. .
Ίνγκι, Μίσιτς και από κοντά Πέλκας και Άκπομ το πάλεψαν πραγματικά. Μάου χωρίς δυνάμεις και καθαρό μυαλό και Μπίσε σταθερά απών. Αλλά η ομάδα νοσεί και η ατομική κριτική δεν έχει μεγάλη αξία. Σε τέτοιες καταστάσεις όλοι φαίνονται πολύ χειρότεροι από ότι πραγματικά είναι.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

1) Η κερκίδα σήμερα αν και μικρότερη σε σχέση με άλλα ντέρμπι, ήταν πολύ καλή!

2) Η ομάδα έβγαλε πάθος και έκανε κάτι αρκετά δύσκολο δηλαδή να γυρίσει ματς από 0-2 στο 8'

3) Ο Άμπελ επικίνδυνους, αλλαγές χωρίς λόγο και αιτία.

4) Μπισε, Πάσχα και Μάου κακοί..

5) Διαιτησία ΤΡΑΓΙΚΉ. Γκολ οφσάιντ, κάρτα στον σεμεδο στο πέναλτι, πέναλτι στον Ακπομ, κόψιμο επίθεσης μας στο ημίχρονο.

6) Ο γαύρος ήταν όπως και σε όλα τα προηγούμενα ματς και αυτό που όλοι λέμε εδώ μέσα δηλαδή μια μέτρια ομάδα.. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είχαμε βάλει 4+

7) Βαλμπουενα είσαι μεγάλος καραγκιόζης.
icue

Δημοσίευση από icue »

Στο βαρ βλεπουν εστω βοηθητικά την γραμμη του καναλιου που δειχνει το ματς; Απορω.
Άβαταρ μέλους
Cenio

Δημοσίευση από Cenio »

Μπράβο, πολύ μεγάλη νίκη δεδομένων των συνθηκών...
Όμως... αν δεν θέλουμε να εθελοτυφλούμε, η ομάδα χρειάζεται ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές και πρωτίστως σε παίκτες...
Ο προπονητής νομίζω πως ακόμη δικαιούται περαιτέρω πίστωση χρόνου...
Ωστόσο κάποιους παίκτες η διοίκηση πρέπει αφενός να τους ευχαριστήσει για ό,τι πρόσφεραν μέχρι τώρα στην ομάδα και να τους αποχαιρετήσει...

ΥΓ-1. Τι γίνεται με τον Στόχ ρε παιδιά; Ποιος και γιατί τον παρόπλισε;
ΥΓ-2. Το πέναλτι ήταν καθαρό. Ο διαιτητής είδ ετη φάση από πίσω, ενώ η ανατροπή συνέβη από μπροστά! VAR ωέο!!
ΥΓ-3. Αλήθεια, πόσο χαζό είναι το τρίτο στου ΥΓ....

sourmenetes

Πρόσεχε τι λες!!!
icue

Δημοσίευση από icue »

renegade έγραψε:Όπως είπε και μια ψυχή στο φεισμπουκ... Είναι τέτοια η ποιότητα του ρόστερ του παοκ, που μπορεί να γυρίζει τέτοια ματς με τον γάβρο, έχοντας απλά μια ομπρέλα στον πάγκο
Και εναν κωνο στο τερμα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Παιχνίδι ροντέο πραγματικό, απο τα λίγα.. Τρώς 2 πανομοιότυπα γκολ, το 1ο καραοφσάιντ του κερατα (βαρέθηκα να είμαι λαρτζ όσο κακή και να ναι η ομάδα).Και εκεί που λές τέρμα η ιστορία, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει. Αρχιδ@τη η ανατροπή κύριοι..Αρχιδ@τη. Μπράβο στα παιδιά που το πίστεψαν ακόμα και σε αυτή τη κατάσταση, διότι η ομάδα είναι ντεφορμέ και ψυχολογικά ράκος. Στα υπόλοιπα, το θέμα μας ήταν κατά βάση τα στημένα.. Μόνο έτσι ο γαύρος σου έβγαζε φάσεις. Άναρχο παιχνίδι και απο τους 2 αλλά λογικό ως ένα σημείο διότι οταν είναι 2-2 στο 11 όλα πάνε περίπατο.. Η ομάδα κέρδισε χρόνο για να δουλέψει και είναι στο χέρι της να περάσει, κανένα γαύρο δεν χρειάζεται να φοβάται αν παίζει τόσο παθιασμένα και σοβαρά.
Οι αλλαγές σωστές αλλά άργησαν πολύ, θα έπρεπε να έχουν γίνει πολύ νωρίτερα. Ο πέλκας σκασμένος ήταν και δεν ακολουθούσε πίσω σχεδόν ποτέ. Όταν έγιναν οι αλλαγές ηρέμησε το πράμα. Συνεχίζουμε, μονο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στο πρώτο ημίχρονο βγαίνουμε 2 φορες στην κόντρα.

Νομίζω και με παίκτη παραπάνω και δεν κάναμε ούτε σουτ!!!

Ούτε τελική!!

Δεν μπορείς που δεν μπορείς να δουλέψεις την ομάδα, τουλάχιστον ξεκουράζει τους παίκτες ανά διαστηματα..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”