ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 15/01-15:00 Cosmotesports1
-
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 15/01-15:00 Cosmotesports1
Θα συμφωνήσωArgaliad έγραψε:Επρεπε να το αφησει στον Akpom ρε που το κερδισε. Επισης ο Πελκας δεν πρεπει να βαραει γενικα πεναλτι γνωμη μου.
Όλα τα λεφτά που δεν έπεσε στο παρατεταμένο τράβηγμα!!
Από αυτά τα "μικρά" φαίνεται και η νοοτροπία του παίκτη..
PS. Και άλλο γκολ και άλλο γκολ

Από αυτά τα "μικρά" φαίνεται και η νοοτροπία του παίκτη..
PS. Και άλλο γκολ και άλλο γκολ

Υπάρχει σειρά στην εκτέλεση, από τις προπονησειςArgaliad έγραψε:Επρεπε να το αφησει στον Akpom ρε που το κερδισε. Επισης ο Πελκας δεν πρεπει να βαραει γενικα πεναλτι γνωμη μου.
Πόσα γκολ με κόντρα θα φάει αυτό το παιδί?
Παλικάρι μου Ροντρίγκο αν εκεί γυρνάς κώλο δεν κάνεις για ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ
Παλικάρι μου Ροντρίγκο αν εκεί γυρνάς κώλο δεν κάνεις για ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Ψιλοεύκολα πήρε το πέναλτυ ο Akpom... Λίγο πιο μετά που έφαγε το σπρώξιμο, πιο πένατλυ ήταν.
Ναι το ξερω αυτο αλλα σε σημαντικο ματς οταν καιει η μπαλα ακομα και αμα εχει 100% επιτυχια στα πεναλτι ο Πελκας δεν θα τον εβαζα να βαρεσει πεναλτι ειναι πολυ επιφοβος και δεν εχει καθολου κρυο αιμα.pgetsos έγραψε:Υπάρχει σειρά στην εκτέλεση, από τις προπονησειςArgaliad έγραψε:Επρεπε να το αφησει στον Akpom ρε που το κερδισε. Επισης ο Πελκας δεν πρεπει να βαραει γενικα πεναλτι γνωμη μου.
Αγαπάμε Λάμπρου και έβαλε γκολάρα, αλλά το γκολ που φάγαμε δεν θα το είχαμε φάει με Λημνιό. Έπρεπε να ακολουθήσει το αντίπαλο μπακ και όχι να είναι 20 μέτρα μακριά του. Σε ματς χωρίς σκοπιμότητα σαν το σημερινό είναι χάρμα οφθαλμών αλλά τακτικά υστερεί. Υπάρχει διαφορά μεταξύ μπάλας και ποδοσφαίρου. Μακάρι να κάτσει ο Φερέιρα και να του μάθει αυτά που πρέπει. Είναι ακατέργαστο διαμάντι το παιδί.
την δεδομενη στιγμη ο πελκας δεν αξιζει να βρισκεται στην δεκαοκταδα στο πρωταθλημα σημερα ειδικα ειναι εκνευριστικος
- Μπαρκαρούτσος
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ, ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΟΟΟ

Ενταξει σημερα μπορει να δικαιολογηθει μια χαλαροτητα.Σε ματς πρωταθληματος θα ηταν πιο συγκεντρωμενος.
Μόνο αυτος μπορει να περασει 2 αντιπαλους για πλακα.Θα αρχισω να κραζω κι εγω αν δεν τον ξαναβαλει.
Μόνο αυτος μπορει να περασει 2 αντιπαλους για πλακα.Θα αρχισω να κραζω κι εγω αν δεν τον ξαναβαλει.
- Μπαρκαρούτσος
Οκ, εγώ δεν θέλω τον Πέλκα στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον να του πάρουν το περιβραχιόνιο...
Αλλά αυτή η μουρμούρα της κερκίδας σε κόβει τα πόδια.
Αλλά αυτή η μουρμούρα της κερκίδας σε κόβει τα πόδια.
-
Τσούμπα παιχταρά μου αυτά τα βάζουμε
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk