Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Demir

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Demir »

ας μας εξηγησει καποιος τι λαθος εκανε και γιατι ηταν κακος ο γιαννουλης ,γιατι θα τρελαθουμε τελειως...
το καταλαβαινω δεν γουστααρουμε ελληνες , αλλα δεν γινεται να παιζουμε χωρις αυτους.. πρεπει να υπαρχουν..
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Demir είμαστε δύο οι αβανταδόροι; Χαχα. Αν μαζευτούν 2-3 ακόμη ίσα που ανοίγουμε και fan club. :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω να ρωτησω κατι αλλο.
Ειδατε το παιχνιδι. Ειδατε τον Ματος τον σοαρες και τον Γιαννουλη.
Με σειρα απο τον καλυτερο στον χειροτερο πως τους ειδατε? Ειλικρινεια θελω.
Γτ εγω ειδα Ματος, Σοαρες, και Δεληγιαννιδη με Γιαννουκη να ειναι σχεδον στο ιδιο επιπεδο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
wickerman

Ο Γιαννούλης έχει πολύ καλές προωθητικές πάσες στο χώρο του άξονα. Συνεχώς βρίσκει ξεμαρκάριστο παίχτη μπροστά του(κυρίως τον Biseswar) κι έτσι βοηθάει πολύ στο γρήγορο επιθετικό transition. Σέντρες συνήθως έβγαζε καλές αλλά σήμερα μία δοκίμασε κι αυτή ήταν κακή. Ο Σοάρες και στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν συμπαθητικός με ανάποδο πόδι, αλλά οι εκτελέσεις στημένων που ανέλαβε δεν ήταν καλές(θύμισαν τον παλιό Πέλκα που δεν περνούσε τη μπάλα από το πρώτο δοκάρι). Για σειρά εγώ θα έβαζα Μάτος κι έπειτα τους άλλους δύο στα ίδια. Ο Δεληγιανίδης χμ μεγάλο αίνιγμα. Θέλω να τον δω σε πολύ περισσότερα παιχνίδια για να αποκτήσω δείγμα(δεν έχει παίξει και σε καμία ομάδα βασικός για να πεις ότι έχει μία κάποια σταθερότητα).
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω αντι του Λημνιου θα τον δοκιμαζα παντως. Σημερα η μεγαλύτερη απογοητευση για μενα ηταν ο Λημνιος...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Όταν θες να διεκδικήσεις με αξιώσεις την έξοδο σου στους ομίλους χρειάζεσαι ενα ρόστερ το οποίο να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες ατέλειες.. στο αριστερό άκρο της άμυνας για την ώρα δεν έχεις ΚΑΜΙΑ αξιοποίηση λύση.. έχεις έναν Γιανουλη που είναι στοίχημα και από εκεί και πέρα πειράματα με άλλους παίχτες.. αυτό και μόνο καθιστά αναγκαία την απόκτηση αριστερού Μπακ!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν ειπε κανεις οτι δεν θελουμε αριστερο μπακ, αυτο το κραξιμο στον γιαννουλη συνεχεια ,για μια λαθος σεντρα μετα απο απιστευτη ενεργεια και οτι του φορτωνουν οτι λαθος γινει στην αμυνα.. εννοειται θα παρουμε ενα μπακ, σιγουρα οχι του 1 εκ αλλα αξιοπιστο λατινο...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Στο λινκ που έβαλες τον έχει στην international
Άβαταρ μέλους
wickerman

Πριν από λίγες μέρες ήταν ελεύθερος δεν είχα προσέξει ότι τον έκλεισε κιόλας ομάδα. Πότε πρόλαβες και το είδες ρε γατόνι;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άμα κρίνει ο προπονητής ότι χρειαζόμαστε αριστερό μπακ, πιστεύετε ότι δεν θα πάρουμε?
Όσο για τον Γιαννούλη σήμερα δέχεται μία άδικη κριτική καθώς η απόδοσή του ήταν αρκετά καλή και αμυντικά και επιθετικά.
Όσο για τη φάση της κακής σεντρας της οποίας βέβαια προηγείται μία πάρα πολύ όμορφη ενέργεια, είναι άδικη η τόση αυστηρή κριτική.
Στο κάτω-κάτω παίζαμε σε έναν όχι και τόσο καλό αγωνιστικό,ποιος εγγυάται ότι τελευταία στιγμή πριν σεντράρει δεν χοροπήδηξε η μπάλα στο έδαφος?
εξάλλου είναι γνωστό ότι ένα από τα ατού του ως ποδοσφαιριστής είναι οι σέντρες του και τα στημένα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με αυτή τη λογική όλοι όσοι έπαιξαν χθες δικαιούνται άριστης κριτικής.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Απ' ότι φαίνεται σήμερα δώσαμε δανεικό στην Β' Γερμανίας στην Erzgebirge Aue τον Mihojevic μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι(το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου τον χειμώνα εκτός αν έγινε κάποια ανανέωση για την οποία δεν ενημερωθήκαμε ακόμη). Πολύ καλή κίνηση ο δανεισμός του σε ένα σοβαρό πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ο Κατσε ηταν καψούρα μου για πολλά χρόνια. Αλλά δυστυχώς πέραν της φυσικής κατάστασης (αντοχή κυρίως) δεν έχει δουλέψει για να βελτιώσει τα σωματικά του στοιχεία.
Βελτιώθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά (κράτημα μπάλας, στημένα, σουτ) αλλά όχι αρκετά για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Οπότε δεν μπορεί να παίξει 8αρι λόγω ελλειψης ταλέντου και δεν μπορεί να παίξει 6αρι λόγω σώματος. Είναι καταδικασμένος να παίζει κάτι ανάμεσα σε αμυντικό χαφ και box to box αλλά σε πιο χαμηλό επίπεδο απο το Τσ.Λ.

Για τον μόνο που λυπάμαι απο όσους "μικρούς" πέρασαν τα τελευταία χρόνια είναι ο Χαρίσης...
Αυτό το παιδί είχε κορμί, είχε ταλέντο, είχε τσαμπουκά και από επιπολαιότητα έχασε την ευκαιρία.
Θα μπορούσε να γίνει ο πιο ολοκληρωμένος Ελληνας χαφ.
Έχω μια ελπίδα οτι μπορεί να αναστηθεί στον Ατρόμητο.

Από τους υπόλοιπους:
Ο Δεληγιαννίδης "αδικήθηκε" απο τις συγκυρίες. Κανένας προπονητης δεν ασχολήθηκε μαζί του και δεν τον έβαλε στην θέση του ως Δεξί Εξτρεμ. Ήρθε και ο Λημνιός και του έφαγε την θέση (το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό).
Ο Πατραλής δεν είναι στο επίπεδο του σημερινού ΠΑΟΚ.
Ο Μελιόπουλος δεν θα παίξει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Είναι βαρύς και άτεχνος.
Ο Μιχάι έχει προσοντα και αν πάρει ευκαιρίες θα δείξει πράγματα.
Ο Μιχογιεβιτς ήταν μανατζερική απάτη. Έφυγε ο Τσιμιροτ και έπρεπε να κάνουμε μια χάρη και στον μανατζερ προφανώς.
Ο Λημνιός χρειάζεται δουλειά αλλά έχει πολλά προσοντα. Πρέπει να πάρει και άλλες ευκαιρίες και να τσαμπουκαλευτεί.
Ο Λάμπρου από φέτος θα χτυπήσει θέση βασικού. Είναι πολύ "μοντέρνος" παίκτης.
Ο Γιαννούλης είναι βασικός με την αξία του και χρειάζεται εμπιστοσύνη.

Μαρκόφσκι, Χατζηισαϊας, Κίτσιου και Μυστακίδης τέλος. Χωρίς πολλά λόγια.

Αυτά...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μονο για δεληγιαννιδη διαφωνω , αλλαξε θεση γιατι ουτε στις ακαδημιες εκανε διαφορα σαν εξτρεμ.. ειναι ατεχνος.. ειχα δει πολλα ματς τοτε , απο κ17 ακομα..
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εγώ πιστεύω ότι ο Κάτσε για βάθος στον ΠΑΟΚ μια χαρά είναι. Δεν βλέπω από ακαδημίες και τίποτα καλύτερο, παρόλο που δεν έχω σαφή άποψη. Προφανώς το ξέρει και ο ίδιος ότι βασικός δεν θα είναι στον ΠΑΟΚ, αλλά από την άλλη να σαρώνει η ομάδα του τους τίτλους και αυτός να παίζει δανεικός στα λιμά δεν ξέρω κατα πόσο καλύπτει τις φιλοδοξίες του.
Ότι πει ο προπονητής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”