ΠΑΟΚ - Βόλος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Από όταν έδειραν τον Τζήλο δεν ξανάχασαν βαθμό.
Ένα πράγμα ρε παιδί μου...
Ένα πράγμα ρε παιδί μου...
- PAOK_Antarctica
Δεν ξέρω γιατί λέτε για τον κόσμο σήμερα.
Όλοι υποστηρικτικοί ήταν, συνθήματα ακούστηκαν, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα. Το κράξιμο πήγαινε προς κυβέρνηση μεριά.
Μόνο στη λήξη και στο ημίχρονο έπεσε λίγο γιούχα.
Όλοι υποστηρικτικοί ήταν, συνθήματα ακούστηκαν, ούτε γκρίνια ούτε τίποτα. Το κράξιμο πήγαινε προς κυβέρνηση μεριά.
Μόνο στη λήξη και στο ημίχρονο έπεσε λίγο γιούχα.
παντως εγω αν ημουν Φερεηρα (.....) μεχρι να κλεισει η μεταγραφικη σεζον θα φροντιζα παιξει ο ΠΑΟΚ με νικες μεν, μετριο παιχνιδι δε, ετσι ωστε να παρω τις μεταγραφες που θελω εγω .... και οχι οσες θα θελαν να μου επιβαλλουν
αλλα παιδια, ευτυχως που δεν ειμαι εγω ο Φερεηρα
τεσπα δεν ειναι κακο να ιδρωσουν μερικοι οταν βλεπουν π.χ. Γιαννουλη με "τραυματισμο" στον μηρο, ή Ντουγκλας κατω.... περναει μηνυματα αυτο
αλλα παιδια, ευτυχως που δεν ειμαι εγω ο Φερεηρα
τεσπα δεν ειναι κακο να ιδρωσουν μερικοι οταν βλεπουν π.χ. Γιαννουλη με "τραυματισμο" στον μηρο, ή Ντουγκλας κατω.... περναει μηνυματα αυτο
- pisakaipoupoula
Τραγική η ομάδα και για άλλη μια φορά παίζουμε με 9.
Ο αρχηγός απλά υπάρχει στο γήπεδο και ο δίδυμος του Μαουρίτσιο δεν θυμίζει αθλητή. ο άλλος ο Ροντίγκο, δεν έχω καταλάβει τι το καλύτερο έχει απ τον Κίτσιου.
Αν συνεχίσει έτσι ο Φερέιρα φοβάμαι ότι ακολουθούν πολύ χοντρές σφαλιάρες τον Φεβρουάριο
Ο αρχηγός απλά υπάρχει στο γήπεδο και ο δίδυμος του Μαουρίτσιο δεν θυμίζει αθλητή. ο άλλος ο Ροντίγκο, δεν έχω καταλάβει τι το καλύτερο έχει απ τον Κίτσιου.
Αν συνεχίσει έτσι ο Φερέιρα φοβάμαι ότι ακολουθούν πολύ χοντρές σφαλιάρες τον Φεβρουάριο
-
Τώρα ξαναειδα τις φάσεις. Χάνουμε 3 που δε χάνονται.
Τα 2 του Μισιτς αν μπαίναμε θα ήταν άλλο παιχνιδι...
Το μόνο που δε μου αρέσει αλλά είναι μάλλον παροδικο , η φυσική κατάσταση μας στο μέσο του αγώνα...
Το μόνο που δε μου αρέσει αλλά είναι μάλλον παροδικο , η φυσική κατάσταση μας στο μέσο του αγώνα...
- constadine
Φοβήθηκα ότι θα γίνει η στραβή σήμερα .
Να δούμε που θα πάει η κατάσταση .
Να δούμε που θα πάει η κατάσταση .
δεν ειναι αυτη η ομαδα μας,
ειναι ξεκαθαρο οτι καποιες μερες παιζουν και καποιες δεν παιζουν καθολου, λες και εχουν διακοπτη και καποιος τον ανοιγοκλεινει
ψυχαναιμιζομαι (δεν ξερω κατι) οτι ειναι ζητουμενο απο τον ιδιο τον προπονητη την μια να παιζουν και την αλλη οχι (αρκει να κερδιζουν)
τα λαθη ειναι τοσο τραγικα, τοσο νεροβραστα, που ειναι λες και πληρωνονται για να παιξουν τετοιου ειδους θεατρο
ειναι ξεκαθαρο οτι καποιες μερες παιζουν και καποιες δεν παιζουν καθολου, λες και εχουν διακοπτη και καποιος τον ανοιγοκλεινει
ψυχαναιμιζομαι (δεν ξερω κατι) οτι ειναι ζητουμενο απο τον ιδιο τον προπονητη την μια να παιζουν και την αλλη οχι (αρκει να κερδιζουν)
τα λαθη ειναι τοσο τραγικα, τοσο νεροβραστα, που ειναι λες και πληρωνονται για να παιξουν τετοιου ειδους θεατρο
παρακληση: μην μου πει κανεις "ρε φιλε ξερεις τι λες"
εδω δεν ξερω πλεον τι βλεπω, πως να ξερω τι λεω
εδω δεν ξερω πλεον τι βλεπω, πως να ξερω τι λεω
- Maximus
Ομολογώ ότι δεν είδα τον αγώνα λόγω δουλειάςGrigorios_PAOK έγραψε:Τώρα ξαναειδα τις φάσεις. Χάνουμε 3 που δε χάνονται.

Θα μπορούσε μέχρι το πέναλτι, να ηταν ήδη 2-0, με Μίσιτς, Σβαροφσκι κλπ...
Δεν υπήρχαν φάσεις μετα το πεναλτι, δηλαδή από το 58φευγα και μετά, αρά μήπως ρε μάγκες σας έμεινε η ξινίλα ότι η ομάδα ήταν χώμα, επειδή για ενα μισάωρο δεν έγινε τίποτα στο ματς?
Μάξιμε,
η ομάδα δεν βλεπόταν, πιστεύω ότι είχαν ακούσει την απόφαση της ΕΕΑ αν και ο Λημνιος είπε ότι δεν την ήξερε, ο εκνευρισμός που έβγαινε απο τους παίκτες ήταν απίστευτος απο το πρώτο λεπτό..
η ομάδα δεν βλεπόταν, πιστεύω ότι είχαν ακούσει την απόφαση της ΕΕΑ αν και ο Λημνιος είπε ότι δεν την ήξερε, ο εκνευρισμός που έβγαινε απο τους παίκτες ήταν απίστευτος απο το πρώτο λεπτό..
+μφωνώ ότι επηρεάστηκαν σοβαράdimbar έγραψε:Μάξιμε,
- giwrgos04dex
Καμμία όρεξη να κριθεί αγωνιστικά η ομάδα ... +3 προχωράμε , πόλεμο είχαμε πάντα , ας ξυπνήσουμε και οι τελευταίοι
- john4serres
Η ομάδα ηταν τραγικη. Από το Α έως το Ω.
Οι παικτες δεν μπορουν να ξεχασουν την μπαλα που ξερουν, ουτε σε μια μερα, ουτε σε τρεις, ουτε σε μια εβδομαδα.
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν γουσταρουν τον Φερειρα, τον θελουν εκτός ομάδας και αυτο βγαινει στο χορτάρι.
Οι παικτες δεν μπορουν να ξεχασουν την μπαλα που ξερουν, ουτε σε μια μερα, ουτε σε τρεις, ουτε σε μια εβδομαδα.
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν γουσταρουν τον Φερειρα, τον θελουν εκτός ομάδας και αυτο βγαινει στο χορτάρι.
Μας τελειωσαν εξωαγωνιστικά τη μερα που ο αυγενάκης φυτεψε δικους του στην εεα.Και αν κρινω απο το σημερινό ματς,μας τελειωσαν με την ανακοινωση της απόφασης ΚΑΙ αγωνιστικά.Πηγαινε τώρα να παιξεις στο βαζελο με κουρελιασμενη ψυχολογία.Καμία τύχη.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν το πιστεύω...john4serres έγραψε:Η ομάδα ηταν τραγικη. Από το Α έως το Ω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk