ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Zivkovic
12
9%
Matos
3
2%
Ingason
16
12%
Varela
7
5%
Γιαννούλης
6
5%
Misic
6
5%
Esiti
43
33%
Λημνιός
8
6%
Vieirinha
23
18%
Biseswar
2
2%
Swiderski
4
3%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
1
1%
Mauricio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 131

Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από tolis01 »

navigator11 έγραψε:
kayde έγραψε:Πολυ αγχος οι παιχτες,φανηκε και στο τελος πως ξεσπασαν κατα καποιο τροπο.Συνεχιζουμε ΠΑΟΚαρα για τον τιτλο.Εσιτι αυτος που φανηκε πιο πολυ.
Ισχύει. Η ομάδα έπαιζε με ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ άγχος. Για εμένα δε δικαιολογείται αυτό αλλά σε κάποιο βαθμό το κατανοώ. Το σίγουρο είναι ότι απέναντι σε αυτό το τραγικό συνονθύλευμα του χαρτόγαυρου δε γίνεται να μην έχεις καθαρίσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα. Οκ, η ουσία είναι η νίκη και οι βαθμοί. Η ομάδα όμως πρέπει να ηρεμήσει. Δεν είναι και τόσο εύκολο με όλες τις γελοιότητες, που συμβαίνουν εδώ και πόσο καιρό με στόχο τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι πολύ σημαντικό.

Δε μου άρεσε ο Μάτος σήμερα. Καθόλου όμως. Ο Βιεϊρίνια επίσης μέτριος αλλά έχει προσωπικότητα ο άτιμος. Δε θα εμπιστευόμουν κανέναν άλλο να εκτελέσει το πέναλτι. Και στη φάση του άθλιου τελειώματος του Μπίσεσβαρ, αυτός κυνήγησε τη φάση και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να τελειώσει έγκαιρα τι ματσάκι. Ο Εσίτι με άφησε αρκετά ικανοποιημένο. Σε γενικές γραμμές ψυχραιμότατος, τη βρώμικη δουλειά του μια χαρά την έκανε. Δε με άγχωσε. Ο Ίνγκι θεωρώ ότι είναι ογκόλιθος πια για την άμυνά μας, απλά δε γίνεται να μην παίζει. Χωρίς πολλά πολλά. Ο Βαρέλα πολύ γιόμα, οκ δεν παίζει στην πλευρά, που γνωρίζει, και προφανώς έχει μια έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις του να μην κάνει καμιά πατάτα. Αλλά πολύ μπουμπουνητό ρε Φερνάντο. Στάκα λίγο. Ο Λημνιός, με εξαίρεση, τη φάση που παραλίγο θα σκόραρε, δε νομίζω ότι άφησε κάποιο στίγμα στο ματε. Ούτε και ο Μίσιτς. Σήμερα ήταν αρκετά μέτριος, νομίζω. Δικαιούται σαφώς κι αυτός και τέτοιες εμφανίσεις. Ο Γιαννούλης σε συμπαθητικό επίπεδο απόδοσης. Όχι κάτι αξιοσημείωτο πάντως. Ο Μπίσεσβαρ μέτριος και σήμερα αλλά όχι σε χάλια όπως πριν 1-1,5 μήνα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει για να θυμίσει τον κανονικό Μπίσεσβαρ. Για το τέλος άφησα τον Ζίβκοβιτς. Δεδομένης της πίεσης, που αγωνίστηκε, μια χαρά στάθηκε. Στα μάτια μου ήταν πολύ καλός, όποτε χρειάστηκε. Για Πέλκα και Μάου δεν υπάρχει υλικό να σχολιάσω.

Το κοράκι αρκετά καλό. Δεν επέτρεψε τα κλασικά καραγκιοζιλίκα των χάρτινων. Προς το τέλος τους έδωσε 2 ευκαιρίες να παραμείνουν στην περιοχή μας ενώ έγιναν φάουλ πάνω σε δικούς μας. Και στο πρώτο τους έκανε την πάπια σε τουλάχιστον 2-3 φάσεις ξεκάθαρων φάουλ πάνω στον Μπίσεσβαρ. Αλλά, μπροστά σε διαιτησία Γκεστράνιους στο πορνοτήγανο, έδωσε ρεσιτάλ. Με Τασία Σιδηροπούλου σήμερα στα ... decks, ίσως μας επιτρεπόταν να κυνηγήσουμε το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας.

Μπράβο ρε Νάβι που έκατσες και το έγραψες τόσο ψυχρά και σωστά. Τα bold δικά μου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

hasio_john έγραψε:Εντωμεταξύ όλα τα γαμωΜΜΕ παρουσιάζουν την χάρτινη αδικημένη από τα κοράκια και κλασικά πάλι εμάς ευνοούμενος από τα Βαρ. ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ. Όλοι εναντίων μας, ΌΛΟΙ!

Η απάντηση εδώ:

https://www.instagram.com/p/B7O7wxAgcsI ... _copy_link
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Η ομαδα ξεκαθαρα ειχε αγχος και πιεση για πρωτη νικη σε ντερμπι..
Κακη εμφανιση ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ μου ομως τα 3 πονταλακια μετρανε! Ας βρε ο πορπονητης τι φταιει οχι εγω γιαυτο πληρωνεται αλλωστε.Εγω θελω το Μαη Νταμπλ.
Δε ξερετε ΠΟΣΟ χαιρομαι που κλαινε...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ομως να ξυπνησουμε ολοι μαζι και να αγκαλιασουμε την ομαδα!
Φτανει η μιζερια. Η ομαδα δεχεται πολεμο και εχει τους δικους μας να λενε μα μου σου του. ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ!
Συγνωμη,ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω.

Υ.Γ. Θα παρακααλτε να το ειχε μετρησει!

Υ.Γ.2. Να σας δουμε και την αλλη κυριακη να σκουζετε στα αφεντικα σας :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

MVP o Esiti για την πληθωρική του παρουσία στο κέντρο και ο αφάνας πρέπει να δανειστεί σε καμιά Ολλανδική ομάδα απλά τραγικός
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μπράβο για την νικη αλλά ο Φερευρα πρέπει να προβληματιστει για την εμφάνιση πάρα πολύ.

Όπως καταλάβατε οι 3 κάτω τα έχουν βρει πλεον σε όλα. Η ομάδα θέλει θωράκιση διοικητική, αγωνιστική και οπαδικη.

Στην μάχη έχουν μπει και τα υποτιθέμενα "αντικειμενικά" sites τύπου γαβρετα. Καλό θα είναι και για να μην τους δίνετε κλικ αλλά κυρίως για την ψυχική σας υγεία να τα αποφεύγετε.

Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
XZZ

Δημοσίευση από XZZ »

Δεν υπάρχει το παραμικρό φάουλ του Σβιντέρσκι, ο Βράνιες πέφτει μόνος του στο έδαφος προσπαθώντας να βρει τη μπάλα.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Όλοι τους και μόνοι μας. Χεζουμε μέσα στις άθλιες ψυχές σας.

:pano: :pano: :pano: :pano:
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Γκρίνια χωρίς λόγος λες και με τον Λουτσεκου την Αεχ την κερδίζαμε με πεντάρες...
Η ομάδα δεν έπαιξε καλά ναι... Εχει εξήγηση όμως, ποδοσφαιρική. Η χάρτινη έπαιξε με 3 χαφ... Μπλόκαραν τον Μισιτς και κόπηκε η ανάπτυξη μας...
Ο Εσιτι αυτό ξέρει, αυτο έπαιξε και έκανε ελάχιστα ανούσια λάθη.
Είδα τον Βαρελα ανεβασμένο και αυτό κάτι δείχνει.
Η στήριξη στον Ζιφκο ήταν ρίσκο αλλά ψυχολογικά δείχνεις ότι πιστεύεις τον παίκτη...
Mvp για μένα ο Αρχηγός από δικές του ενέργειες γύρισε το ματς στο διάστημα 50-75
Κοντα του οι Λημνιός Γιαννουλης και οι 2 μας επιθετικοί, άσχετα αν δεν βρήκαν τον δρόμο στα δίχτυα.
Τώρα έχεις ξεκούραστο ματς με Οφη, οποίον και να βάλεις περνάμε...
Και μετά. Έρχεται η Τρίπολη στην Τουμπα
Μετά Λαμία και Βόλος...
Θεωρώ ότι θα έχουμε σερί νίκες και θα γυρίσουν και οι τραυματίες...

Στηρίξτε την ομαδα
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Πολύ καλός ο Σβέριρ Ίνγκασον σήμερα πολύ αυτοπεποίθηση μπράβο.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Ο Λουτσεσκου είχε και έναν Ολιβειρα στο κέντρο...
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Φάουλ λέει το μ..πανο πριν το πέναλτι. Γελάει και ο Βράνιες ρε τανα Βαρούχα...

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαρκήσιος

Δημοσίευση από Μαρκήσιος »

Σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα είχε μέτρια έως υποφερτή απόδοση, ψηφίζω MVP τον Zivkovic επειδή προερχόμενος από μία καταστροφική εμφάνιση και υπό το βάρος της οριστικής καθαίρεσης του σε περίπτωση λάθους, στάθηκε πολύ καλά όταν και όποτε χρειάστηκε. Μόνο θετικό σήμερα το ότι -επιτέλους- πήραμε νίκη σε ντέρμπι!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

episimos73 έγραψε:Φάουλ λέει το μ..πανο πριν το πέναλτι. Γελάει και ο Βράνιες ρε τανα Βαρούχα...

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είπε ο Vranjes τέτοιο πράγμα;!

ΨΕΥΤΗΣ είναι!!!! Ούτε το χέρι του σήκωσε! Γιατί δεν το ζήτησε;;;; Προφανώς έτσι τον είπαν να πει...

https://www.facebook.com/Paokmania.Gr/v ... 540339008/
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν θα ασχοληθώ με το αγωνιστικό,ο ΠΑΟΚ δέχεται πόλεμο. Το νου μας.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Jack_riper έγραψε:Στο γαυρετα βγαλανε και poll για το αν ήτανε φαουλ στον βρανιες!χαχαχα!δεν υπαρχουνε αυτα που ζουμε!δεν θα μιλαμε απλα για αρχιδατο πρωτάθλημα οταν το σηκώσουμε μαιο!
Την προηγούμενη αγωνιστική βγάλανε poll για το αν το πέναλτι που κερδίζει το χαρτί είναι εντός ή εκτός περιοχής;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”