pilotos έγραψε:Πες αλήθεια ρε Αλέξανδρε, γουστάρεις τρελά ε;
Καλωσορισες
SM-G935F
Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
ετσι πρεπει να εγινε.πηγε ο βουκιτς εκανε τις συστασεις του κ οι κοιμισμενοι του ποδοσφαιρικου τμηματος με κλειστα τα ματια πηραν γουρουνι στο σακι.ειμαι σιγουρος πως λογω της πιεσης χρονου κ λογω του οτι υπαρχει προπονητικη ελλειψη παγκοσμιως, ουτε δευτερη γνωμη δε θα πηραν.παιζει αν ρωτησεις το μιχελ να μη θυμαται πως λεγεται ο προπονητης.kos έγραψε:αυτοπαραμυθιαζομαστε αργια....πηραμε νυφη με παλια φωτογραφια.
αυτος ειδε παιχνιδια του ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ ειδε δικα του παιχνιδια?
πηρανε dvd β' κινας???? ειναι συνηθες να παιρνεις προπονητη απο συστασεις χωρις να εχεις δει το εργο του στην προηγουμενη ομαδα του?
σοβαροτης μηδεν. συστασεις βουκιτς. και εαν χαθει η χρονια, ψαξε να βρεις τον βουκιτς. και τον επομενο που θα ταιριαζει στο προτζεκτ, το οποιο φυσικα θα ειναι σταθερο με 7ο προπονητη σε 7 χρονια.
τεσπα. καλη του τυχη. μακαρι να το σηκωσει.
- Notorious4
Καλώς ήρθες ! Δεν μου γεμίζεις το μάτι εκ πρώτης όψεως μακάρι να πετύχεις αλλά θα πρέπει να σε στηρίξει και η διοίκηση με 4-5 πρωτοκλασάτες μεταγραφές τύπου Πρίγιο όπως και υποσχέθηκε ο Λούμπος.
παιδες δεν εχω χακαρει τον barlow, ορκιζομαι
δεν ειμαι σιγουρος αν εμενα με εχει χακαρει ο γκοραν ή τα γραφω εγω
δεν ειμαι σιγουρος αν εμενα με εχει χακαρει ο γκοραν ή τα γραφω εγω
- Παλαιολόγος
η διοικηση πρεπει να στηριξει την επιλογητ ης οπως στηριξε και ιβιτς,οχι με τις πρωτες κραυγες να τον σκουπισει
ετσι χωριο δεν κανουμε
επισης φυσικα να φερει 4 παιχταραδες.
ετσι χωριο δεν κανουμε
επισης φυσικα να φερει 4 παιχταραδες.
Mοιαζει λιγο με τον πρωταγωνιστη του εχπρες του μεσονυχτιου (Brad Davis).
Πολυ καλη επιλογη για μενα. Μπορει να αποδρασει με το πρωταθλημα.
We trust in you, go for it!
Don't forget, to win the championship it's necessary to win all the small matches, in spite of the results at derbies.
Πολυ καλη επιλογη για μενα. Μπορει να αποδρασει με το πρωταθλημα.
We trust in you, go for it!
Don't forget, to win the championship it's necessary to win all the small matches, in spite of the results at derbies.
- back in black
Καλωσήλθες και καλή επιτυχία.
Στήριξη από όλους για να ανέβει το επίπεδο της ομάδας μας.
....Μ' αρέσει το σκεπτικό της προπονητικής συνέχειας στο πλάνο της ομάδας και όχι πάλι μια εκ βάθρων σχεδίαση του ρόστερ και των στόχων.
...Μακάρι!!!!!!
Στήριξη από όλους για να ανέβει το επίπεδο της ομάδας μας.
....Μ' αρέσει το σκεπτικό της προπονητικής συνέχειας στο πλάνο της ομάδας και όχι πάλι μια εκ βάθρων σχεδίαση του ρόστερ και των στόχων.
...Μακάρι!!!!!!
- Παλαιολόγος
παντως εχει τον πιο δυσκολο παγκο στην ελλαδα αυτην την στιγμη
ολοι περιμενουν να δουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη φετος
ο ολυμπιακος απλα αναμενει την πτωση του και βλεπει εμας για τιτλο
ο παναθηναικος σχολασε και κανει λογο για χαλιφηδες(!)
στην ΑΕΚ κανεις δεν πιστευει πως μπορει φετος να γινει καποια υπερβαση,αν το μπατζετ δεν ανεβει σημαντικα
στον ΠΑΟΚ ολοι βλεπουμε τιτλο με 3,4 παιχτες κλασης
ολοι περιμενουν πρωταθλημα!δεν εχει περιθωρια για καμια απωλεια δυστυχως
η διοικηση οφειλει να στηριξει την επιλογη της παρα τις μουρμουρες που θα πλακωσουν στην πρωτη γκελα
ολοι περιμενουν να δουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη φετος
ο ολυμπιακος απλα αναμενει την πτωση του και βλεπει εμας για τιτλο
ο παναθηναικος σχολασε και κανει λογο για χαλιφηδες(!)
στην ΑΕΚ κανεις δεν πιστευει πως μπορει φετος να γινει καποια υπερβαση,αν το μπατζετ δεν ανεβει σημαντικα
στον ΠΑΟΚ ολοι βλεπουμε τιτλο με 3,4 παιχτες κλασης
ολοι περιμενουν πρωταθλημα!δεν εχει περιθωρια για καμια απωλεια δυστυχως
η διοικηση οφειλει να στηριξει την επιλογη της παρα τις μουρμουρες που θα πλακωσουν στην πρωτη γκελα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 16 Ιουν 2017, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δε με εμπνέει
ελπίζω η επιλογή του να σημαίνει ότι η μεγάλη μαχη θα δοθεί στο εξωαγωνιστικό
ελπίζω η επιλογή του να σημαίνει ότι η μεγάλη μαχη θα δοθεί στο εξωαγωνιστικό
- buffalobill4
Καταρχην ευχομαι καλη επιτυχια στον νεο μας προπονητη. Πλεον η δουλεια μας ειναι να τον στηριξουμε και ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ κανουμε ταμειο!!!!
Παιδια να ρωτησω ομως κατι. Στην μακαμπι γιατι εφυγε μεσα σε λιγους μηνες? Ξερει κανει τον λογο? Τοσο ασχημα τα πηγε?
Παιδια να ρωτησω ομως κατι. Στην μακαμπι γιατι εφυγε μεσα σε λιγους μηνες? Ξερει κανει τον λογο? Τοσο ασχημα τα πηγε?
Παντως οι οπαδοι της τον αποθεωνουναποθεωνουνpaok x.m. έγραψε: Παιδια να ρωτησω ομως κατι. Στην μακαμπι γιατι εφυγε μεσα σε λιγους μηνες? Ξερει κανει τον λογο? Τοσο ασχημα τα πηγε?
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1269 ... its-videos