Στην Τούμπα δεν τρώνε μπινελίκι όσοι κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά όσοι κάνουν καραγκιοζιλίκια. Δε θυμάμαι ματς στην Τούμπα, που να μην προκαλεί ο τύπος.apple64 έγραψε: Υ.Γ. Σε έβρισα στο γήπεδο. Δεν μου κρατάς κακία φαντάζομαι. Ούτε εγώ. Την δουλειά σου έκανες. Την δουλειά μου έκανα. Για να σε βρίσω μάλλον την έκανες καλά την δουλειά σου.
Răzvan Lucescu
Re: Ράζβαν Λουτσέσκου-Răzvan Lucescu
-
έλα ρε νικόλαnikolasf έγραψε:Δώνη της εποχής Σαββίδη μακάρι της Παναγίας να μην είσαι στον πάγκο .... Καμία στήριξη από εμένα τσιράκι του ΠΟΚ και των ΑΡΔ! Καμία ανοχή!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Παρ 11 Αύγ 2017, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
αυτο αυτο αυτο είναι σωστόeorptol1 έγραψε:Επιλογή Μιχελ αυτο με καθησυχαζει.... Οι επιλογές ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ Μιχελ και να κρίνεται τέλος της χρονιάς..... Έχει απόδειξει ότι είναι ικανότατος....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιδηροκέφαλος. Αν δω Μπίσεσβαρ βασικό θα κρίνω πως κόβει το μάτι σου 
Όπως και να έχει, ελπίζω να μείνεις για 3 γεμάτα χρόνια minimum, βρέξει χιονίσει

Όπως και να έχει, ελπίζω να μείνεις για 3 γεμάτα χρόνια minimum, βρέξει χιονίσει
+1Mīngus έγραψε:Στην Τούμπα δεν τρώνε μπινελίκι όσοι κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά όσοι κάνουν καραγκιοζιλίκια. Δε θυμάμαι ματς στην Τούμπα, που να μην προκαλεί ο τύπος.apple64 έγραψε: Υ.Γ. Σε έβρισα στο γήπεδο. Δεν μου κρατάς κακία φαντάζομαι. Ούτε εγώ. Την δουλειά σου έκανες. Την δουλειά μου έκανα. Για να σε βρίσω μάλλον την έκανες καλά την δουλειά σου.
- painkiller4
Τουλάχιστον γλιτώσαμε από τον ΓΧ
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Μετά τον κόουτς από την Β' Κίνας φέραμε τον κόουτς από την Ξάνθη.
Ομάδα που (και καλά) πάει για πρωτάθλημα τώρα...
Ομάδα που (και καλά) πάει για πρωτάθλημα τώρα...
-
Και η Στανταρ Λιεγης παντως των 10 πρωταθληματων και 7 κυπελλων πηρε τον Σα Πιντο του Ατρομητου. Τι να πουν και αυτοι;
Ο χρονος πιεζε, ειναι καλη επιλογη.
Ο χρονος πιεζε, ειναι καλη επιλογη.
Αναλαμβανω το ρολο του πριονιστη απο δω και περα. Τον σιχαινομαι και ειναι ο τελευταιος ανθρωπος που ηθελα να δω στον παγκο του ΠΑΟΚ. Μακαρι να φυγει αυριο κιολας.
[youtube]qlrpEc6wgq0[/youtube]
Αυτον ρε γμτ? Και συ ρε Μιχελ, δεν αντιλαμβανεσαι οτι και ο ρουμανος θα ειναι αποδιοπ. τραγος, με ακομα πιο δυσκολο εργο καθως λογω περιρ. ατμοσφαιρας και ιστοριας, θα δεχθει ακομα πιο ευκολα σκληρη κριτικη? Και ταυτοχρονα, θα μπεις και εσυ στην κριση του ιβαν?
Μακαρι να γινει η εκπληξη..
Τουλαχιστον, αυτη ΕΙΝΑΙ επιλογη του...Και λογικα, ταιριαζουν οι φιλοσοφιες και τα θελω τους απ'τις συζητησεις που ειχαν, για να ηταν στην τελικη 3αδα. Και πρεπει να στηριχθουν ποικιλοτροπως.
Οχι, οπως με τον Στανο που του εφεραν ("α τώρα ο στανο είναι του Βούκιτς. Παλιά ήταν κακοπροαιρετα αστηρικτα σεναρια..") και οπως δηλωσε πριν λιγο καιρο, που ισως να ηταν και ενα απ'τα θεματα τριβης (περα απ'τα οσα εβλεπαν οι υπευθυνοι)
Ας κοιταξει παντως ο Ιβαν, εφοσον εχει υψηλες βλεψεις και χωνεται τοσο πολυ με συμβουλους και παρεμβασεις,
να στηριξει αμφοτερους με πραξεις, χωρις παγωματα μεταγραφων και τιαμηδες..
Γιατι στην τελικη, το κυριοτερο ειναι οι παικτες.
Πολυ καλα το αρχισαμε με μεταγραφες-ξεσκαρταρισμα, ας συνεχισουμε και ας τελειωσουμε οπως πρεπει, οπως θελει ο Μιχελ (στο μετρο του δυνατου), χωρις ημιμετρα ή ακομα χειροτερα τρυπες, γιατι ειναι κριμα ρε γμτ...
Εχουμε γινει συγχρονοι Σισυφοι.
Αυτον ρε γμτ? Και συ ρε Μιχελ, δεν αντιλαμβανεσαι οτι και ο ρουμανος θα ειναι αποδιοπ. τραγος, με ακομα πιο δυσκολο εργο καθως λογω περιρ. ατμοσφαιρας και ιστοριας, θα δεχθει ακομα πιο ευκολα σκληρη κριτικη? Και ταυτοχρονα, θα μπεις και εσυ στην κριση του ιβαν?
Μακαρι να γινει η εκπληξη..
Τουλαχιστον, αυτη ΕΙΝΑΙ επιλογη του...Και λογικα, ταιριαζουν οι φιλοσοφιες και τα θελω τους απ'τις συζητησεις που ειχαν, για να ηταν στην τελικη 3αδα. Και πρεπει να στηριχθουν ποικιλοτροπως.
Οχι, οπως με τον Στανο που του εφεραν ("α τώρα ο στανο είναι του Βούκιτς. Παλιά ήταν κακοπροαιρετα αστηρικτα σεναρια..") και οπως δηλωσε πριν λιγο καιρο, που ισως να ηταν και ενα απ'τα θεματα τριβης (περα απ'τα οσα εβλεπαν οι υπευθυνοι)
Αρχικά, ήθελε να αλλάξει το σύστημα, αλλά τελικά με το σύνολο των παικτών που διαθέτει η ομάδα, η καλύτερη επιλογή ήταν να επιστρέψουμε στο σύστημα που έπαιζε πέρσι ο ΠΑΟΚ.
Ας κοιταξει παντως ο Ιβαν, εφοσον εχει υψηλες βλεψεις και χωνεται τοσο πολυ με συμβουλους και παρεμβασεις,
να στηριξει αμφοτερους με πραξεις, χωρις παγωματα μεταγραφων και τιαμηδες..
Γιατι στην τελικη, το κυριοτερο ειναι οι παικτες.
Πολυ καλα το αρχισαμε με μεταγραφες-ξεσκαρταρισμα, ας συνεχισουμε και ας τελειωσουμε οπως πρεπει, οπως θελει ο Μιχελ (στο μετρο του δυνατου), χωρις ημιμετρα ή ακομα χειροτερα τρυπες, γιατι ειναι κριμα ρε γμτ...
Εχουμε γινει συγχρονοι Σισυφοι.
+1pxp920 έγραψε:Σιδηροκέφαλος. Αν δω Μπίσεσβαρ βασικό θα κρίνω πως κόβει το μάτι σου
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++nothu έγραψε:Αναλαμβανω το ρολο του πριονιστη απο δω και περα. Τον σιχαινομαι και ειναι ο τελευταιος ανθρωπος που ηθελα να δω στον παγκο του ΠΑΟΚ. Μακαρι να φυγει αυριο κιολας.
+1Thanix έγραψε:Προπονηταρα να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσυ θα μας το φερεις!!! Ελλάς - Ρουμανία συμμαχία!
- kataramenos5
Σεναριο συνομοσιολογικο.....Πως φέρνεις Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ χωρις σοβαρές αντιδράσεις μετά απ όσα προηγήθηκαν με τον εν λόγω προπονητη?Απλά φέρνεις πρώτα ένα Στανογιεβις και όταν όλοι θα τρέχουν στις παραλίες παραμονη της Παναγιας....Καληνύχτα ΠΑΟΚ.