Π.Α.Ο.Κ.-παο 2-3, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο 31/05-20:30 NS1 & NS1HD
Δίχτυ πολύ ψηλό όχι μόνο εκεί ειδικά γιαυτό το ματς
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο 31/05 NovaSports1
Θόλο
Κανονικα, πρέπει να γινει κάποιος έλεγχος αυτη τη φορα (εστω με τους τερμα πιωμενους), αλλα ξέρω οτι ζηταω πολλα..
Οποτε, πρέπει να είμαστε ολοι αμυντικα αλερτ αλα Γκαρνετ για μπλοκ ή αλλοιωση
Συμφωνω, για να φοβηθουν οσοι τυχει και το σκεφτουν (αν ειναι σε κατασταση για να σκεφτονται)...sic-4 έγραψε:αυτο θα ηθελα να το ανακοινωσουν ολοι οι συνδεσμοι απο κοινουsourmenetes έγραψε: Το νου μας ολοι..στο διπλανο στον παραδιπλανο...
Μη διστασετε να σταματησετε καποιον.δε δινετε ΠΑΟΚτση..στημενο δινετε που θελει να γαμησει το ματς...
Κανονικα, πρέπει να γινει κάποιος έλεγχος αυτη τη φορα (εστω με τους τερμα πιωμενους), αλλα ξέρω οτι ζηταω πολλα..
Οποτε, πρέπει να είμαστε ολοι αμυντικα αλερτ αλα Γκαρνετ για μπλοκ ή αλλοιωση
ε οχι και ελεγχος ρε simba,κανεις μπαμ οτι δεν εχεις περασει καν εξω απτην Τουμπα ρε φιλε...
πιλοτε για πες μας για τον πειθαρχικο κωδικα της τουμπας και αλλα τετοια ομορφα που λετε μεταξυ σας για λαικη καταναλωση,θελουμε να ακουσουμε
πιλοτε για πες μας για τον πειθαρχικο κωδικα της τουμπας και αλλα τετοια ομορφα που λετε μεταξυ σας για λαικη καταναλωση,θελουμε να ακουσουμε
Ασε γαμα το, μεγαλη κουβεντα ανοιγεις..Μιλαμε και μετα τα πλειωχ (αφου τελειωσει με το καλο κ η ιστορια με την εκδικαση του βολου)
Εγω χωρίς κοσμο θα το έκανα το παιχνιδι,οι ζελες θα ειναι έτοιμες για καραγκιοζιλίκια.
-
BlackFriday
Ακόμα και αν υπήρχε το σενάριο να μην κάνει κανένας δικός μας (ούτε μπερδεμένος,ούτε πιωμένος, ούτε απλά βλάκας) καμία βλακεία και ήταν όλοι εντάξει, πού ξέρουμε οτι δεν θα μπουν άτομα μέσα για προβοκάτσια; Όπως είχε γίνει και πριν λίγα χρόνια με τη Ραπιντ, που φυσικά και δεν είχαν ξεκινήσει τα επεισόδια οι αυστριακοί από μόνοι τους.
Παρόλο που έχω διαρκείας και δεν με συμφέρει καθόλου να χάσω τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μου για τη σεζόν, θα ηταν καλύτερα να μην είχε κόσμο στο γήπεδο...
Παρόλο που έχω διαρκείας και δεν με συμφέρει καθόλου να χάσω τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μου για τη σεζόν, θα ηταν καλύτερα να μην είχε κόσμο στο γήπεδο...
- Παλαιολόγος
τελικα η διοικηση δεν πηρε την γενναια αποφαση ,αλλα ενα μεγαλο ρισκο
ελπιζω τουλαχιστον να προλαβει να παρει οσα μετρα προλαβαινει και προφυλαξεις μεχρι το ματς,τουλαχιστον
ελπιζω τουλαχιστον να προλαβει να παρει οσα μετρα προλαβαινει και προφυλαξεις μεχρι το ματς,τουλαχιστον
Εκεί στους συνδέσμους όλα καλά;
Για μένα μια κοινή δήλωση πρέπει να βγει άμεσα :
Όποιος κάνει μαλακια που θα βλάψει την ομάδα αύριο, δεν βγαίνει όρθιος απ το γήπεδο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Για μένα μια κοινή δήλωση πρέπει να βγει άμεσα :
Όποιος κάνει μαλακια που θα βλάψει την ομάδα αύριο, δεν βγαίνει όρθιος απ το γήπεδο.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Τίποτα δεν θα γίνει, σταματήστε να κινδυνολογείτε.
Περισσότερα θα ακούσουν οι δικοί μας παρά οι πράσινοι, από τους 7000 που θα παραβρεθούν.
Περισσότερα θα ακούσουν οι δικοί μας παρά οι πράσινοι, από τους 7000 που θα παραβρεθούν.
- ΑποστόληςΑ
Εάν παίξουμε λίγο σοβαρά θα κερδίσουμε άσχετα αν ο διαιτητής είναι ο Καλογερόπουλος. Εάν παίξουμε σοβαρά θα τους συντρίψουμε. Εάν παίξουμε όπως με την ΑΕΚ θα ζοριστούμε.
Ο Πανιώνιος να κοιτάξει να κερδίσει την ΑΕΚ για να μην βγει τελευταίος.
Ο Πανιώνιος να κοιτάξει να κερδίσει την ΑΕΚ για να μην βγει τελευταίος.
- paokovios1974
Και δικαιως.PAOK_Antarctica έγραψε:Τίποτα δεν θα γίνει, σταματήστε να κινδυνολογείτε.
Αν είναι δυνατόν να συζητάμε αγωνιστικά αν μπορούμε να κερδίσουμε... Μπάλα είναι οκ ποτέ δεν ξέρεις αλλά έλεος... Όσο χάλια και να είμαι αυτή την στιγμή την κατάντια τους δεν την φτάνω... Εμένα άλλα με προβληματίζουν όπως φυσικά και ο διαιτητής... Δεν είμαι ήρεμος, κάτι αισθάνομαι και μόνο καλό δεν είναι... Δεν είναι το θέμα ότι αυτοί + τον διαιτητή θα κάνουν τα πάντα για να μην κερδίσουμε το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί θέλουν και να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ για του χρόνου... Και για αυτό επίσης θα κάνουν τα ΠΑΝΤΑ!!!
============>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ <<<<<<<<<<<<============
============>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ <<<<<<<<<<<<============
- Παλαιολόγος
ενταξει οι νουθεσιες αλλα σε ποιους απευθυνονται; το 99,9% του κοσμου δεν κανει επεισοδια
ενω οσοι κανουν τα ειδαμε
πεταει κροτιδα τον γιουχαρει ολο το γηπεδο ,ξαναπεταει,ξανα γιουχα,ξανα μεσα!
γι αυτο το πιο σωστο θα ηταν κεκλεισμενων,θα μπορουσε να βαλει 200 ευρω εισιτηριο και να μην δεχεται ουτε διαρκειας
ε σαν κεκλεισμενων θα ηταν
τωρα πεταξε το πουλακι και ο Θεος βοηθος
ενω οσοι κανουν τα ειδαμε
πεταει κροτιδα τον γιουχαρει ολο το γηπεδο ,ξαναπεταει,ξανα γιουχα,ξανα μεσα!
γι αυτο το πιο σωστο θα ηταν κεκλεισμενων,θα μπορουσε να βαλει 200 ευρω εισιτηριο και να μην δεχεται ουτε διαρκειας
ε σαν κεκλεισμενων θα ηταν
τωρα πεταξε το πουλακι και ο Θεος βοηθος