ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- Παλαιολόγος
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
σωστος ο κακος στις φασεις του ματς ξανθη ΟΣφπγιατι σε λιγο θα μας βγαλουν τρελους
και στα του ΠΑΟΚ καλα τα ειπε
εγω βαζω εναν αστερισκο σε δυο,το χερι ειπε οκ,εγω λεω ειναι πεναλντι,αφου με var παρακαλω σε τετοια(πιο light) φαση πηρε κεφαλι η Λατσιο χθες
στο πατημα που οντως ηταν πανω στον ουαρντα εγω θα το αφηνα,οχι γιατι δεν ειναι,γιατι μου την δινει να βλεπω παιχτες να πεφτουν θεαματικα
φυσικα για τον ιδιο λογο(και ενπροκειμενοις σε πολλες φασεις δεν υπηρχε καν αιτια) παιχτες της Λαρισας σημερα επρεπε να δεχτουν κιτρινες καρτες
και στα του ΠΑΟΚ καλα τα ειπε
εγω βαζω εναν αστερισκο σε δυο,το χερι ειπε οκ,εγω λεω ειναι πεναλντι,αφου με var παρακαλω σε τετοια(πιο light) φαση πηρε κεφαλι η Λατσιο χθες
στο πατημα που οντως ηταν πανω στον ουαρντα εγω θα το αφηνα,οχι γιατι δεν ειναι,γιατι μου την δινει να βλεπω παιχτες να πεφτουν θεαματικα
φυσικα για τον ιδιο λογο(και ενπροκειμενοις σε πολλες φασεις δεν υπηρχε καν αιτια) παιχτες της Λαρισας σημερα επρεπε να δεχτουν κιτρινες καρτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 10 Δεκ 2018, 01:58, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Τρία είπα; τέσσερα πέναλτι μας έγιναν και έδωσε το ένα,ακούς Κοντε και λοιποί γαυρολαγνοι;
Καλά διάβασα και επικό σχόλιο απο χάρτινο.. Ο άκπομ λέει πάει με τις τάπες, φαουλ ηταν.... Πόσο σανό τρώτε ρε χάρτινοι.
Ο ντέμης αρχίζει και με εκνευρίζει με το δήθεν αντικειμενικό στυλάκι. Κατσούρ και σπυρόπουλος νορμάλ.
Ο ντέμης αρχίζει και με εκνευρίζει με το δήθεν αντικειμενικό στυλάκι. Κατσούρ και σπυρόπουλος νορμάλ.
- V-olakiotis
Τρία πεντακάθαρα πέναλτι είδε ο Κάκος, στο πρώτο συμφώνησε με την άποψη του διαιτητή περί ακούσιας ενέργειας.
Στη φάση του πέναλτι υπάρχει κόκκινη κάρτα γιατί ο παίκτης δεν παίζει για την μπάλα, αλλά για να αποτρέψει παίκτη σε προφανή θέση για γκολ.
Και μιλάει ο Καρ@μουνίκας για άδικη κάρτα;
Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη, δε με νοιάζει πλέον να βλέπω σκορ, να γράφει τρίποντα και να κλαίνε τα μουνιά των Αθηνών κάθε μέρα...
Με άρεσε που καναμε σουτ σήμερα, να περιμένετε γκολάρες στα προσεχή ματς. Μαουρίτσιο μεγάλος, το Α και το Ω, φοβερός συνδυασμός Σαχοφ και Τσούμπα και κλασσικός Πριγιο, ο οποίος πρέπει να το πάρει λίγο πιο ζεστά γιατί ο Κουλούρης έφτασε ήδη τα 11 γκολ!
Πάμε για νικη στου Κομποτη!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Στη φάση του πέναλτι υπάρχει κόκκινη κάρτα γιατί ο παίκτης δεν παίζει για την μπάλα, αλλά για να αποτρέψει παίκτη σε προφανή θέση για γκολ.
Και μιλάει ο Καρ@μουνίκας για άδικη κάρτα;
Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη, δε με νοιάζει πλέον να βλέπω σκορ, να γράφει τρίποντα και να κλαίνε τα μουνιά των Αθηνών κάθε μέρα...
Με άρεσε που καναμε σουτ σήμερα, να περιμένετε γκολάρες στα προσεχή ματς. Μαουρίτσιο μεγάλος, το Α και το Ω, φοβερός συνδυασμός Σαχοφ και Τσούμπα και κλασσικός Πριγιο, ο οποίος πρέπει να το πάρει λίγο πιο ζεστά γιατί ο Κουλούρης έφτασε ήδη τα 11 γκολ!
Πάμε για νικη στου Κομποτη!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
-
Ειλικρινά μετά από αυτές τις δηλώσεις εγώ για τον αγώνα δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Υγεία στην ομάδα και το ξεβρακωμα που θα γίνεται κάθε εβδομάδα δεν θα έχει προηγούμενο.Παλαιολόγος έγραψε:ο καρανικας λεει τραβηγμενη η πρωτη καρτα που πηρα,δεν λεει πως επρεπε να παρει απευθειας κοκκινη στο πεναλντι
- Sick Bastard
Εγώ παιδιά πάντως, πέρασα υπέροχα στο γήπεδο για μία ακόμα φορά.
Απλά είχε μια φούρια η ομάδα κι έκανε μπαμ, για να το τελειώσει γρήγορα μετά το ματς της Ξάνθης.
Να ρχεστε να τα λέμε παιδιά, είναι ωραίο το γήπεδο κι ας έχει λίγο κρύο, πάρτε κανα σαλεπάκι, κάνει θαύματα.
Απλά είχε μια φούρια η ομάδα κι έκανε μπαμ, για να το τελειώσει γρήγορα μετά το ματς της Ξάνθης.
Να ρχεστε να τα λέμε παιδιά, είναι ωραίο το γήπεδο κι ας έχει λίγο κρύο, πάρτε κανα σαλεπάκι, κάνει θαύματα.
- falconakis
Άλλη μια "επαγγελματική" νίκη και 3 ακόμη βαθμοί! Εμένα μ άρεσε που η ομάδα έδειξε ότι το γκολ θα μπει ότι και να κάνουν ότι και να σφυρίξουν!
Μετά από πολύ καιρό για μένα τουλάχιστον η ομάδα εμπνέει την σιγουριά της μεγάλης ομάδας απέναντι στος υπόλοιπους της Σούπερ Λίγδας!
Πάμε για τους 32 την Πέμπτη!

Μετά από πολύ καιρό για μένα τουλάχιστον η ομάδα εμπνέει την σιγουριά της μεγάλης ομάδας απέναντι στος υπόλοιπους της Σούπερ Λίγδας!
Πάμε για τους 32 την Πέμπτη!

- giagoylas4
Το μόνο που άλλαξε μετά και από αυτήν την αγωνιστική είναι ότι ενώ πριν από αυτήν το μόνο που μας χώριζε με τον γαύρο ήταν ένα αυτογκόλ του βουκοβιτς, τώρα η διαφορά είναι στα δύο αυτογκόλ του βουκοβιτς
- Sick Bastard
Μην τον βρίζεις τον άνθρωπο, δίκιο έχει.V-olakiotis έγραψε: Και μιλάει ο Καρ@μουνίκας για άδικη κάρτα;
Άδικη η κίτρινη που πήρε, κόκκινη έπρεπε να φάει, έχει κάθε δίκιο να διαμαρτύρεται.
- ΑποστόληςΑ
Είναι η φάση που η σέντρα του Βιερίνια περνάει από όλους και δεν τη βρίσκει κανείς. Ο Wernbloom πηδάει για κεφαλιά μαζί με το αμυντικό, ο οποίος τον τραβάει από το χέρι και τον ρίχνει κάτω.Rorschach έγραψε:Κανενα θεατρο δεν υπαρχει. Πεναλταρες ολα. Και το χερι. Για μενα υπηρχε κι αλλο ενα πεναλτι στον Ουαρντα στο πρωτο ημιχρονο. Καποιος ειπε και για ενα στον Βερνμπλουμ αλλα εχασα τη φαση αυτη.
- sourmenetes
- Moderator
Χαχαχαχα....Sick Bastard έγραψε:Εγώ παιδιά πάντως, πέρασα υπέροχα στο γήπεδο για μία ακόμα φορά.
- sourmenetes
- Moderator
- hasio_john
Εμένα η απόφαση του Κούγια μου φαίνεται πολύ ύποπτη και πολύ φοβάμαι πως στην συνέχεια της λίγδας θα το κάνουν και άλλες κοπρομάδες συντονισμένα για να μην πάρουμε πρωτάθλημα. Είναι ικανοί να το τινάξουν στον αέρα μόνο και μόνο για να μην βγούμε εμείς πρωταθλητές! Είναι πραγματικά αδιανόητο να έχει παράπονα κάποιος από την Λάρισα από τον χθεσινό αγώνα, αντί για να βγούμε εμείς να διαμαρτυρηθούμε για τα λάθη στα πέναλτι που μέχρι και οι αλλόθρησκοι στην ερτ τα παραδέχτηκαν! Θεωρώ πως η ΠΑΕ μας θα πρέπει να μηνύσει άμεσα τον Κούγια και να μην το αφήσει έτσι μιας και θα πάρουν παράδειγμα και άλλοι και στο τέλος θα μας την φέρουν τα λαμόγια. Ας αποδείξει το λαμόγιο αυτό που λέει, αλλιώς ας υποστεί τις συνέπειες του νόμου, δεν μπορεί ο κάθε μ@λ@κ@ς να πετάει το γνωμικό του έτσι και να περνάει στο ντούκου...
την ειδα...ενταξει αυτο δεν δινοταν πεναλτι με τιποτα για μεναΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι η φάση που η σέντρα του Βιερίνια περνάει από όλους και δεν τη βρίσκει κανείς. Ο Wernbloom πηδάει για κεφαλιά μαζί με το αμυντικό, ο οποίος τον τραβάει από το χέρι και τον ρίχνει κάτω.Rorschach έγραψε:Κανενα θεατρο δεν υπαρχει. Πεναλταρες ολα. Και το χερι. Για μενα υπηρχε κι αλλο ενα πεναλτι στον Ουαρντα στο πρωτο ημιχρονο. Καποιος ειπε και για ενα στον Βερνμπλουμ αλλα εχασα τη φαση αυτη.