ΔΕΝ TROLLΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.makispaspartou έγραψε:SunAce16 έγραψε:++proedros έγραψε:Συγχαρητήρια στον.Παναθηναικό...Μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές...
Από εμένα μπράβο και στον προπονητή μας που επιμένει στο πλάνο του και ξεμπροστιάζει τους άτεχνους (Βαρέλα, Πέλκα, Λημνιό) και αδιάφορους (Μαουρίτσιο, Μπίσεσβαρ) παίκτες του.
Αλήθεια τώρα τρολάρεις έτσι δεν είναι?
βάζελος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Παιδιά δεν είναι θέμα στησίματος.. Με το Βόλο φάνηκε ξεκάθαρα ότι υπάρχει εσωτερικο θέμα εντός της ομάδας.. Οι παίκτες δεν πιστεύουν στο πλάνο που τους δίδεται.. Όχι γιατί είναι κωλοχαρακτήρες.. Γιατί βλέπουν μέσα στο γήπεδο να τους ακυρώνει τα όποιο προτερήματα και πλεονεκτήματα είχαν συγκριτικά με το παλιό του Λουτσέσκου..
Αδιάφορος καθόλου ο Μαου.. Αδιάφορος ένας παίκτης που γύρισε από χιαστούς ένα μήνα πιο μπροστά?
Ο Μπίσε τι φταίει όταν δεν του έχει βρει ρόλο ο προπονητής στο γήπεδο?
Άτεχνος ο Βαρέλα? Δηλαδή πέρυσι που έβγαζε ασιστ με σέντρα ή κατέβαινε από δεξιά ή τρίπλαρε τα αντίπαλα μπακ τι ήταν?
Ας δει ο Φερέιρα ότι το πλάνο του όχι μόνο δεν βγαίνει αλλά ακυρώνει και την ποιότητα της ομάδας και ας το αλλάξει... Αν δεν μπορεί και ξέρει μόνο αυτό τότε ναι υπάρχει θέμα...
Αδιάφορος καθόλου ο Μαου.. Αδιάφορος ένας παίκτης που γύρισε από χιαστούς ένα μήνα πιο μπροστά?
Ο Μπίσε τι φταίει όταν δεν του έχει βρει ρόλο ο προπονητής στο γήπεδο?
Άτεχνος ο Βαρέλα? Δηλαδή πέρυσι που έβγαζε ασιστ με σέντρα ή κατέβαινε από δεξιά ή τρίπλαρε τα αντίπαλα μπακ τι ήταν?
Ας δει ο Φερέιρα ότι το πλάνο του όχι μόνο δεν βγαίνει αλλά ακυρώνει και την ποιότητα της ομάδας και ας το αλλάξει... Αν δεν μπορεί και ξέρει μόνο αυτό τότε ναι υπάρχει θέμα...
- PAOK_Antarctica
Θα είχες δίκιο αν πριν παίζαμε καλα.vs40 έγραψε:Εγώ θα ξαναπώ το 2017/18 χάσαμε από τον Αστέρα Τρίπολης μετά το χαρτάκι και το -6, ενώ η ομάδ αήττητη πετούσε και φέτος μετά την απόφαση ανέκδοτο ήρθε άλλη μια ήττα και κακή εμφάνιση με Βόλο, μιας που οι παίκετς ενημερώθηκαν για αυτήν κατά τη διάρκεια του ματς..
Σήμερα δεν παίξαμε χειρότερα απ'οτι την υπόλοιπη χρονιά.
Απλά παίζαμε με καλύτερη ομάδα.
Οπως εμεις χρειαστηκαμε ψυχολογο για να βγαλουμε την εβδομαδα που μας περασε ετσι και αυτοι να παρουν ψυχολογο
Η κατάσταση όντως μυρίζει ότι οι παίκτες δεν γουστάρουν τον προπονητή. Πραγματικά υπάρχει μια γενικευμένη αδιαφορία
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
αντιλαμβανομαι και συμφωνω εν μερει με ολους τους ομοιοπαθεις που θελουν
1) να απομονωσουν 2-3 ανυπαρκτους παικτες,
2) να πουν οτι ειναι επηρεασμενοι,
3) να εστιασουν στις λαθος επιλογες φερεηρα κτλ
ας μου απαντησει καποιος κατι πιο βασικο : ειδατε πουθενα να παιζουμε με συνεκτικες γραμμες ;
ας μου απαντησει καποιος κατι πιο βασικο : ειδατε πουθενα να παιζουμε με συνεκτικες γραμμες ;
- theodorsalonika
episimos73 έγραψε:Εσύ μπορεί να γελάς Theodorsalonika αλλά η απουσία του Καντουρί (και του Κρέσπο) βγάζει μάτια. Αλλά μάλλον το ίδιο εννοούμε...
το ιδιο λεμε..αφου φτασαμε στο σημειο να λεμε που εισαι καντουρι ..καταλαβαινεις τι γινεται..
ο μονος που ειχε παθος σημερα ηταν ο ιγκασον και αυτος εκανε λαθη...μετα ο μισιτς και λιγο ο λημνιος..
δεν ειδα τιποτα αλλο..
ρε ειναι δυνατον να μην μπορουμενα περασουμε το κεντρο σε καποια στιγμη?αντε κατεβασες ενδεκαδα του θανατα..
χανεις δυο μηδεν......και τι κανεις?βγαζεις το σεντερφορ σου μετα πιο πολλα γκολ ?αστον μεσα και βαλε και τον αλλον διπλα του και οτι γινει και βγαλε ενα στοπερ και παιξε με τρεις πισω..και οτι γινει...δηλαδη σε πειραξε αμα τρωγαμε αλλαδυο?..
ξυπνα πριν εινα αργα!!!
καταρχιν ξαναφερε πασχαλακη
βιδωσε τον μισιτσ στο 8
βαλε τον ανφανα δεκαρι εστω
και βγαλε βαρελα και μαουρισιο....βαλε αναπληρωματικους...βαλε απο παγκο...βαλε απο την κ20....κανε τελος παντων κατι..αφου βλεπεις δεν τραβανε....δηλαδη μονο εγω τα βλεπω αυτα γαμω την που@αν@ μου μεσα...
σπασανε τα νευρα μας παλι...και πλεον αρχισα να το διακομοδω γιατι θα τρελαθουμε..δες λιγο το ροστερ σου...αλλο στοπερ δεν εχεις?????? αντε καθε βδομαδα...και εδω και 10 αγωνιστικες παιζουμε χαλια...ως και με τον ατρομητο που ριξαμε 3 δεν παιξαμε καλα...δηλαδη δεν βλεπει κανεις τιποτα?εκει τι κανει ο προπονητης?>μονος του ειναι?το τιμ εκει περα δεν του λεει τιποτα?δεν μιλανε?πω τα νευρα..και δεν ειναι ρε παιδια οτι χασαμε...στα παπαρια μου αμα χασουμε μπαλα ειναι..ποδοσφαιρο ειναι, δεν γινεται συνεχεια να νικας...αλλα να ξερεις οτι θα χασεις πριν παιξεις αυτο με ξεπερνα...δηλαδη ειδα την ενδεκαδα,ειδα ολους τους προηγουμενους αγωνες..ειδα τον βαζελο στα τελευταια παιχνιδια..και πειτε ενας νοημων ανθρωπος θα ελεγε θα κερδισει η ομαδα μας?
δηλαδη οι περισσοτεροι δεν ξεραμε?αλλα δεν το πιστευαμε.η ειχαμε την ελπιδα οτι θα αναστηθουν...αμα δεν γινει ενα ηλέκτροσοκ...δεν βλέπω φως στο τουνελ..
και κατι για το επομενο παιχνιδι στην τουμπα με τον βαζελο..επειδη ο δωνης ειναι κομπλεξικος θα κατεβασει με αλλον σχεδιο την κωλομαδα του και θα την καταστρεψει...εκει πονταρω και θα δειτε θα κερδισουμε ....
κατα τα αλλα παω να πιω αλλα τρια ουσκι για να παω να κοιμηθω μετα...με πολλα ονειρα...ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ?ΚΑΤΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΡΙΑ...ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ....ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
παρολα αυτα που σκεφτομαι και τα μοιραζομαι μαζι σας
παω στο γηπεδο,φωναζω για την ομαδα μου,αγαπαω τους συνοπαδους μου!!!!

Ινγκασον Μισιτς. Ο αξονας που πρέπει να βασιστουμε.pilotos έγραψε:Ιγκανσον για αρχηγός, τέλος.
Στηστε νέα ομάδα πάνω του.
Έχει όλο το πακέτο το παιδί
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχω δει τι εχουν γραψει οι αλλοι και δεν με νοιαζει. Η ηττα εχει ονομα. Αμπαλελ Φερειρα. βαζεις τον Βιερινιοα ξανα Αριστερο εξτρεμ!!!!!!!! 35 χρονων χωρις προετοιμασια μετα απο χιαστους;;;;; Ο Ρουμανος η αλεπου ηταν κανενας μ@λ@κ@ς νομισες; Εισαι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ. Απο αριστερα μας εκαναν κουδουνια. ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ. Εχω το καλυτερο οκταρι και μου τον αχρηστεύεις για να τον βαλεις δεκαρι;;;;;;; Εχω εκει Μπισε και Πελκα εκει. Εκανες τις μαλακιες σου στη σκουληκοφωλια τις ιδιες μαλακιες και με το Βολο και μυαλο δεν βαζεις. Η σοβαρευεται η φευγει; Για μενα επρεπε να ειναι παρελθον.
Μιλώ για τα χαρακτηριστικά και την παρουσία, όγκο και το πάθος που βγάζει σε αντίθεση με άλλους.Gospi έγραψε:Ινγκασον Μισιτς. Ο αξονας που πρέπει να βασιστουμε.pilotos έγραψε:Ιγκανσον για αρχηγός, τέλος.
Ποιος θα τολμήσει να κάνει πίσω; Θα τον πάρει ο χάρος
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ απολυτα!
- Sick Bastard
Αν έχεις σε κάθε γραμμή έναν άτεχνο ή αδιάφορο τότε δεν μπορεί να υπάρχει συνεκτικότητα και στις γραμμές.nouk_ έγραψε:αντιλαμβανομαι και συμφωνω εν μερει με ολους τους ομοιοπαθεις που θελουν
Βαρέλα (που κλαίει ακόμα για τον μπαμπά Λούτσε).
Μαουρίτσιο (που έδωσε ο Θεός και δεν ανανέωσε).
Λημνιός (που το σημαιάκι του κόρνερ να έχει αντίπαλο θα πέσει επάνω του).
- giwrgos04dex
Και ένα τερματοφύλακα που να έχει τα @@ και το στομάχι να είναι βασικός άσσος στον ΠΑΟΚpilotos έγραψε:Μιλώ για τα χαρακτηριστικά και την παρουσία, όγκο και το πάθος που βγάζει σε αντίθεση με άλλους.Gospi έγραψε:Ινγκασον Μισιτς. Ο αξονας που πρέπει να βασιστουμε.pilotos έγραψε:Ιγκανσον για αρχηγός, τέλος.
Ποιος θα τολμήσει να κάνει πίσω; Θα τον πάρει ο χάρος
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό που κατάφερε να πάρει ο Λούτσε με Κρέσπο Βαρέλα δεν το έδωσε ο Ίνγκασον ούτε με δίδυμο Κρέσπο ούτε με Βαρέλα.. Καλό στόπερ αλλά για να κόβει.. όχι για ηγέτης... Και σήμερα τα δύο γκολ έχουν ονοματεπώνυμο.. Ινγκασον και Γιαννούλης...