Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ, 14/5,20:30, Nova & Paokmania Web Radio
- aspromaura ioannina
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ 14/5 Novasports & Paokmania Web Radio
Ο αγωνας της Κυριακης ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια να αποδειξουμε το προφανες: οτι ειμαστε δυο κλασεις ανωτεροι απο την 44.
Δεν χρειαζομαστε κανενος ειδους βοηθεια για να νικησουμε αυτη την ομαδα.Ιδανικα θα ηθελα μια διαιτησια 40-60 ωστε και να χασουν και να βουλωσουμε τα στοματακια τους.
Αν πιασουμε καλη αποδοση την τριαρα δεν την γλιτωνουν!
Γ@μηστε τους!
Μονο ΠΑΟΚ
Υ.γ. ειμαι σιγουρος οτι ο πολεμος που εχουν εξαπολυσει κραταει σε εγρηγορση τους παιχτες μας. Αν κρινουμε και απο το παθος που βγαζουν οι ξενοι παιχτες μας ειμαι σιγουρος οτι πλεον νιωθουν απο ΠΑΟΚ και θα παρουν τα πλει οφ "πατριωτικα"!
Δεν χρειαζομαστε κανενος ειδους βοηθεια για να νικησουμε αυτη την ομαδα.Ιδανικα θα ηθελα μια διαιτησια 40-60 ωστε και να χασουν και να βουλωσουμε τα στοματακια τους.
Αν πιασουμε καλη αποδοση την τριαρα δεν την γλιτωνουν!
Γ@μηστε τους!
Μονο ΠΑΟΚ
Υ.γ. ειμαι σιγουρος οτι ο πολεμος που εχουν εξαπολυσει κραταει σε εγρηγορση τους παιχτες μας. Αν κρινουμε και απο το παθος που βγαζουν οι ξενοι παιχτες μας ειμαι σιγουρος οτι πλεον νιωθουν απο ΠΑΟΚ και θα παρουν τα πλει οφ "πατριωτικα"!
- NapolitanosG4
Έχω το βίτσιο, αραιά και που να χαζεύω το αντίστοιχο paokmania της κούλας. Πολύ γέλιο! Από την μια μερικοί να φαντάζονται ότι μας δώσανε το κύπελλο, αλλά οι περισσότεροι έχουν ξενερώσει με την πουτσα και τα βαζουν με τον γατούλη. Το γεγονός ότι έχουν πεσει σε μεγάλη εσωστρέφεια και πολλοί περιμένουν μέχρι και διασυρμό, ενθυμούμενοι και την παράδοση σην Τούμπα, καθιστά επιτακτικοτατη την νίκη την Κυριακή.
Τους κερδίζεις και πέρα από την απόδειξη του προφανούς, ότι είσαι πολυ καλύτερος, τους βυθίζεις στην εσωστρέφεια και την μιζέρια για πολύ καιρό!

Τους κερδίζεις και πέρα από την απόδειξη του προφανούς, ότι είσαι πολυ καλύτερος, τους βυθίζεις στην εσωστρέφεια και την μιζέρια για πολύ καιρό!
ρε παίδες, τι ώρα είναι το ματς? γράψτε το και στον τίτλο αν γίνεται
- PAOK_Antarctica
evet efendimdanirifle έγραψε:ρε παίδες, τι ώρα είναι το ματς? γράψτε το και στον τίτλο αν γίνεται
- Sick Bastard
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΚ, 14/5,20:30, Nova & Paokmania Web Radio
Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω πόσο πολύ θέλω να τους διαλύσουμε
και δεν ξέρω πως θα την παλέψω με μια ήττα.
Σε παρακαλώ ΠΑΟΚ κρίμα να φύγω πάνω στο άνθος της ηλικίας μου.
και δεν ξέρω πως θα την παλέψω με μια ήττα.
Σε παρακαλώ ΠΑΟΚ κρίμα να φύγω πάνω στο άνθος της ηλικίας μου.
- PAOK_Antarctica
Μην άγχεσαι νέο παιδί, θα βρέξει τσεσπού την Κυριακή.
H ομάδα χωρίς άγχος θα παίξει καταπληκτικά.
Και γιατί να έχουμε άγχος;
Είμαστε καλύτεροι και το ξέρουμε.
Η πρωτιά μας ανήκει
Και γιατί να έχουμε άγχος;
Είμαστε καλύτεροι και το ξέρουμε.
Η πρωτιά μας ανήκει
- hasio_john
Ρίχνεις στις μ@υνάρες ένα 3μπαλο στο χαλαρό και τους κλείνεις τα στόματα!
Άντε γιατί μας τα έπρηξαν με την κλάψα και την λάσπη...
Κάπως έτσι θέλω να δείχνουν οι παίχτες μας στο χόρτο :

Άντε γιατί μας τα έπρηξαν με την κλάψα και την λάσπη...
Κάπως έτσι θέλω να δείχνουν οι παίχτες μας στο χόρτο :
Παντως ασχετα αν ειναι στημμενος ο διαιτητης μεθαυριο,θεωρω πως θα εχουμε εχθρικη διαιτησια για τον εξης λογο:
Μετα τον ντορο που εγινε με το κυπελλο,ο διαιτητης γνωριζει πως αν δωσει φαλτσοσφυριγμα υπερ του ΠΑΟΚ θα πεσουν να τον φανε ολοι,θα περιμενουν το καθε λαθος του για να τον εκθεσουν,οποτε οτι αμφισβητουμενο η δυσκολη φαση εχει,πιο ευκολα θα την δινει υπερ της κουλας παρα εμας.
Αυτο ειναι το αισιοδοξο σεναριο.Το απαισιοδοξο ειναι πως ο διαιτητης θα ρθει με στοχο να εκνευρισει την κερκιδα και να εκβιασει τιμωρια.Θελω να ελπιζω και ευχομαι πως ο ΠΑΟΚ μαζι με τον Σαββιδη μεγαλωσε αρκετα για να μην γινει κατι τοσο στοχευμενο μεθαυριο
Παντως περιμενω πολυ καλυτερη εμφανιση αποτι του Κυπελλου απτην ομαδα μας.Πρεπει να τους πνιξουμε απτην αρχη οποτε ολα να κυλισουν πιο ευκολα στην συνεχεια του ματς
Μετα τον ντορο που εγινε με το κυπελλο,ο διαιτητης γνωριζει πως αν δωσει φαλτσοσφυριγμα υπερ του ΠΑΟΚ θα πεσουν να τον φανε ολοι,θα περιμενουν το καθε λαθος του για να τον εκθεσουν,οποτε οτι αμφισβητουμενο η δυσκολη φαση εχει,πιο ευκολα θα την δινει υπερ της κουλας παρα εμας.
Αυτο ειναι το αισιοδοξο σεναριο.Το απαισιοδοξο ειναι πως ο διαιτητης θα ρθει με στοχο να εκνευρισει την κερκιδα και να εκβιασει τιμωρια.Θελω να ελπιζω και ευχομαι πως ο ΠΑΟΚ μαζι με τον Σαββιδη μεγαλωσε αρκετα για να μην γινει κατι τοσο στοχευμενο μεθαυριο
Παντως περιμενω πολυ καλυτερη εμφανιση αποτι του Κυπελλου απτην ομαδα μας.Πρεπει να τους πνιξουμε απτην αρχη οποτε ολα να κυλισουν πιο ευκολα στην συνεχεια του ματς
-
Dimg4
Θα ειναι η καλυτερη διαιτησια που ειδαμε ποτε και θα κερδισουμε ευκολα.
-
crazy nagbe4
Ελπίζω νικη με εμφατικό τρόπο να κλείσουμε στόματα.περνούμε κ διαφορά με την κούλα 5 βαθμών.

- john4serres
90 λεπτά φωνή
90 λεπτά
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ
ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ
90 λεπτά
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ
ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ
ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ
- Παλαιολόγος
με την ΑΕΚ ενα παιχνιδι φετος να πω ειμασταν πολυ καλυτεροι,δεν καναμε ακομα!
κατω τριμπαλο εστω και απο συγκυριες,αλλα ακομα και ετσι μεχρι την αποβολη ηταν καλυτεροι αυτοι
εδω με το ζορι
στο κυπελο με το ζορι
επιτελους ελπιζω σε αυτο το ματς να κανουμε μια καλυτερη εμφανιση και να τους παρουμε ανετα!
απο τον ιβιτς περιμενω να δω αυριο να κερδιζει για πρωτη φορα φετος σε ντερμπι τον αξονα,που τον χανουμε πανηγυρικα σε ολα τα ματς υψηλου κινδυνου φετος(με εξαιρεση το β ημιχρονο με παναθηναικο στο κυπελο,ακριβως επειδη ο ουζουνιδης τους ειπε να ξεσκιστουν στο πρωτο για ενα γκολ και μετα σκασανε)
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει δοκιμασει και κατσε στην εντεκαδα να αυξησουμε λιγο τον αριθμο των διεκδικησεων μας και την ταχυτητα
γενικα δεν θυμαμαι να δοκιμασε ποτε να χωρεσει και τσιμιροτ και κατσε στην εντεκαδα σε ενα ματς τετοιο.προφανως υπαρχουν και καλυτεροι παιχτες εκει εξω,αλλα τετοια χαρακτηριστικα στην ομαδα φετος δεν εχουμε πολλα και λειπουν πολυ στα ντερμπι,ουσιαστικα η καθιζηση σε αυτα τα ματς εξαιτιας της απουσιας αυτων γινεται.
ηταν τυχερος ο ιβιτς σε ουκ ολιγες περιπτωσεις(θυμιζει ντουσκο σε αυτο!)
για να δουμε
κατω τριμπαλο εστω και απο συγκυριες,αλλα ακομα και ετσι μεχρι την αποβολη ηταν καλυτεροι αυτοι
εδω με το ζορι
στο κυπελο με το ζορι
επιτελους ελπιζω σε αυτο το ματς να κανουμε μια καλυτερη εμφανιση και να τους παρουμε ανετα!
απο τον ιβιτς περιμενω να δω αυριο να κερδιζει για πρωτη φορα φετος σε ντερμπι τον αξονα,που τον χανουμε πανηγυρικα σε ολα τα ματς υψηλου κινδυνου φετος(με εξαιρεση το β ημιχρονο με παναθηναικο στο κυπελο,ακριβως επειδη ο ουζουνιδης τους ειπε να ξεσκιστουν στο πρωτο για ενα γκολ και μετα σκασανε)
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει δοκιμασει και κατσε στην εντεκαδα να αυξησουμε λιγο τον αριθμο των διεκδικησεων μας και την ταχυτητα
γενικα δεν θυμαμαι να δοκιμασε ποτε να χωρεσει και τσιμιροτ και κατσε στην εντεκαδα σε ενα ματς τετοιο.προφανως υπαρχουν και καλυτεροι παιχτες εκει εξω,αλλα τετοια χαρακτηριστικα στην ομαδα φετος δεν εχουμε πολλα και λειπουν πολυ στα ντερμπι,ουσιαστικα η καθιζηση σε αυτα τα ματς εξαιτιας της απουσιας αυτων γινεται.
ηταν τυχερος ο ιβιτς σε ουκ ολιγες περιπτωσεις(θυμιζει ντουσκο σε αυτο!)
για να δουμε