η μεγαλυτερη υποκρισια ειναι στην πρωτη στραβη να βγαινει στην επιφανεια ο δυσκολος χαρακτηρας της οικογενειας σαββιδη. δεν λεω οτι δεν ισχυει, εχω ακουσει ιστοριες, δεν ξερω σε ποιο βαθμο ειναι αληθινες αλλα ρε φιλε στην πρωτη στραβη γιατι ο ρουμανος πηγε για τα φραγκα????
προσωπικα εχω αποδεχτει οτι στην ομαδα υπαρχει ιδιοτροπη ιδιοκτησια, με χαροποιει το γεγονος οτι πλεον στραβες υπαρχουν σπανια και δεν δινω σημασια.
στην τελικη ας μοιρασουμε το περσυνο νταμπλ. τι ποσοστο ανηκει στην δουλεια του ρουμανου και τι ποσοστο στον γιωργη και τον μπαμπα. για εμενα ειναι 20% ρουμανος - 80 % οικογενεια.
ποιος εξασφαλισε το καλυτερο ροστερ στην λιγκα? ο ρουμανος?
ποιος εστειλε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας τις σφαγες απο τα κορακια? ο ρουμανος?
ποιος εφερε ξενους διατητες στα ντερμπι? ο ρουμανος?
ποιος εφερε σε τελειωμενο πρωταθλημα ιγκνα και ολιβειρα? ο ρουμανος?
ο ρουμανος ηταν σοβαρος και εργατικος σε ενα τελειο περιβαλλον εργασιας. μεχρι εκει.
και κολληματα με καντουρηδες ειχε, και ανασφαλεια με τον σταθερο κορμο ειχε.
ποιος προπονητης με διαθεσιμα χρηματα θα ζητουσε ανανεωση κανιας σακχοφ? ηταν ολα καλα και βαφτιζαμε μονοι μας την ανασφαλεια σταθεροτητα. στα καλα δεν σου παει και να κραξεις. τωρα ομως στραβωσε η δουλεια και υπαρχει το ελευθερο
ποσες φορες τον ξυπνουσε στον παγκο ο ιταλος? ορθιος εκει μπροστα στην γραμμη κοιτουσε αλλα δεν εβλεπε.
τα βιντεακια με τον βαρελα να σπαει το τραπεζι στα αποδυτηρια και τον βιερινια να προσπαθει να ανεβασει την ομαδα τα εχουμε δει ολοι. τον ρουμανο γιατι δεν τον εχουμε δει? τοσο ντροπαλος? σοβαρος και δουλευταρας. μεχρι εκει. σοβαρος στην δουλεια του.
με τον παυλαρα εχω ερωτα μεγαλο αλλα δεν μπορει να ειναι αυτη η απαντηση.
να εξασφαλισουν την παραμονη του μπρανκο για τα επομενα χρονια. με νεο συμβολαιο και με αυξημενες αρμοδιοτητες. και φυσικα με πρωτο βημα την επιλογη του επομενου τιμ προπονητων.