Ο αρραβωνιαστικος του μπογδανοφ έβγαλε και ανακοίνωση ο ξεδιαντρωπος, αντί να ασχοληθεί με τον άντρα του, Σαββατιατικα.
ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΥΠΕΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ωωωωωω ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΠΑΟΚ εναντίον ΠΟΚ. Μόνοι μας και όλοι τους.
έτσι ακριβώς!rainmaker έγραψε:Ή απλά κάποιοι θυμόμαστε ότι είμαστε ΠΑΟΚ και όχι μια ομάδα με ασπρόμαυρα που απλά έχει έχθρα με τα άλλα χρώματα .
Τώρα σοβαρά δηλαδή όταν ένας τίτλος εκ των πραγμάτων κρίθηκε από λάθος απόφαση του διαιτητή, τι ακριβώς πανηγυρίζουμε; το μονο π αξίζει είναι να τιμήσουμε την προσπάθεια των παικτών π ιδρωσαν.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
teod1980 έγραψε:Δε σεβεσαι τους παικτεςrainmaker έγραψε:Ή απλά κάποιοι θυμόμαστε ότι είμαστε ΠΑΟΚ και όχι μια ομάδα με ασπρόμαυρα που απλά έχει έχθρα με τα άλλα χρώματα .
Τώρα σοβαρά δηλαδή όταν ένας τίτλος εκ των πραγμάτων κρίθηκε από λάθος απόφαση του διαιτητή, τι ακριβώς πανηγυρίζουμε; το μονο π αξίζει είναι να τιμήσουμε την προσπάθεια των παικτών π ιδρωσαν.
για τον ιβιτς θα πεις για τον κοπο του η οχι;
++++PaokPatraG4 έγραψε:Δεν μπορω να πω οτι ευχαριστηθηκα τον τροπο που ηρθε η κατακτηση του Κυπελλου αλλα τοσα χρονια μας εχουν βιασει ασυστολα....Δεν θελω τετοιους τιτλους αλλα να πανε γ....ουν τα μ.....ανα του Π.Ο.Κ.....τοσα χρονια μεσα στην βρωμα επαιρναν τιτλους σε βαρος μας....Και σας το λεω ειλικρινα εγω απο εδω στα νοτια οτι ο,τι και να μου λενε τα χανουμοβαζελογαυρακια πραγματικα απο εδω και περα η απαντηση θα ειναι μια....
Π..ΤΣΑΑααααααααα!!!!!!!
Τεράστια αλήθεια...Sera4 έγραψε:το μεγαλυτερο κακο της παραγκας του ποκ ειναι οτι εχτισε αυτο που βλεπουμε σημερα...να μη μπορουμε να αποδεχτουμε τον ανθρωπινο παραγοντα στο ποδοσφαιρο...
++++++++ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑrainmaker έγραψε:dimitrissss έγραψε:Η πιο ξενέρωτη παοκτσήδικη βραδιά. Προσωπικά, δεν πανηγυρίζω καθόλου. Κι ούτε θέλω να επαναληφθεί ξανά κάτι παρόμοιο.
Ξενερώνω ακόμα πιο πολύ π βλέπω το γελοίο πανηγύρι στο λευκό Πύργο λες και πετύχαμε κάτι φοβερό
Ξενερώνω με τα θλιβερά δημοσιεύματα που δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ στο παρελθόν υπέρ του ΠΑΟΚ σε αντίστοιχες περιπτώσεις
Αλλά πιο πολύ ακόμα βρίσκω ΝΤΡΟΠΗ το ότι ΑΚΟΜΑ δεν έχει βγάλει ανακοίνωση η ΠΑΕ και να πει ότι ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΟΥΠΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙΑ
Μεγάλη απογοήτευση από την έλλειψη ιδεολογίας
Ας πείσει κάποιος τον Ιβάν να βγάλει μια ανακοίνωση
Ας γινει κάτι να δείξουμε τη διαφορά μας