Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18
βλέπουμε κάτι τελείως διαφορετικό από πέρσι
προσωπικά δε μου πολυάρεσε...
είναι όμως και πολύ νωρίς
- sourmenetes
- Moderator
Ο Σιαμπάνης έκανε πολλές λάθος μεταβιβάσεις με τα πόδια... θέλει δουλειά ακόμα.
Δημητρίου, Δεληγιαννίδης πολύ καλοί (σε σχέση με την εμπειρία, την ηλικία τους και τις προσδοκίες που έχουμε από αυτούς)
Κάτσε, μία από τα ίδια, 5 χρόνια τώρα... κάποια πράγματα τα κάνει καλά (φάουλ, σουτ, σέντρες), αλλά σε κανονικό αγώνα θα είχε πάρει 2 κίτρινες σε 1 ημίχρονο!!!
Ζάιρο, πολύ-πολύ κινητικός και επικίνδυνος. Δημιούργησε φάσεις, ανακάτεψε, μοίρασε, έκανε ένα εκπληκτικό τελείωμα (άσχετα αν δεν μέτρησε), θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στην καλή του ευκαιρία.
Μπίσε, Μάτος, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Κουλούρης, δεν φάνηκε. Μία κεφαλιά μόνο.
Κάμπος ...?
Δημητρίου, Δεληγιαννίδης πολύ καλοί (σε σχέση με την εμπειρία, την ηλικία τους και τις προσδοκίες που έχουμε από αυτούς)
Κάτσε, μία από τα ίδια, 5 χρόνια τώρα... κάποια πράγματα τα κάνει καλά (φάουλ, σουτ, σέντρες), αλλά σε κανονικό αγώνα θα είχε πάρει 2 κίτρινες σε 1 ημίχρονο!!!
Ζάιρο, πολύ-πολύ κινητικός και επικίνδυνος. Δημιούργησε φάσεις, ανακάτεψε, μοίρασε, έκανε ένα εκπληκτικό τελείωμα (άσχετα αν δεν μέτρησε), θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στην καλή του ευκαιρία.
Κάμπος ...?
Αυτο σκεφτομουν κι εγω, κλασσικος Κατσεskalon έγραψε:Ο Σιαμπάνης έκανε πολλές λάθος μεταβιβάσεις με τα πόδια... θέλει δουλειά ακόμα.
Κάμπος ...?

Με αυτους τους παικτες (και τα αστερια της ομαδας κι ολας) καποιοι πριν απο μερικα χρονια απαιτουσαν απο τους προπονητες να φερουν πρωταθλημαefthimis_paok έγραψε:Ελεος ρε κάτσε. Λες και βλέπω το ματς με τον Πανσερραϊκό στις σερρες πριν 5-6 χρόνια. Χάνει παίκτη τρέχει κρατωντας φανέλα πάντα πίσω στο σπριντ τροιωντας κάρτα. Απορώ τι πιστεύαμε ότι θα αλλάξει από τον κλαους τον κάτσε και ένα μέρη από τον πελκα. Πραγματικά δεν θέλω τους δω ξανά με τα ασπρόμαυρα, ειδικά τους 2 πρώτους.

Ακομα ειμαστε πρωτο ματς,δεν φτασαν καλα καλα στην Ολλανδια οι παικτες. Εγω ειδα καποια ωραια πραγματα και καποια αρνητικα,τα οποια ισως εν μερη να φταει το συστημα.
Π.χ με αυτο το επιθετικο 4-4-2 θα εχουμε πολλα προβληματα στην κοντρα καθως δεν υπαρχει ογκος στο κεντρο να καθυστερησει αντεπιθεσεις. Γενικα θελουμε βαρβατα κεντρικα χαφ που να παρουν στις πλατες τους την ομαδα και εκει ισως πασχουμε σε θεμα ποιοτητας και τρεξιματων. Δηλαδη ετσι οπως το παρατηρησα,οταν χαναμε την μπαλα στην επιθεση,αν ειχαμε μια σοβαρη ομαδα θα μας επαιζε μπαλιτσα στην κοντρα γιατι υπηρχαν πολλοι χωροι πισω.
Φυσικα αναλογως της δυναμικοτητας μπορει να αλλαζει και ο τροπος λειτουργιας η το κατα ποσο θα προωθουνται συγκεκριμενοι παικτες.Θα φανει στην πορεια τουτο.Οποτε π.χ οταν παιξουμε με τον Αγιαξ δεν θα κινουνται οι παικτες οπως κινουνταν σημερα απεναντι στην β' βελγιου.
Για να δουμε,σε 2 βδομαδες μπορει να εχει δεσει το γλυκο τρομερα,ηδη εχω δει καινουρια στοιχεια στην ομαδα που δεν υπηρχαν,οποτε αναμενουμε τωρα την Παρασκευη το δυνατο φιλικο με την Γανδη που θα ξεσκεπασει οτι αδυναμιες εκρυψε η χαμηλη δυναμικοτητα του αντιπαλου σημερα
Π.χ με αυτο το επιθετικο 4-4-2 θα εχουμε πολλα προβληματα στην κοντρα καθως δεν υπαρχει ογκος στο κεντρο να καθυστερησει αντεπιθεσεις. Γενικα θελουμε βαρβατα κεντρικα χαφ που να παρουν στις πλατες τους την ομαδα και εκει ισως πασχουμε σε θεμα ποιοτητας και τρεξιματων. Δηλαδη ετσι οπως το παρατηρησα,οταν χαναμε την μπαλα στην επιθεση,αν ειχαμε μια σοβαρη ομαδα θα μας επαιζε μπαλιτσα στην κοντρα γιατι υπηρχαν πολλοι χωροι πισω.
Φυσικα αναλογως της δυναμικοτητας μπορει να αλλαζει και ο τροπος λειτουργιας η το κατα ποσο θα προωθουνται συγκεκριμενοι παικτες.Θα φανει στην πορεια τουτο.Οποτε π.χ οταν παιξουμε με τον Αγιαξ δεν θα κινουνται οι παικτες οπως κινουνταν σημερα απεναντι στην β' βελγιου.
Για να δουμε,σε 2 βδομαδες μπορει να εχει δεσει το γλυκο τρομερα,ηδη εχω δει καινουρια στοιχεια στην ομαδα που δεν υπηρχαν,οποτε αναμενουμε τωρα την Παρασκευη το δυνατο φιλικο με την Γανδη που θα ξεσκεπασει οτι αδυναμιες εκρυψε η χαμηλη δυναμικοτητα του αντιπαλου σημερα
σούρμε δε μπορώ ακόμα να το βάλω σε τάξηsourmenetes έγραψε:Τι δε σου αρεσε dani??
κάποια μικρά ίσως στοιχεία όπως η αδυναμία του κέντρου να κρατήσει ψηλά σε περιπτώσεις που χάναμε τη μπάλα, το ότι είδα τον μπίσε στο πλάι, το ότι πάμε αποκλειστικά από τα πλάγια, το ότι ο δεύτερος επιθετικός μένει πολύ περισσότερο "εκτός παιχνιδιού" απ'ότι το 10άρι...
στην τελική εκτός του ότι είναι πολύ νωρίς, ίσως να με ξενίζει το ότι βλέπουμε κάτι άγνωστο στα μάτια μας
πραγματικά νομίζω ότι οι παίχτες μας είναι ταμάμ για 4-2-3-1, και βλέπω ότι με το 4-4-2 είμαστε αρκετά "ανοιχτοί"
ένας ψιλοκαλός αντίπαλος θα μας ζορίσει. περιμένω τα επόμενα φιλικά για καλύτερα συμπεράσματα
Αυτο που ειδαμε περσι ωραιο παντος δεν ηταν. Η μαλλον ηταν, σε καποια ευκολα.danirifle έγραψε:βλέπουμε κάτι τελείως διαφορετικό από πέρσι
Δεν ειδα κατι ασχημο σημερα κατα τα αλλα ενταξι κλαιν μαιν προπονητικο ματς που καναμε και ψιλοχαβαλε σε μεγαλο μερος του.
- buffalobill4
συμφωνω με τον ντανι. οι παικτες ειναι κομμενοι και ραμμενοι για 4231. χαφ εξτρεμ φορ ολοι. θα γινει και αυτο αν δεν δρασει το αγυριστο σερβικο κεφαλι.
Ρε παιδια αφηστετο το συστημα, τι καταλαβαμε περσι με το 4-3-3 του Ιβιτς? Ολα αυτα που φοβαστε γινωντουσαν περσι.
Επισης βαρβατα χαφ και ειδικα 8αρι χρειαζωμαστε ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ. Δεν υπαρχει συστημα που μπορει να σου "κρυψει" αδυναμο κεντρο.
Επισης βαρβατα χαφ και ειδικα 8αρι χρειαζωμαστε ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ. Δεν υπαρχει συστημα που μπορει να σου "κρυψει" αδυναμο κεντρο.
- buffalobill4
απλα με 2 χαφ στην ευθεια εξαφανιζεται σαχοφ κανιας χαλαει ο ενρικε απο τα εξτρεμ χαλαει ο μπισε απο το 10.
νταξει ρε θα δουμε στην πορεια
νταξει ρε θα δουμε στην πορεια
Αυτό το σύστημα με αυτούς τους παίκτες, μου δίνει την εντύπωση πως με σοβαρή ομάδα θα μετρήσουμε πολλά.
4-4-2 είναι μόνο στα χαρτιά.
Εγώ αν έπρεπε να βάλω μια ταμπέλα στον σχηματισμό θα έλεγα πως είναι 4-2-2-2 με τα πλάγια χαφ να είναι πιο κοντά στον άξονα από οτι στην γραμμή όταν κάνουμε επίθεση και να δίνουν χώρο στα μπακ για να πάρουν την πλευρά, ενώ σε φάση άμυνας παίζουν πιο κοντά στην γραμμή.
Πολύ νωρίς για να βγει το οποιοδήποτε συμπέρασμα.
Εγώ αν έπρεπε να βάλω μια ταμπέλα στον σχηματισμό θα έλεγα πως είναι 4-2-2-2 με τα πλάγια χαφ να είναι πιο κοντά στον άξονα από οτι στην γραμμή όταν κάνουμε επίθεση και να δίνουν χώρο στα μπακ για να πάρουν την πλευρά, ενώ σε φάση άμυνας παίζουν πιο κοντά στην γραμμή.
Πολύ νωρίς για να βγει το οποιοδήποτε συμπέρασμα.
- Kostomanolis
+++CCCP έγραψε:Ρε παιδια αφηστετο το συστημα, τι καταλαβαμε περσι με το 4-3-3 του Ιβιτς? Ολα αυτα που φοβαστε γινωντουσαν περσι.