Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚμάνια
Re: Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚμάνια
Χρονια πολλα paokmania, ευχαριστω οσους τρεχουν καθημερινα για να ειναι online συνεχεια η κεντρικη και το forum αλλα και σε ολους τους συμφορουμιτες!
- Μπαρκαρούτσος
9 χρόνια ρε φίλε... Τη 01/03/2009 που γράφτηκα, ήμουν 15 χρονών κι έκανα δειλά κάποια posts..ενώ ήδη διάβαζα το forum για κανένα 6μηνο, αφού έμπαινα κεντρική καθημερινά και σχολίαζα στα άρθρα αρκετά συχνά (τότε που σχολίαζε πολύς κόσμος!)...
Σε μια ηλικία που άφηνα τον Π.Α.Ο.Κ. να μπει στο αίμα μου (αφού μέχρι τα 14 δεν είχα πάει γήπεδο και ήμουν λίγο Π.Α.Ο.Κ. στο μπλα μπλα), αυτό το site και το forum με βοήθησαν αρκετά να γνωρίσω τον Π.Α.Ο.Κ. και τους οπαδούς του!
Χρόνια σου ΠΟΛΛΑ PAOKmania, σε ευχαριστώ για όσα με έδωσες! Τώρα δίνω πίσω...

Σε μια ηλικία που άφηνα τον Π.Α.Ο.Κ. να μπει στο αίμα μου (αφού μέχρι τα 14 δεν είχα πάει γήπεδο και ήμουν λίγο Π.Α.Ο.Κ. στο μπλα μπλα), αυτό το site και το forum με βοήθησαν αρκετά να γνωρίσω τον Π.Α.Ο.Κ. και τους οπαδούς του!
Χρόνια σου ΠΟΛΛΑ PAOKmania, σε ευχαριστώ για όσα με έδωσες! Τώρα δίνω πίσω...
danirifle έγραψε:χρόνια καλά να έχετε όλοι εσείς που τρέχετε για το σάιτ
και όλοι εσείς που το διαχειρίζεστε
καλή δύναμη σε όλους τους συμφορουμήτες και τους αναγνώστες
να είμαστε όλοι και του χρόνου εδώ
καλό παράδεισο σε όσους έχουν φύγει
- paokovios1974
- Ekatnetworkltd
Χρόνια πολλά στο Paokmania,πολλά μπράβο στα παιδιά που το υποστηρίζουν με κόπο (mods) και ειδικά στο δάσκαλο
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές και mods του Paokmania και
ευχές για Δύναμη και Κουράγιο για να συνεχίσετε το έργο σας.
Χρόνια Πολλά και σε όλους τους συνφορμίτες για την συμμετοχή τους.
+9stelyk έγραψε:Χρονια πολλα paokmania, ευχαριστω οσους τρεχουν καθημερινα για να ειναι online συνεχεια η κεντρικη και το forum αλλα και σε ολους τους συμφορουμιτες!
Χρονια πολλα PAOKMANIA!!!!!
Καλη δύναμη σε όλους τους συντελεστές admin mod και μελη του φορουμ
Καλη δύναμη σε όλους τους συντελεστές admin mod και μελη του φορουμ
Απίστευτο το οτι έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια απο εκείνο το μεσημέρι που εκανα εγγραφή....
Τι να πω παιδιά.... σιδηροκεφαλοι όσοι την τρεχετε αυτή τη " φαση", καλό κουράγιο ώστε να μας δίνετε βήμα και ευκαιρίες για ενημέρωση, συζήτηση, χαβαλε και πολλά αλλά!
Τι να πω παιδιά.... σιδηροκεφαλοι όσοι την τρεχετε αυτή τη " φαση", καλό κουράγιο ώστε να μας δίνετε βήμα και ευκαιρίες για ενημέρωση, συζήτηση, χαβαλε και πολλά αλλά!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Χρόνια μας πολλά, μιας και το ΠΑΟΚμανία είναι οι επισκέπτες τους και κατά βαση τα χιλιάδες μέλη του! Να τα χίλιασουμε λοιπόν και προπάντων επιτυχίες στην αγαπημένη μας ομάδα. Φυσικά τα συγχαρητήρια μου στους αφανείς ήρωες που κρατάνε το σάιτ ζωντανό, τις καυτές πένες του ακόμη πιο καυτές και μακάρι να επιστρέψουν παιδιά που με έκαναν να συμμετέχω στο φορουμ εδώ και δύο χρόνια περίπου. Αν και ο κύριος λόγος που παρακολουθούσα την κεντρική και το φόρουμ δε βρίσκεται πια κοντά μας
- john4serres
- painkiller4
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΣΑΙΤ.
Χρόνια πολλά σε όλη την τρομερή παρέα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να τα εκατοστήσει
!!!
Να έχουμε την υγεία μας να δοξαζουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ να πανηγυρίζουμε νίκες παρέα και εν συνεχεία πολλούς τίτλους.

Χρόνια πολλά σε όλη την τρομερή παρέα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να τα εκατοστήσει
Να έχουμε την υγεία μας να δοξαζουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ να πανηγυρίζουμε νίκες παρέα και εν συνεχεία πολλούς τίτλους.
- Kostomanolis
Χρονια πολλα και καλη δυναμη στα παιδια που το τρεχουν, τρεξαν και θα το τρεχουν. Τα καλυτερα ερχονται!
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ