11. Νίκος Καρέλης
Re: 11. Νίκος Καρέλης
Αυτος πλακα πλακα ειναι Ελλαδα? Απο την παρασκευη που ανακοινωθηκε δεν εχει υπαρξει ειδηση για αφηξη...
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Sick Bastard έγραψε:Καλώς μας ήρθες, δεν περιμένω απολύτως τίποτα από σένα, οπότε ότι πάρουμε απ την όποια απόδοσή σου, θα είναι bonus για μένα.
- ΑποστόληςΑ
Εμένα αυτοί οι πρώην παίκτες του ΠΑΟ ποτέ δεν με ενθουσίασαν. Δεν τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, αλλά αν ο προπονητής κρίνει ότι ταιριάζει στο όραμα που έχει για τον ΠΑΟΚ, εμένα μου αρκεί.
Από τους πρώην βάζελους πάντως θα προτιμούσα τον Ζέκα σαν μια βραχυπρόθεσμη λύση κάποιων προβλημάτων μας.
Από τους πρώην βάζελους πάντως θα προτιμούσα τον Ζέκα σαν μια βραχυπρόθεσμη λύση κάποιων προβλημάτων μας.
Από τον παλαίμαχο μισθοφόρο Μαρκοβιτς,πολύ καλύτερη λύση ο Καρελης.
Εύχομαι κάθε ευκαιρία που θα πάρει να την εκμεταλλευτεί γιατί η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπαίνει ένας καινούριος σε 11αδα του Λουτσεσκου.
Καλώς όρισες.
Εύχομαι κάθε ευκαιρία που θα πάρει να την εκμεταλλευτεί γιατί η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπαίνει ένας καινούριος σε 11αδα του Λουτσεσκου.
Καλώς όρισες.
Σήμερα γράφουν ότι έρχεται αύριο και Τετάρτη μπαίνει με την ομάδα κανονικά.joshua έγραψε:Αυτος πλακα πλακα ειναι Ελλαδα? Απο την παρασκευη που ανακοινωθηκε δεν εχει υπαρξει ειδηση για αφηξη...
- john4serres
Ναι αν σου ελεγαν ομως θα φερουμε 26χρονο διεθνη all-around επιθετικο που έχει στο Βέλγιο 33 γκολ σε 75 εμφανισεις με την φανελα της Γκενκ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμένα αυτοί οι πρώην παίκτες του ΠΑΟ ποτέ δεν με ενθουσίασαν. Δεν τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, αλλά αν ο προπονητής κρίνει ότι ταιριάζει στο όραμα που έχει για τον ΠΑΟΚ, εμένα μου αρκεί.
Θα ελεγες/λέγατε τα ιδια;
Παικταρας ειναι ο Καρέλης.
Πολύ καλός σε καλή ηλικία
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το σημαντικο ειναι πως ειναι σε νεαρη ηλικια,οποτε αναγκαστικα θα παιξει για να αναδειχθει εκ νεου μιας και μετα τον τραυματισμο του η καριερα του πηρε λιγο την κατω βολτα. Το κινητρο παιζει τεραστιο ρολο
+1926obanebane έγραψε:Από τον παλαίμαχο μισθοφόρο Μαρκοβιτς,πολύ καλύτερη λύση ο Καρελης.
Συμφωνώ και επαυξάνω...
Μακριά από τον Κουτσιανικούλη των πλουσίων!
sta δεξια πιστευω οτι μπορει να παιξει μαζι με πριγιο και ελ καντουρι θα κανουν παπαδες
Τον Αποστόλη δε τον ενθουσιάζει ο Καρελης άλλα τον ενθουσίαζε ο Σάκης ο Παπαζογλου,εδώ σταματάει κάθε λογική και αρχίζει ο Αποστόλης. 
- sourmenetes
- Moderator
Λιγο δυναμη τσαμπουκας θρασος μας λειπει εκει μπροστα.
Θεωρω πως ειναι στοιχεια που τα εχει ο καρελης συν οτι μπορει να παιξει σε διαφορες θεσεις μπροστα
Θεωρω πως ειναι στοιχεια που τα εχει ο καρελης συν οτι μπορει να παιξει σε διαφορες θεσεις μπροστα