ΠΑΟΚ-Βαζελος 2-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος 2-0, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
βγαλαμε γουστα ....και τα καλλιτερα ειναι μπροστα μας.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παιδιά γνωρίζει κανείς το πανό για την Μακεδονία που βγάλαμε πάλι , ξέρει κανείς αν έπαιζε θέμα με τιμωρία και δεν βγηκε στο ευρωπαικο ματς ή απλα δεν βγηκε . Πολυ μου αρεσε παντως που βγηκε σημερα και διαψεύστηκαν με την προπαγάνδα τους κάτι γαύροι ότι κ καλά ντεμεκ μας χάρισαν 30 στρέμματα για ξεπούλημα της Μακεδονίας. Σορρυ για το οφτοπικ
Σιγα το κατορθωμα με τον πεθαμενο βαζελο.Παιξαμε και μπαλα,λεει.Αυτο ελειπε να μην παιζαμε.

Πέρα από την πειστικοτατη νίκη χόρτασα μπάλα σήμερα
ωραίο ματς χορταστικό το ευχαριστηθήκαμε.
Περίεργος διατητής για τα αιλλοινηκά δεδομένα, αλλά δεν είναι στραβός ο γιαλός εμείς αρμενίζουμε στραβά. Η αμεσότητα των σφυριγμάτων του και των υποδείξεων των διατητών δεν έδωσε δικαίωμα για μουρμούρα στην κερκίδα.
Ωραία και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ξεσηκωθήκαμε από την ομάδα.
Θα μείνω μόνο στην έναρξη του πρώτου ημιχρόνου, μέχρι το γκολ. Τέτοιο πράμα δεν έχουν ξαναδεί τα μάτια μου. Έρμαιο των ορέξεών μας ο αντίπαλος.
Περίεργος διατητής για τα αιλλοινηκά δεδομένα, αλλά δεν είναι στραβός ο γιαλός εμείς αρμενίζουμε στραβά. Η αμεσότητα των σφυριγμάτων του και των υποδείξεων των διατητών δεν έδωσε δικαίωμα για μουρμούρα στην κερκίδα.
Ωραία και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ξεσηκωθήκαμε από την ομάδα.
Θα μείνω μόνο στην έναρξη του πρώτου ημιχρόνου, μέχρι το γκολ. Τέτοιο πράμα δεν έχουν ξαναδεί τα μάτια μου. Έρμαιο των ορέξεών μας ο αντίπαλος.
- Παλαιολόγος
αφου πρωτα πω ενα μπραβο στην σφυριχτρα που αφησε να δουμε μπαλα(ηθελε να ναι απολυτως 100% οτι εδινε,δεν εδινε επαφες καισ πρωξιματα και το δεχομαι,ετσι πρεπει να ναι το ποδοσφαιρο,να παραδειγματιστουν οι ελληνες διαιτητες,ειδαμε μπαλα,επισης βαλαν και 3 λεπτα καθυστερηση οσα ηταν στο πρωτο μερος)
στα στιγμιοτυπα που ανεβασε η nova δειχνει την φαση του μακεντα πως τον λενε (και σε ριπλει) και την φαση του πριγιο με ριπλει απο την μερια που δεν φαινεται το σπρωξιμο με το χερι,τελος δεν δειχνει καθολου την πιο μαρς φαση του παιχνιδιου πανω στον ματος μεσα στην περιοχη..
τελος παντων μιρλα θα πειτε οκ,η βραδια ηταν υπεροχη,ωραια μπαλα,σωστη διαιτησια,ωραια κερκιδα
παντα τετοια
στα στιγμιοτυπα που ανεβασε η nova δειχνει την φαση του μακεντα πως τον λενε (και σε ριπλει) και την φαση του πριγιο με ριπλει απο την μερια που δεν φαινεται το σπρωξιμο με το χερι,τελος δεν δειχνει καθολου την πιο μαρς φαση του παιχνιδιου πανω στον ματος μεσα στην περιοχη..
τελος παντων μιρλα θα πειτε οκ,η βραδια ηταν υπεροχη,ωραια μπαλα,σωστη διαιτησια,ωραια κερκιδα
παντα τετοια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 30 Οκτ 2018, 02:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Απέναντι σε μια ομάδα με λίγη ποιότητα η νίκη ηταν μονοδρομος.
Μπράβο σε όλους όσοι παίξανε, η πρώτη πραγματικά καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στον Δανό Διαιτητή.
Εξαιτίας του είδαμε σημερα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Αν ήμουν στην θέση της ΠΑΕ θα απαιτούσα όλα μου τα παιχνίδια να τα σφυρίζει αυτός!
Μέχρι και τα αεροπορικά θα του κάλυπτα!
Μπράβο σε όλους όσοι παίξανε, η πρώτη πραγματικά καλή εμφάνιση στο Πρωτάθλημα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στον Δανό Διαιτητή.
Εξαιτίας του είδαμε σημερα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Αν ήμουν στην θέση της ΠΑΕ θα απαιτούσα όλα μου τα παιχνίδια να τα σφυρίζει αυτός!
Μέχρι και τα αεροπορικά θα του κάλυπτα!
ποσο μα ποσο γουσταρα τετοιο κορακι, να μην σφυριζει μπασκετικα φαουλακια να μην βγαζει καρτες, μπρορω να βλεπω αυτο καθε κυριακη;;;;
τι κορακας ρε μαγκες;;; να τους λεει παιξτε μπαλα ρε μαλακες ο κοσμος πληρωσε να δει μπαλα
και οπως γινεται σε αυτα τα παιχνιδια, που το κορακι αφηνει το παιχνιδι, οποιος εχει την πιο ποιοτικη ομαδα κερδιζει!!!
τιποτα αλλο δεν εχω να πω, παρα μονο ρε συ λουτσε αφησε μεσα τον ζαμπα να βαλει και ενα γκολ στο τελος για το κερασακι
φιλακια σε ολα τα ποκεμον!!!!! 8Χ8
τι κορακας ρε μαγκες;;; να τους λεει παιξτε μπαλα ρε μαλακες ο κοσμος πληρωσε να δει μπαλα
και οπως γινεται σε αυτα τα παιχνιδια, που το κορακι αφηνει το παιχνιδι, οποιος εχει την πιο ποιοτικη ομαδα κερδιζει!!!
τιποτα αλλο δεν εχω να πω, παρα μονο ρε συ λουτσε αφησε μεσα τον ζαμπα να βαλει και ενα γκολ στο τελος για το κερασακι
φιλακια σε ολα τα ποκεμον!!!!! 8Χ8
Σήμερα ήταν πραγματικά ηδονή. Όπως στα πρώτα Ευρωπαϊκά. Θα το ξαναδώ ολόκληρο μόλις ανέβει 

Δωνης στη συνεντευξη τύπου
- 2-0 ; ε πως γκεγκεν αυτο ;
Ραζβαν.
- τόταλ φουτμπολ ρε παπάρα.
- 2-0 ; ε πως γκεγκεν αυτο ;
Ραζβαν.
- τόταλ φουτμπολ ρε παπάρα.
Πολύ καλή εμφάνιση και εμφατικη νικη. Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια και τον Λου. Μπραβο και στον μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ για την πολυ ωραια ατμοσφαιρα. Πολυ καλη αμυντικη λειτουργια στο α ημιχρονο με πολλα ντουμπλαρισματα και γρηγορη ανακτηση της κατοχης. Στο β ημιχρονο ειδαμε επιτελους τους πραγματικους Ματος και Βιερινια και οχι αυτους που τους υποδυονταν στα προηγουμενα παιχνιδια. Ζαμπα εχει παρον, εχει και μέλλον. Πολυ καλος ο Κανιας. Ποντους κανει το κεντρο συμπαγες. Πριγιοβιτς απιστευτη διαθεση και ενεργεια, για το γκολ δεν το συζητω, ειναι δεδομενο. Πελκας μεγαλη προσφορα στην αμυντικη λειτουργια της ομαδας στο α ημιχρονο, συμμετεχει σ ολα τα ντουμπλαρισματα, αλλα δημιουργικα ανυπαρκτος. Τελος να κανω μνεια σ αυτο το τρομερο διδυμο των στοπερ. που νομιζω καιρο ειχαμε να δουμε. Αυτα, ΠΑΟΚ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
Πολύ μου άρεσε το παιχνίδι και η ομάδα χθες. Κανονικά, MVP είναι ο Ζαμπά, αλλά εγώ έριξα ψήφο στον Βερνμπλουμ.
Ήμουν σίγουρος ότι μετά την ήττα από τη Βίντι, η ζέλα δεν είχε καμία τύχη.
Ήμουν σίγουρος ότι μετά την ήττα από τη Βίντι, η ζέλα δεν είχε καμία τύχη.
To καλυτερο (με διαφορα) παιχνιδι μας φετος για το ελληνικο πρωταθλημα...Καταπληκτικος ρυθμος και προς τιμην των μικρων του βαζελου και του προπονητη τους ηρθαν να παιξουν μπαλα και δεν πηγαν με 11 παικτες πισω απο την σεντρα. Απλα ειμασταν τοσο καλοι που τους καταπιαμε. Εξαιρετικος διατητης αφηνε να παιχτει μπαλα, να εχει ρυθμο το παιχνιδι και νομοτελειακα να κερδισει ο καλυτερος. Ας τον βλεπουν τα δικα μας τα κορακια να καταλαβουν ποιος ειναι ο ορισμος της διατησιας...