Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
Ποιος άλλος θα έβαζε το πρώτο γκολ για τους Μαου Μαου;; Μαουυυυ(ρισιο! Αντε καλή χρόνια ΠΑΟΚΑΡΑ μου.
- sourmenetes
- Moderator
Φαινεται...Ζαντός έγραψε:Τι είναι αυτά τα χάλια; Αυτόν τον Π.Α.Ο.Κ. θέλουμε;; Αγύμναστοι όλοι, Vieirinha πάλι 20 κιλά πάνω και ο Πέλκας το μυαλό στη Μύκονο...
Ντροπή, σκίζω το διαρκείας μου.
(Δεν βλέπω τον αγώνα)

- back in black
Γκολ με το τέλος του ημιχρόνου μετά απο εξαιρετική συνεργασία απο Μαουρίτσιο-Μπίσε-Καντούρι-Μαουρίτσιο.
Αλλες 2 καλές στιγμές με Κουλούρη και Μπίσε
Αυτός που αφησε καλές εντυπώσεις στα μάτια μου είναι ο Μπαλογίαννης, δυνατό παιδί, γρήγορο και ορεξάτο.
Καλοί οι Μαουρίτσιο Μπίσε Κάνιας και Καντούρι. Ειδικά ο Κάνιας δείχνει να προωθείται περισσότερες φορές .
Ο Ζάμπα δε'ιχνει πολύ δυνατός αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν μπρέπει να περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει άμεσα.
Ο Μιχόγιεβιτς δεν μου έδειξε κάτι περισσότερο απο Πούγγουρα, αν και βρίσκεται στην ομάδα κοντά στο εξάμηνο.
Τα κόρνερ ( 3) χτυπήθηκαν όλα με συνδυασμούς και όχι κλασικά με σέντρα στην περιοχή.
Αλλες 2 καλές στιγμές με Κουλούρη και Μπίσε
Αυτός που αφησε καλές εντυπώσεις στα μάτια μου είναι ο Μπαλογίαννης, δυνατό παιδί, γρήγορο και ορεξάτο.
Καλοί οι Μαουρίτσιο Μπίσε Κάνιας και Καντούρι. Ειδικά ο Κάνιας δείχνει να προωθείται περισσότερες φορές .
Ο Ζάμπα δε'ιχνει πολύ δυνατός αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν μπρέπει να περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει άμεσα.
Ο Μιχόγιεβιτς δεν μου έδειξε κάτι περισσότερο απο Πούγγουρα, αν και βρίσκεται στην ομάδα κοντά στο εξάμηνο.
Τα κόρνερ ( 3) χτυπήθηκαν όλα με συνδυασμούς και όχι κλασικά με σέντρα στην περιοχή.
Ειναι μεγαλο στοιχημα να βρει ρολο ο Ελ Καντουρι.Ειναι ισως ο πιο ποιοτικος παικτης του ροστερ αλλα παιζει σε αλλους χωρους σε σχεση με τον Πελκα και στερει επιθετικοτητα.Παντα αναρωτιομουν αν μπορει να παιξει στο 8 με τον Μαουριτσιο στο 6 αλλα ο Λουτσεσκου μοιαζει να μην το σκεφτεται.
Κουρασμενη η ομαδα απο την προετοιμασια, πρωτο φιλικο ειναι, οποτε μην περιμενετε να πετανε. Δεν ξερω τι ενταση ειχε η πρωινη προπονηση. Ελ Καντουρι με Μπισεσβαρ στην ενδεκαδα ειναι μαγεια, χαθηκε η μπαλα στο γκολ. Ο Ζαμπα φαινεται οτι εχει αγχος να δειξει πραγματα, με τον καιρο θα χαλαρωσει. Μιχογιεβιτς ειχε τα λαθακια του, αλλα δειχνει και καλα στοιχεια. Παμε να δουμε και τους υπολοιπους στο δευτερο ημιχρονο
- ΑποστόληςΑ
Μα είναι πράγματα αυτά; Γίνεται να μην έβαλε τους 3 βαψομαλλιάδες στην ίδια εντεκάδα και να τους έβαλε 1 στον πρώτο και 2 στο δεύτερο ημίχρονο; Απαράδεκτα πράγματα.

- sourmenetes
- Moderator
Ο πιο ποιοτικος ειναι ο μπισεσβαρ.joshua έγραψε:Ειναι μεγαλο στοιχημα να βρει ρολο ο Ελ Καντουρι.Ειναι ισως ο πιο ποιοτικος παικτης του ροστερ αλλα παιζει σε αλλους χωρους σε σχεση με τον Πελκα και στερει επιθετικοτητα.Παντα αναρωτιομουν αν μπορει να παιξει στο 8 με τον Μαουριτσιο στο 6 αλλα ο Λουτσεσκου μοιαζει να μην το σκεφτεται.
Χιουμορ εκανα. Επρεπε να βαλω την πρασινη φατσουλα για να το καταλαβετε?ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θα παίξει σήμερα.mbison έγραψε:Χατσεριδης αφαντοςjoshua έγραψε:Για μενα κακως μεταδιδονται αυτα τα φιλικα.Προσφερονται μονο για γκρινια σε οσους ψαχνουν ευκαιρια
Περιμενουμε το πουλεν το Λαμπρου..Μαζι με Μυστα θα κανουν παπαδες
- ΑποστόληςΑ
Η front line του ΠΑΟΚ του β΄ ημιχρόνου θα μπορούσε να παίζει άνετα σε αντίστοιχη Κ23, αν υπήρχε: Μυστα, Λάμπρου, Λημνιός.
Η δευτερη ομαδα, με τα Ελληνακια μεσα, χωρις αγχος θα παει καλυτερα πιστευω..υπαρχει χημεια
Χαριση οδοστρωτηρα σε θελω.
Χαριση οδοστρωτηρα σε θελω.