Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Για τον Λημνιό δεν το συζητώ. Το έγραψα στα σχόλια του αγώνα, πριν αρχίσει το παιχνίδι, ότι θα παίξουμε με έναν επιθετικό λιγότερο. Ο Λημνιός ούτε στην Κ19 δεν θα έπαιζε.
- navigator11
Δε χρειάζεται να το πολυψειρίζουμε. Μόνο οι δυο κίτρινες, που έδειξε προκλητικά, σε Ολιβέιρα και Βιεϊρίνια είναι απόλυτα ενδεικτικές του τι ... ταραχή είχε μέσα στο σκατόμυαλό του. Έκανε τίμια προσπάθεια. Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί να νοσηλευθεί κι αυτός.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο ακυρωθέν γκολ του Άκπομ, πιθανόν να έχει δίκιο ο διαιτητής. Απο μια άλλη κάμερα, που δεν υπάρχει στα hl της Nova, αλλά υπάρχει στις επίμαχες φάσεις της ΕΡΤ, φαίνεται ότι με το δεξί του χέρι ο Άκπομ σπρώχνει. Το πέναλτυ πάντως δεν ήταν καθόλου. Ο παίκτης του Παναιτωλικού βουτάει και ΔΕΝ σπρώχνεται, γι αυτό άλλωστε και σηκώνεται αμέσως και παίρνει τη μπάλα για να συνεχίσει τον αγώνα.
Ο Λημνιος με απογοητευει γιατι εχει γινει ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΣ μεσα στην χρονια. Δεν περιμενω να δω πραγματα απο αυτον που δε μπορει να κανει. Αλλα δε γινεται σημερα να μη μπορει να δωσει μια απλη πασα στα γρηγορα πχ και να χανεται η μπαλα χωρις λογο. Ουτε ενα απλο πραγμα δε του βγηκε σωστα σημερα.
Ο Ζαμπα και σε ματς που δεν περνει πολυ μπαλα παλι σε 1-2-3 φασεις θα βγαλει ποιοτητα. Ασε που η ποιοτητα της σεντρας του απεχει χιλιομετρα απο τους αλλους.
Ο Ζαμπα και σε ματς που δεν περνει πολυ μπαλα παλι σε 1-2-3 φασεις θα βγαλει ποιοτητα. Ασε που η ποιοτητα της σεντρας του απεχει χιλιομετρα απο τους αλλους.
- potamda
- Bet Guru 2023
Νομίζω ότι ο διαιτητής μετά το σφύριγμα δείχνει στον Άκπομ ότι υπέδειξε φάουλ επειδή τάχα η μπάλα χτύπησε στο χέρι του κι όχι για το σπρώξιμο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο ακυρωθέν γκολ του Άκπομ, πιθανόν να έχει δίκιο ο διαιτητής. Απο μια άλλη κάμερα, που δεν υπάρχει στα hl της Nova, αλλά υπάρχει στις επίμαχες φάσεις της ΕΡΤ, φαίνεται ότι με το δεξί του χέρι ο Άκπομ σπρώχνει.
Επειδή δεν έδειξε ριπλέι την κίνηση αυτή του διαιτητή δεν είμαι σίγουρος. Αν κάποιος έχει όλον τον αγώνα, ας ρίξει μια ματιά να μας πει.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ να αναρωτιόμαστε αν είναι πέναλτυ ή όχι...εάν είναι έτσι να μην ασχολιόμαστε καθόλου και να παίζουμε ποδόσφαιρο από το Play station...Πόσο πιο ξεκάθαρο πια γκολ ρε παιδιά, πόσο πια??Η παραμικρή επάφη φάουλ??Ο αμυντικός προς τιμή του ούτε καν κάνει κίνηση για να δείξει πως ήταν φάουλ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο ακυρωθέν γκολ του Άκπομ, πιθανόν να έχει δίκιο ο διαιτητής. Απο μια άλλη κάμερα, που δεν υπάρχει στα hl της Nova, αλλά υπάρχει στις επίμαχες φάσεις της ΕΡΤ, φαίνεται ότι με το δεξί του χέρι ο Άκπομ σπρώχνει. Το πέναλτυ πάντως δεν ήταν καθόλου. Ο παίκτης του Παναιτωλικού βουτάει και ΔΕΝ σπρώχνεται, γι αυτό άλλωστε και σηκώνεται αμέσως και παίρνει τη μπάλα για να συνεχίσει τον αγώνα.
Δεν νομίζω να μιλούσε κανείς εδώ μέσα για σφαγή με τέτοιο πέναλτυ ρε φίλε...Νομίζω πως όλοι μας εδώ μέσα αλλά και σαν νοοτροπία λαού είναι πως δεν θέλουμε πέτσινα...εσύ έχεις διαφορετική άποψη??CCCP έγραψε:Το πεναλτι ειναι πολυ σοφτ αλλα ειναι λαθος του Κρεσπουρα εκει. Δεν προλαβε να παει ωμο με ωμο με τον επιθετικο και επρεπε να τον αφησει.
Οταν ειναι στην πλατη του επιθετικου και εχεις επαφη, και βουτια να κανει αυτος δεν αποδυκνειετε και δε μπορει ο διαιτητης να μη το δωσει. Ποσο μαλλον ελληνας διαιτητης. Αν ηταν αντιστροφα και δεν το εδεινε ο διαιτητης ολοι εδω μεσα θα μιλουσαμε για σφαγη.
Το εξυπνο play σε τετοια φαση ειναι να μη δωσεις την ευκαιρια στον επιθετικο να σου παρει το πεναλτι.
Τι να πει κανείς για τον Βιεϊρίνια, απίστευτος αρχηγός. Μπίσεσβαρ επίσης παρά πολύ καλό. Οι υπόλοιποι μου άρεσαν όλοι (ακόμα και ο Κρεσπο αν και έκανε πέναλτι χαζό θα έλεγα) εκτός του Ζαμπα και Λημνιου. Μάλλον με Ζαμπα είναι λίγο θυμωμένος γιατί μπορεί καλύτερα αλλά σαν να μην είχε όρεξη ένα πράγμα. Ο Λημνιος είναι για κλάμματα.
Του Ακπομ εγώ δεν πιστεύω ήταν φάουλ, διεκδικούμενη μπάλα.
Η Ειρήνη μόνο σε εμένα ακούστηκε σαν να ήταν Γιάννης και να έγινε Ειρήνη η σαν να ήταν 12 χρόνο αγοριτσι;
Ο Σπικερ σίχαμα.
Διαιτητές νομίζω όχι βαλτοί αλλά ανίκανοι και ατάλαντοι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Του Ακπομ εγώ δεν πιστεύω ήταν φάουλ, διεκδικούμενη μπάλα.
Η Ειρήνη μόνο σε εμένα ακούστηκε σαν να ήταν Γιάννης και να έγινε Ειρήνη η σαν να ήταν 12 χρόνο αγοριτσι;
Ο Σπικερ σίχαμα.
Διαιτητές νομίζω όχι βαλτοί αλλά ανίκανοι και ατάλαντοι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το γκολ του ακπομ είναι καθαρό. Έχει καλύτερη τοποθέτηση και περισσότερη δύναμη και κερδίζει τη μονομαχία. Είναι αδύνατον να σκεφτόμαστε ότι στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υπάρχει καμία επαφή. Απλώς δε διανοούμαι ότι στις χρυσές εποχές της παράγκα του κοκκαλη θα δινόταν επιθετικό φάουλ κατά του γκει μια τέτοια ενέργεια και δεν θα πήγαινε ο διαιτητής μόνιμες διακοπές... Αυτό για όσους λένε για Ιβάν χαλίφη...
- constadine
Το ακυρωμένο γκολ φίλε, οποιαδήποτε ομάδα και να το έβαζε θα μετρούσε κανονικά...ΑΠΛΑ, Ο ΠΑΟΚ ΕΝΟΧΛΕΙ!!
Ρε φίλε που το βλέπεις???Ούτε καν κουνιέται ο αμυντικός απο το κατεφημισμόν σπρώξιμο, ούτε ζητάει κάτι...Με το ζόρι να πούμε πως κάνει φάουλ..constadine έγραψε:Από άλλη κάμερα φαίνεται ότι σπρώχνει λίγο .
Το τι πήγε να κάνει ο διαιτητής φαίνεται στην φάση που πάει να εκτελέσει φάουλ ο Βιερινια μπροστά στην κερκίδα του ΠΑΟΚ. Μένει μπροστά στην μπάλα προκλητικά, εμποδίζει τον αρχηγό να εκτελέσει, ο Βιερινια του φωνάζει συνέχεια να φύγει από μπροστά του και αυτός στέκεται εκνευριστικά επί ώρα και κάνει πως σημειώνει κάτι. Από την κερκίδα τον βρίζουν όλοι και μάλλον περιμένει να πέσει κάνα κέρμα για να κάνει το πρωτάθλημα άνω κάτω.
Νίκο αυτό που σημείωνε ήταν η κίτρινη του Βιερίνια...Πολύ σωστή παρατήρηση...
ποιο σπρώξιμο ρε παιδιά, πλάκα κάνουμε?

και η αντίθετη κάμερα

και η αντίθετη κάμερα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ramboutla την Σάβ 16 Μαρ 2019, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν στη θέση του Μιχάι ήταν ο Κρέσπο πχ θα τον είχαμε σταυρώσει.
Ακόμη και αν είχε πάρει και αυτός το φάουλ.
[youtube]2nKc_ddW5j4[/youtube]
Ακόμη και αν είχε πάρει και αυτός το φάουλ.
[youtube]2nKc_ddW5j4[/youtube]