Κλήρωση συνδρομής PAOKTV από το Paokmania.gr!
Re: Κλήρωση συνδρομής PAOKTV από το Paokmania.gr!
κι εγώ μέσα, αν κερδίσω θα το προσφέρω στον (αυθεντικό) Οτσαλάν να βλέπει ΠΑΟΚ μέσα απο το μπουντρούμι,
PAOK TV για τον αδερφό που είναι στη γαυροφωλιά του Πύργου, να βλέπει με την ησυχία του τα ματς 

Μπράβο για την κίνηση.
Πρωτάθλημα και κύπελλο στον πύργο το λευκό!

EDIT από Μπαρκαρούτσος:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=2&t=6846&p=1630205#p1630205
Πρωτάθλημα και κύπελλο στον πύργο το λευκό!

EDIT από Μπαρκαρούτσος:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=2&t=6846&p=1630205#p1630205
- Bobby_Mcgee
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Πέρα από το πακέτο, που είναι το πιθανότερο να μην έρθει, λαμβάνω την κίνηση σαν καλή αφορμή ώστε να γίνω μέλος και συνομιλητής σας μετά από αρκετά χρόνια όντας μόνο επισκέπτης. Είθε η ομάδα να συνεχίσει να μας κάνει χαρούμενους και περήφανους. Κάθε καλό στους συνοπαδούς μου.

Γειά χαρά κ συγχαρητήρια στους μοντς για την κίνηση αυτή. Πάντα τέτοια!
- paokathens
Πέρυσι δούλευα (για 500 ευρώ) και πήρα το πρώτο διαρκείας της ζωής μου στα 33 μου (γεννήθηκα Ιούλιο του 85 οπότε δεν είχα δει πρωτάθλημα ούτε ως νεογέννητο) και απεδείχθη τυχερό και πήραμε το νταμπλ. Φέτος ως άνεργος έκανα αίτηση για το διαρκείας των ανέργων αλλά δυστυχώς δεν έκατσε, ίσως γιατί θα κερδίσω το διαγωνισμό του paokmania;; 
Καλή επιτυχία σε όλους αδέρφια.

Καλή επιτυχία σε όλους αδέρφια.

Πολύ ωραία κίνηση!!!
Παρόλο που είμαι ήδη κάτοχος ετήσιας συνδρομής αν κερδίσω θα την κάνω δώρο στον πατέρα που είναι κάπως προχωρημένης ηλικίας και προς το παρόν βολεύεται με το ραδιοφωνάκι

Παρόλο που είμαι ήδη κάτοχος ετήσιας συνδρομής αν κερδίσω θα την κάνω δώρο στον πατέρα που είναι κάπως προχωρημένης ηλικίας και προς το παρόν βολεύεται με το ραδιοφωνάκι

-
Για κάποιο λόγο, τον οποίο αγνοώ, έχουν σβηστεί τα 2 ποστ που έκανα στο παρόν θρεντ.
Edit από Μπαρκαρούτσος:
Διπλή συμμετοχή απαγορεύεται και διαγράφονται αμφότερες, αλλά αν μετά κάνεις 1 (ΜΙΑ) συμμετοχή, αυτή θα παραμείνει!
Edit από Μπαρκαρούτσος:
Διπλή συμμετοχή απαγορεύεται και διαγράφονται αμφότερες, αλλά αν μετά κάνεις 1 (ΜΙΑ) συμμετοχή, αυτή θα παραμείνει!
-