Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Κατ' αρχήν να συμφωνήσουμε ότι όταν μιλάμε για εξτρέμ δεν μιλάμε για Μυστακίδη, Warda, ή Biseswar. Τα εξτρέμ μας είναι ο Campos και ο Henrique και εάν συνεχίσει την ανοδική του πορεία μπορεί να αναδειχθεί στη θέση αυτή και ο Πέλκας. Υπάρχει και ο Jairo βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός πρωταθλητή ΠΑΟΚ που θέλει να έχει μια σοβαρή παρουσία στην Ευρώπη. Θα το αποφασίσει ο Ivic.
Σε κάθε περίπτωση όμως ένα πρωτοκλασσάτο εξτρέμ είναι απαραίτητο. Μακάρι να πάρουμε τον Stoch, που έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, επομένως δεν θα είναι ακριβός. Δεν είναι μεγάλος (19.10. 1989) άρα παραμένει γρήγορος, έχει καλή διευσυτικότητα, καλή πάσα και πολύ καλό σουτ. Αρκεί να συμφωνήσει από την αρχή με τον συμπατριώτη του ότι δεν θα νεανικές μακακίες.
Σε κάθε περίπτωση όμως ένα πρωτοκλασσάτο εξτρέμ είναι απαραίτητο. Μακάρι να πάρουμε τον Stoch, που έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, επομένως δεν θα είναι ακριβός. Δεν είναι μεγάλος (19.10. 1989) άρα παραμένει γρήγορος, έχει καλή διευσυτικότητα, καλή πάσα και πολύ καλό σουτ. Αρκεί να συμφωνήσει από την αρχή με τον συμπατριώτη του ότι δεν θα νεανικές μακακίες.
Cheeeeeeeeeeeeeeeee4...
Εκεί που είχα καταρρεύσει...Α Ν Α Σ Τ Η Θ Η Κ Α !!!!
Μια σεντερμπακάρα ακόμα επιπέδου Κρέσπο+ την χρειαζόμαστε οπωσδήποτε κατά την άποψη μου...
Εκεί που είχα καταρρεύσει...Α Ν Α Σ Τ Η Θ Η Κ Α !!!!

Μια σεντερμπακάρα ακόμα επιπέδου Κρέσπο+ την χρειαζόμαστε οπωσδήποτε κατά την άποψη μου...

Το.οτι γραφτηκε για παικτη και ασχολουμαστε εδω μεσα με το.ποιον θα θελαμε για αντι.γλυκο.με.ξεπερναει
- Kostas_Peraia4
1 θέση έχουμε.Οι μη κοινοτικοί αυτή τη στιγμή είναι οι Μάτος,Σάκχοφ,Ουάρντα και ΕνρίκεSpiros_S έγραψε:Πόσες θέσεις ξένων έχουμε ανοικτές;
-
Βαράει διάλυση γράφουν η Rostov.. Lubos σου έφεξε πάλι!!!
Azmoun
Poloz
Noboa
Και ψάχτε τον δεύτερο!!!
χαχαχα.. δεν φτάνουν βέβαια οι θέσεις για τους μη κοινοτικούς!

Azmoun
Poloz
Noboa
Και ψάχτε τον δεύτερο!!!
- ilovegame27
Τον Franco Cervi θέλω σαν τρελός στην ΠΑΟΚΑΡΑ τον Αργεντινό της Μπενφίκα
Σωστος ο πικοτος....αν ισχυει αυτο για την Ροστοφ τον Δημητρακη απο την Σταυρουπολη.
makispaspartou έγραψε:Βαράει διάλυση γράφουν η Rostov.. Lubos σου έφεξε πάλι!!!![]()
![]()
Azmoun
Poloz
Noboa
Και ψάχτε τον δεύτερο!!!
Lubos φόρα eyepatch κ ξεκίνα πλιάτσικο
- Γιώργος Μάτζου 4
Δύσκολο να τους φέρει όλους Οπότε εγώ θα προτιμούσα Πολόζ Άντε Ιβάν κοντά είναι τα σπίτια σας Φέρτον από δω να καυλώσει 

- buffalobill4
χαρες και πανηγυρια. φορτωνει ενα τελαρο ρουμι και ξεκιναει με γιο χο χο για ροστοφ απο το λιμανι
- Chuck Norris