Πιθανός νέος Προπονητής
- pagotatzis
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
Ναι
Μου άρεσε και στον ΟΦΗ
Αλά οκ θα πάνε για κάτι πιο δυνατό πιστεύω σαν όνομα
Από Γερμανούς που γράφτηκαν δεν θεωρώ κανέναν ικανό να στεριώσει
Άσε που πυστευω ότι τούτη την στιγμή δεν ταιριάζει η νοοτροπία του Γερμανού
Με την νοοτροπία του σαββηδη
Μου άρεσε και στον ΟΦΗ
Αλά οκ θα πάνε για κάτι πιο δυνατό πιστεύω σαν όνομα
Από Γερμανούς που γράφτηκαν δεν θεωρώ κανέναν ικανό να στεριώσει
Άσε που πυστευω ότι τούτη την στιγμή δεν ταιριάζει η νοοτροπία του Γερμανού
Με την νοοτροπία του σαββηδη
- paokovios1974
- BlackBlockAttack
Ο Μιχος απο χθες στη ραδιοφωνικη του εκπομπη ανεφερε το ονομα του
https://www.transfermarkt.com/dirk-schu ... iner/10278
https://www.transfermarkt.com/dirk-schu ... iner/10278
- teo4giannitsa
καλα τωρα το τι εχει να ακουστει ή καλύτερα...γραφεί για τον μίχελ.. χεσε μεσα.
υπομονή μαγκες, πιστευω ότι σύντομα θα εχουμε νεα και οποια και αν ειναι η απόφαση εμείς οφείλουμε να κάνουμε αυτό που ορίζει το μετερίζι μας.
μες τα τραίνα και τις γαλαρίες, στα τσιμέντα...
υπομονή μαγκες, πιστευω ότι σύντομα θα εχουμε νεα και οποια και αν ειναι η απόφαση εμείς οφείλουμε να κάνουμε αυτό που ορίζει το μετερίζι μας.
μες τα τραίνα και τις γαλαρίες, στα τσιμέντα...
'Εχω την αίσθηση πάντος πως ο νέος μας προπονητής θα είναι μέτριος με στοιχεία καλα δλδ ΜΗΝ περιμένουμε κανενα Μουρίνηο αδέρφια ΠΑΟΚτσίδες.
(Γνώμη μου πάντα)
(Γνώμη μου πάντα)
- abc_o_ karpouzas
πατήστε ρε στην γη....
ο .......κανενας μουρινιο.....δηλ γιατι να ερθει στον ΠΑΟΚ και να μην παει στην....π.χ
τοττεναμ
βαλενθια..
λιον
ντοτμουντ
ιντερ
ο .......κανενας μουρινιο.....δηλ γιατι να ερθει στον ΠΑΟΚ και να μην παει στην....π.χ
τοττεναμ
βαλενθια..
λιον
ντοτμουντ
ιντερ
- teo4giannitsa
Μουρινιο θα ήταν εύκολο να έρθει, αν έχανε το europa league. Τώρα μάλλον μένει μάντσεστερ
Εγώ περιμένω με ενδιαφέρον και αγωνία να δω τα κουμάντα της σλοβένικης αλεπούς και στο θέμα του προπονητή, εάν υποθέσουμε οτι ο Τούντορ ήταν επιλογή Άρνεσεν και ο Ίβιτς επιλογή Ιβάν.
@simba: Ο Στρατής;
ΥΓ. Δεν νομίζω οτι το θέμα μας θα είναι το οικονομικό με την έννοια του μισθού, αλλά οτι εμείς θα δίνουμε μονοετές και οι άλλοι θα θέλουν 2 - 2+
@simba: Ο Στρατής;

ΥΓ. Δεν νομίζω οτι το θέμα μας θα είναι το οικονομικό με την έννοια του μισθού, αλλά οτι εμείς θα δίνουμε μονοετές και οι άλλοι θα θέλουν 2 - 2+
ο Μιχελ μου δινει την εικονα σοβαρου επαγγελματια, θεωρω οτι η οποια συζητηση με προπονητη θα εχει γινει με πυλωνες:
μπατζετ - πλανο - στοχοι - ροστερ - προσυμφωνα με παιχτες ή προχωρημενες συζητησεις - αποφασεις του συλλογου για αποδεσμευσεις - ιατρικο και τεχνικο team .
Επομενως θεωρω οτι με την ανακοινωση του προπονητη ξεκινα αμεσως η πραγματοποιηση του προγραμματισμου εφοσον θεωρητικα ο νεος προπονητης αποδεχτει τα παραπανω.
επισης λογω της σοβαροτητας του ΤΔ μας θεωρω δεδομενο οτι θα αφησει και καποια περιθωρια στο νεο για επιλογες
μπατζετ - πλανο - στοχοι - ροστερ - προσυμφωνα με παιχτες ή προχωρημενες συζητησεις - αποφασεις του συλλογου για αποδεσμευσεις - ιατρικο και τεχνικο team .
Επομενως θεωρω οτι με την ανακοινωση του προπονητη ξεκινα αμεσως η πραγματοποιηση του προγραμματισμου εφοσον θεωρητικα ο νεος προπονητης αποδεχτει τα παραπανω.
επισης λογω της σοβαροτητας του ΤΔ μας θεωρω δεδομενο οτι θα αφησει και καποια περιθωρια στο νεο για επιλογες
Τελικά κύριοι της ΠΑΕ, τι να πιστέψουμε? Το Gazzetta που λέει ότι ο Ίβιτς μένει ή το Contra που λέει ότι ο Ίβιτς φεύγει? Εγώ πάντως θα πιστέψω έναν "ασπόνδυλο" φίλο μου (δυστυχώς υπάρχουν ακόμα...!) που μου λέει ότι: "Στον επόμενο τόνο, ο Ίβιτς μένει. Στον επόμενο τόνο, ο Ίβιτς φεύγει..."
Ξέρετε πως λέγεται αυτό στην καθομιλουμένη? "Ένας οί, ένας οίκος ανοχής ειμαστέέέέ..." (για να μην το πω όπως θα 'πρεπε...)!
Ξέρετε πως λέγεται αυτό στην καθομιλουμένη? "Ένας οί, ένας οίκος ανοχής ειμαστέέέέ..." (για να μην το πω όπως θα 'πρεπε...)!