Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
22
16%
ΜΑΤΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΑΡΕΛΑ
10
7%
ΚΡΕΣΠΟ
27
19%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
4
3%
ΣΑΚΧΟΦ
11
8%
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
46
33%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
2
1%
ΛΗΜΝΙΟΣ
1
1%
ΖΑΜΠΑ
15
11%
ΑΚΠΟΜ
1
1%
ΟΛΙΒΕΙΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΕΝΡΙΚΕ
1
1%
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 141

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Δεν ξερω αν εχω χασει καποιο επεισοδιο αλλα επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος η σταση του Δωνη φετος απεναντι στον ΠΑΟΚ ηταν μια χαρα.Ισως και ο πιο κυριος απο τους προπονητες των 3 εδω και καιρο.Καμια δικαιολογια,καμια διαιτητικη ανακαλυψη,παραδοχη του ΠΑΟΚ ως η καλυτερη ομαδα.
Δημητρη τι να πει;;;

Για 4 ηταν και σημερα...

Ξεχωρα των 2-3 παικτων που λιγουρευεται απο τον ΠΑΟΚ.

Δε λεω οτι δε θελει να ειναι δικαιος αλλα ο ΠΑΟΚ του δινει κιολας.ουτε του παπα να μην το πει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Δεν ξερω αν εχω χασει καποιο επεισοδιο αλλα επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος η σταση του Δωνη φετος απεναντι στον ΠΑΟΚ ηταν μια χαρα.Ισως και ο πιο κυριος απο τους προπονητες των 3 εδω και καιρο.Καμια δικαιολογια,καμια διαιτητικη ανακαλυψη,παραδοχη του ΠΑΟΚ ως η καλυτερη ομαδα.
Δημητρη τι να πει;;;

Για 4 ηταν και σημερα...

Ξεχωρα των 2-3 παικτων που λιγουρευεται απο τον ΠΑΟΚ.

Δε λεω οτι δε θελει να ειναι δικαιος αλλα ο ΠΑΟΚ του δινει κιολας.ουτε του παπα να μην το πει
Και ο Πανιώνιος για 4 θα ήταν εφόσον ο διαιτητής έδινε το πέναλτυ στον Κρέσπο και την κόκκινη στον Σταυρόπουλο, αλλά είδες τι έγινε.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Ξέρει από πού μπορεί να περιμένει ψωμί. Βλέπει πχ και το πάνελ του Όπεν και χτίζει ιστορικό.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Νομίζω είναι λυμμένα αυτά.

Στα τσακίδια και στον αγύριστο ο ριαρηςσπυ.

Το γλείψιμο στην κάμερα το έκανε για τους δικούς του λόγους.

Πάτημα στο κεφάλι θέλει το φίδι, όχι να το κοιτάς στα μάτια και να λες "τί αδικημένη ψυχούλα".

Λίγα έφαγε. Ας όψονται ο Τσούμπα, ο Κρέσπο και ο Ενρίκε.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κρέσπο: «Είμαι φαν του Μπίσεσβαρ»

Για τα όσα ειπώθηκαν με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε ο Χοσέ Κρέσπο μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό στόπερ να δηλώνει φαν του Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

«Αστειευτήκαμε, απλά του είπα κατά την διάρκεια του αγώνα να δώσει κάτι παραπάνω, κάτι ειπώθηκε μεταξύ μας, αλλά αστειευτήκαμε, είμαι φαν του Μπίσεσβαρ».
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Σοβαρή, μεστή εμφάνιση πρωταθλητή.Στο αμυντικό μας δίδυμο αναλογεί πολύ μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας. Συνεχίζουμε το ίδιο σοβαροί...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Slade έγραψε:γράφει ο άλλος στο fb "Κλειδώθηκα έξω απ το σπίτι κ ήρθε ο Σακχοφ και μ άνοιξε με κάθετη" :lol:
Χαχαχα. Ωραίος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Tolaros έγραψε:Δεν μπορώ να διανοηθώ πόσο μεγάλη ιδέα πρέπει να έχει κάποιος για τον εαυτό του (ποδοσφαιρικά) για να επιμένει και να επιμένει και να ΕΠΙΜΕΝΕΙ ότι έχει δίκιο προσπαθώντας παράλληλα να βγάλει ανίδεο έναν προπονητή που έχει κάνει ρεκόρ που μάλλον δε θα ξαναδούμε. Και όλα αυτά μάλιστα λίγες μέρες μετά την Τετάρτη.

Μπράβο στην ομάδα, τίποτα δεν τελείωσε.
Κάπου χάνει λάδια η μηχανή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Κυρ 03 Μαρ 2019, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Σάκχωφ.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

giapas έγραψε:
Tolaros έγραψε:Δεν μπορώ να διανοηθώ πόσο μεγάλη ιδέα πρέπει να έχει κάποιος για τον εαυτό του (ποδοσφαιρικά) για να επιμένει και να επιμένει και να ΕΠΙΜΕΝΕΙ ότι έχει δίκιο προσπαθώντας παράλληλα να βγάλει ανίδεο έναν προπονητή που έχει κάνει ρεκόρ που μάλλον δε θα ξαναδούμε. Και όλα αυτά μάλιστα λίγες μέρες μετά την Τετάρτη.

Μπράβο στην ομάδα, τίποτα δεν τελείωσε.
Κάπου χάνει λάδια η μηχανή.
ειμαι σιγουρος οτι απο εμπειρια το γραφεις :lol:
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

paok re niamou έγραψε:Το κορακι στημενο, ακομα δεν εχω δει πουθενα βιντεο με το πιθανο πεναλτι στον Ζαμπα. Κιτρινη επρεπε να ειναι στον Ζαμπα αφου δεν εβλεπε τον αντιπαλο αρα δεν ειχε και προθεση. Προθεση και κοκκινη ειναι στη ξανθοψειρα που χτυπησε τον Βιερινια.
ΜΒΠ ο Πασχα που δεν εγινε ροντεο το ματς στο τελος, που αν γινοταν μαλλον θα μας ωφελουσε, αν μπορουσαμε να βαλουμε τα αχαστα βεβαια του Πεδρο και Παλτου Ολιβειρα.
Σου φερνει ο Ιβαν απο Ιανουαριο ενα ΠΑΙΚΤΑΡΑ ετοιμο για να τον αφομειωσεις ΑΜΕΣΑ στην ομαδα, με προοπτικη το
δεσιμο για τα προκριματικα του Τσου Λου. Και εσυ τον βαζεις μετα το 70. Καμια λογικη εξηγηση, και εχεις και καποιους εδω μεσα που ειναι Λουτσεσκου, και μην τυχον και γραψει καποιος κατι για το πουλεν τους. Καντε ενα Λουτσεσκομανια αφου ειστε τοσο πολυ προσωπολατρες.
Γαβ γαβ γαβ(Λουτσόσκυλο). Αήττητος και στα 8 ντέρμπι της χρονιάς(6 νίκες 2 ισοπαλίες). Πάει για το δεύτερο αήττητο πρωτάθλημα με ρεκόρ έως τώρα 20 νίκες 3 ισοπαλίες. Πόσους προπονητές μας θυμάσαι να τα έχουν κάνει αυτά; Ε κάτι θα ξέρει αυτός που τα έκανε, δεν μπορεί να είναι παντελώς άσχετος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Κυρ 03 Μαρ 2019, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

trouman έγραψε:
Κρέσπο: «Είμαι φαν του Μπίσεσβαρ»

Για τα όσα ειπώθηκαν με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε ο Χοσέ Κρέσπο μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό στόπερ να δηλώνει φαν του Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

«Αστειευτήκαμε, απλά του είπα κατά την διάρκεια του αγώνα να δώσει κάτι παραπάνω, κάτι ειπώθηκε μεταξύ μας, αλλά αστειευτήκαμε, είμαι φαν του Μπίσεσβαρ».
δεν ειπε πως ειναι φαν του Μπισεσβαρ, ειπε πως ο Μπισεσβαρ ειναι "funny guy" και ο χαζοΜινος καταλαβε λαθος επειδη δεν ξερει αγγλικα
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Dimitris_L4 Αν θες πηγαινε λιγο στο τοπικ 'Προτάσεις και Σχόλια για το Forum' και στο 'Προσωπικο μηνυμα'.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Με είπαν και το διασταύρωσα ότι γράφουν πως ο Σαββίδης έταξε 150.000 στον Απόλλωνα για νίκη και 75.000 για ισοπαλία. Και αυτό λέει έχει γίνει πολλάκις..Αυτή είναι η προπαγάνδα τους... :lol:

Θα προσπαθήσουν όσο μπορούν να λερώσουν το πιο καθαρό πρωτάθλημα, δεν τους απομένει κάτι άλλο, ώστε να τα πρόβατα να μην πάψουν να κάνουν μπεεε.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η πλάκα είναι ότι πρώτοι αυτοί επιβεβαιώνουν τις πρακτικές τους. Ακριβώς αυτό έλεγα εγώ ότι κάνει ο χοντρός σε ομάδες τύπου Πανιωνίου. Φέτος αυτές οι ομάδες χαρήκανε περισσότερα πριμ από τους δικούς του ποδοσφαιριστές. Πραγματικά γελάω με την ΕΟ. Θυμάμαι παλιά αυτήν την πρακτική είχαν τα σκουλίκια στην προπαγάνδα τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”