Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
1%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
8
6%
Κρεσπο
1
1%
Βιερινια
42
33%
Μαουριτσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σακχοβ
3
2%
Καμπος
1
1%
Πελκας
17
13%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πριγιοβιτς
52
40%
Αζεβεδο
4
3%
Λημνιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 129

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

κανεις δεν ενθουσιαστηκε με το πρωτο γκολ,αλλα απαλυνει τον πονο οτι η ομαδα εκανε πεντακοσιες κλασικες φασεις
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Φιλε Γιαννιωτη....τελειώνεις τον εποπτη και όλα καλα!...Βεβαια,μετα τελειώνεις οποιονδηποτε κανει ΕΝΑ λαθος!

Και μια ερωτηση...Ο Σαββιδης,τι κακο εχει κανει στους συμπολίτες σου και κινηθηκαν εναντιον του?...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αν βγει χ σημερα,τελειωσε το πανηγυρι.Ο ενας παει περιστερι και ο αλλος παιζει με τριπολη.Βλεπω απονομη πριν τα ντερμπι :lol: :lol:
Φαντασμα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

Εεε γεια σας...η Γκρινια ειμαι....με ολες αυτες τις νικες και τα πανηγυρια χαθηκα....μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να βρω τον μπαμπα και τη μαμα μου; Ο μπαμπας μου λεγεται Τσιμιροτ και η μαμα μου λεγεται " ρε τι κανετε εκει στην παε;" Επισης εχω μαζι μου και το αδερφακι μου που πασχει απο συνδρομο της στοκχολμης και λεγεται "απαγορευεται ο παοκ να παρει σφυριγμα"....μπορειτε να το βοηθησετε κι αυτο;
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Η ομάδα σήμερα ήταν εντυπωσιακή όσο το παιχνίδι παιζόταν. Στο δεύτερο χαμήλωσε ταχύτητα φανερά. Το οφσάιντ είναι και είναι πολύ αλλά...όταν πατήσεις τους άλλους στην έδρα σου και το σηκώσεις, κανείς δεν θα το θυμάται και καλώς.
Εδώ ρε παιδιά,ο βάζελος έκανε όργια μέσα έξω το '10 και αυτοί ακόμα μιλάνε για την ομαδάρα που είχαν τότε. Για τους άλλους δεν μιλάω καν. Δεν θα μας κουνήσουν το δάκτυλο οι βρομιάρηδες, ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

aspromaura ioannina έγραψε:Συγγνωμη παιδια δεν θελω να χαλασω το κλιμα, αλλα μια που παραθετουμε ο καθενας την αποψη του, οφειλω να επικεντρωθω στο πρωτο γκολ που φανηκε οτι ηταν οφσαιντ ακομη και μεσα απο το γηπεδο. Αποτελει ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος. Τα '' ουτως η αλλως θα τους κερδιζαμε'' ειναι για τους γαυρους ( εννοω οτι οι φρασεις αυτες ανηκουν στο λεξιλογιο του γαυρου, οχι οτι ο ΠΑΟΚ εχει αρχισει να γαυριζει, μη το διαστρευλωσει κανεις αυτο που γραφω). Η ΠΑΟΚτσηδικη συνειδηση μου δυστυχως δεν μου επιτρεπει να χαιρομαι με τετοιες νικες. Αν θα τους κεριδιζαμε διχως τη βοηθεια του εποπτη; Πιθανοτατα ναι. Μονο υποθεσεις μπορουν να γινουν με το σκορ στο 0 0.

Συγγνωμη και παλι. :?
φιλε πεφτεις στην παγιδα, εχεις δικαιο για το οφσαιντ δεν αναφερεις ομως καθολου ενα πεναλτι και ενα οφσαιντ του Λημνιου...δεν θα επρεπε να αναφερεις και αυτα τα λαθη?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο αλλος ο τριμπαλος που ειναι;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μαζί με δυο ακόμη άτομα (εκδρομείς), ξεκινήσαμε χωρίς εισιτήρια για το γήπεδο, και τελικά βρεθήκαμε στη σκεπαστή να απολαμβάνουμε μια άνετη νίκη και μια υπέροχη κερκίδα. Η πιο φιλόξενη έδρα τα Γιάννενα!
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Ο καθενας εχει τη γνωμη του. εμενα για παραδειγμα αυτο το αλλα φιλε Παλαιολογε μου ξενιζει. Και με τον Απολλων Σμ. το 2013 ειχαμε 500 ευκαιριες αλλα ειχε ληξει 0 0. Και με την Ντορτμουντ ειχα 2,3 ευκαιριες και ειχε εκεινη 500 αλλα της εκλεισα το σπιτι. Οι αγωνες δεν κρινονται παντοτε βασει ευκαιριων. Τεσπα.

Φιλε Μπαφε σε ποιο γεγονος αναφερεσαι, γιατι πριν λιγο γυρισα σπιτι και δεν εχω προλαβει να τσεκαρω τα site. Γενικα, μας αντιπαθουν εδω στα Γιαννινα οι οπαδοι γιατι οπως εχω ξαναγραψει εδω μεσα, οι περισσοτεροι πασολεδες ειναι ντεμεκ και υποστηρικτες των ομαδων του ΠΟΚ. Οπως και ολη οι μη ΠΑΟΚτσηδες σε ολη την Ελλαδα, εχουν αρχισει να μας αντιπαθουν διοτι μας φοβουνται και γιατι ηρθαμε να τους χαλασουμε την ηρεμια που απολαμβαναν τοσα χρονια με τον γαυρο 1ο και τους αλλους να ακολουθουν.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η κατασταση θελει πολυ καλη διαχειριση απο ολους μας...πρεπει να παραμεινουμε ψυχραιμοι και να μην αρχισουμε τα πρωταθλητες και λοιπες μαλακιες...εχουμε γινει βασιλιαδες των πρωιμων στεψεων...

εχουμε ακομα τουλαχιστον δυο δυσκολες εξορμησεις (τριπολη και γιαννενα) και 2 ντερμπυ εντος που καλουμαστε να μην αυτοκτονησουμε οπως μας εχει διδαξει η ιστορια μας...

με προσοχη και συνεση, ομαδα και λαος μαζι, σε 9 αγωνιστικες να σηκωσουμε την κουπα...

υγ καποιοι περιμενανε μετα το συλλαλητηριο να παιχτει ξυλο στην τουμπα και καλλιεργουσαν διχασμο στον κοσμο με ιστοριες που ντε και καλα επρεπε να εμπλεκουν τον ΠΑΟΚ...καποιοι αλλοι περιμενανε σημερα προβοκατσιες και τριχες κατσαρες...ας μην βαζουμε μονοι μας εμποδια, δεν χρειαζομαστε τις κασσανδρες τετοια εποχη...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Athens έγραψε:αν βγει χ σημερα,τελειωσε το πανηγυρι.Ο ενας παει περιστερι και ο αλλος παιζει με τριπολη.Βλεπω απονομη πριν τα ντερμπι :lol: :lol:
Κι εμεις παμε εκει μεσα.
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Όσοι λέτε για το γκολ οφ σαιντ γιατί δεν λέτε και για το πεναλντι που δεν δόθηκε 5 λεπτά μετά?

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... o-paok-vid
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sera4 έγραψε:η κατασταση θελει πολυ καλη διαχειριση απο ολους μας...πρεπει να παραμεινουμε ψυχραιμοι και να μην αρχισουμε τα πρωταθλητες και λοιπες μαλακιες...εχουμε γινει βασιλιαδες των πρωιμων στεψεων...

εχουμε ακομα τουλαχιστον δυο δυσκολες εξορμησεις (τριπολη και γιαννενα) και 2 ντερμπυ εντος που καλουμαστε να μην αυτοκτονησουμε οπως μας εχει διδαξει η ιστορια μας...

με προσοχη και συνεση, ομαδα και λαος μαζι, σε 9 αγωνιστικες να σηκωσουμε την κουπα...
ΑΥΤΟ
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

δεν μ'ενδιαφερει καθολου αν ηταν οφσαιντ το σημερινο η και ολα τα αλλα απο δω και περα , τους τα τριβω στη μουρη για 60 χρονια βρωμιας και βοθρου και οχι ΔΕΝ γινομαστε σαν αυτους, διοτι εμεις δεν υπαγορευσαμε ποτε σε κανεναν χειραγωγηση αποτελεσματος ουτε στησαμε παραγκες και παρασκηνια, ολες μας οι νικες ηταν ειναι και θα ειναι πεντακαθαρες κα τυχον διαιτητικα λαθη που μας ευνοούν ειναι τα λεγομενα ανθρωπινα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

aspromaura ioannina έγραψε:Ο καθενας εχει τη γνωμη του. εμενα για παραδειγμα αυτο το αλλα φιλε Παλαιολογε μου ξενιζει. Και με τον Απολλων Σμ. το 2013 ειχαμε 500 ευκαιριες αλλα ειχε ληξει 0 0. Και με την Ντορτμουντ ειχα 2,3 ευκαιριες και ειχε εκεινη 500 αλλα της εκλεισα το σπιτι. Οι αγωνες δεν κρινονται παντοτε βασει ευκαιριων. Τεσπα.

Φιλε Μπαφε σε ποιο γεγονος αναφερεσαι, γιατι πριν λιγο γυρισα σπιτι και δεν εχω προλαβει να τσεκαρω τα site. Γενικα, μας αντιπαθουν εδω στα Γιαννινα οι οπαδοι γιατι οπως εχω ξαναγραψει εδω μεσα, οι περισσοτεροι πασολεδες ειναι ντεμεκ και υποστηρικτες των ομαδων του ΠΟΚ. Οπως και ολη οι μη ΠΑΟΚτσηδες σε ολη την Ελλαδα, εχουν αρχισει να μας αντιπαθουν διοτι μας φοβουνται και γιατι ηρθαμε να τους χαλασουμε την ηρεμια που απολαμβαναν τοσα χρονια με τον γαυρο 1ο και τους αλλους να ακολουθουν.
Διαβασα πως ο Σαββιδης εφυγε αρον αρον από το γηπεδο γιατι κινηθηκαν απειλιτικα εναντιον του.

Οσον αφορα για τον προβληματισμο σου,οπως και ολων μας,για το offside γκολ θα προσθεσω πως όλοι οι ενδοιασμοι μεσα μου τελειωνουν όταν ακουω τον εθνικο ΚΕΡΑΤΑ να λεει πως "αηδιασε με το πρωτο γκολ του ΠΑΟΚ"!

Καπου εκει καθε ιχνος ντροπης.....χαθηκε ξαφνικα απο μεσα μου!!!

ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΠΟΤΕ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”