navigator11 έγραψε:Ισχύει. Η ομάδα έπαιζε με ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ άγχος. Για εμένα δε δικαιολογείται αυτό αλλά σε κάποιο βαθμό το κατανοώ. Το σίγουρο είναι ότι απέναντι σε αυτό το τραγικό συνονθύλευμα του χαρτόγαυρου δε γίνεται να μην έχεις καθαρίσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα. Οκ, η ουσία είναι η νίκη και οι βαθμοί. Η ομάδα όμως πρέπει να ηρεμήσει. Δεν είναι και τόσο εύκολο με όλες τις γελοιότητες, που συμβαίνουν εδώ και πόσο καιρό με στόχο τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι πολύ σημαντικό.kayde έγραψε:Πολυ αγχος οι παιχτες,φανηκε και στο τελος πως ξεσπασαν κατα καποιο τροπο.Συνεχιζουμε ΠΑΟΚαρα για τον τιτλο.Εσιτι αυτος που φανηκε πιο πολυ.
Δε μου άρεσε ο Μάτος σήμερα. Καθόλου όμως. Ο Βιεϊρίνια επίσης μέτριος αλλά έχει προσωπικότητα ο άτιμος. Δε θα εμπιστευόμουν κανέναν άλλο να εκτελέσει το πέναλτι. Και στη φάση του άθλιου τελειώματος του Μπίσεσβαρ, αυτός κυνήγησε τη φάση και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να τελειώσει έγκαιρα τι ματσάκι. Ο Εσίτι με άφησε αρκετά ικανοποιημένο. Σε γενικές γραμμές ψυχραιμότατος, τη βρώμικη δουλειά του μια χαρά την έκανε. Δε με άγχωσε. Ο Ίνγκι θεωρώ ότι είναι ογκόλιθος πια για την άμυνά μας, απλά δε γίνεται να μην παίζει. Χωρίς πολλά πολλά. Ο Βαρέλα πολύ γιόμα, οκ δεν παίζει στην πλευρά, που γνωρίζει, και προφανώς έχει μια έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις του να μην κάνει καμιά πατάτα. Αλλά πολύ μπουμπουνητό ρε Φερνάντο. Στάκα λίγο. Ο Λημνιός, με εξαίρεση, τη φάση που παραλίγο θα σκόραρε, δε νομίζω ότι άφησε κάποιο στίγμα στο ματε. Ούτε και ο Μίσιτς. Σήμερα ήταν αρκετά μέτριος, νομίζω. Δικαιούται σαφώς κι αυτός και τέτοιες εμφανίσεις. Ο Γιαννούλης σε συμπαθητικό επίπεδο απόδοσης. Όχι κάτι αξιοσημείωτο πάντως. Ο Μπίσεσβαρ μέτριος και σήμερα αλλά όχι σε χάλια όπως πριν 1-1,5 μήνα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει για να θυμίσει τον κανονικό Μπίσεσβαρ. Για το τέλος άφησα τον Ζίβκοβιτς. Δεδομένης της πίεσης, που αγωνίστηκε, μια χαρά στάθηκε. Στα μάτια μου ήταν πολύ καλός, όποτε χρειάστηκε. Για Πέλκα και Μάου δεν υπάρχει υλικό να σχολιάσω.
Το κοράκι αρκετά καλό. Δεν επέτρεψε τα κλασικά καραγκιοζιλίκα των χάρτινων. Προς το τέλος τους έδωσε 2 ευκαιρίες να παραμείνουν στην περιοχή μας ενώ έγιναν φάουλ πάνω σε δικούς μας. Και στο πρώτο τους έκανε την πάπια σε τουλάχιστον 2-3 φάσεις ξεκάθαρων φάουλ πάνω στον Μπίσεσβαρ. Αλλά, μπροστά σε διαιτησία Γκεστράνιους στο πορνοτήγανο, έδωσε ρεσιτάλ. Με Τασία Σιδηροπούλου σήμερα στα ... decks, ίσως μας επιτρεπόταν να κυνηγήσουμε το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας.
Μπράβο ρε Νάβι που έκατσες και το έγραψες τόσο ψυχρά και σωστά. Τα bold δικά μου.