ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 5/11 19:30 Novasports1
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 5/11 19:30 Novasports1
Εγώ πάντως αν η ομάδα ήταν καλύτερα από άποψη ψυχολογίας και από άποψη δεσίματος θα έβαζα κέντρο με τσιμιροτ, Βιερίνια, καντουρι και επίθεση με Πέλκα, τζαλμα, πριγιοβιτς
Θα ήθελα να τους τρομάξω, να αλλάζω πάσες και να τους τρελάνω στο κυνήγι,να έχω ποσοστά κατοχής στο ΟΑΚΑ 65-35
Αλλά επειδή ακόμα δεν είμαι έτοιμος σαν ομάδα είναι νωρίς για κάτι τέτοιο
Θα ήθελα να τους τρομάξω, να αλλάζω πάσες και να τους τρελάνω στο κυνήγι,να έχω ποσοστά κατοχής στο ΟΑΚΑ 65-35
Αλλά επειδή ακόμα δεν είμαι έτοιμος σαν ομάδα είναι νωρίς για κάτι τέτοιο
- kataramenos5
Πολυ σπανιο να τα δεις αυτα σε μια ομαδα με 6-7 καινουριους παικτες και με νεο προπονητη που ακομα ειναι ..στα μπετα.Ζηταμε πραματα που τα τα βλεπεις σε ηδη δεμενες και δουλεμενες ομαδες,που οι παικτες εχουν αναπτυξει σχεσεις μεταξυ τους κι εχουν χτισει δεσμους με το συλλογο.Αυτα ερχονται με τον καιρο νομιζω.Nevsky_ έγραψε:Εγώ αυτό που θέλω να δω είναι πάθος. Πάθος, εμμονή, ενέργεια, αυτοπεποίθηση.
Θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ που από τη σέντρα θα σκυλιάσει, θα κλείσει χώρους και θα παίξει με αυταπάρνηση και όχι σαν πρόβατο στη σφαγή.
Έναν ΠΑΟΚ που να βγάζει τη στόφα του "ο κόσμος να χαλάσει, εγώ σήμερα μπορώ να βγω από δω πρωτοπόρος στη βαθμολογία και θα παίξω ως τέτοιος".
........
Πολυ φοβαμαι οτι κατι απο γαυρο θα δουμε παλι.Ναι μεν προσπαθεια αλλα...
- alex ntepo

Εγώ αυτούς θα γούσταρα να δω. Αυτούς που νομίζω ότι θα κατεβάσει θα τους γράψω στον Ξερόλα!
Όποιοι και να παίξουν, μία είναι η ουσία. Σκίστε τους, ανασκολοπίστε τους!
- ΑποστόληςΑ
Για να κλέψουμε το ματσάκι πρέπει να μελετήσουμε καλά και να εφαρμόσουμε άριστα το "Ατρόμητος system".
Συμφωνώ πως η χημεία που ακόμη ψάχνουμε, είναι ένα θέμα. Όμως δεν λέω να καταλάβουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ούτε να μπουν στη θέση μας και να νιώσουν όσα νιώθουμε, όταν βλέπουμε την ομάδα.kataramenos5 έγραψε: Πολυ σπανιο να τα δεις αυτα σε μια ομαδα με 6-7 καινουριους παικτες και με νεο προπονητη που ακομα ειναι ..στα μπετα.Ζηταμε πραματα που τα τα βλεπεις σε ηδη δεμενες και δουλεμενες ομαδες,που οι παικτες εχουν αναπτυξει σχεσεις μεταξυ τους κι εχουν χτισει δεσμους με το συλλογο.Αυτα ερχονται με τον καιρο νομιζω.
Πολυ φοβαμαι οτι κατι απο γαυρο θα δουμε παλι.Ναι μεν προσπαθεια αλλα...
Απαιτώ επαγγελματισμό και αποζητώ το ένα κλικ πιο πάνω. Είμαι από τους λίγους που δεν είχα πρόβλημα όταν η ομάδα στο 2-0 με την Τρίπολη έριξε ρυθμούς και έκανε διαχείριση, γιατί επιλέγω να το εκφράσω αυτό ως εμπεριστατωμένη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Η αντίθετη όψη βέβαια προστάζει να είσαι κραυγαλέα...πεινασμένος όταν έρχονται τέτοιοι αγώνες, όπως ο κυριακάτικος. Αλλιώς είσαι λίγος.
Στην τελική, το να θες να διαλύσεις τον άμεσο συνδιεκδικητή, οφείλει να είναι τρόπος σκέψης κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή που έχει αξιώσεις για κάτι μεγαλύτερο στο μέλλον.
Εεεεμμμ, ας πρόσεχα(ες)...kataramenos5 έγραψε:Που τα μαθες εσυ αυτα ?Εσυ ησανε καλο παιδι.Αυτα ειναι του διαολου πραματα.Ποιοι σε παρασυρανε Γρηγορη μου?
ΥΓ Τα καλυτερα παιδια εχετε φαει αλητες
Θα σ απαντήσω με ένα δίστιχο μπας και καταλάβεις...
Τόσο κακό κάνει το chat
όταν δεν είναι μέσα ο kat...
Kostas_Peraia4 έγραψε:Αρετόπουλος με ΑΕΚ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Τα ίδια Παντελάκη μου (ξέρω ότι "τρίζουν τα κόκαλα σου" Πρόεδρε μου) τα ίδια Παντελή μου"...
Κοιμηθείτε κι άλλο εκεί στην ΠΑΕ, τον ύπνο του δικαίου (και ανταγωνιστικού ΠρωΚταθλήματος) και πάμε καλά... :ugeek:
Μετά και τον ορισμό του, εξ ορισμού μεγαλύτερου κομπλεξικού-αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσή, @ρετόπουστου, ελπίζω, ΕΛΠΖΩ τονίζω, η "συνταγή" να μην είναι η ίδια με τα περσινά ματς στο ΟΑΚΑ: ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ, μόνο όμως σ αυτούς, αλλά σε μας οργισμένες και απειλητικές ματιές και χειρονομίες και το χέρι στο τσεπάκι αβέρτα!!!!
Αν αποφασίσει, για τον χ,ψ,ζ λόγο, αυτό το κοράκι να μας παίξει (έστω) 60-40 και δεν μ@λακιστούν ο Λουτσέσκου ή παίχτες κλειδιά, τότε είμαι αισιόδοξος (παρότι επιφυλακτικός) ότι θα το πάρουμε επιτέλους το διπλό την Κυριακή!!!!
Υ.Γ. Ελπίζω μετά τα περσινά χάλια του σε Τρίπολη και γ@μωτήγανο, να μην ξεχνάει κανείς και τα φετινά του σαν τέταρτος στην Λιβαδειά, όπου ποιος ξέρει τι είπε στον πρώτο και απέβαλε Λουτσέσκου και Ανιγκό...ΕΛΠΙΖΩ!!!!
-
P.A.O.K AGAINST ALL
Πρεσαρισμα σε όλο το ματς, οπότε ξεκινάνε παιχνίδι από πίσω ,τους πρεσαρεις να χασουν τα αυγα και τα πασχαλια..θελει τρέξιμο,πρεσινγκ παντού ,και καλά στημένα..αυτα και διπλό μες την χαβούζα Π.Α.Ο.Κ ΛΕ ΟΛΕ
- Παλαιολόγος
ειναι αρκετα υποτιμητικο να ξερεις πως αν το ροστερ του ΠΑΟΚ το ειχε η ΑΕΚ και εμεις το δικο τους,ολοι θα λεγαμε πως ο ΠΑΟΚ κατεβαινει να φαει 4αρα
πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια,δεν παει αλλο!
και επισης πρεπει το τημ να εχει ετοιμη απο φυσικη κατασταση την ομαδα ωστε να μπαινουν πρωτοι οι παιχτες μας σε διεκδικησεις να πρεσσαρουν σε ολον τον αγωνα,θα κριθουν πολλα σε αυτο.
αν εχεις φυσικη κατασταση και θεληση να πιεσεις ,τοτε βγαινει και η ποιοτητα σου και επικρατεις.χωρις τα δυο πρωτα εισαι απλα οι χαρλεμς.Καμια τυχη.
με λουφα και τακουνακια το εχουμε δει το εργο σε ντερμπι πως καταληγει.
πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια,δεν παει αλλο!
και επισης πρεπει το τημ να εχει ετοιμη απο φυσικη κατασταση την ομαδα ωστε να μπαινουν πρωτοι οι παιχτες μας σε διεκδικησεις να πρεσσαρουν σε ολον τον αγωνα,θα κριθουν πολλα σε αυτο.
αν εχεις φυσικη κατασταση και θεληση να πιεσεις ,τοτε βγαινει και η ποιοτητα σου και επικρατεις.χωρις τα δυο πρωτα εισαι απλα οι χαρλεμς.Καμια τυχη.
με λουφα και τακουνακια το εχουμε δει το εργο σε ντερμπι πως καταληγει.
Θα ήθελα να τονίσω οτι και το Χ καλό είναι... με βάση αυτό αλλα και την μεγάλη έφεση που έχουμε φέτος
για ισοπαλίες στα εκτός έδρας ειμαστε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα.
για ισοπαλίες στα εκτός έδρας ειμαστε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα.
- paokovios1974
Ολα για την ισοπαλια λοιπον
Και μακρια απο στραβοκλωτσιες.
Και μετα θα λεμε τι και ποιος φταιει.
Rizla δεν παει σε σενα.Στο μυαλο του λουτσου παει.
Και μακρια απο στραβοκλωτσιες.
Και μετα θα λεμε τι και ποιος φταιει.
Rizla δεν παει σε σενα.Στο μυαλο του λουτσου παει.
Βρε ρίξε μέσα 11 τέτοιους και βάλε προπονητή ακόμα και τον παπαλούτσο:

- Παλαιολόγος
αν κατεβουμε για ισοπαλια θα χασουμε,η ΑΕΚ ειναι ειδικη στα κλειστα ματς να σου κανει μισο γκολ
διοτι το ατου της εκτος απο τα τρεξιματα ειναι τα στημενα
εμεις θελουμε διακοσια στημενα για να γινει μια κλασικη,ειναι αθλια εκτελεσμενα τα περισσοτερα
της ΑΕΚ καθε στημενο μυριζει γκολ
αν λοιπον παιζουμε συντηρητικα θα χασουμε και μετα θα λεμε,χμ μπορουσαμε,απο μια φαση κλπ
ποσες φορες εχει ξαναγινει αυτο το εργο!
διοτι το ατου της εκτος απο τα τρεξιματα ειναι τα στημενα
εμεις θελουμε διακοσια στημενα για να γινει μια κλασικη,ειναι αθλια εκτελεσμενα τα περισσοτερα
της ΑΕΚ καθε στημενο μυριζει γκολ
αν λοιπον παιζουμε συντηρητικα θα χασουμε και μετα θα λεμε,χμ μπορουσαμε,απο μια φαση κλπ
ποσες φορες εχει ξαναγινει αυτο το εργο!