Πού είναι εκείνο το γ@μημένο το emoticon που κοροϊδεύει με την γλώσσα βγαλμένη στα πλάγια? Φτου, στο chat είναι αυτο, πάλι μπερδεύτηκα...
Kostas_Peraia4 έγραψε:Επειδή αποφασίσαμε από δω και πέρα να είμαστε πιο αυστηροί σαν mod team, oποίος ξαναειρωνευτεί έχει φύγει χωρίς πολλά πολλά.
Dinos_Liverpool έγραψε:Να πας εσύ, να φας και το φημισμένο... ριζούγαλο, που έδωσε και το όνομά του στη συνοικία...
![]()
![]()
Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ; Κανένας μοντ! Αλλά που; Κοιμούνται! Εδώ ο άλλος με περιπαίζει και αυτοί αγρόν αγοράζουν.
Θα τον κάνω αναφορά τον... μακεδονομάχο!
![]()
![]()
Dinos_Liverpool έγραψε:
Γιατί με κοροϊδεύεις, κλγερε;
Εγώ έτσι σου μιλάω, ρεεεεε;
Ε ναι...Επιτέλους πια μ αυτήν την ασυλία των συγκαλυμμένων μπλε εδώ μέσα...kataramenos5 έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Επειδή αποφασίσαμε από δω και πέρα να είμαστε πιο αυστηροί σαν mod team, oποίος ξαναειρωνευτεί έχει φύγει χωρίς πολλά πολλά.Dinos_Liverpool έγραψε:Να πας εσύ, να φας και το φημισμένο... ριζούγαλο, που έδωσε και το όνομά του στη συνοικία...
![]()
Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ; Κανένας μοντ! Αλλά που; Κοιμούνται! Εδώ ο άλλος με περιπαίζει και αυτοί αγρόν αγοράζουν.
Θα τον κάνω αναφορά τον... μακεδονομάχο!
![]()
Dinos_Liverpool έγραψε:
Γιατί με κοροϊδεύεις, κλγερε;
Εγώ έτσι σου μιλάω, ρεεεεε;
Μπαν?
O Mauricio ειναι και το ζητημα αφου στο κεντρο ειναι το μεγαλο θεμα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ν. Τοσκίτσης στο sdna αναφέρει ότι στη Ριζούπολη θα παίξουν σίγουρα ο El Kaddouri με τον Zambrano, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί και ο Mauricio (το πουλέν).
Χαχαχαχαχα!!!Dinos_Liverpool έγραψε:Αν ήσουνα πλούσιος και έπαιζες τέτοια ποσά στα στοιχήματα, δεν θα ήσουν για πολύ καιρό πλούσιος!
Αν δεν συναντήσω εμπόδια και τα καταφέρω να πάω θα αναλάβω πρωτοβουλία να πάμε και με άλλα "παιδιά": giapas, joshua, bane1980, kostomanolis, demir, πέδρο sourm και όσοι άλλοι πιστοί.Odi έγραψε:Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ
Θύρα 6-7 τιμή εισιτηρίου 15,00€
Θύρα 9 τιμή εισιτηρίου 20,00 €
H 8 θα είναι κλειστή;; γιατί να υπάρχει κενό και να φαινόμαστε σαν 2 κερκίδες και όχι ενιαίοι; Δε μου φαίνεται λογικό που δεν βγάζουν εισιτήρια στην 8. Η 6 και η 7 είναι το πέταλο και η 9 κέντροOdi έγραψε:Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ
Θύρα 6-7 τιμή εισιτηρίου 15,00€
Θύρα 9 τιμή εισιτηρίου 20,00 €