ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD
Όχι των παικτών φίλε , για το ηθικό του κόσμου το κάνει.
Που έχουν ξενερώσει τη ζωή τους.
Που έχουν ξενερώσει τη ζωή τους.
- navigator11
Ο ρεπόρδερ Πάνος θα κοιμηθεί το Σάββατο ως Λούπος και θα ξανακοιμηθεί Κυριακή βράδυ σαν ... πούλος! Κι από Δευτέρα θα καταθέσει ενσταεχση ...
Ωραίος αυτός ο Λούπος, ο δημοσιογράφος της ΑΕΚ.
Μας λέει δηλαδή πως επειδή το 1960 η ΑΕΚ είχε καλύτερη ομάδα και κέρδιζε τον ΠΑΟΚ έχει προϊστορία και άρα θα κερδίζει πάντα. Τέλος πάντων, μερικές φορές δεν αξίζει καν να απαντάς.
Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν κάποιοι. Η έδρα στην Ελλάδα είναι πολύ πιο σημαντική από ότι σε άλλες χώρες. Έχουμε δει τον ΠΑΟΚ να ζορίζετε ακόμη και φέτος σε Λαμία και Λειβαδιά. Είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ, αλλά μην ονειρευόμαστε θριάμβους.
Τακτικά το πρόβλημα βλέπω να το έχει η ΑΕΚ. Το 3-5-2 που τους έδωσε τις τελευταίες νίκες δεν ξέρω αν μπορεί να λειτουργήσει καλά απέναντί μας με τα πολύ δυνατά άκρα που έχουμε. Ο Ουζουνίδης πρέπει είτε να εμπιστευτεί το 3-5-2 ρισκάροντας να εκτεθεί από τα εξτρέμ και τα πλάγια μπακ μας, είτε να αλλάξει το σύστημα σε 4-2-3-1. Αλλάζοντας ένα πετυχημένο σύστημα όμως λόγω του αντιπάλου, στέλνεις το μύνημα στους ποδοσφαιριστές σου πως φοβάσαι τον αγώνα. Το μόνο ουσιαστικό ζήτημα που θα έχει ο Λούτσι είναι αν ξεκινήσει τον Πέλκα στο 10. Ο Πέλκας, όσο ντεφορμέ και να είναι, παίζει επιθετική άμυνα και βοηθάει στην πίεση και ο ρόλος του είναι και αμυντικός σε παιχνίδια με αντιπάλους υψηλού επιπέδου.
Αν έπρεπε να κάνω πρόβλεψη θα έλεγα 1-1. Πάντως δεν έχω πετύχει ποτέ πρόβλεψη μέχρι τώρα.
Μας λέει δηλαδή πως επειδή το 1960 η ΑΕΚ είχε καλύτερη ομάδα και κέρδιζε τον ΠΑΟΚ έχει προϊστορία και άρα θα κερδίζει πάντα. Τέλος πάντων, μερικές φορές δεν αξίζει καν να απαντάς.
Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν κάποιοι. Η έδρα στην Ελλάδα είναι πολύ πιο σημαντική από ότι σε άλλες χώρες. Έχουμε δει τον ΠΑΟΚ να ζορίζετε ακόμη και φέτος σε Λαμία και Λειβαδιά. Είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ, αλλά μην ονειρευόμαστε θριάμβους.
Τακτικά το πρόβλημα βλέπω να το έχει η ΑΕΚ. Το 3-5-2 που τους έδωσε τις τελευταίες νίκες δεν ξέρω αν μπορεί να λειτουργήσει καλά απέναντί μας με τα πολύ δυνατά άκρα που έχουμε. Ο Ουζουνίδης πρέπει είτε να εμπιστευτεί το 3-5-2 ρισκάροντας να εκτεθεί από τα εξτρέμ και τα πλάγια μπακ μας, είτε να αλλάξει το σύστημα σε 4-2-3-1. Αλλάζοντας ένα πετυχημένο σύστημα όμως λόγω του αντιπάλου, στέλνεις το μύνημα στους ποδοσφαιριστές σου πως φοβάσαι τον αγώνα. Το μόνο ουσιαστικό ζήτημα που θα έχει ο Λούτσι είναι αν ξεκινήσει τον Πέλκα στο 10. Ο Πέλκας, όσο ντεφορμέ και να είναι, παίζει επιθετική άμυνα και βοηθάει στην πίεση και ο ρόλος του είναι και αμυντικός σε παιχνίδια με αντιπάλους υψηλού επιπέδου.
Αν έπρεπε να κάνω πρόβλεψη θα έλεγα 1-1. Πάντως δεν έχω πετύχει ποτέ πρόβλεψη μέχρι τώρα.
- sourmenetes
- Moderator
Δε θελω να χαλασω τον ενθουσιασμο,αλλα επειδη μπαλα ειναι,ενα ματς ειναι,μπορει να βρεθουμε σε κακη μερα,μπορει με μια φαση να φαμε γκολ,
ΜΗ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ.
Το παιχνιδι μας και οπου βγει.
ΜΗ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ.
Το παιχνιδι μας και οπου βγει.
- V-olakiotis
Δε χάνουμε με ξένο διαιτητή Σουρμέ, ρωτα και τον Λουπο που να σαινι στα στατιστικά!...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- navigator11
Εξυπακούεται αυτό. Από τη στιγμή που δεν έχουμε δανείσει παίχτη στη χαρτοπετσέτα ωσάν άλλη γαυρτσελόνα, ο αγώνας είναι ανοιχτός σε 3 αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι πλέον τις συνθήκες του όποιου αγώνα τις διαμορφώνουμε εμείς. Αν κάποιος πρέπει να δείχνει προσαρμοστικότητα, αυτός είναι ο εκάστοτε αντίπαλος. Για να δούμε πόσο προσαρμοστικός θα φανεί ο κλαρίνος. Μακάρι η πεποίθησή του να είναι πως μπορεί να υποστηρίξει το 3-5-2 η φωτοτυπία και μεθαύριο.
Πασχαλακης
Ματος Βαρελα Κρεσπο Βιερίνια
Μαουριτσιο Σακχοφ
Ζαμπα Μπεσεσβαρ Καντουρι
Ακπομ
Να μπει αποστολή ο Ολιβέιρα και γύρω στο 70 να κάνει ντεμπούτο
Ματος Βαρελα Κρεσπο Βιερίνια
Μαουριτσιο Σακχοφ
Ζαμπα Μπεσεσβαρ Καντουρι
Ακπομ
Να μπει αποστολή ο Ολιβέιρα και γύρω στο 70 να κάνει ντεμπούτο
Η πορεία είναι ανοδική , χάσουμε - κερδίσουμε.
Εγώ θέλω να παιχτεί κανονική μπάλα , χωρίς νεύρα και πολλές διακοπές και ας κερδίσει ο καλύτερος.
Ούτε τσαμπουκάδες , ούτε νταηλίκια , ούτε παίκτες με ψυχή και πάμε γερά.
Μπάλα , ότι γράψει κι ας πάρει ο καθένας ότι του αξίζει .
Εγώ θέλω να παιχτεί κανονική μπάλα , χωρίς νεύρα και πολλές διακοπές και ας κερδίσει ο καλύτερος.
Εγω πιστευω θα κανουμε ευκολο διπλο 0-2 και θα τελειωσουμε και τον Κλαρινο μια ωρα αρχητερα. Φυσικα επειδη ΠΑΟΚ εισαι θα παραθεσω πως για να γινει αυτο καλυερα να μην φαμε κανα γκολ μεχρι το 10-15 λεπτο, μπαινουμε συχνα σε τετοια ματς λιγο σφιγμενοι.
Δεν χάνουμε πρώτα από όλα γιατί παίζουμε 50-50% με ξένο διαιτητή.
2ον ο Κλαρίνος Ουζουνίδης θα αρπάξει μια 2αρα3αρα άνετα
3ον Ο χλεχλές ο Livaja ελπίζει πως θα μας νικήσουν και πως πάνε για Πρωτάθλημα ενώ τους περνάμε 14βαθμούς και ας πάει να αγοράσει κανένα δεσιματάκι για τα μαλλιά από 1Ε παρά να μιλάει που θα τον φάει μαζί με τον Κλαρίνο.
2ον ο Κλαρίνος Ουζουνίδης θα αρπάξει μια 2αρα3αρα άνετα
3ον Ο χλεχλές ο Livaja ελπίζει πως θα μας νικήσουν και πως πάνε για Πρωτάθλημα ενώ τους περνάμε 14βαθμούς και ας πάει να αγοράσει κανένα δεσιματάκι για τα μαλλιά από 1Ε παρά να μιλάει που θα τον φάει μαζί με τον Κλαρίνο.
Αν κατέβει με 3-5-2 ο Ουζουνίδης την Κυριακή, θα είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει. Με τον Γκάλο και τον Χουλτ σε όλη την πτέρυγα κοντρα σε Μάτος,Βιερίνια,Ζαμπά, Ελ Καντουρί. Δεν νομίζω να το κάνει αυτό.
Φυσικα και δν ειναι ντερμπι.Sick Bastard έγραψε:Τσάμπα τόσο μελάνι.
Μπορούσε να γράψει ότι ντέρμπι δεν υπάρχει απ τη στιγμή που για δύο αγωνιστικές περιόδους
στα αντίστοιχα παιχνίδια δεν υπάρχει καν αποτέλεσμα λόγω υποβιβασμού, παλιοπουτανάρες.
Ακου ντερμπι αναμεσα σε μια ομαδα με 93 χρονια ιστορια και μια αλλη με 6-7.
Ξαναπειτε τους η αεκ δν υπαρχει πια αλλα η ΝΕΑ αεχ 1926 και την ταφοπλακα την εβαλε ο γατουλης.
Τελειωσε δεν υπαρχει πια αυτο το σωματειο, λυπαμαι
Τουλάχιστον από όσο έχουμε δει με ξενο διαιτητή λείπουν οι κοκορομαχίες όπως και τα καροτσάκια στον διαιτητή.giapas έγραψε:Η πορεία είναι ανοδική , χάσουμε - κερδίσουμε.
Αυτά από μόνα τους δίνουν μία ποδοσφαιρική χροια σε εναν ελληνικο αγώνα πράγμα ασυνηθιστο.
Δεν θα είναι εύκολο. Αρκεί να είμαστε όμως συγκεντρωμένοι και ήρεμοι.
- Mauricio-8-
Πάντως πρίν σε αθηναικό ραδιο αυτο το πράγμα είπε και ο ρεπόρτερ της χάρτινης οτι πρέπει να προσέξει πολύ η αεκ τα μπάκ της να μήν ανεβάινουνε πολύ μπακάκης χουλτ γιατι ο ΠΑΟΚ είναι καλός στα πλάγια!
Πώς το καταφέρνουν όμως οι άτιμοι οι Αθηνέζοι να βγάζουν όλα νόημα στο κεφάλι τους, ε;
40 χρόνια μας είχαν από κάτω διοικητικά-αγωνιστικά. Τα τελευταία 5 γύρισε ο τροχός και ξαφνικά "το τώρα είναι άδικο και δεν μετράει, η προϊστορία έχει βαρύτητα, γιατί αυτό είναι δίκαιο". Cognitive dissonance στα καλύτερά του.
Τέλος πάντων, εμένα όσο περισσότερο δεν με θεωρούν derby, τόσο περισσότερο κ@υλώνω! Γιατί τότε πρέπει να βρούνε κάθε πιθανό τρόπο να δικαιολογήσουν στο μυαλό τους το γιατί τους έχει πάρει τραίνο μια ομάδα επιπέδου Λάρισας. Ηδονή.
Παρεμπιπτόντως, οι 40άρηδες είναι οι περισσότερο κομπλεξικοί, αυτοί που καλομάθανε να μαζεύουνε τα ξεροκόκκαλα των άλλων δύο τόσα χρόνια και τώρα που βλέπουν να μπαίνει κι άλλος στη μοιρασιά, θολώνουνε.
"Ποιος ΠΑΟΚ, μωρέ;" πριν τον τελικό του '17,
"ποιος ΠΑΟΚ, μωρέ;" πριν τον τελικό του '18,
"ποιος ΠΑΟΚ, μωρέ;" που στην Τούμπα μετράνε 11 συνεχόμενες ήττες για το Πρωτάθλημα.
Ποιος ΠΑΟΚ, μωρέ και τα λέμε την Κυριακή.
Υ.Γ. Μια ακόμη παρατήρηση για το οπαδικό. Οι <25άρηδες τους είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο. Κάπου μεταξύ φθοράς και ανυπαρξίας. Δεν έχουν τίποτα να στην πούνε, μεγαλώσανε με κύπελλα ντροπής κόντρα σε Ατρόμητο και γκέυ, βγάλανε μια σχολή παίζοντας στα χωράφια της Γ', Β' και μπήκανε φορτσάτοι στην αγορά εργασίας με το περσινό ξεφτιλίκι.
Υ.Γ. Ακόμη μια ομοιότητα με τους σκώληκες. Εδώ και χρόνια τα σκουλήκια είχαν ως μόνη ικανοποίηση το αήττητο στο Χαριλάου. Τι κι αν δεν είχαν σταυρώσει νίκη από τις αρχές τις δεκαετίας, τι κι αν στην Τούμπα ξεκινούσε η ταρίφα στα 3, τι κι αν οι τουρνέ στην επαρχία έγιναν συνήθεια; Όσο δεν χάνανε εντός, δεν τα παρατούσανε. Το φετινό τους έβγαλε τρομερή πίκρα και το βουλώσανε. Ευκαιρία να γίνει το ίδιο και με τους σκώληκες του Νότου.
40 χρόνια μας είχαν από κάτω διοικητικά-αγωνιστικά. Τα τελευταία 5 γύρισε ο τροχός και ξαφνικά "το τώρα είναι άδικο και δεν μετράει, η προϊστορία έχει βαρύτητα, γιατί αυτό είναι δίκαιο". Cognitive dissonance στα καλύτερά του.
Τέλος πάντων, εμένα όσο περισσότερο δεν με θεωρούν derby, τόσο περισσότερο κ@υλώνω! Γιατί τότε πρέπει να βρούνε κάθε πιθανό τρόπο να δικαιολογήσουν στο μυαλό τους το γιατί τους έχει πάρει τραίνο μια ομάδα επιπέδου Λάρισας. Ηδονή.

Παρεμπιπτόντως, οι 40άρηδες είναι οι περισσότερο κομπλεξικοί, αυτοί που καλομάθανε να μαζεύουνε τα ξεροκόκκαλα των άλλων δύο τόσα χρόνια και τώρα που βλέπουν να μπαίνει κι άλλος στη μοιρασιά, θολώνουνε.
"Ποιος ΠΑΟΚ, μωρέ;" πριν τον τελικό του '17,
"ποιος ΠΑΟΚ, μωρέ;" πριν τον τελικό του '18,
"ποιος ΠΑΟΚ, μωρέ;" που στην Τούμπα μετράνε 11 συνεχόμενες ήττες για το Πρωτάθλημα.
Ποιος ΠΑΟΚ, μωρέ και τα λέμε την Κυριακή.

Υ.Γ. Μια ακόμη παρατήρηση για το οπαδικό. Οι <25άρηδες τους είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο. Κάπου μεταξύ φθοράς και ανυπαρξίας. Δεν έχουν τίποτα να στην πούνε, μεγαλώσανε με κύπελλα ντροπής κόντρα σε Ατρόμητο και γκέυ, βγάλανε μια σχολή παίζοντας στα χωράφια της Γ', Β' και μπήκανε φορτσάτοι στην αγορά εργασίας με το περσινό ξεφτιλίκι.

Υ.Γ. Ακόμη μια ομοιότητα με τους σκώληκες. Εδώ και χρόνια τα σκουλήκια είχαν ως μόνη ικανοποίηση το αήττητο στο Χαριλάου. Τι κι αν δεν είχαν σταυρώσει νίκη από τις αρχές τις δεκαετίας, τι κι αν στην Τούμπα ξεκινούσε η ταρίφα στα 3, τι κι αν οι τουρνέ στην επαρχία έγιναν συνήθεια; Όσο δεν χάνανε εντός, δεν τα παρατούσανε. Το φετινό τους έβγαλε τρομερή πίκρα και το βουλώσανε. Ευκαιρία να γίνει το ίδιο και με τους σκώληκες του Νότου.