ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1/9-19:00 Paokmania Web Radio-PAOKTV

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
prax

Re: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1/9-19:00 Paokmania Web Radio-PAOKTV

Δημοσίευση από prax »

Στήριξη μάγκες
Στήριξη κ όπου μας πάει
Ο ιβαν κ οικογένεια ΚΑΤ επέκταση έχει δείξει πολλές φορές ότι δε μασάει να ματώσει οικονομικά

Όσο μπορεί ο καθένας να στηρίζει με το ΠΑΟΚ τβ
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Νίκη με πολλά γκολ για πολλούς και διάφορους λόγους
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Γεια σας αδέρφια! Επέστρεψα στον τόπο κατοικίας και επιτέλους μπορώ και πάλι να πω κι εγώ δυο λόγια στην παρέα.
Το λοιπόν, στ' @@ μας ο αποκλεισμός ρε μάγκες! Μπορώ να πάρω 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην Ιστορία μου, συνεχίζοντας έτσι να σπάω τα συλλογικά μου ρεκόρ, γράφοντας Ιστορία, δημιουργώντας νέα Παοκτσάκια σε όλη την Ελλάδα και μετουσιώνοντας σε ΤΙΤΛΟΥΣ την δυναμική που έτσι κι αλλιώς έχω; Ας το κάνω αυτό και θα έρθει και η ώρα της Ευρώπης, η ώρα που θα πάω εκεί πραγματικά μεγάλος και δυνατός, έτοιμος για να κάνω πορείες κι όχι σποραδικές νίκες δόξας, τεράστιες μεν, όχι ιδιαίτερα σημαντικές από θέμα ουσίας δε.
Σε ό,τι με αφορά, εννοείται πως πικράθηκα από τους δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς και τον τρόπο που ήρθαν, αλλά δεν ξεστρατίζω ούτε στιγμή από το στόχο! Ο στόχος είναι και πρέπει να είναι να τους παίρνουμε το σκαλπ για τουλάχιστον πέντε χρόνια συνεχόμενα, να μην αποδειχθεί ο περσινός θρίαμβος πυροτέχνημα! Και γι' αυτό πρέπει ΟΛΟΙ εμείς να στηρίξουμε όσο μπορούμε! Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι που μόλις πριν λίγο είχα τη δυνατότητα να συνδεθω στο paoktv και να νιώσω ότι προσφέροντας το ταπεινό μου 5ευρο βοηθάω την ομάδα μου, στηρίζω την προσπάθεια από εδώ από τη Λήμνο που βρίσκομαι, και βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου στο σαλόνι μου. Χίλιες φορές να δίνω 5ευρώ απευθείας στον ΠΑΟΚ μου, παρά να ξοδεύω περισσότερα σε κάθε καφενείο.
Και κάτι τελευταίο. Στήριξη σε ΟΛΑ τα παιδιά που φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ειδικά για τον Πασχαλάκη, ας μη ξεχνάμε τι έχει προσφέρει αυτός ο παίχτης στην ομάδα μας, κι ας μην ξεχνάμε ότι ειδικά η θέση του τερματοφύλακα είναι θέση ψυχολογίας. Αν τον βγάλει τώρα μετά από ένα μικρό ντεφορμάρισμα θα του τσακίσει την ψυχολογία. Έχουμε μεγάλο τερματά. Λάθη όλοι κάνουν, και οι πιο σπουδαίοι. Ας μην απαξιώνουμε μόνοι μας τους δικούς μας ανθρώπους.
Πάμε γερά σήμερα για το τρίποντο.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όχι στα @@ μας ο αποκλεισμός.
Καθόλου στα @@ μας.
Θα πρέπει κάτι να γίνει παράλληλα με τις εγχώριες διοργανώσεις.
Αλλιώς δεν θα πάμε πουθενά, ούτε μέσα ούτε έξω.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, αλλά για μας τους σχεδόν 40ρηδες αυτά ήταν συχνά φαινόμενα.. Στήριξη ατελείωτη στην ομάδα..Άλλωστε πως μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη σ αυτό που λατρεύουμε;; ενας λόγος παραπάνω σήμερα.. Υπάρχει ο στόχος του πρωταθλήματος, το οποίο θα ναι μακρύ. Ελπίζω σε εμφάνιση - τόνωση ψυχολογίας, και να στρωσουμε μέσα στη διακοπή. Καμία υπεροψία για το παράρτημα του γαυρου και ιδίως μετά τα περσινά στο κύπελλο και τα της πρώτης αγωνιστικής.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θέλω να τους σφάξει η διαιτησία και να βγάλουν ανακοίνωση και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην συνέχεια να δώσει ένα 2λεπτο τα περσινά στιγμιότυπα του παιχνιδιού μας στη Νέα Σμύρνη και του αντίστοιχου που έπαιξαν με τον gay εκεί

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Το μανι@τη δε θα ανέβει ε? :( μόνο με ζαμανη και κορμπο θα τη βγάλουμε πάλι?
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ανασύνταξη και Νίκη απέναντι στον ιστορικό . :ugeek: :opaokara: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Sick Bastard έγραψε:Όχι στα @@ μας ο αποκλεισμός.
Καθόλου στα @@ μας.
Θα πρέπει κάτι να γίνει παράλληλα με τις εγχώριες διοργανώσεις.
Αλλιώς δεν θα πάμε πουθενά, ούτε μέσα ούτε έξω.
Εξυπακούεται ότι η Ευρώπη επιβάλλεται να είναι στόχος μας και δε μπορούμε ούτε πρέπει να την αγνοούμε. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι κατά τη γνώμη μου η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ειδικά για καποιες συνεχόμενες χρονιές, και η ανάδειξή μας σε εμπράκτως αποδεδειγμένα κορυφαια δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η προτεραιότητα.
Σαφως μας νοιαζει και το μεσα και το εξω, αλλα η επιτυχία μέσα, ειναι που θα φέρει και την επιτυχία εξω. Αυτη ειναι η λογικη σειρα, το ανάποδο δε γίνεται.
Και κυριως, ΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ!!!
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Ζαμανης θα ερθει; Κοκκινη δεν εφαγε στο προηγουμενο ματς; :lol:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εχω και φετος διαρκειας,ηρθα απο Δραμα,μου αρεσουν τα δυσκολα,θα ειμαι στην Τουμπα(δεν ημουν με Παναιτωλικο και Σλοβαν,πηγε αλλος στην θεση μου).
Απογοητευτηκα (οπως πιστευω και πολλοι αλλοι)απο την μη εισοδο στους ομιλους του Τσαμπιονς λιγκ,αλλα εχω την διαισθηση,οτι κατι καλο θα βγει και φετος,αρκει να μη φυγει ο προπονητης.
Πρωτα νικη με νιονιο και μετα υπομονη,μεχρι να δεθει η ομαδα και να παιξει πιο θεαματικο ποδοσφαιρο.

:pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν εισιτήρια για 5-6;
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Νίκη με καλή και πειστική εμφάνιση, να μη ξεθαρευει κανείς απέναντι στον δύο φορές συνεχόμενα ταμπλουχο .+-
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πασχαλακης
Μάτος- Βαρελα- Κρέσπο- Γιανούλης
Ζαμπα- Μισιτς- Εσιτι- Λημνιός
Σφιντερσκι- Ακπομ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Κυρ 01 Σεπ 2019, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prax

Δημοσίευση από prax »

Τι ώρα αρχίζει το πριγκειμ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”