ΠΑΟΚ-Basel 2-1, MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Basel

Πασχαλάκης
1
1%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Varela
1
1%
Crespo
1
1%
Vieirinha
12
14%
Canas
49
57%
Mauricio
6
7%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Jaba
6
7%
Λημνιός
8
9%
Prijovic
1
1%
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Warda
1
1%
Shakhov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 86

Άβαταρ μέλους
falconakis

Re: ΠΑΟΚ-Basel 2-1, MVP- Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από falconakis »

Τώρα πείτε με τρελό αλλά εγώ προτιμώ το 2-1 από το 2-0 μια και πλέον θα πας ξεκάθαρα να τους καθαρίσεις και εκεί μέσα και όχι στο τσουκου τσουκου μπολ με τις πλάτες των 2 γκολ αλλά απ' την άλλη εγώ τρελός είμαι μια και ΠΑΟΚ είσαι αφού!!!

Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Μετα το παιχνιδι βλεπω λουτσο και ουαρντα μαζι

-γυναικα θα τον στρωσει ο λουτσος τον μικρο

-μπα για πουτ@νες μιλανε, μην χαιρεσαι

:pano:

Το παιχνιδι πως το ειδες;

Μονο ΠΑΟΚ ειχε το γηπεδο, μια μ@λακια εγινε στην αμυνα και εγινες το 2-1, αλλιως μονο ΠΑΟΚ

Τι παραπανω μπορω να πω εγω; τα ειπε ολα με μαγκια η δικια μου

Παμε Ελβετια να βγαλουμε γουστα, γκολ δεν μας βαζουν ουτε με αιτηση, η προκριση μας ανηκει!!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο σημερινός αγώνας ήταν πάνω κάτω όπως τον είχα προβλέψει, με μοναδική γκέλα ότι φάγαμε ένα "ψυχρό" γκολ...
Αν όντως έχουν τόσο γρήγορους μεσοεπιθετικούς, τότε μάλλον ο Καντουρί δεν χωράει στο αριστερό φτερό μας...
Τουλάχιστον για αρχή, θα προτιμούσα ή τον πιο γρήγορο Λάμπρου ή τον Λημνιό αριστερά και τον Jaba στα δεξιά...

Άκουσα ότι ο Καλουλού, που παίζει πίσω απ τον φορ, είναι διάολος κι εκείνο θα είναι το πιο αδύναμο σημείο μας...
Θέλει πολλή προσοχή στις αντεπιθέσεις αλλά και στις λάθος πάσες στον χώρο των χαφ, μπροστά απ τα στόπερ μας...

Όσο "ξεπεσμένη" κι αν δείχνει η Βασιλεία αυτόν τον καιρό, δεν παύει να είναι μια ευρωπαϊκή ομάδα, απ αυτές που ξέρουν να εξελίσσουν σε κλασικές ευκαιρίες κάτι τέτοια λάθη των αντιπάλων τους, σκοράροντας "ψυχρά" γκολ...

Πρέπει να τελειώσουμε τον αγώνα με 0 παθητικό, δίχως βιασύνες, ΝΤΟΥ και "παλικαριές", με τέτοιο αντίπαλο και είμαι βέβαιος ότι το γκολ ή τα γκολ θα έρθουν για μας, μέσα απ το γνωστό σετ παιχνίδι μας και την βοήθεια μας...

:nairepaok:
Πρέπει να πάμε στην ρεβάνς, συγκρατημένα αισιόδοξοι, κάνοντας πλάνα σαν να έχουμε χάσει με 0-1 εδώ μέσα και να παίξουμε εξ αρχής, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, όπως ακριβώς δήλωσε-ζητάει απ όλους τους παίχτες μας ο προπονητής... :ugeek:
Μόνο έτσι μπορούμε να πιάσουμε απόδοση, που θα μας δώσει την πολυπόθητη πρόκριση στον επόμενο γύρο... ;)

:pano:

Υ.Γ. Pol για M.V.P. δεν θα κάνουμε σήμερα μπόιζ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Ιούλ 2018, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Τι να λεμε ρε γρηγορη, το πηρε ο χοσε που το εχωσε σπιτι του για πλακα, χαφαρος αποψε στα ματια μου, που εδειξε γιατι επαιξε στο νησι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυριο πολ.συμπληρωσαμε 6ωρο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Μικρα μικρα σχολια:

-Ειδα πρωτη φορα ματς απο την πρωτη σειρα κατω κατω. Το γηπεδο φενεται περιεργως μικρο απο εκει.
-Ειμαστε πολυ σοφτ αμυντικα. Πολλες ευκαιριες να σταματησουμε επιθεση εν τη γενεση της με φαουλ που δεν το καναμε. Δεν φτενε αυτοι που εκαναν πολλα φαουλ καλα κανανε, δεν απαγορευεται το φαουλ.
-Και οταν λεω και σοφτ εννωω τα ακρα. Για ματς υψηλου επιπεδου που ναι οντως θα ειναι λιγα, δεν γινεται να πας με Βιειρινια Ματος μπακς. Οχι μονο πρεπει να ερθει ακραιο μπακ κι αλλο αλλα να εινα και σπσιαλιστας στην αμυνα θα ελεγα.
-Ενω η Βασιλεια δεν δημιουργουσε και ειχε προβλημα και το κεντρο να περασει, οταν το περνουσε εφτανε και μεσα στην περιοχη μας ΠΟΛΥ ευκολα. Πολυ σοφτ αμυντικα λεμε. Το μονο που δε μου αρεσε στην ομαδα. Βεβαια οταν παιζεις με κανιας μαουρισιο βιειρινια και ματος ενταξι ποια αμυνα τωρα.
-Το ποσο καλος προπονητης ειναι ο Λουτσεσκου φενεται απο το οτι ανεστησε τον Κανιας και τον Ελ Καντουρι και τους εχει κανει παικτες ξανα.
-Στη φαση του γκολ ναι χανει τη μονομαχια και πεφτει ο Κρεσπο αλλα ο πασχαλακης εχει ακομα χειρωτερη αντιδραση οποτε δεν καταλαβαινω την επικεντρωση στον Κρεσπο. ΚΑΙ χανει τον βηματισμο και μπερδευεται ο Πασχαλακης οταν χτυπαει και παει ψηλα η μπαλα αλλα ΚΑΙ ενω αποτυνγχανει τελειως να ανακαμψει και απλα να κλησει το πισω δοκαρι αφου δεν μπορουσε να διωξει την μπαλα ψηλα ενω ειχε χρονο.

Επισης...ειναι αστειο να χαλιεσε και να μενεις στο πως φαγαμε στο γκολ και αν εμενε το 2-0 και και και. Αν λες στα σοβαρα οτι θες να προσπαθησεις να μπεις ομιλους που θελεις 3 προκρησεις, με το σπαθι σου θα το κερδισεις και ειναι αστειο να περιμενεις να γινει με την τυχη η να μη σου κατσει εναντιον ουτε μια γκελα σε 6 ματς. Αμα ελπιζεις να μην εχεις καθολου ατυχια και τσαφ σημενει δεν το αξιζεις και σαν να ελπιζεις σε λαχειο ειναι. Τζαμπα χρονο χαλας.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

CCCP συμφωνώ σε οτι λες και δίκιο έχεις για τα φαουλ και μενα μου κανε εντύπωση 19 φάουλ ειχαν και εμείς 5 δηλαδή παίξτε με περισσότερο τσαγανο αλλα δεν ξερω και ποια θα ήταν και η αντιμετώπιση του διαιτητή αν γινόταν το ανάποδο δηλαδη θα είχαμε και εμείς μονο 2 κίτρινες;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

navigator11 έγραψε:
karl έγραψε:Για τα τρία γκολ του αγώνα - κανένα μα κανένα δε θα ξανάέμπαινε αν γυρνούσε η φάση πίσω στη στιγμή της σέντρας....
Αυτο ειναι αληθεια αλλα παιζει να ισχυει για το 70% των γκολ στο ποδοσφαιρο... Αυτη ειναι η φυση του παιχνιδιου
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

goran 64 έγραψε:Υ.Γ. Pol για M.V.P. δεν θα κάνουμε σήμερα μπόιζ?
Done.

Πάρα πολύ καλός Π.Α.Ο.Κ., την πάτησε την Βασιλεία.

Περίμενα καλό τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά όχι ΤΟΣΟ καλό!
Η Βασιλεία με απογοήτευσε... Μιλάμε για μια ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι τους 16 του CL και σήμερα έπαιξε όπως θα περίμενα να παίξει ο Άρης στην Τούμπα..ξύλο (πολλές φορές πούστικο) και κλεφτοπόλεμο. Το μόνο πολύ καλό στοιχείο που είδα, είναι το πρεσάρισμα ψηλά που μας έκαναν στα πρώτα 20' σίγουρα. Αν το έκαναν στα τελευταία 20', ίσως να είχαμε άλλο αποτέλεσμα.

Εξαιρετικός Canas! Μαζί με Prijovic σαν να πάτησαν pause από τον τελικό και να συνέχισαν σήμερα. Από κοντά και ο Mauricio! Ο Λημνιός με άρεσε μόνο στο β'. Πέλκας σταθερά καλός.

Ο Jaba εξαιρετικός για ντεμπούτο, έπαιξε για 7.5-8, που σε καμιά περίπτωση δεν περιμένεις τέτοια απόδοση από παίκτη σε ντεμπούτο. Πού να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα...!! Σήμερα κιόλας τον είδα να γυρνά πίσω να κόβει 2-3 φορές, μάλιστα ένα τάκλιν μπροστά στη Θ3 το πανηγύρισε με γροθιές!! :shock:

Πάμε για πρόκριση. Ας αποβάλλουμε επιτέλους από μέσα μας αυτήν την μετριοπάθεια...η ομάδα μεγαλώνει!!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Mao_Mao έγραψε:CCCP συμφωνώ σε οτι λες και δίκιο έχεις για τα φαουλ και μενα μου κανε εντύπωση 19 φάουλ ειχαν και εμείς 5 δηλαδή παίξτε με περισσότερο τσαγανο αλλα δεν ξερω και ποια θα ήταν και η αντιμετώπιση του διαιτητή αν γινόταν το ανάποδο δηλαδη θα είχαμε και εμείς μονο 2 κίτρινες;
Δεν ειναι μονο το τσαγανο, ειμαστε εδω και χρονια φοβερα σοφτ και κακοι στην "ατομικη" αμυνα. Μια χαρα οργανωμενη αμυνα παιζουμε σαν ομαδα αλλα βλεπεις μερικες φορες τρεις παικτες μας με εναν να τον εχουν κλεισμενο και να τον χανουν γιατι οχι κοψιμο και τακλιν αλλα ουτε φαουλ δε μπορουν να του κανουν. Μαγκια και το να ξερεις να κανεις φαουλ αλλα μεσα στα ορια για να μη παρεις καρτα. Οπως και το να "παιζεις" και τον εκαστωτε διαιτητη.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

παιδια γι αυτο το "soft" στην αμυνα ισως να φταιει και η αντιμετωπιση που εχουμε ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ απο τη διαιτησια... Οταν τρως κιτρινη επειδη στραβοκοιταξες, λογικο ειναι να εχει περασει μια φοβια στο DNA σου
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ευχαριστούμε, free4!

[youtube]3z6Ln_b_nyw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Πέναλτυ Μαρς 3-1 και άντε γεια! Αλλά άλλη μια φορά δεν δίνεται!Ελλάδα-Ευρώπη! Απίθανο! Ο ΠΑΟΚ των εκατωμυρίων και των παιχταράδων και του Ιβάν, αντιμετωπίζεται σαν Ιθαγενής! Γιατί αυτός ο άνθρωπός συνεχίζει να βάζει λεφτά απορώ! Αυτό είναι πέναλτυ και κόκκινη κάρτα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Εμένα μ'άρεσε η ομάδα τηρουμένων παντα των αναλογιών.Παίζανε με μια έμπειρη ποιοτική και ομάδα και την κάναμε κάποιες στιγμές να μοιάζει σαν την Βέροια!Ουσιαστικά 2 φάσεις έκαναν σε όλο τον αγώνα και την πληρώσαμε σε μία τρίτη που δεν "μύριζε"καν.Θεωρώ πως αν είχαμε λίγο τύχη παραπάνω(φάση Λημνιου) και τυπική διαιτησία έδρας(μαρς πέναλτι που δεν δόθηκε καθώς και ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των Toblerone)θα μιλούσαμε τώρα για 3-4μπαλο!Με εξέπληξε ευχάριστα ο Λημνιος,ο Jaba πολύ καλός(μόλις ενσωματώσει και τακτική στο παιχνίδι του θ'αφήσει εποχή)όπως επίσης και το δίδυμο στο κέντρο.Ο Prijo έκανε τη δουλειά που πληρώνεται με γκολ ποίημα μετά απο άψογο 1-2 ενώ απασχολούσε διαρκώς αντιπάλους.Καλός και ο Μαροκινος όσο έπαιξε με άψογο κράτημα μπάλας.Θετικοί οι υπόλοιποι με παραφωνία κατ'εμέ τον Πελκινιο που δεν του πήγε το ματς.Άψογος ο λαός σε μια "βαριά"ατμόσφαιρα μετά την τραγωδία στην Αττική.Highlight για εμένα εκεί που ο Vieirinha και ενω φεύγουμε αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις σταματά την φάση για fairplay στον αντίπαλο χωρίς να το έχει υποδείξει ο κόρακας.Πάμε για νίκη στην φωλιά της Uefa και φύγαμε για Μόσχα
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ο Λουτσεσκου κάνει φοβερή δουλειά,δύσκολο παιχνίδι ,η Βασιλεία καλή ομάδα με εμπειρία στο CHL είχε δύο κλασικές ευκαιρίες που δείχνει ότι σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι οι παικτες.Μου άρεσε που οι μικροί παίξανε σαν μεγάλοι Λημνιός και Ζαμπα,η ομάδα χτιζετε για CHL δεν είναι έτοιμη ακόμα,έπαιξε το πρώτο 90 λεπτό της σε επίσημο παιχνίδι και αυτό ήταν σε επίπεδο CHL. Κανιας μας τρέλανε όχι μόνο με το γκολ.Μου άρεσε που στο τελευταίο 10 λεπτό το σχήμα χωρίς σέντερ φορ ανταποκρίθηκε με σχέδιο Καντουρι και Ουαρντα είναι καλλιτέχνες..Εμπιστοσύνη στην ομάδα το ταξίδι συνεχίζεται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”