Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Νικη με 1-0 στο δεκατο λεπτο των καθυστερησεων, μετα απο κλεψιμο φαουλ στο κεντρο, πεταει ο μαουρισιο την μπαλα στον Μακ που ειναι καθαρα 3 μετρα οφ σαιντ, τρεχοντας προς την περιοχη παταει τα κορδονια του και πεφτει, διπλα του ηταν ο μποτια, αν και 5 μετρα εξω απο την περιοχη, ο διαιτητης δινει το πεναλτι, δευτερη κιτρινη και κοκκινη στον καηλα, μαζι αποβαλει 3-4 γαυρους ακομα. Ο τερματας πιανει το πεναλτι, ομως υπαρχει επαναληψη, γιατι ετσι, το ξαναπιανει, κιτρινη κοκκινη στον τερματα, την τριτη το βαζει ο Μακ που φτυνει στα μουτρα τον φορτουνακο να μην τον ματιασει και παραλληλα να διδαξει ηθος
Ετσι πρεπει να χανετε κ@λογαυροι για τα επομενα τουλαχιστον δεκα χρονια, γιατι ολα αυτα μας κανατε τοσα χρονια και μας βγαζατε τρελους
Αλλα η ομαδαρα μας ειναι σε αλλο επιπεδο, σας παταει κατω για πλακα τη κυριακη
Ετσι πρεπει να χανετε κ@λογαυροι για τα επομενα τουλαχιστον δεκα χρονια, γιατι ολα αυτα μας κανατε τοσα χρονια και μας βγαζατε τρελους
GoMaRoS έγραψε:Νικη με 1-0 στο δεκατο λεπτο των καθυστερησεων, μετα απο κλεψιμο φαουλ στο κεντρο, πεταει ο μαουρισιο την μπαλα στον Μακ που ειναι καθαρα 3 μετρα οφ σαιντ, τρεχοντας προς την περιοχη παταει τα κορδονια του και πεφτει, διπλα του ηταν ο μποτια, αν και 5 μετρα εξω απο την περιοχη, ο διαιτητης δινει το πεναλτι, δευτερη κιτρινη και κοκκινη στον καηλα, μαζι αποβαλει 3-4 γαυρους ακομα. Ο τερματας πιανει το πεναλτι, ομως υπαρχει επαναληψη, γιατι ετσι, το ξαναπιανει, κιτρινη κοκκινη στον τερματα, την τριτη το βαζει ο Μακ που φτυνει στα μουτρα τον φορτουνακο να μην τον ματιασει και παραλληλα να διδαξει ηθος

Έτσι. Βασικά θέλω με το που μας ακουμπάνε φάουλ. Θέλω τάκλιν στο καλάμι από τα χαφ μας και να λέει παίζεται. Θέλω ανάποδα κόρνερ και πλάγια. Θέλω 100-0 όπως αυτά που ζούσαμε τόσα χρόνια. Ιβάν το νου σουRizla έγραψε:ΙΒΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΟΥΦΑ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΤΡΥΠΗΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΙ 2 ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΜΕΤΡΩΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡ ΣΑΒΒΑΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Είμαι σιγουρος ότι έχει απαντηθεί αλλά το paoktv με hola vpn στον chrome παίζει Ελλάδα;
- Μπαρκαρούτσος
lamosas έγραψε:Έτσι. Βασικά θέλω με το που μας ακουμπάνε φάουλ. Θέλω τάκλιν στο καλάμι από τα χαφ μας και να λέει παίζεται. Θέλω ανάποδα κόρνερ και πλάγια. Θέλω 100-0 όπως αυτά που ζούσαμε τόσα χρόνια. Ιβάν το νου σουRizla έγραψε:ΙΒΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΟΥΦΑ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΤΡΥΠΗΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΙ 2 ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΜΕΤΡΩΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡ ΣΑΒΒΑΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Να φάνε πέντε κόκκινες, αλλά να μην το λήξει ο ρεφ, μέχρι να μείνει ένα γαυράκι μόνο του και να κυνηγάει 11 δικούς μας.
- sourmenetes
- Moderator
Το ματσ δινει 3 βαθμους οπως ολα.
Λιγη ψυχολογια παραπανω ισως αλλα μεχρι εκει.ουτε φιεστες ουτε τρελες ουτε τιποτα.
Το ματς να παρθει και παμε παρακατω...
Λιγη ψυχολογια παραπανω ισως αλλα μεχρι εκει.ουτε φιεστες ουτε τρελες ουτε τιποτα.
- ΑποστόληςΑ
-
ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ κρυο αίμα.. Ένα ξεκούραστο 2-0 και μετά με τον σνομπισμό του ανώτερου να τους ξεπεράσω σαν να είναι μία νίκη με την Κέρκυρα... Και προσγειωμένος μένεις και τους πονάς αλύπητα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έτσι ακριβώς. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν πρέπει να δείξουμε το απαιτούμενο πάθος ομάδα και λαός.sourmenetes έγραψε:Το ματσ δινει 3 βαθμους οπως ολα.
-
Δεν γραφω αλλα σας διαβαζω μιας που ειστε η καλυτερη παρεα...
Εγω αντιθετως θα ηθελα απο ολους ενα σιγα τα αυγα ενα ματς σαν ολα τα αλλα...οχι στο χαλαρο βεβαια με σοβαροτητα και προσηλωση αλλα
Μονο ετσι θα δειξουμε οτι πλεον ειμαστε πολυ πιο πανω απο τον γκευ
...Εχουμε πολλα χρονια μπροστα μας για να τους δωσουμε οσα μας στερησαν...
Τωρα μονο σοβαροτητα προσηλωση και συγκεντρωση..ειναι ενας απο τους 9 ακομη τελικους οποτε ειμαστε καλυτερη ομαδα το δειχνουμε στο γηπεδο και στην εξεδρα...
Θελω να ταπεινωθει θελω να πονεσει να κλαψει να αγανακτησει να να να αλλα επισης θελω να δειξω οτι ειμαι ΜΕΓΑΛΗ ομαδα..Νικη σαν ολα τα υπολοιπα παιχνιδια
Εγω αντιθετως θα ηθελα απο ολους ενα σιγα τα αυγα ενα ματς σαν ολα τα αλλα...οχι στο χαλαρο βεβαια με σοβαροτητα και προσηλωση αλλα
Μονο ετσι θα δειξουμε οτι πλεον ειμαστε πολυ πιο πανω απο τον γκευ
...Εχουμε πολλα χρονια μπροστα μας για να τους δωσουμε οσα μας στερησαν...
Τωρα μονο σοβαροτητα προσηλωση και συγκεντρωση..ειναι ενας απο τους 9 ακομη τελικους οποτε ειμαστε καλυτερη ομαδα το δειχνουμε στο γηπεδο και στην εξεδρα...
Θελω να ταπεινωθει θελω να πονεσει να κλαψει να αγανακτησει να να να αλλα επισης θελω να δειξω οτι ειμαι ΜΕΓΑΛΗ ομαδα..Νικη σαν ολα τα υπολοιπα παιχνιδια
Μια καθαρή νίκη, χαλαρά, που θα δώσει 3 βαθμούς και θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τρί 20 Φεβ 2018, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Κανονικότατα. Απλά το απενεργοποιεις πριν πληρωσεις στο paypal. Μολις ολοκληρωθεί η πληρωμή και σε στείλει πισω το ενεργοποιεις ξανα (βαλε Ιταλία ειναι πιο γρήγορο) και βλεπεις τον αγωνα κανονικαchrisg4 έγραψε:Είμαι σιγουρος ότι έχει απαντηθεί αλλά το paoktv με hola vpn στον chrome παίζει Ελλάδα;