Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
43
61%
ΚΡΕΣΠΟ
1
1%
ΜΑΛΕΖΑΣ
2
3%
ΜΑΤΟΣ
5
7%
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΝΙΑΣ
3
4%
ΣΑΚΧΟΦ
2
3%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
7
10%
ΛΗΜΝΙΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΚ
3
4%
ΚΑΜΠΟΣ
3
4%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
1
1%
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 71

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol1 »

Mīngus έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
Ιάσονας έγραψε: Μαλλον δε θυμάσαι καλά πως έφευγε ο αναστασιαδης. Πριν τρια χρόνια αποκλείστηκε απο Καλαμαριά στο κύπελλο, έκανε τρεις μηνες χωρίς θετικό αποτέλεσμα και τον παραίτησαν γιατι φοβηθηκαν οτι η ομάδα δε θα έμπαινε πλέι οφ. Οταν έφυγε ηταν 5ος στη βαθμολογία και σε παιχνίδι με αστερα Τρίπολης στη Τούμπα επαιζε με τρία αμυντικά χαφ για να κρατήσει το 0 0. Έλεος ρε φίλε με την παραποίηση της αληθειας
Το αποκλεισμό επί Αγγέλου με αγροτικό αστέρα στα πέναλτι; νομίζω ο μπάλαφας ήταν ο μοιραίος παίκτης

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O Kωστίκος ήταν προπονητής με Αγροτικό.
Νόμιζα ότι ήταν ο Άγγελος

Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ από τα ποστ που διαβάζω, νομίζω ότι και τη σεζόν 2017/18 ο Άγγελος φταίει για όλα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μας έσωσε στο τέλος ο Πασχαλάκης και αντί να βγει η δικιά μου πρόβλεψη (1-1) βγήκε του γιού μου (0-1).

η μια λογική εξήγηση για τη σημερινή εικόνα είναι να τους έπιασαν τα παλικάρια της Καλαμαριάς στα αποδυτήρια και να τους ζήτησαν "συναδελφική αληλλεγγύη"

η άλλη λογική εξήγηση είναι να πιέζουν το Σαββίδη να βάλει στο κανάλι επανάληψη
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

vs40 έγραψε:Εγώ από τα ποστ που διαβάζω, νομίζω ότι και τη σεζόν 2017/18 ο Άγγελος φταίει για όλα.
Όχι διαβάζεις ότι Άγγελος θα έκανε εκείνο και το άλλο κλπ κλπ θα πάει 100 χρόνων ο αγγελαρας γερός να είναι, και θα αναφερόμαστε σε αυτόν

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:
Hermann έγραψε:εορπτολ αυτή είναι άλλη κουβέντα. Αν έχει χάσει τους παίκτες ο προπονητής και θέλουν να τον διώξουν η χρονιά 100% είναι χαμένη.
Δεν είναι καθόλου χαμένη.... Η φυγή του προπονητή τώρα θα είναι μεγάλη ανοησία δικιά μας

Παιζει να εισαι ο μονος που δεν διακρινει οτι ουτε οι παικτες τον γουσταρουν, ουτε η ομαδα βλεπεται αλλα ουτε αυτος εχει καταλαβει οτι βραχυκυκλωσε
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Μην φέρνετε την καταστροφή.... Απλά σήμερα φάνηκε γιατί Κανιας και Σακχοφ είναι 2 κλασεις κάτω απο Μαουρισιο Τσιμιροτ ειδικά σε παιχνίδια που θες κυριαρχικο παιχνίδι. Κατάφεραν να χάσουν το κέντρο απο ομάδα β εθνικης. Επίσης φάνηκε γιατι ο Κάμπος είναι μπροστά από το Λημνιο και ο Λεοβατς μπροστά από το Δεληγιαννιδη στις επιλογές του εκάστοτε προπονητή. Η ομάδα θέλει και λίγο τυχη. Σίγουρα δε παίζει όπως φανταζομασταν όλοι στος 31/8 αλλά δεν εχει χάσει κανένα στόχο.... Στο παιχνισι με τη Λαμία και στα πρωτα 20 λεπτα με γαυρο κατι έδειξε παντως. Εγω περιμένω το ματς στη Νεα Σμύρνη (δε με ενδιαφέρουν τα ντερμπι) για να δω προς τα που θα γειρει η πλάστιγγα οριστικά για τον Λουτσεσκου. Αλλαγή προπονητή τωρα ουτε για αστείο. Μονο στο χειρότερο σενάριο που χάσουμε καθε ελπιδα για τον τίτλο απο πολυ νωρίς, οπότε πρέπει να φέρει φιλοδοξο/υποσχόμενο ξενο προπονητή με όρεξη για δουλειά /διάκριση με πολυετές συμβολαιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Τετ 25 Οκτ 2017, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol1 έγραψε:
vs40 έγραψε:Εγώ από τα ποστ που διαβάζω, νομίζω ότι και τη σεζόν 2017/18 ο Άγγελος φταίει για όλα.
Όχι διαβάζεις ότι Άγγελος θα έκανε εκείνο και το άλλο κλπ κλπ θα πάει 100 χρόνων ο αγγελαρας γερός να είναι, και θα αναφερόμαστε σε αυτόν

Μπαααααααα...Ο δον καρπούζας έχει μεγαλύτερη πέραση πλέον...Πήρε και Ευρωπαϊκό, μεγάλες πιένες ζει... :shock:
george188

Δημοσίευση από george188 »

Επειδή και γω εγραψα για τον άγγελο απλα να αναφέρω ότι εκανα κριτική κανονικά στην ομάδα για σήμερα.. Δεν μπήκα για να πω μονο για την αιώνια διαφωνία περι Άγγελου αλλά οταν αναφέρεται το ονομά του λογικό να υπάρχουν κ άλλες αποψεις. Αυτά απο μένα.. Στα της ομάδας, δεν με έχει πείσει ο λουτσέσκου εως τώρα αλλά ευχομαι να μας διαψεύσει
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Dimg4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
Hermann έγραψε:εορπτολ αυτή είναι άλλη κουβέντα. Αν έχει χάσει τους παίκτες ο προπονητής και θέλουν να τον διώξουν η χρονιά 100% είναι χαμένη.
Δεν είναι καθόλου χαμένη.... Η φυγή του προπονητή τώρα θα είναι μεγάλη ανοησία δικιά μας

Παιζει να εισαι ο μονος που δεν διακρινει οτι ουτε οι παικτες τον γουσταρουν, ουτε η ομαδα βλεπεται αλλα ουτε αυτος εχει καταλαβει οτι βραχυκυκλωσε
Εσύ τα κατάλαβες όλα.... Η λύση είναι αλλαγή προπονητή τώρα.... Τι θα κερδίσουμε μπορείς να μου πεις εκτός από έναν μήνα τουλάχιστον αναστάτωση που μπορεί να είναι καταστροφική;

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Περι παικτων..Μη περιμενετε ενας τυπος που παιρνει 1εκατ. να βαλει ευκολα τα ποδια του στη φωτια η να ζοριστει σε τετοιο χωραφι.Να τελειωσει παρακαλαγανε.
από hasio_john
Όλοι Λευκό Πύργο! :mrgreen:
(Κατ, μην πας πάλι μόνος)
Hasio αργεις και μ εχουν ζωσει τα φιδια.Μονο ενα τυπο βλεπω απο μακρυα με κοτσιδα και 3 ζευγαρι γυαλια που σημειωνει κατι σ ενα μπλοκακι.

ΥΓ Ο Αγγελος ,ο Σαντος,ο Μπαγιεβιτς ....Ξεκολληστε επιτελους απ το παρελθον.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Δυστυχώς άλλη μια χαμένη χρονιά.
Ή ο Λουτσέσκου δεν έχει αγωνιστικό πλάνο και βασίζεται στην ατομική ποιότητα των παικτών Ή το όποιο πλάνο έχει δεν μπορεί να το επιβάλλει.

Κλείνω προς το πρώτο ενδεχόμενο γιατί
1.δεν μπορεί παίκτες όπως ο Λημνιός και ο Πέλκας να αγνοούν τις οδηγίες και το πλάνο του (αν υπάρχουν)
2.δεν μπορεί ο Μάτος να είναι το Α και το Ω της ομάδας
3.δεν μπορεί οι παίκτες να ψάχνονται στην διάρκεια του αγώνα και από ένα σημείο και μετά να δυσανασχετούν με συμπαίκτες τους.

Η νίκη ήρθε γιατί ο Απόλλων μετά το 65 τα είχε φτύσει.

Ασχημη η εικόνα της ομάδας αλλά άσχημη και η κίνηση του κόσμου μετά την ληξη να διώξει τους παίκτες που πήγαν να χαιρετίσουν.

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Τα αποτελεσματα στα επομενα παιχνιδια, και ο τροπος που θα παιξει στο Οακα θα δειξουν πολλα.Δεν χρειαζονται να βιαζομαστε.Ακομα εχουμε περιθωριο.Σημαντικος παραγοντας ειναι και οι εναλλακτικες που υπαρχουν.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Υπαρχει μια φαση σημερα που παιρνει την μπαλα ο Βιερινια αριστερα και επιχειρει να κανει την αγαπημενη του κινηση να κινηθει παραλληλα στην γραμμη της περιοχης να συγκλινει για να βρει σουτ και βρισκει μπροστα του ολη την καλαμαρια γιατι δεν υπαρχει η παραμικρη κινηση στην επιθεση για να δημιουργηθει ανισσοροπια στην αντιπαλη αμυντικη γραμμη.
Τους έλειψε αυτή η κίνηση και ήθελαν να την δουν σε πραγματικό χρόνο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι καταστροφολαγνεια είναι αυτή,και στις ζωές σας έτσι είσαστε ρε παλικάρια;
dimbar τι είναι αυτά που γράφεις ρε άνθρωπε;
Ξανά διάβασε λίγο το ποστ σου.
Μήπως πλακωθηκαν και στις μπουνιές στα αποδυτήρια,άλλη σάλτσα έχει;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi