2. Rodrigo Soares
Re: 2. Rodrigo Soares
Με αυτον τι τρεχει? Περιμενα να παρει χρονο συμμετοχης χτες ενοψει απωλειας Ματος στην ευρωπη αλλα οπως φαινεται μαλλον θα δουμε Κρεσπο δεξια και Ινγκασον στοπερ.Χανουμε βεβαια σημαντικο μερος επιθετικοτητας σε ενα παιχνιδι που θελουμε 3 γκολ για να ειμαστε σιγουροι.
- PAOKevolution
Με την ιδια λογικη Τζος επρεπε να εχει παρει χρονο και ο Ινγκι.Θεωρω πως θα παιξει κανονικα ο Σοαρες.joshua έγραψε:Με αυτον τι τρεχει? Περιμενα να παρει χρονο συμμετοχης χτες ενοψει απωλειας Ματος στην ευρωπη αλλα οπως φαινεται μαλλον θα δουμε Κρεσπο δεξια και Ινγκασον στοπερ.Χανουμε βεβαια σημαντικο μερος επιθετικοτητας σε ενα παιχνιδι που θελουμε 3 γκολ για να ειμαστε σιγουροι.
-
Ο προπονητής είπε ότι θα παίξει κανονικά την Πέμπτη, ότι είναι εξαιρετικός επαγγελματίας που δουλεύει συνεχώς στις προπονήσεις και αφομοιώνει την τακτική γρήγορα, ενώ έχει παίξει όπου του ζητήθηκε χωρίς το παραμικρό παράπονο. Οπότε υπολογίζεται κανονικά. Κι εγώ ήθελα να πάρω έστω ένα μισάωρο στα πόδια του αλλά ο προπονητής έκρινε διαφορετικά.
- sourmenetes
- Moderator
Μισαωρο δε γινοταν να παρει.το παιχνιδι δεν ειχε κλειδωσει.μετα το 2-0 θα μπορουσε να παρει χρονο.
Ελα ρε σουρμε. Στηρίζουμε ολόκληρη πρόκριση πάνω του και δεν μπορούσε να πάρει 30 λεπτά κόντρα στον Παναιτωλικό με το ματς ήδη στο 1-0? Απλά ο προπονητής προτίμησε να διαχειριστεί την περίπτωση Ζαμπά. Άλλο αυτό.
Εγω πιστευω πως αν καποιος επρεπε να ξεκινησει βασικος, σε σχεση με αλλες αλαγες χτες, ενοψει του αγωνα τη Πεμπτης ηταν αυτος.Βασικος σε τοσο σημαντικο παιχνιδι χωρις να εχει μοιρισει χορτο σε επισημο παιχνιδι και μολις χτες πρωτη αποστολη ειναι μεγαλο ρισκο.
- ΑποστόληςΑ
Ξεκίνησε τον Matos που εν θα παίξει την Πέμπτη, αλλά ο Soares έπρεπε να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής για να ενσωματώνεται καλύτερα με την υπόλοιπη ομάδα. Θα με πεις ότι και κάποιοι άλλοι έπρεπε να ξεκουραστούν. ΟΚ. Αν ο προπονητής κρίνει ότι δεν χρειάζεται προσαρμογή, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Περιμένω να με επαληθεύσει την Πέμπτη και να περάσει μια - δυο Key passes όπως έκανε στην Πορτογαλία.
- constadine
Και εγώ περίμενα να ξεκινήσει βασικός .
Μάλιστα η μη χρησιμοποίηση του πήγε το μυαλό μου ότι ο Φερέιρα έχει άλλα πλάνα για την Πέμπτη .
Μάλιστα η μη χρησιμοποίηση του πήγε το μυαλό μου ότι ο Φερέιρα έχει άλλα πλάνα για την Πέμπτη .
Ειπε με λιγα λογια οτι θα ειναι βασικος την Πεμπτη ο Abel. Αντε να δουμε θα παιξει βασικος σε ματς με φαινομενικα αδυναμο αντιπαλο αλλα ειναι ματς ζωης και Θανατου
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Αν θες να είσαι σε ομάδα επιπλέον ΠΑΟΚ μπαίνεις και πιάνεις την ευκαιρία από τα μαλλιά... αλλιώς υπάρχουν και οι Γκιμαράες και οι λεισοες
Πρωτο σου παιχνιδι και μαλιστα με τεραστια πιεση αλλα ρε αδερφε εβγαλες μια σωστη πασα η σεντρα 95 λεπτα?