Εγω θα ελεγα μπραβο στον Απολλωνα μονο για το δευτερο ημιχρονο που κλειστηκε πισω. ΔΥΣΤΥΧΩΣ οποιαδηποτε ομαδα μπορει να παρει ισοπαλια απο τον ΠΑΟΚ, αρκει να σχηματισει δυο ζωνες αμυνας. Μια στην περιοχη και μια απο εξω.joshua έγραψε:Και επειδη εχουμε παντα την εντυπωση οτι παιζουμε μονοι μας,ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομαδα του Απολλωνα ΚΑΙ για τα 2 ημιχρονα!!!
Απόλλων Σμύρνης- ΠΑΟΚ 0-0. Σχόλια & Παραλειπόμενα
- aspromaura ioannina
Re: Απόλλων Σμύρνης- ΠΑΟΚ 0-0. Σχόλια & Παραλειπόμενα
Άρχισε να λιώνει καραμέλα της φυσικής κατάστασης και βάλαμε στο στόμα τώρα και την καραμέλα της ψυχολογίας.
Οι βαθμοί που πετιούνται πέρα δώθε δεν επιστρέφουν όμως.
Οι βαθμοί που πετιούνται πέρα δώθε δεν επιστρέφουν όμως.
Η ομάδα φωνάζει από πέρυσι ότι με αυτό τον κορμό δεν μπορεί το κάτι παραπάνω. Μόνη ελπίδα οι νέοι παίχτες μια και σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερος είναι πάντα αυτός που δεν παίζει, αλλά είναι ανέτοιμοι και μέχρι να μπουν 100% μάλλον θα μείνουμε αρκετά πίσω. Το να παίζουν πάντως ανέτοιμοι παίχτες μόνο καλό δεν κάνει.
Πολλές αλλαγές έγιναν στο τέλος των μεταγραφών αλλά τα βασικά μειονεκτήματα της ομάδας δεν καλύφτηκαν. 6άρι τέρας δεν ήρθε για να απελευθερωθούν κάπως τα 8ρια, παίχτες αθλητικοί δεν ήρθαν, παίχτης που θα δώσει πάσα μπροστά χωρίς να την κρατήσει στα πόδια του άσκοπα δεν υπάρχει, με αποκορύφωμα τον Μπίσεσβαρ και πιθανή εξαίρεση τον Καντουρί, στα εξτρέμ περιμένουμε τον Βιερίνια για να γίνουμε ουσιαστικοί. Αποτέλεσμα το ίδιο βαρετό παράλληλο ποδόσφαιρο που μοιραία στοιχίζει βαθμούς.
Μπράβο στον Απόλλωνα για τα τρεξίματα και την καλή αμυντική του λειτουργία.
Υ.γ. Το υπερβολικά μεγάλο ρόστερ στα χέρια ενός άπειρου προπονητή είναι πιο πολύ για κακό παρά για καλό και ένας ακόμα λόγος για γκρίνια του κόσμου όλη τη χρονιά. Γιατί έπαιξε αυτός κι όχι εκείνος κι πάει λέγοντας.
Πολλές αλλαγές έγιναν στο τέλος των μεταγραφών αλλά τα βασικά μειονεκτήματα της ομάδας δεν καλύφτηκαν. 6άρι τέρας δεν ήρθε για να απελευθερωθούν κάπως τα 8ρια, παίχτες αθλητικοί δεν ήρθαν, παίχτης που θα δώσει πάσα μπροστά χωρίς να την κρατήσει στα πόδια του άσκοπα δεν υπάρχει, με αποκορύφωμα τον Μπίσεσβαρ και πιθανή εξαίρεση τον Καντουρί, στα εξτρέμ περιμένουμε τον Βιερίνια για να γίνουμε ουσιαστικοί. Αποτέλεσμα το ίδιο βαρετό παράλληλο ποδόσφαιρο που μοιραία στοιχίζει βαθμούς.
Μπράβο στον Απόλλωνα για τα τρεξίματα και την καλή αμυντική του λειτουργία.
Υ.γ. Το υπερβολικά μεγάλο ρόστερ στα χέρια ενός άπειρου προπονητή είναι πιο πολύ για κακό παρά για καλό και ένας ακόμα λόγος για γκρίνια του κόσμου όλη τη χρονιά. Γιατί έπαιξε αυτός κι όχι εκείνος κι πάει λέγοντας.
Οχι φιλε μου και στο πρωτο ημιχρονο που πρεσαρε στο υψος της μεγαλης μας περιοχης ηταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ.Μια χαρα εκλεψε μπαλες απο την τραγελαφικη μεσοαμυντικη μας γραμμη,μια χαρα βγηκε στην κοντρα αλλα οκ με τον Αλμπανη επαιζε που τον καναμε να μοιαζει Κριστιανο.aspromaura ioannina έγραψε:Εγω θα ελεγα μπραβο στον Απολλωνα μονο για το δευτερο ημιχρονο που κλειστηκε πισω. ΔΥΣΤΥΧΩΣ οποιαδηποτε ομαδα μπορει να παρει ισοπαλια απο τον ΠΑΟΚ, αρκει να σχηματισει δυο ζωνες αμυνας. Μια στην περιοχη και μια απο εξω.joshua έγραψε:Και επειδη εχουμε παντα την εντυπωση οτι παιζουμε μονοι μας,ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομαδα του Απολλωνα ΚΑΙ για τα 2 ημιχρονα!!!
-
mbison
Κι εγω θα θελα εναν Παπαθεοδωρου να δινει καμια μπατσα, οπως ειχε κανει καποτε στον Κονιαρη.
Ομως ποιος θα τους μαθει να παιζουνε μαζι?
Λενε ειναι νωρις. Δλδ η Λειβαδια κ ο Απολλων πως δειχνουν πιο ετοιμοι?
Εξ τω μεταξυ τον λουτσ τον ηξεραν τοσα χρονια. Ηξεραν τι επαιρναν.
Ακατονοητες ενεργειες της διοικησης.
Η μονη εξηγηση που δινω ειναι οτι οπως δοθηκε εν λευκω στον Αρνεσεν να διαλεξει και εφερε τον Τουντορα, ετσι δοθηκε εν λευκω στον Μιχελ να φερει της αρεσκειας του. Και λογω της φιλιας του με τον Μιρτσεα, μας εκαψε.
Επειγοντως ξανα αλλαγη, αλλα μονο αξιο.
Ομως ποιος θα τους μαθει να παιζουνε μαζι?
Λενε ειναι νωρις. Δλδ η Λειβαδια κ ο Απολλων πως δειχνουν πιο ετοιμοι?
Εξ τω μεταξυ τον λουτσ τον ηξεραν τοσα χρονια. Ηξεραν τι επαιρναν.
Ακατονοητες ενεργειες της διοικησης.
Η μονη εξηγηση που δινω ειναι οτι οπως δοθηκε εν λευκω στον Αρνεσεν να διαλεξει και εφερε τον Τουντορα, ετσι δοθηκε εν λευκω στον Μιχελ να φερει της αρεσκειας του. Και λογω της φιλιας του με τον Μιρτσεα, μας εκαψε.
Επειγοντως ξανα αλλαγη, αλλα μονο αξιο.
- aspromaura ioannina
Ετσι οπως τα λες ειναι. Δηλαδη ετσι αποδειχτηκε στην πραξη.Ομως επαιζε πολυ ανοιχτα στο πρωτο και σε πολλες περιπτωσεις την γλιτωσε φθηνα. Κυριως, με το σχολιο μου, ηθελα να αναδειξω οτι οποιοσδηποτε αντιπαλος προπονητης με στοιχειωδεις γνωσεις, μπορει μας να παρει Χ παιζοντας σφιχτα στην αμυνα, πραγμα που εκανε ο Απολλων στο 2ο ημιχρονο οπου καταφεραμε και βγαλαμε μια και μονο φαση.joshua έγραψε:
Οχι φιλε μου και στο πρωτο ημιχρονο που πρεσαρε στο υψος της μεγαλης μας περιοχης ηταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ.Μια χαρα εκλεψε μπαλες απο την τραγελαφικη μεσοαμυντικη μας γραμμη,μια χαρα βγηκε στην κοντρα αλλα οκ με τον Αλμπανη επαιζε που τον καναμε να μοιαζει Κριστιανο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aspromaura ioannina την Δευ 11 Σεπ 2017, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Τέλος για μένα το ποδόσφαιρο... δεν θα μας πεθάνουν αυτοι
- denyparxeisalio
Δεν έχεις και άδικο...desperando έγραψε:Τέλος για μένα το ποδόσφαιρο... δεν θα μας πεθάνουν αυτοι
Εγώ που δεν το είδα το παιχνίδι τι να σχολιάσω;
Κατάλαβε κανείς τι ήττα είναι να μην έχεις τελικά play offs, όταν περίμενες να βγάζουν αυτά προπονητή και έχεις για πρώτη φορά τεράστιο ρόστερ και χωρίς παιχνίδια στην ευρώπη. Υπομονή, δεν τον έχουμε χάσει ακόμα μαθηματικά τον τίτλο, υπάρχουν περιθώρια και για άλλους περιπάτους.
Κατάλαβε κανείς τι ήττα είναι να μην έχεις τελικά play offs, όταν περίμενες να βγάζουν αυτά προπονητή και έχεις για πρώτη φορά τεράστιο ρόστερ και χωρίς παιχνίδια στην ευρώπη. Υπομονή, δεν τον έχουμε χάσει ακόμα μαθηματικά τον τίτλο, υπάρχουν περιθώρια και για άλλους περιπάτους.
Εγω προσφερομαι παντως να ξεκινησω γονατιστος απο την ομονοια μεχρι το εστοριλ...Αναθεμα εκεινη την καταραμενη μερα που εφερε τον @#!@# αντι αυτου στον παγκο μας...
Δυστυχώς με χ σε λεβαδεια και ριζουπολη οχι πρωταθλημα αλλα ουτε 2ος δεν προλαβενεις....seaman έγραψε:Εγώ που δεν το είδα το παιχνίδι τι να σχολιάσω;
-
mbison
Και τι να βλεπουμε, survival secret?desperando έγραψε:Τέλος για μένα το ποδόσφαιρο... δεν θα μας πεθάνουν αυτοι
Ολες σιλικονατες παντως
- Notorious4
Όταν έχεις σε 3 αγώνες απώλειες 4 βαθμους ίσως με τις χειρότερες ομάδες της σούπας λίγκα καταλαβαίνεις τι επακολουθεί. Εγώ το είπα λίγο καιρό πριν το καλοκαίρι Όχι μόνο χάθηκε πολύτιμος χρόνος αλλά και ένα μεγάλο μέρος του ροστερ που θεωρητικά φέτος θα έπαιζε καλύτερα έχει καεί και θα ξηλωθεί του χρόνου το καλοκαίρι.Ας πρόσεχε ο Ιβάν.
Δεν περίμενα καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν δειτε μονο τα highlights ομως, έχουμε κανει 5 κλασικές ευκαιρίες εστω και ετσι.... Το έλεγα ότι ειναι παιχνιδι που μπορεί να κρινει ολη τη χρονιά. Δυστυχώς ειμασταν ΚΑΙ άτυχοι. 5 γ@μημενους ποντους πιο αριστερά στα σουτ του Μπισε ή του Μακ θελαμε, αλλά δυστυχώς ΠΑΟΚ είσαι.......Η ομαδα εναντίον 11 εδειξε αυτο που περίμενα. Εναντιον 10 μόνο ο Ενρίκε ίσως να είχε κάνει κάτι, αλλά περιμένουμε τον Αντρέ να γινει παλι παίκτης μετα απο 2 μηνες καθισιο. Εγώ πιστεύω οτι το πρωτάθλημα θα κριθει στο τέλος και τοτε ευχομαι να μη μας λειψουν οι 2 ποντοι που χαθηκαν σήμερα....